Neuvoja: Kun kulli ei seiso

28-v-himo-nussija

Ei kannata tehdä kullin lerpahtamisesta isompaa ongelmaa oman pään sisällä mitä se todellisuudessa on.

Yleisimmät syyt löysään kulliin nuorilla on kokemattomuus ja sen kautta hermostuneisuus seksi tilanteessa. Tai muut häiriö tekijät niin että ajatukset vaeltaa muualla. Useampi peräkkäinen epäonnistunut seksi kokemus voi vielä pahentaa tilannetta, jos se lisää hermoilua ja suoritus paineita seuraavalle kerralle. Nuorella ei välttämättä ole mitään ongelmaa saada seisokkia päälle kotona rauhassa pornoo katsellessa, täten ei voi puhua mistään isosta ongelmasta eikä siitä kannata tehdä oman pään sisällä valtavaa ongelmaa. Pahimmassa tapauksessa voi alkaa vältellä seksi kokemuksia ja toistuvia epäonnistumisia, ja ehkä myös naisia tietyllä tavalla.

Ratkaisu on tähän sellainen, että etsi nainen joka on yli rauhallinen, kiltti, sydämmellinen ja lehmän hermot omaava. Tällainen nainen on paras vaihtoehto ensimmäisille seksi kokemuksille. Jos ei ole naisten kanssa muuten onnistunut seksi eikä kulli seissyt, niin etsi tällainen nainen. Viettäkää yhdessä rauhallista aikaa älkääkä vikuilko kelloa. Kiehnätkää sängyllä, räplätkää toistenne pimppiä ja kullia. Nuole ja ime naista korvien läheltä, yleensä naiset alkaa jo kevyesti tästä voihkimaan ja tykkäävät. Hinkatkaa hitaasti ilman vaatteita kroppaanne toisiinne ja hivelkää käsillä toisianne, mutta älkää ajatelko että on pakko panna. Vaihtoehtona on aina nuolla pimppiä.

Liian pienet kondomit myös voi alkaa vituttamaan seksi tilanteessa, jos se kiristää liikaa kullin juuresta jolloin seisokki lopahtaa. Kondomeja on eri kokoisia. Mä olen todennut Durex kondomit hyvän kokoisiksi, sellainen 10 kpl sininen paketti. Muilla perus kondomeilla kiristää liikaa ja aiheuttaa sen ettei kulli nouse, vaikka mulla on ihan perus normaali kokoinen kulli.

Kova kuntosali harjottelu voi viedä myös pano halut. Itse olen todennut että on selkeä vaikutus kun ostaa sinkki pillereitä ja syö sinkkiä 25-30 mg päivässä. Kahden viikon päästä alkaa panettaa useammin. Välillä täytyi runkata kahdesti päivässä kunnes panetukset tasaantui. Oliko sitten sinkillä vai jollakin muulla vaikutusta asiaan... Toinen mikä voi vaikuttaa on D-vitamiini. D-vitamiinia syön 125 mg päivässä. Näitä nyt voi syödä ihan muutenkin terveellisen elämän tavan ohella.

Liika runkkaaminen myös ymmärrettävästi aiheuttaa sen ettei jaksa panettaa myöhemmin naisen kanssa. Itsellä olen huomannut yleensä sen 3 päivän syklin jolloin on runkattava tai saatava pillua. Mutta tämäkin vaihtelee. Joskus 30 minuuttia panemisen jälkeen kulli seisoo entistä kovempana kuin ensimmäisen laukeamisen jälkeen. Joskus samana päivänä runkkaamisen jälkeen ei kulli seiso enää. Yleensä mitä enempi on taukoa laukeamisesta sitä enempi alkaa panettaa, ja kulli seisoo nopeammin, mutta myös laukeaa nopeammin.

Nuorilla on yleensä terveellinen alhainen verenpaine, jolloin selälleen mentäessä saattaa joissakin tapauksissa kulli lerpahtaa helpommin kun ei verenpaine riitä kullia pitämään pystyssä. Näille suosittelen asentoina naisen päällä olemista, tai sängyn laidalla seisaaltaan olemista josta lykkiä sängyllä makaavaa naista. Silloin kulli on kropan alapuolella ja kulliin tulee enempi painetta. Vähän sama efekti kun roikut pää alas päin jolloin pää menee punaiseksi. Kahvi myös muistaakseni nostaa veren painetta suonissa hetkellisesti.

Laskin joskus että epäonnistuin yli 10 kertaa putkeen naisten kanssa ja kulli aina lerpahti, vaikka kotona runkatessa ei ollut ikinä mitään ongelmia. Pääsin kumminkin siitä yli viimein. Alkuun se epäonnistuminen vitutti ja masenti, lopuksi en enää jaksanut välittää vaikka lerpahtikin, tiesin jo ennakkoon että näin käy. Totesin vaan naiselle naurahtaen että olen tainnut runkata liikaa... Sitten nuolin pillua ja sormetin. Sormi näppäryys siinä kehittyi ja siitä olenkin saanut kehuja että osaan käyttää kättäni hyvin. No nyt on itsetunto kohdillaan ja pimppiä tulee ihan hyvin tällaisella urheilu kropalla.

0

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1933
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        43
        1496
      3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1421
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        17
        1418
      5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        23
        1412
      6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1385
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        2
        1347
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1290
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1220
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        5
        1207
      Aihe