Mikä on länkkäriläisten vastuu, jos matut rikastav

EnPuhuAinaYhtäMukavia

at "kepposillaan" Mikkelissä tai etelä-savon alueella? Kyseisessä toimituksessa pakkotuputettiin lähi-itälästä unelmaa varsinkin vuonna 2015 ja kriittiset äänet vaiennettiin sensuurin voimin.

Voidaanko "meillä on unelma-toimittajat" määritellä jopa maanpettureiksi?

Mikä on sinun mielipiteesi?

En halua mainita ketään nimeltä, mutta mainitsen silti Anssi Mehtälän ja Tiina Ojutkankaan. Muitakin "pienempiä" matuttajia löytyy kyseisestä toimituksesta.

Eikös olekin mukavata lukea tällaista kivapuhetta?

17

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virsua

      Joo, mäntsälän kapinan miehet ovat nousseet haudoistaan. Helppo ratkaisu omaan onnettomuuteen ja saamattomuuteen tappaa ja pieksää vielä onnettomampia. Jees, halla-aholainen kiihkomieli on valloillaan. Kansantanhuja ja tuohivirsuja, siinä on suomalaisuutta, joka meidät pelastaa.

    • YksiMuistaaKaikkiMuistaa

      "Suvaitsevaisuus" tulee olemaan vähintäänkin yhtä halveksuttu ideologia kuin natsismi ja minä ainakin tulen saamaan tyydytystä siitä kun pääsen muistuttamaan ihmisiä tiettyjen "suvaitsevaisten" "suvaitsemisesta".

      Tieto jonkun "suvaitsemisesta" on "arvossaan" vasta tulevaisuudessa, kunhan kansalaisten mitta on totaalisen täynnä etenkin "suvaitsevaisten" harjoittamaan rajat auki-hulluuteen.

      Ja ihmisethän saattaisivat helposti unohtaa esim. jonkun pikkulehden (Länsi-Savo) toimittelijoiden "suvaitsevaisuustaustan", jos joku ei heitä asiasta muistuttaisi. No, minä voin ihan vain hyvää hyvyyttäni hoitaa tuon muistuttamispuolen.

    • Sammaamieltä

      Aloittaja, erittäin miellyttävää kivapuhetta.

    • 2424242

      NYT VÄYRYNEN PRESIDENTIKSI!!!

    • NillittäjälleVastaus

      Näköjään joukkoon mahtuu aina muutama nillittäjä, jonka mielestä edes juvalaisia ei saisi liikkua Mikkelissä. Joka maassa on ollut omat alkuvaikeudet kun erilaiset kulttuurit kohtaavat, mutta pääasiallisesti maahanmuutto on todella hyvä asia, ajatellen maan talouden kasvua. Katsokaa vaikka USA:ta. Rakennettu kokonaan maahanmuuttajien voimilla! Afrikkalaiset, meksikaanit, arabit ja aasialaiset ovat Amerikan rakentaneet.
      Meillä taas itketään ja poljetaan hattua kun tulee muutama erinäköinen ihminen kylälle. NAURETTAVAA!

      • rajatkiinninyt

        Siinä on se pieni ero, että maahanmuutto ja maahantunkeutuminen ovat kaksi eri asiaa.
        Jos suomeen muuttaa siksi, että tekee töitä ja elättää itsensä, niin se on kyllä kaikille ok.
        Mutta nämä pakolaisstatuksella maahantunkeutujat eivät tule tänne töihin, vaan elämään yhteiskunnan rahoilla aikomustakaan työllistyä koskaan.
        Eli sinä minä ja moni muu olemme se yhteiskunta kenen rahoilla nämä tulevat tänne loisimaan.
        Kyllä minä mielummin käyttäisin ne maksamani verot mielummin suomalaisten hyvinvoinnin hyväksi ennemmin, kun ruokkisin ja elättäisin niillä toimetonta loislaumaa.

        Eli jos pidettäisiin se maahanmuutto ja maahantunkeutuminen erillään, ne kun ovat täysin eri asioita.


      • Piankaveri

        Joukkoon mahtuu myös yksi itse hauskaa "öyhöttöjä"-sanaa käyttävä kulttuurimarxisti joka sekoilee kaikella skitsofreniansa antamalla energialla omaa sairasta agendaansa ajava jopa omien lastensa pahoinpitelystä tuomittu ja asiansa totaalisesti sössinyt kommariluuseri. Tiedätte kyllä ketä tässä tarkoitetaan.


      • Suvakinvasikoiva

        Kyllä juvalaiset Mikkeliin mahtuvat, mutta juvalaiset "suvaitsevaiset" voivat etsiä piilopaikkansa muualta. Mikkelissä ei "suvaitsevaisia" suvaita, eikä tulla myöskään suvaitsemaan. Tämän vuoksi länkkäriläisten "suvaitsevaisten" elämä Mikkelissä tulee "tulevaisuudessa" olemaan erittäin hankalaa. Heidän suvaitsevaisuuttaan ei tulla Mikkelissä koskaan antamaan anteeksi, eikä heitä ikinä unohdeta, sillä minä pidän muistoja yllä.


    • Nytriitti1

      Näin keskussa liikkuvana naisena täytyy sanoa, että nämä ulkomaalaiset miehet tuijottavat todella aggressiivisesti ja röyhkeästi. Tekisi mieli sanoa "kivasti", mutta ei tiedä ovatko aseistettuja ja voivat käydä päälle koska nainen komentaa, joten täytyy purra kieltä. Toivon, että ihmiset, jotka näitä tänne kannattavat tuotavaksi joutuvat kaiken pahan tielle ja muut saavat tilanteen käännettyä ja elää rauhassa, ei tarvitse maksaa kuluja (suvaitsevaiset hoitavat kulut) ja lapsetkin saavat olla turvassa tuleviin sukupolviin, väestö ei vaihdu ja niin edelleen. Muistakaa vaikuttaa nyt asioihin ja äänestää oikein.

      • äänestäjäÄmmä

        vain äänestämällä voi vaikuttaa


    • ängervöinen

      Voi hellanlettas teitä rassukoita, kun taas olette ihan hakoteillä.

      "Nytriitti1": mene juttelemaan ihmisten kanssa, jos he sinua katselevat. Kysy mitä heille kuuluu. Huomaat, että he ovat ihan tavallisia ihmisiä. Pelkosi haihtuvat ja rikastut, kuten näillämyillä palstoilla tavataan sanoa. Vierasmaalainen on ihan samanlainen kuin Prisman kassan työntekijä: hänelle voi hymyillä ja puhua ystävälisesti.

      Aiemmille kiimaisille: tällaisia "maahantunkeutujia" ei ole. Tänne kylmille perukoille tullaan pakottavassa tarpeessA.

      • veronmaksajaeukko

        Niin kuin täällä on jo moneen kertaan todettu maahantunkeutujat ja maahanmuuttajat ovat kokonaan eri asioita. Jos muuttaa maahan ja saa työpaikan se on ihan ok Mutta sellaiset jotka laittomasti tunkeutuu maahan eivätkä yritäkään tehdä työtä vaan jäävät täysin veronmaksajien kontolle semmonen ei ole oikein. Ilmainen asunto, ilmainen ruoka, terveydenhoito ym ym ym niin mikäs on ollessa.


    • Voi-infosota-sentään

      Aina kun luulee, että rima on alitettu jo niin alhaalta kuin on mahdollista, niin Länsi-Savo alittaa sen vieläkin alempaa.

      Länkkäri on antanut Janne "Rusky" Riiheläiselle kahden jutun verran näkyvyyttä ja mitä näemmekään? Samaa Venäjän trolli-vainoharhaa kuin Rusky aiemminkin jauhanut. Tuo mies on maanpetturi ja Länsi-Savo on maanpettureiden pyörittämä lehti.

      • Tällaista-tänään

        Aiemmin länkkärissä tapahtunutta:

        -On ihasteltu anarkistista Loldiers of Odin-pelleryhmää, vaikka ryhmästä oli siinä vaiheessakin saatavilla tietoa, joka ei herätä ihastusta.

        -On ihasteltu hullua punapääpappia eli Marjaana Toiviaista, vaikka kyseisestä sekopäästä oli mediassa tarjolla yllin kyllin totuuksia, joiden ei pitäisi normaalissa ihmisessä aiheuttaa minkäänlaista ihastelua.

        -On pakkotuputettu matutusta.

        Mitähän Marika Lehdon päässä oikein liikkuu, kun hän nyt julkaisee täysin kritiikittä Janne "Rusky" Riiheläisen propagandaa? Eikö Marika osaa sen vertaa media-alalla työskentelevänä hakea netistä infoa, että tietäisi jotain tuon trollipropagandaukon uskottavuudesta? Hän on yhtä uskottava kuin Jessikka Aro ja Saara Jantunen.


      • MV-Marikako

        No niin, nyt on lähetetty nuo länkkärin Rusky-propagandajutut MV-lehdelle ja nyt vain odotellaan ja toivotaan, niin ehkäpä Marika Lehdosta tulee tämän myötä ensimmäinen MV-julkkis länkkärin toimittajakunnasta. Peukut pystyyn!


    • nauru-on-nauru

      Korttitalo huojuu. MV-uskovien on kilvoiteltava. Helppojen totuuksien aika on ohi. Suomeen ei saatukaan totalitarismia, vaikka usko oli vahva. Andorrassa ankka oottaa joulupöytään tuomista.
      Totuus kirvelee. Naapurissa on trolliarmeija ahkerassa työssä. se pitää nähdä, muttei sen mukana marssia. Oma pää ja ajatus on aina pidettävä.
      Luuletko, että pohjoisen kautta lasketut matut tulivat vahingossa. Eikö siinä ollut kokeilua ja manipuloinnin sekä vehkeilyn makua.
      Pikkutyttöjen lollit kirvelee näköjään vieläkin. Nauru on paha ase, sen huomaa plösöt collegepaidat ja heidän tukijansa.
      Nauru on nauru on nauru.

    • Hyhyhyhyyyh

      Yhyhyhyhy

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe