Mies, johon ei kannata sekaantua

ihmishirviö

Vie rahat, mielenterveyden ja yrittää saada naisen raskaaksi eli sitoa itseensä. Majaillut useitten naisten luona, ulosotossa, onnenonkija. Poliisi tietää.

Ahkerasti hakee uutta naista koko ajan.

33

712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma.moka

      "Vie mielenterveyden" Buahaha! Ainostaaan nainen on niin typerä, että menettää järkensä miehen takia.

    • Vakkakansi

      Eiköhän se mielenterveys ole huonolla jamalla, kun alkaa suhteen epämääräisen tyypin kanssa, olipa sitten alkkis, psyko tai muuten outo.

    • myyra.com

      Mistäs päin tämä kyseinen henkilö on, onko Jyväskylästä vai jostain muualta, tuntomerkkejä tänne! Tumma vai vaalea, hoikka vai tukeva..Millaisella autolla ajaa? Onko työelämässä?

      Jos kyseessä narsisti niin naisen hyvin vaikea alussa saada selville miehen tarkoitusperiä, narsistinen luonne osaa kyllä luovia ja miellyttää ja manipuloida.

      • näitäidiootteja

        Joopa joo ei voi aikuinen muija olla niin tyhmä jotta uskoo tuntemattoman äijän selityksiä.Itseensä saa syyttää jos huonosti käy


      • myyra.com
        näitäidiootteja kirjoitti:

        Joopa joo ei voi aikuinen muija olla niin tyhmä jotta uskoo tuntemattoman äijän selityksiä.Itseensä saa syyttää jos huonosti käy

        "näitäidiootteja"-nimierkki ei tajua mistä kyse ja millainen on narsisti, itse olen vierestä seurannut yhtä tällaista tapausta, sitä ei voi todellakaan alussa edes aavistaa mistä kyse, eihän henkilö ole enää tuntematon jos seurustelua on kestänyt esimerkiksi puolikin vuotta tai vuosi ja kaikki näyttää päältä päin ihan ok kaikin puolin, tässä tapauksessa mitä itse todistin läheltä niin jopa poliisit puhui tämä narsisti ympäri mutta onneksi kumminkin lisäkuulusteluissa asia alkoi selvitä.
        Lisäksi kun kuvioissa mukana yleensä rakkaus niin tunnetustihan "rakkaus on sokea" ja ihminen uskoo helposti selityksiä, mm. niinkin arkipäiväisessä asiassa kuten käytetyn auton osto on tilanne jossa monia mm. miehiä sahataan linssiin, kun "rakastuu" johonkin autoon ja nuoren miehen on mielestään "pakko saada" hieno auto allensa niin ei tarvita kummoisia puheita kun ostopäätös syntyy ja monesti ostossa ei ole järkeä ja tunteella mennään joten ymmärrän todella hyvin näin miehenä niitä naisia joita narsistit ja huijarit hyväkseen käyttää.


    • varattu1985

      Lähtökohtaisesti normaalit ihmiset puhuvat totta ja siis voi luottaa toiseen. Sairas narsistisesti tai muuten psykopatiaan taipuvainen osaa esittää aivan muuta kuin onkaan. Hetken. Totuus paljatsuu vähitellen tai viimeistään ensimmäisen vastoinkäymisen tultua.
      Täällä oli pitkä viestiketju jyväskylän miehestä aiemmin ja vedätti ties kuinka monia naisia. On nimikin edelleen näkösällä ja ihmettelen, miksei ole poistattanut. Vai onko niin sairas, että nauttii huomiosta, kielteisestäkin.
      Kyllähän tuo mies varmasti tunnetaan, toki iso opiskelukaupunki kun on ja työväkeäkin tulee muualta, niin eipä voi kaikki tunnistaa.
      Mutta äkkiä näkyy tuollaisista se kääntöpuoli, vaikka olisi kuinka hurmureita alussa.

    • polkab.ted

      Mikä on viestiketjun otsikko missä tuon huijarin nimi?

      • sopiiyrittää

        No kyllä narsisti narsistin tuntee..tuttavapiirissä näitä ollut huomaan heti jos miehessä on narsistisia piirteitä loppuu samantien seurustelu siihen.Minuun ei selitykset uppoa sen olen kokemusten kautta oppinut on tuota suojeluvaistoa kertynyt ja ihmistuntemusta...


    • polkab.ted

      Tais löytyä, onkos se tuo JS?

    • murmurmurmeli

      Ainakin yksi viestiketju on LH. Olen kyllä muualta lukenut tuosta J-miehestä. Jose?

    • cippendale

      Narsisti päihittää terapeutinkin, jos yleensä edes terapiaan sitä onnistuu saamaan. Ei niillä ole mitään vikaa päässä tai muuallakaan omasta mielestään. Kaikki on oikeutettua heille ja vika aina muissa. Huvittuneena kuuntelin yhden miehen selostuksia aiemmista naisista. Kumma, kun juuri hänelle oli sattunut monta ala-arvoista naista :)

      • tyhmäköolet

        Siis sulle


    • gingeriina

      Mikä tarve joillakin on puolustella miehiä, jotka käyttävät naisia hyväkseen, olipa kyseessä narsisti tai joku muu inhottava mies. Vai onko ollut paska äiti ja sitten kostetaan naisille kaikki, mitä jäänyt lapsena vaille.

    • karvanaamaäijä

      Sitä minäkin olen ihmetellyt, mitä ihmeen naisvihaajia tälläkin foorumilla on, yritetäänkö esittää jotain kun uskaltaa nimettömänä kirjoittaa naisista sontaa ja syyttää tyyliin-"oma vika". En ole koskaan tuollaista ymmärtänyt enkä tule ymmärtämään.

    • suhteeseenkykenemätön

      No, narsistit, psykopaatit, alkkikset ja naisvihaajat eivät kykene aitoon parisuhteeseen. Nainen on alistamista ja hyötyä varten. Rakkaus jo sanana on täyttä utopiaa. Ei voi kauhalla ammentaa, kun on pienellä lusikalla saatu. Sitten nuo huijarit vielä pitävät oikeutettuna tekojaan, kun on niin vaikea elämä ollut ja jos nainenkaan ei ymmärrä. Järkeä ei ole senkään vertaa, että olisivat ilman parisuhdetta, säästäisivät muut harmeilta. Se vaan pitää omahyväisenä mennä porskuttaa ja ottaa hyöty irti, mistä vaan sattuu saamaan.

      • Sairaitanaisiajoukossa

        Jaa, on niitä naisia jotka ovat vakavasti sairaita henkisesti. Ja niitä riittää paljon.


    • ruupert.palo-oja

      Ihan samalla tavalla kuin miehiäkin.

    • yksisoluinen

      Mitäpä sairaus haittaa , olipa mies tai nainen. Kusipäisyys ja muitten hyödyntäminen on valintaa eli haluaa olla inhottava toisille. Mutta kyllä nuo ajastaan omaan lokaansa uppoaa.

    • bvufhvbe

      Narsisti kun ei tajua tekevänsä mitään väärää vaan kaikki muut tekee väärää.

    • ihansairas

      En tiedä, oliko narsisti vai mikä, mutta sujuvapuheinen , valehteli varmaan kaiken, kerjäsi myötätuntoa, suurenteli omia saavutuksiaan, omistushaluinen, vedätti rahaa, kateellinen, kiemurtelija, syyllistävä, ei kavereita, lyttääjä, alkon ystävä. Muutama päivä tasainen ja mukava, mutta sitten iski hulluus ylle ja nuo piirteet potenssiin tuhat tai jotain.

      Muutaman viikon katsoin ja jätin.

      • gvweygv

        Kävikö oikein päivätöissä vai oliko työtön?


      • ihansairas
        gvweygv kirjoitti:

        Kävikö oikein päivätöissä vai oliko työtön?

        Työtön


    • Sietämätön

      Oliko se se Paska-Harri?

    • vaikuinon

      Voikos pienessä kaupungissa olla monta tuollaista? Työtön/alkkis/huiijari/narsisiti. Kaikki samassa nahassa.

    • loiismies

      Ainakin yksi tuttu on siipeilijä ja hakee aina uuden naisen elättäjäkseen. Eipä siinä olisi mitään, jos heti alkuun kertoo olevansa työtön, mutta työhaluttomuus on se pointti.Sitten uskaltaa vielä inistä rahapulasta eli yrittää vedota naista kustantamaan elämäänsä. Ex-appivanhemmatkin olivat huonot, kun kehottivat töitä hakemaan.
      Juuh. Se kun on ollut niin kova elämä, niin ei jaksa muuta kuin ryypätä. Ja sekin mielellään jonkun naisen kustannuksella. Ja rahaakin voi vedättää ihan hyvällä omallatunnolla, kun kerran on niin vaikeeta. Täällähän se Jyväskylässä hakee uutta naista.

    • marjanaf

      Näitä riittää,molemmissa sukupuolen edustajissa. Tunnistan lyhyesti nämä. Mulla kokemuksia.Olen sympaattinen,hauskannäköinen ja hyväluontoinen joten kerään näitä. Kaipa mussakin on jotain heikkoutta kun eksyn tällasiin,heidän valheellinen karismansa ehkä vetoaa,mutta loppujen lopuksi he ovat heikompia ihmisinä kuin minä,vaikka kovasydämisiä.H e ovat oikeasti täysin m uiden varassa kelluvia heikkoja ykslöitä,ressukoita,eivät kestä hetkeäkään yksinäisyyttä ja päihteitä. Heikkoja henkisesti vaikka ovatkin tunnevammaisia kovia hyväksikäyttäviä,ei anneta heidän käyttää hyväksi!

    • silende

      Noissa on niin monta persoonaa samassa paketissa, etteivät itsekään tiedä todellista minäänsä. Ottavat hyödyn, mistä saavat ja mikään ei kolkuta omaatuntoa. Vika on aina toisessa ja paha olo projisoidaan toisiin. Aivan totta, kuten aiempi kirjoitti eli eivät kestä olla yksin ollenkaan. Minulla särähtää heti, jos aiemmat kumppanit haukutaan. Tai että korottaa itseään ilman näyttöä.

    • hyiolkoon

      Kun ymmärtäisi nuo kieroilijat sotkea keskenään, mutta kun pitää huijata tavallisia ihmisiä. Tosin heillä on hyötynäkökulma eli hankkivat parannusta omaan oloonsa siipeilemällä heidän kanssa, joilla on elämä kunnossa.

    • onkokemusta

      Tunnistan tuollaisia miehiä ainakin viisi ja kaikki niistä Jyväskylän seudulla elelee ja etsii jatkuvasti uutta uhria, jonka rahat viedä. Narsistejahan sellaiset miehet on, ei siitä ole kahta sanaa. Itsekin nuorempana niiden koukkuihin tartuin mutta nykyään osaan kiertää kaukaa moiset kusettajanarsistit.

    • yksikinonliikaa

      Ohhoh, onko Jyväskylä oikein kunnostautunut tuollaisten huijareitten suhteen? Hyi olkoon. Yhden tiedän. "Onkokemusta", laitatko etunimiä tai ainakin etunimen eka kirjaimen. On sen verran törkeä tyyppi, ettei yhdenkään naisen pitäisi enää joutua kärsimään siitä.

    • wiltsukkax

      Nää miehet osaa ujuttautua vähitellen naisen elämään. Ei välttämättä päällisin puolin uskoisi, mitä sisus kätkee. Ulkoinen olemus voi olla mitä vaan, samoin luonne. Alussa. Siinähän ongelma piileekin, kun ihminen paljastuu aivan toiseksi. Yksikään nainen tuskin lankeaa kusipäähän ensivaikutelmaltaan. Itse olin sortua kiltin naapurinpoikamaisen miehen valheisiin. Onneksi sotkeentui itse tarinoissaan , vaikka yritti selittää joka asian oman etunsa mukaan. Lopulta sain selville kaikenlaista taloussotkua ja ongelmaa naisten kanssa, Ja kuinka ollakaan, tästä samasta kaupungista on ja varmasti on jo uusi nainen matkassa.

    • lambinen

      Jostain syystä nää miehet saa aina uuden naisen. Suhteet vaan kovin lyhyiksi jää, kun kukaan nainen ei kauan kestä näitä hulluja.

    • Yksiurpoista

      Jyväskylässä nykyään majapaikkaa pitelee herra M.S....... ja kyllä on köyhä ja kipee. Sairaan mustasukkainen, komeakin kai jollain mittapuulla, mutta kiertämää naiset tämä hieman yli 30 v "mies" kaukaa. Mitään tältä tyypiltä ei saa kuin selityksiä ja hyviä tarinoita. On petoksia ja velkahistoriaa, liiketoimintakieltoa ym. Jostain syystä sattuu pitämään itseään vanhemmista naisista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe