Onko Stefulla kaikki hyvin?

Hankoon

Onko totta että stefu on itkenyt Martinan perään koko juhannuksen ja on valmis ottamaan Martinan takaisin ja unohtamaan gladiaattori-romanssin? Ilmeisesti diiliin kuuluis myös häät ensi kesänä? Voiko joku kommentoida onko tämä totta?

42

5038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ujostuttaako

      Mikset kysy asiaa Stefulta itseltään?

      • Hankoon

        Ei olla niin hyviä tuttuja et viittisin kysyä ja tuskin se mulle kertois. Pari kertaa oon tavannu kun se on kaverin tuttuja, siksi kiinnostaako onko totta.


      • ujostuttaako

        Mikset kysy mielikuvituskavereiltasi?


    • Pysylujananyt

      Pysyis poika nyt vaan lujana,ton lumpun perään on ihan turha haikailla,tasapainoista suhdetta jos tosissaan kaipaa on syytä mennä muille markkinoille,tolla naisella ei ole muuta tarjolla kun riitoja ,kiukuttelua ja pettämistä ,missään suhteistaan se ei ole ollu sekolematta muiden miesten kanssa--ulkoiset avut on rapistumassa kovaa vauhtia ja sisäistä kauneutta tolla ei ole koskaan ollutkaan--hyvin sullla poikarukka kävi kun tosta luuskasta eroon pääsit

    • Marttiiiina

      On kaunis ja sillä on hyvä p...u. Stefu itkee.

    • LouisVitton

      Stefulla on kaikki hyvin. Itse on pettänyt Martinaa ja nyt varmaan kokee tulleensa loukatuksi sydämen pohjasta, kun Maran uudesta suhteesta meuhkataan avoimesti ja myös itse asianosaiset tuovat uutta rakkauttaan julki. Joutui jätetyksi median silmissä. Onhan se kolaus itsetunnolle miehelle kuin miehelle.
      Mutta noin sekavan ja katkolla useasti olleen suhteen perään ei kukaan itke eikä haikaile, Martina haikailee vaan materiaa ja rikkautta, miten saisi niitä mukaansa nyt mahdollisimman paljon (osin Isabellan varjolla).
      Stefu löytää fiksun, koulutetun suomenruotsalaisen vaaleaverikön, itseään nuoremman naisen, ellei jo ole, ja suvulle mieluisa miniä toivotetaan tervetulleeksi halauksien kera perheeseen. Isabellaa hoidetaan hyvin, muuten Martina-kausi on poissa silmistä, poissa mielestä.

      • naurismaanaidat

        Onkohan suku jo katsellut Stefulle uutta heilaa?


      • Gotiri

        Varmasti löytyy joku juuri ja juuri täysi-ikäinen blondi joka valittu stefulle morsioksi vanhempien sopimuksella jo vuosia sitten. Eikös tää oo tapana noissa "piireissä"?


      • typsyjenmieliksi
        Gotiri kirjoitti:

        Varmasti löytyy joku juuri ja juuri täysi-ikäinen blondi joka valittu stefulle morsioksi vanhempien sopimuksella jo vuosia sitten. Eikös tää oo tapana noissa "piireissä"?

        Ken sen tietää onko tapana, mutta parasta hänen nyt olisi valita sellainen morsmaikku, jota ei naurismaan aitojenkaan tarvitsisi nauraa.


      • jatkumona

        Eipäs kun, mä toivon että nappais jonkun toisen pyllistelijän julkkispiireistä. Ai että se olis kivaa, kun joku hönö keekoilis stefuliinin miljöönillä ja mara pitäis omaa showtansa samoilla höpö-julkkis-kekkereillä. ´Hyvällä tuurilla syntyisi kissatappelu ja tekotukat vain lentelisi ympäriinsä. Seiska mukana paikalla. Näin sen pitää nyt mennä.


      • Rosannat
        jatkumona kirjoitti:

        Eipäs kun, mä toivon että nappais jonkun toisen pyllistelijän julkkispiireistä. Ai että se olis kivaa, kun joku hönö keekoilis stefuliinin miljöönillä ja mara pitäis omaa showtansa samoilla höpö-julkkis-kekkereillä. ´Hyvällä tuurilla syntyisi kissatappelu ja tekotukat vain lentelisi ympäriinsä. Seiska mukana paikalla. Näin sen pitää nyt mennä.

        Rosanna olis loistava vaihtoehto. Uusi missimamma Martinan kisassa ja ulkonäöltään nää on melkein kuin yksi yhteen. Vaikuttaa aggressiiviselta koulukiusaajalta. Stefun elämässä ei juuri mikään muuttuisi.


      • Mä-antaudun

        Joo, toi rosanna on hyvä. Eikös sillä ole jotain ongelmaa sen ukkonsakin kanssa nyt? Mikä kaunotar stefuliinille >3 pikkasen kun laittas lisää silikonia utareeseen ja takakonttiin toppausta, maalaisi kulmakarvansa vieläkin paksummaksi ja rajaisi huulet ihan siihen nenän alle niin avot! Ei kun tiukka kamelinvarvas haalari päälle ja hoodeille pyllistelemään, työteliäs kun on omien sanojensa mukaan. Istuis vaikka stefuliinin autoon, eikä ikinä suostuisi nousemaan pois, vaikka laukulla lahjottais. Näin suhde syttyy ihan varmasti lieskojen lailla intohimoon, mmmmm.....


    • Stefu30

      Aloittaja trollaa ihan kunnolla. Pisteet siitä. Tää oli oikeesti hyvä juttu.

      • Hankoon

        Kovasti tsemppiä elämään, mitä sitten päätätkin tehdä!


    • Tyhmäkysymys

      Mitä siintä jos itkee? Niin on moni myös tehnyt. Ei sitä elämänkumppania noin vaa jätetä

      • eltsupeltsu

        Harvinaisen väärä sana tässä yhteydessä:

        " Elämänkumppani " ?
        Ihminen joka ei koskaan ollut tekemisissä suvun kanssa-
        ihminen joka huijasi miestä seksitempuillaan
        ihminen jolla tähän saakka on 2 kakaraa - eri miehille tietysti
        och som aldrig skulle blivit accepterad av släkten...

        Että kyllä lähinnä varmasti kyseessä ELINkumppani eikä elämänkumppani.


      • Bättre_folket

        Eltsupeltsun kannattaa jättää ruotsin kirjoittaminen niille, jotka sen osaa 🙈 muuten kommentti oli kyllä asiaa.


      • Eltydup

        Ruotsin kieli on täydellinen. Accepterad av släkten om du finntollo förstår????


      • siitinonelin

        Siintä? Elin? Oletko miehen tarpeessa, juntti?


      • Bliblirblevblivit

        Sanajärjestys: aldrig väärässä kohdassa lausetta. Verbit: skulle blivit... ei voi kirjoittaa noin. Pitää olla joko skulle ha blivit tai skulle bli. Hälsningar från en annan finskatollo


    • satuilu_loppuu

      Itkee ilosta, ettei tarvitse enää jännittää lehtiotsikoita.

    • Helpostikin

      Häistä tulee taatusti ens kesän suurin seurapiiritapahtuma. Todennäköisesti häät pidetään ulkomailla koska Suomesta ei löydy tarpeeksi ylellistä juhlapaikkaa. Ehkä Espanjassa tai jossain ranskalaisessa linnassa? Se on varmaa että kaikkien näiden vaikeuksien jälkeen vain paras kelpaa. Stefu on jo nähty tiffanylla sormuksia katselemassa ja Vera wang on raivannut tilaa kalenteriinsa Martinan pukua varten.

      • sairasvääns

        Mene kertomaan näitä juttujasi lasten palstalle.


      • lastenjuttuja

        Martinan blogiin?


    • Habitual

      Mä oon kuullu tän saman jutun eri lähteestä. Yks Martinan ystävä avautui siitä miten ikävää oli kuulla kun Martina oli kehuskellut miten kyykyttää molempia miehiä. Stefu meinaa Martinalle rahaa ja asemaa, Hannes hauskanpitoa. Martina vaikuttaa harhaiselta koska luulee voivansa pitää molemmat. Martinan mukaan Stefu rukoilee takaisin ja on luvannut vaikka mitä, mutta Hanneksen kanssa on vielä hauskaa. Toki Martina aikoo palata Stefun luo, mutta ei ihan vielä.

      Kuulemma ollu kaverille vaikea tilanne kuunnella tätä Martinan tilitystä, ei oikein voi kritisoida kun on työjuttujen takia pakko pitää välit kunnossa vaikka sisällä kiehuis.

    • Sarkasmiontaidetta

      Stefu on kavereidensa kans nauttinut juhannuksesta Espanjassa ja tuskinpa on ehtinyt Maran takia kyyneleitä tirautella. Mitä tulee noihin "täydellisen naisen" etsimisiin, niin jotenkin en Stefun tietäen jaksa uskoa että haluaisi blondiprinsessan kainaloonsa. Eiköhän sitä villiä poikamieselämää jatketa nyt entiseen malliin, eikä etsitä heti mitään täydellistä kotirouvaa elätiksi, kun on yhdestä elätistä (ei-niin-täydellisestä) juuri päästy.

    • Satutuomisto

      Vai että on Stefu rukoillut Martinaa takaisin? No, saahan Martina hölöttää mitä haluaa. Sopisi kyllä hyvin Martinan kaltaiselle luonnehäiriöiselle hörhölle, että kuvittelee pyörittävänsä sekä Stefua että Hanskaa.

      • maymay2

        Satu Tuomisto, paraskin arvostelemaan? Muistatko montako lakananheiluttajaa sinulla itselläsi on ollut?


    • curmeeee

      Nyt nautitaan vihanneksia a la escobar...

    • Oliko.Isbe

      Oliko se Stefun tyttö kun oli "päässyt" Hurjan instagram-videoon tekonaurua räkättämään?

    • Kesääelämään

      No mutta, totuus on aina tarua ihmeellisempää. Tuntuu Mara tykkäävän Hanneksesta, eikö se ole mukava juttu. Stefulla on ollut aina naisia ja on jatkossakin, ei kaipaa kenenkään sääliä, pärjää ihan hyvin ja paremmin kuin aikaisemmin!

    • jury1

      Ei ole.

    • aitofeikki

      Nyt on Marakatin vuoro vuosien kulissien jälkeen nauttia avoimesti kesähessusta...
      Selvää on että syksyllä palataan luxus elämään takaisin ehkäpä jo sen halutun timanttisormuksen kera...

    • StefanSofia

      Stefu on ollut kuumana jo vuosia SofiaBelorfiin. Nyt molemmat ovat sinkkuja joten toivottavasti tapaavat pikapuoliin. Stefun sisko ainaki ottaisi Sofia mielellään mukaan hienoon sukuunsa !

      • Yhbvgt

        Toki Sofia on maraa kauniimpi, nuorempi ja paremmin käyttäytyvä mutta silti vaikea nähdä että puoliksi marokkolainen, vailla koulutusta tai kunnollista ammattia oleva nukke olisi minkäänlainen toiveminiä Thermanin suvulle.


    • gjhgdfsfcdssssg

      Millä tavalla se Thermanin suku on ihmeellinen? Stefu vaikuttaa hyvin tyhmältä, eikä hänen sisarensa myöskään loista älynlahjoillaan. Stefu ei kuulu Hartwallien sukuhaaraan. Tuskin ihan niin tyhmiä ovat kuin Kortelammen naiset, mutta aivan nousukkaita ovat.

    • Pupuparka

      Stefu vaikuttaa nuorelta pojalta jonka ei ole tarvinnut tehdä yhtään mitään asioiden eteen, kaikki tulee valmiina ja itsensä kehittäminen ei varmaankaan ole ykkös juttu. Laiskan ja "hitaan"tuntuinen jässikkä. Oli varmaan hitonmoinen shokki kun Martsu tuli raskaaksi ja pyöritteli poikaa kybä nolla mennen tullen.
      Jos itkee tihuuttaa niin ihan siks ettei hän ole koskaan jäänyt kuin nalli kalliolle ja näin julkisesti, vaikka itse harrastikin kaikenlaista sen ihanan parisuhteen ohessa. Mara teki lapsen setelit silmissä, muuten Stefu tuskin kiinnosti, ei näyttänyt rakkaussuhteelta.Toivottavasti eivät palaa yhteen.

    • MenGe

      Onko totta että Hannes on muuttanut Kaivopuiston kämppään "kolmanneksi pyöräksi" Stefun suostumuksella?

    • åppååppå

      Musta koko S Therman on yliarvostettu jo senkin takia että meni sekoon tuohon MA:han. Se kertoo paljon ihmisestä. Normaali mies jolla on itsekunnioitusta ja myös itsekritiikkiä väistäisi ko.
      naisen kaukaa.

      • Arihullu

        Miksi hän ei valinnut Ari Koivusta? Tuota maamme ylivoimaisesti menestyneintä artistia, joka keikkeilee niin plajon, ettei lehdet edes pysy perässä?

        Ari on niin seksikäs, että te tavikset tarvitsette aurinkolasit saadaksenne nähdä hänet.


    • Auvoisaa.on

      Exällä on kaikki paremmin kuin hyvin, kun pääsi irti väkivaltaisesta avopuolisosta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe