KOKEMÄEN S MARKET

vanhattakaisin

Minne on hävinnyt Kokemäen S marketin myymälästä ja kassoilta ne mukavat henkilökunnat??? Kassoja on vähän ja kun asiakas on kassalla, tulee kesken kaiken toinen myyjä söhlimään siihen ja puhéleen!!!! Onkohan liian nuorta henkilökuntaa???

18

2344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauppakäy

      Ihaninta ihanaa kun on niitä nuori kassa neitoja. Mitkä posat ja body! Vanhat on siirretty muihin hommiin ja nyt nostetaan kaupan imakoa ylös. Minäkin kävin ennen Litlissä mutta nykysin kolme kertaa pvässä S-marketissa.

    • voivoivoivaikeata

      Hassu juttu kun minun mielestäni palvelu on hyvää. Kokeilepa seuraavan kerran vaan kestää ja hymyile, yksi ihminen jonossa edessä ei ole maailmanloppu eikä se että huokailee ja tiuskii ja kuvittelee olevansa maailman napa vauhdita sitä kassatyöskentelyä yhtään. Lisäksi se on aikuiselta ihmiseltä typerää ja saa vain myötähäpeää aikaan muissa asiakkaissa. Puss!

    • paskojavihanneksia

      Myyjät on asiallisia ja ystävällisiä. Tuore tiskillä joskus takkuaa. Mutta S-marketin tuotevalikoima on mennyt rajusti alaspäin tämän uuden kauppiaan myötä. Sen lisäksi tietyt perus tuotteet varsinkin hedelmä osastolla on kautta linjan niin huono laatuista että ne on pakko hakea muualta. Ennen sai saman katon alta kaiken mutta nyt on pakko käydä myös muualla

      • pettynytasiakas

        Olen samaa mieltä kanssasi, tavarat loppuu!!! Piti ostaa keräkaalia, hyllyssä vaivaiset kaksi ruppanaa kaalia, lehdet revenneet!!! Eikö Kokemäeltä saa kunnon kaalia??


      • TahonPerunaa

        No mua on jo pitkään veetuttanut, että s-marketista ei saa edes kunnon PERUNOITA! Siis peruna, tuo peruselintarvikkeista yleisin. Joko ne on niin onnettoman peiniä, peukalonpään kokoisia ruppanoita, joita ei kestä hermot, eikä sormet edes kuoria tai sitten ne on muuten vaan todella huonoja (menee puolet hukkaan, kun niissä on jotain "ylläreitä" sisällä). K-kaupasta, vaikkaan sielläkään perunat ole aina ihan priimaa, saa useammin sellasia, kun haluaa. Nytkin "uusia perunoita" oli kunnon kokosia, kun s-marketissa oli sellasia 2 euron kolikon kokoisia... >:/


      • eilökäpöksy

        Pieni on sunkin maailmas kun pitää täällä ruikuttaa kaupan perunoista. Paras muutos tulee, kun menet reilusti kauppiaan juttusille ja hän sitten korjaa tilanteen tai ei. Ole mies äläkä lälly.


      • huonoohuomoo
        TahonPerunaa kirjoitti:

        No mua on jo pitkään veetuttanut, että s-marketista ei saa edes kunnon PERUNOITA! Siis peruna, tuo peruselintarvikkeista yleisin. Joko ne on niin onnettoman peiniä, peukalonpään kokoisia ruppanoita, joita ei kestä hermot, eikä sormet edes kuoria tai sitten ne on muuten vaan todella huonoja (menee puolet hukkaan, kun niissä on jotain "ylläreitä" sisällä). K-kaupasta, vaikkaan sielläkään perunat ole aina ihan priimaa, saa useammin sellasia, kun haluaa. Nytkin "uusia perunoita" oli kunnon kokosia, kun s-marketissa oli sellasia 2 euron kolikon kokoisia... >:/

        PERUNAT KAMALIA; EILÄHDE KUORET,sekoitellaan vanhoja joukkoon. VILJELIJÄN NIMI ESILLE!!!!


    • eskojavaimo

      S marketti onkin meille jotka tulemme toimeen omillamme.
      Olemme rakkaan vaimon kanssa tyytyväisiä S marketin nuoriin kassaneiteihin ja perunat ja muut vihannekset ovat syötävän hyviä,

    • kiitospäivää

      Marketti koo on kyl todella surkee.varsinkin henkilökulta

    • olentytyväinen

      S markettissa on parhaat vihannekst. Ostamme rakkaan vaimon kanssa aina kaikki perunat sieltä. Ovat aina niin tuoreita ja helposti pestäviä ettei kannata ajatellakkaan itse viljelemistä. Myös tilli ja silli sopii voin kera uusille perunoille. Nam vaan kuten nyt sanotaankin.

      • huonoahuono

        et varmaansama ESKO joka kirjoitti aiemmĩn aina vain rakas vaimo, mitense koskee perunoita???!


      • todellahuono

        Otappa kuule aamu lääkkees ja mene peiton alle vielä. Kukaan ei ymmärrä tuota vuodatusta jonka kirjoitit rakkaasta vaimostasi vai mistä?


    • Kaikkiablondejasitäonkin

      Asiakaspalvelutaitoa joko on tai ei. Jokaista vastaantulevaa ja selkeästi havaittua asiakasta tervehditään, eikä käännetä päätä pois naama virneessä ja aleta nauramaan asiakkaan perään. Tämän perusohjeistuksen voisi kertoa esim. tälle plus 50-vuotiaalle blondille. Kaupan ala ei ole paikka missä asiakkaita nauretaan, haukutaan ja jätetään huomioimatta nokka pystyssä niiden omien skismojen vuoksi.

      • OsuuskauppaTakas

        Tämä sama 50 v. blondi taisi olla ennen Huittisten myymälässä?
        Siellä oli sellainen iso skrode muija, joka ei koskaan tervehtinyt.
        Nyt siellä on uusia krap...sen näköisiä ja tupakalta lemuavia, jotka eivät tervehdi.
        Valikoimat pienentyneet ja kauppa ei käy.


    • siwatakaisin

      Pienet K-marketit on huonoissa käsissä. . Myyjät on sen näköisiä ja oloisia että odotetaan että päästään taas illalla kaljottelemaan. Asiakkaille ollaan tylyjä. Paksuja naisia pöhöttyneine kasvoineen, lisäksi niissä tumman harmaissa kaavuissaan näyttävät ruumiinpesijöiltä. Kumisaappaat ja kumikäsineet jos vielä laittavat niin en uskaltaudu enää sisälle.

    • MirjamiMummo

      Ihan on huono kauppa,ostoskärryn renkaaseenkin joku laittanut tahallaan purugummia ja kun lykkää kärryä niin se lonksuu eikä kulje kunnolla. Minulla on nivelreuma ja hiivasieni enkä oikein jaksa enää juosta tarjousten perässä.Miksei henkilökunta voi auttaa minua?Olenhan vuosikaudet ollut asiakkaana ja aina hakenut vehnäjauhot ja kananmunat sieltä.

    • Olikotämämullevaimuille

      Juuripa noin. Pyörät kääntyy väärään suuntaan ei ole häävit kärryt. Ai nou. Mutta miksi täällä valittaa, kun jauhot ja munat saa eri osoitteesta aivan samaan hintaan. Ja ehjillä kärryillä.

    • Unbeliivi

      Toit kuitenkin esille sama kauppa jossa kärryt huonot. Ota puheeksi seuraavan kerran kun sattuu kohdalle taas rikkonainen pyörä. Varmasti saat hyvää plvlua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe