Parisuhde alkaa seksuaalisesti

kopioija

Moni mies tekee sen virheen, että juttelee naisten kanssa ja suunittelee vievänsä homman pidemmälle hieman hitaammin. Ehkä ajattelee, että naisen käteen voisi koskea ehkä toisella tapaamisella ja suudellakin. Sitten ensimmäisten treffien jälkeen ihmetellään kun nainen muuttuu kovin kylmäksi. Mies ehkä ajattelee, että olisi ensin hyvä tutustua millainen nainen on ja vasta sitten viedä juttua pidemmälle.

Näin ei tietenkään tule toimia. Homma pitää viedä eteenpäin jo ennenkuin naisesta tietää välttämättä edes nimeä. Jo baarissa pitää naista pitää kädestä ja suudellakin. Tällöin nainen tietää että mies on tosissaan kiinostunut hänestä eikä mikään homo tai aseksuaali. Kun homma on viety ensin baaritutustumisen aikana kohti seksuaalista suhdetta, voi myöhemmin jatkaa parempaa tutustumista kohden. Baaritutustuminen voi tietenkin pelkän suutelun sijasta johtaa suoraan seksiinkin ja sitten vasta seksin jälkeen tutustutaan paremmin muutenkin kuin seksuaalisesti.

14

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuuuuuuuuuuuu

      Naisena sanoisin, että jos suhde alkaa noissa merkeissä, niin siitä tulee heti sellainen fiilis että tämä ei ole mitään vakavaa eikä kyseinen mies ole kovin vakavasti otettava. Siis vain hetken huvia, ei parisuhdetta.

      • 982785958

        Miten baarissa tapaamansa ihmisen kanssa voisi suunnitella mitään vakavaa? Vakavat suunnitelmat tehdään siinä vaiheessa, kun ihmisen tuntee jo melko hyvin.


      • turuillatoreillakesäsate

        Baarissakin voi tavata sen elämän rakkauden. Itselläni on siinä mielessä käynyt välillä tuuria (aika harvoin käyn baareissa tosin), että siellä on monet vielä jälkeenpäinkin yhteyttä ottaneet ihan fiksut miehet jotka enempikin haluaisi, ei siis sellasia että seksiä olusi ollut.


    • Jobr

      Hahhah!
      Jos mies lääppii baarissa, nainen suostuu seksiin jos haluaa ja on puutteessa, haluaa yhden yön suhteen. Edellytyksenä tietysti että mies ei ole vanha ja on miellyttävän näköinen.
      Sitten mies laitetaan ulos aamulla tai jo yöllä.
      Kuka nainen haluaa tutustua mieshuoraan tarkemmin!

    • Maybemaybenot

      Ehkä noin,ehkä ei. Riippuu ihmisistä tämäkin, niin kuin yleensäkin kaikki käyttäytymiseen liittyvät mieltymykset. Minä tykkään suorasta toiminnasta, bestikseni ei. Ihan vasta hän tutustui baarissa mielenkiintoiseen mieheen, joka oli suoran toiminnan kannattaja. Homma lopahtikin sitten siihen koska ystävättäreni mielestä koko homma eteni liian nopeasti. MInä taas nopean toiminnan naisena, tunnistan "sen" siitä, miltä miehen kosketus tuntuu. JOs ei tule värinöitä, ei hommakaan jatku minun puoleltani. Tällaista ajatusmaailmaa taas ystävättäreni ei ymmärrä lainkaan.

      Eli ei yleistetä.

    • rajatonmies

      Vastauksissa näköjään takerrutaan saivartelemaan tuosta baarimaininnasta, mutta näin se yleensä käytännössä menee. Harva parisuhde alkaa pitkällisen kaverisuhteen pohjalta, eiköhän ole tavallisempaa, että parisuhde saa alkunsa baari-illan perusteella. Se, että toisesta on kiinnostunut siinä mielessä kannattaa osoittaa selvästi jo alkumetreiltä, eikä yrittää uida kaveripohjalta vähän niinkuin takaoven kautta suhteeseen.

      • 94283598

        Jaa, en tunne yhtään pariskuntaa, jotka olisivat tutustuneet baarissa. Kaikista en tietysti tiedä, mutta ne, joista tiedän, ovat alkaneet ihan muita teitä.


      • emäntäpiika

        Jos on vakavammin kiinnostunut, niin ei sitä tiedä heti. Ei tietenkään tarvitse ruveta mihinkään viralliseen "olemme vain kavereita" -ystävyyssuhteeseen ennen kuin aloittaa parisuhteen, mutta pitäähän sitä ensin tutustua toiseen esim. vaikka työkaverina tai naapurina tai missä merkeissä nyt sitten tutustutaankin. Ei muuten voi tietää, onko toinen oikeasti kiinnostava. Joku pelkkä panosuhde on ihan eri asia, koska siinä koko homman idea on se, että toinen ei ole oikeasti kiinnostava vaan kelpaa vain sänkyyn.


      • tavoittelemisenarvoista
        emäntäpiika kirjoitti:

        Jos on vakavammin kiinnostunut, niin ei sitä tiedä heti. Ei tietenkään tarvitse ruveta mihinkään viralliseen "olemme vain kavereita" -ystävyyssuhteeseen ennen kuin aloittaa parisuhteen, mutta pitäähän sitä ensin tutustua toiseen esim. vaikka työkaverina tai naapurina tai missä merkeissä nyt sitten tutustutaankin. Ei muuten voi tietää, onko toinen oikeasti kiinnostava. Joku pelkkä panosuhde on ihan eri asia, koska siinä koko homman idea on se, että toinen ei ole oikeasti kiinnostava vaan kelpaa vain sänkyyn.

        Pelkkä panosuhde alkaa niin, että panosuhteeseen pyrkijä antaa kohteelle prepaid-liittymä numeron, josta voi tavoittaa aina , kun panettaa. Panetussuhde on voimassa puolin ja toisin, tekstari vaan, että panettaa ja kohde jo housut kintuissa odottelee. Taitavimmat osaavat lähetellä turhanpäiväisiä ikävöintiviestejä kohteelleen, jotta kutina housujen sisällä pysyy vakiona. Homman idea on em. tosiaan aika selvä eli vain sänkykelpoisuus suljettujen seinien sisällä, mieluiten katseilta piilossa.


    • 789o

      Höpsistä nyt sentään. Kukaan vähänkään itseään kunnioittava nainen ei missään tapauksessa anna miehen suudella baarissa eikä muutenkaan kähmiä. Puhumattakaan nyt seksiä heti paikalla. Hoho.

      • Tekopyhää

        Itseään kunnioittava nainen tarttuu tilaisuuteen, saada hyvää seksiä komealta mieheltä. Jos ei suju seksi, voi kaiken muunkin unohtaa. Miksi aikuisten ihmisten, pitäisi esittää jotain siveydensipulia, jos kerran puutteessa on/ovat? En tarkoita suinkaan, että pitäisi jokaisen kanssa suinpäin syöksyä panemaan, mutta joskus jos natsaa, niin ihan ok.


      • nojohanpomppasi

        Se, että joillakin ei seksi heti suju ei mielestäni tarkoita etteikö voisi sujua myöhemmin. Jos suhde on hyvä ja toimiva niin kyllä ainakin naisen kannalta seksi yleensä paranee, kun toista ja toisen mielttmyksiä oppii tuntemaan paremmin. Miehille asia voi olla toinenvarsinkin jos ajattelee vain omaa nautintoaan.


    • 7369

      Vanhanaikainen asenne ja kokemus.
      60-luvulla Tukholmassa ja lähikaupungeissa en juurikaan ajatellut pitempiaikaisen kumppanin etsimistä vaan elin päivästä toiseen.
      Ne naiset joiden kanssa onnistuin viettämään yön eivät kuuluneet ryhmään jonka kanssa olisin suunnitellut yhteisten lasten hankkimista.
      Häpeä tunnustaa mutta hukkareisujakin tuli.

      Molemmat vakavammat suhteet Suomen puolella olivat luonteeltaan täysin erilaisia verrattuina edellisiin yhden yön suhteisiin. Ensimmäisen kanssa suhde päättyi paikkakunnan vaihtoon.
      Toinen, tämä nykyinen, oli luonteeltaan henkilö jonka kanssa viihdyin kaikissa tilanteissa.
      Kunnioitin molempia vanhanaikaisen hassulla tavalla enkä kovin pikaisesti edes pyrkinyt syvällisempään suhteseen.

      En ole katunut kumpaakaan vaihetta elmässäni.

    • iujz

      Minä seurustelin naisystävän kanssa pari kuukautta ennenkuin sextailtiin ja naisystäväni ehdotti en minä. .Kyllähän sitä pitää tutustua ensin ennenkuin ruvetaan seksihommiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe