Riitti vasemmistoliiton kannatus!

MulleRiitti

Eihän tässä ole mitään järkeä, kun valtuustoon nostetaan somali joka tarvitsee tulkin.

Näyttääkö se nyt vasemmistojohdon mielestä sitten hyvältä? No ei ainakaan minusta vaan lähinnä tyhmältä. Maalaisjärkeäkin olisi voinut käyttää.

25

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stoppaapomiselle

      Normaalisti ihminen oppii asioimissuomen 7 vuodessa, jotako ko. hlö ollut Suomessa. Suomi on köyhä maa, eikä se saisi haaskata rahaa turhiin paapomisiin. Paapominen vain passivoi aikuista haittaa. Rahat tarvitaan lapsille ja heidän kouluihinsa ynnä muuhun TÄRKEÄÄN esim. teihin ja terveydenhoitoon.

      Tulkki maksaa noin 67 euroa tunti.

      • orpokoti.case

        Hei...mutta kun Irma...


    • aateveli

      Siinä meni vasemmiston puolueohjelma pesuvein mukana. Nyt korostuu joku muu ohjelma kuin vasemmiston. Kyllä pitäisi varavaltuutettu nostaa kehiin muuten tämä kusee kintuille.

    • äly.hoi.älä.jätä

      Mikä naurettavinta että syrjäisen pienen Lieksan täytyy yrittää, matkia etelän suuria kaupunkeja tässä.

      Vaikka kaupungissa asuu jonkun verran somaleja, niin ei silti tarkoita sitä että on ihan pakko saada sellainen myös valtuustoon. Vasemmisto olisi voinut odottaa toiset 7v. jos sitten jo maan kieli taipuisi riittävästi hepulta.

      • naulanKantaan

        Varsin hyvä kommentti.


    • Aloittajahan taitaa tulla pikku hiljaa järkensä syvimmille lähteille. Voisin päätellä tuosta riitti sanasta, että on hän joskus kannattanut vasemmistolaisia ajatuksia. Minä en koskaan.
      Asioiden kestäminen ja niiden kera viihtyminen ei ole kovinkaan yksinkertaista, jos ei oivalla asioiden syvintä sisältöä ja niiden laajakantoista merkitystä.

      https://www.youtube.com/watch?v=85utj0gD6JY

    • uuninpankonkaveri

      Olette rasisteja. Kaikissa poliittisissa puolueissa lieksassa ja suomessa täytyy olla kiintiösomali. Voi hyvin sanoa puolueiden olevan hyvin raisitisia, joissa ei vielä kiintiösomalia ole,
      Puolueille täytyy myös jatkossa olla kiintiömatu irakista, syyriasta, afaganista tai afrikasta.
      Sillä ei ole väliä puhuvatko suomea vai eivät tai ymmärtäävätkö edes mistä on kysymys. Se on kiintiö, muuten ollaan rasisteja.

      • leninin.nimeen

        Näin meillä vasemmistoliitossa.


    • Vasemmistoliitossa katsotaan edes köyhien puolta ja vastustetaan pitkäaikaistyöttömien laittamista palkattomaan työhön, jota Lieksan maahanmuuttokriitikotkin ovat kutsuneet nöyryyttäväksi.

      Jussin ja Timpan persut, Kokoomus ja Keskusta kannattavat palkatonta työtä.

      • lentopolttoaine

        Ei , eivät kannata palkatonta työtä, vaan vastustavat peräkammarissa ja uuninpankolla löhöämistä.


      • Perussuomalaiset äänestivät palkattoman työn puolesta, eli perussuomalaiset todennäköisesti siksi kannattavat palkatonta työtä.

        Peräkammarista voi ihmisen laittaa myös sellaiseen työhön josta saa palkkaa, niin kuin työstä tulee saada. Jos ihminen on työkyvytön hänet voi laittaa kuntouttavaan työtoimintaan joka kuntouttaa työelämään. Nyt hallituksen päätöksellä ollaan sillä tiellä, että kuntouttavasta työtoiminnasta ollaan kuitenkin luopumassa. Pitkäaikaistyöttömät, työkykyisiä tai ei, laitetaan vaan karenssin uhalla suoraan työelämään ilman mitään kuntoutusta, ja palkkaa ei makseta.


      • eniaottlopotnel

        Tyypillistä vasemmistolaisajattelua. Palkkaa on maksettava, juupas joopas, mieluummin vielä oikein runsaasti yli yleisten sopimusten. Se maksaja on löydyttävä vaikka kivennavalta. Tuottavat työpaikatkin syntyvät vasemmistolaisten mielestä sormia napsauttamalla. Jos satoja työpaikkoja tarvitaan, napsutellaan sormia vain satakuntakertaa! Ajattelematonta lyhytkatseisuutta.
        Palkkaa sinä uuninpankko aluksi pari pitkäaikaistyötöntä, ihan niin kuin tasapuolisuuden vuoksi ja esimerkiksi muille.. Kun olet oikein nopea, saat kuorittua kermat päältä. Laita busines kukoistamaan.


      • Kylläpä nyt on Liekassa muuttunut ääni kellossa ja on loikattu porvarien puolelle Jussin mukana. Et halua siis enää edes palkkaa työstä vaan työn ilo riittää. Jussin rasismi on sinulle niin tärkeää että sen edestä kannattaa vaikka itseäsi lainaten "kusta omaan puuronsa". No muista sitten Jussia kun teet mahdollisesti joskus yhdeksän euron työpäivää, eikä mitään kuntouttavaa puuhastelua vaan ihan oikeaa työtä kovilla työmarkkinoilla.


      • keroeniaottlopotnel

        Ohoh! Taidanpa lähestyä ideologisesti hakohiteillä olevaa sinun syvintä tarkoitustasi, poliittisten asioiden hoidossa.
        Ensin.
        Minulla on vahva, mutta rakastava tunne, että keskustelet nyt henkilön kanssa, joka ei ole ajatukselliselta katsomukseltaan kuvittelemasi kaltainen. En muista tuota ”pissiä puuroon” siteeraustasi ensinkään. Tarkoitat todennäköisesti jotakuta toista. Toivottavasti et itseäsi.
        Ehdin myös pohdiskella noin viisitoista sekuntia (15 s) koko vasemmistoliittolaisen ajatusmallin toimivuutta.
        Huomio! Sekä teksti, että numeroilmaisu, että tulkiton tulkinta olisi helpompaa. No voi sentään. Se siitä.
        Toiseksi.
        Sinua olen Uuninpankko profiloinut. Olet loppujen lopuksi helppo. Valitettavaa jos ajatuksesi taipuvat alaspäin. Psykometrinen antamistasosi, poliittisissa ja täällä annettuna kaikessa muussa, ei mielipiteitäni miellytä. Auttaisin sinua isällisesti jos tuntisin sinut paremmin. Valitettavaa, jos poliittinen kirveesi on kiveen terä edellä tylsäksi hakattu. Jussina sopivasti, kesäterässä;) Teroita veistovälineesi! Toki myönnän, että et ole ainoa, jolla on 100 vuotta täyttävän itsenäisen Suomen, tavallasi ajattelevia ihmeellisiä harhakuvia ja pilvilinnoituksia rakentelevia, jopa enemmän esillä olevia..
        Kolmanneksi.
        Miksi vasemmisto on rypenyt oman historiallisen kauttakulkunsa kera kaikenlaisessa köyhyydessä? Ehkäpä kysymykseni ei kaipaa merkkiä peräänsä. Vain pisteen. Hypoteettis-deduktiivinen päättely ei ole tällä kertaa muuta kuin omaani, subjektiivista.
        Neljänneksi.
        Työllistän joitakuita. Maksan enemmän kuin yhdeksän eemeliä päivältä. Minä en palkatonta työtä ymmärrä. Siinä ollaan Uuninpankon kanssa samaa mieltä. Jos työ on palkatonta, pitäisi puhua enemmän hoidosta kuin työstä.
        Viidenneksi.
        Onneksi oli hieman helteetön juhannus. Toivotan kaikille tasapuolisesti, rasisteille ja suvaitsevaisille, hyvää juhannuksen jatkoa. Eläkää kauan!

        https://www.youtube.com/watch?v=32Mf9zNhGYc


      • olenoikeassataas

        Pankko, eikö valtuustossa vaadita suomenkielen auttavaa ymmärrystä? Oletko tosiaan noin tiedoton;-)


    • Näinonnärehet

      Kielitaidotonkin somali on pätevämpi päättämään kaupungin asioista mitä tavan peruspersu.

      • oooohhhhh

        Millähän perustelet?

        Jäi taas perustelematta.


      • porukan.tyhmin

        Johan pölöjä olet!


    • Hävytöntä, kypsymätöntä. Kuin keskeneräinen huono juoma se on. Ehkä on fiksu vekotin. Juurikin on kaiken juuriltaan, kyykystä alahyllyltä otettua ja valiten valitettavaa vasemmistoalaisen ajatuskannan omaavaa. Tuoksu on puutteellisen, terveen ja sopivan tilan suhteen täysin puutteellinen.

      Olisi toivottavaa, että keskustelun alapää olisi kelvolliseksi pesty. Peseminen tässä, ja nyt tarkoittaa ainoastaan perusteluita. Sen verran tässä nyt katson sormien välistä, että huonommatkin perustelut kelpaavat. Onnetonta, ellei onnettominta on, jos ei pieniäkään sanojaan osaa mitenkään perustella.

    • sivustaseurannut

      On totta, että puolikielinen somali valtuustossa on parempi vaihtoehto, kun ikimaailmassa Halla-ahon persu mielipiteineen. Heidän ajatuksensahan ovat aivan kakofonisia:
      Emme halua työtä!
      Emme halua kansainvälisyyttä!
      Emme siedä muita kuin persuja. Emmekä siedä enää kaikkia persujakaan.
      Haluamme eristäytyä muusta maailmasta uuninpankolle makoilemaan kaikessa rauhassa.

      Suosittelen, että perustaisitte ihan oman Lieksan vetelehtivät Persut puolueen, koska kyllä Halla-ahokin on ärsyttävä teidän näkökulmastanne katsottuna. Halla-aho on puhunut vaativansa työpaikkoja työttömille ja sitähän Lieksan persut eivät halua.

    • eikukaaneieiei

      Mitä ne somalit enää suomessa tekee. Miksi niitä ei olla palautettu.
      Onko todella valtuustossa somali, joka tarvitsee tulkkia. Jo on aikoihin eletty. En olisi uskonut.
      Toivottavasti kukaan ei äänestä enää vasemmistoa, ei kukaan.
      EI KUKAAN

      • MoiRasse

        Huomenta taas! Hyvää trollauspäivää!


    • ei-ääntä-kellekkään

      Ei ole pelkoa että äänestäisin mitään poliittista puoluetta,,,paitsi nukkuvia!

    • kysyvä.lieksalainen

      Pyöriikös ne kokousten nettitallennukset suunnitelmien mukaisesti? Muistaakseni kaupunginhallitus päätti 19.06 pitämässään kokouksessa myöntää tulkkipalvelut Abdillahille. Kuntaliitto ei siihen todennut muuta kuin että siihen ei ole vakiintunutta käytäntöä, mutta nämä "vasemmistotulkit" osasivat taitavasti vedota yhdenvertaisuuslain 9§:n positiiviseen erityiskohteluun, ja niinhän päätös meni heilahtamalla läpi. Eli Abdillahilla on tulkkauspalvelut ainakin tämän vuoden loppuun.

      Toteutustapa on puhelintulkkaus, että kokousta ei häirittäisi sen pahemmin, miten on toiminut?

      • yksi.vastaus

        Ei ainakaan You Tubesta löydy valtuuston kokouksia kuin 19.06. on viimeisin, vaikka ihan LL:n päätoimittaja lehdessään julisti niiden löytyvän jälkikäteeen, Vai olenko niin huono googlettamaan


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe