Suomeen mahtuu miljoonia lisää

Ikinnolmubi

Suomi on harvaan asuttu maa jonka asukkaista suuri osa keskittyy maan etelä- ja keskiosiin. Ranskan pinta-ala on alle kaksi kertaa suurempi kuin Suomen, huolimatta siitä että siellä asuu yli 66 miljoonaa ihmistä. Tämän perusteella Suomeen mahtuisi kevyesti pari miljoona ihmistä lisää – Suomessa kyllä riittää metsää, vettä ja saunoja uusille asukkaille.
Suomi voisi ottaa esimerkiksi lapsia orpokodeista ympäri maailmaa, rekrytoida eri puolilta maailmaa molempaa sukupuolta olevia nuoria erityisesti köyhiltä alueilta, tehdä sopimuksen YK:n kanssa ihmisten tuomiseksi kriisialueilta Suomeen. Näillä keinoilla pystyisimme ratkaisemaan Suomen ongelmia tulevaisuudessa sekä pelastamaan hädänalaisia ihmisiä. Ehkä alussa saattaa tulla väliaikaisia paineita ja talousongelmia, mutta tulevaisuudessa saadaan Suomen asioita kuntoon asukkaita, kulutusta, veronmaksajia ja työvoimaa lisäämällä.
On hyvä muistaa, että myös suomalaisia on sankoin joukoin maahanmuuttajina eri puolilla maailmaa. Suomesta on muuttanut maailmalle eri lähteiden mukaan arvioilta noin puoli miljoonaa ihmistä. Pelkästään Ruotsissa on satoja tuhansia suomalaisia maahanmuuttajia. Sen sijaan tänne on tullut maahanmuuttajina vain noin yksi kolmasosa tuosta määrästä.

Oikeastaan me olemme kaikki maahanmuuttajia, koska DNA-tutkimusten perusteella kaikki ihmiset ovat Afrikasta kotoisin ja suurin osa eurooppalaisista on lisäksi alunperin tullut Lähi-idästä.

Kuvitelkaa mitä tapahtuisi, jos Suomen asukasmäärä kaksinkertaistuu:

Saadaan uutta energiaa ja työvoimaa, perinnölliset sairaudet helpottavat, Suomen harva-asutusalueet vähenevät, suomen ja ruotsin kielen puhujat lisääntyvät, ehkä myös saamen kielen puhujamäärä kasvaa, yksinäisyys vähenee, maatalouden tuotanto kehittyy, väestörakenne saa uutta verta ja Suomi kansainvälistyy kuten Australia tai USA ja Kanada.
http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/05/17/suomeen-mahtuu-miljoonia-lisaa/

86

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suunnitelmatkäyntiinheti

      Järkevä kirjoitus.
      Suomi saataisiin nousuun ja elinvoimaisemmaksi.

      • ihlam

        Suomeen sopii kyllä pinta-alan perusteella vaikka 10 miljoonaa ihmistä, mutta Suomi ei kykene elättämään sellaista määrää. Ei löydy työtä edes omalle väestölle.
        Jos muuttajat olisivat samantyyppisen kulttuurin edustajia, eli innovaattisia ja ahkeria, työteliäitä sekä lainkuuliaisia ihmisiä, ajankanssa he voisivat olla hyödyksi maallemme.
        Mutta nämä nykyiset ovat tulleet tänne vain elätettäväksi ja uskoaan levittämään. Eivät edes halua sopeutua sääntöihin ja noudattaa lakejamme. Haluavat vain elää kuin alkeellisissa lähtömaissaan.
        Sellaiset muuttajat, jotka eivät pysty elämään sovussa kotimaassaan eivät kuulu tänne.


      • Kolmesataaneliöö

        EU:n mukaan Suomeen mahtuu 62 miljoonaa, halutaan tai ei ja isojen asuntojen omistajat majoittaa


      • Itis-se-uus-somalia
        Kolmesataaneliöö kirjoitti:

        EU:n mukaan Suomeen mahtuu 62 miljoonaa, halutaan tai ei ja isojen asuntojen omistajat majoittaa

        Hienoa Itikseenkin mahtuu 100.000 somalia nykyisten 10.000 lisäksi.


      • TeNuoret

        Maa joutuu kaaokseen vähemmästäkin määrästä matuja, maa tuhoutuu, se on satavarma. Te nuoret itse sitä tuhoa haluatte, sitä saa, mitä tilaa.


      • UrbanAfarensis

        75% afrikkalaisista haluaa muuttaa eurooppaan

        PEW-tutkimus Afrikassa: Pakolaisvyöryn toinen aalto on alkanut

        Yhdysvaltalaisen PEW-tutkimuslaitoksen viidessä Afrikan maassa tekemä tutkimus osoittaa, että jopa 75% afrikkalaisista haluaa muuttaa vauraaseen Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin.
        PEW-instituutin Afrikan maissa tekemä kysely kertoo, että kolme neljästä afrikkalaisista haluaa muuttaa pois Afrikasta. Suurin osa heistä ei pakene sortoa tai sotaa vaan haluaa seurata tuttavia, ystäviä tai perheenjäseniä, jotka ovat jo Euroopassa.

        He vaeltavat päiväkausia pitkin aavikkoja, osa joutuu ryöstöjen tai orjakauppiaiden uhreiksi. Jossain vaiheessa kuukausien tai jopa vuosien jälkeen he ylittävät Espanjan Marokossa olevan alueen rajan tai seilaavat välimeren yli Libyasta Italiaan.

        Afrikka on liikkeellä kohti parempaa tulevaisuutta.

        – Me teemme mitä vain päästäksemme paratiisiin, kertovat äidit, nuoret parit ja nuoret miehet, jotka ovat lähteneet liikkeelle Kamerunista, Nigeriasta, Segenalista tai Ghanasta. Marokossa odottaa noin 50 000 ja Libyassa noin 400 000 laitonta siirtolaista kuljetusta Välimeren yli kohti parempaa tulevaisuutta.

        Nämä onnenonkijat seuraavat maanmiehiään, joita on EU-tilastojen mukaan tullut Eurooppaan vuosien 2014 ja 2017 välillä miljoona, suuri osa turvapaikanhakijoina. Eurooppa keskittyy tällä hetkellä arabimaista tulleisiin turvapaikanhakijoihin, mutta ensimmäisellä tilalla tilastoissa on edelleenkin afrikkalaiset.

        Tutkimus maahanmuutosta
        PEW:n tutkimuksessa kysyttiin viidessä Afrikan maassa muuttohalukkuudesta Eurooppaan. Tutkimuksessa mukana olleet maat ovat niitä, joista suurin osa Euroopan afrikkalaisista maahanmuuttajista tulee (lisäksi Tansania).

        Euroopan suurimmat afrikkalaiset maahanmuuttajaryhmät ovat peräisin Nigeriasta ja Etelä-Afrikasta (300-400 000), Senegalista (270 000), Ghanasta (250 000) ja Keniasta (180 000).

        Kaksi kolmasosaa Ghanassa (75%) ja Nigeriassa (74%) kyselyyn vastanneista oli valmiita lähtemään parempaa tulevaisuutta kohti. Kenian, Tansanian, Senegalin ja Etelä-Afrikan ihmisistä hieman yli puolet haluaa muuttaa maastaan paremman tulevaisuuden perässä. Muuttokohteeksi valikoituivat pääosin Eurooppa ja USA.

        Osalla jo suunnitelma
        Osa kyselyyn vastanneista oli jo tehnyt suunnitelman lähtöään varten. Noin 40 prosenttia Senegalista, Ghanasta ja Nigeriasta muuttavista kertoi lähtevänsä seuraavien viiden vuoden aikana matkalle. Etelä-Afrikan ja Kenian muuttohaluisista 20 prosenttia oli tehnyt suunnitelman. Tansanian ihmisistä vain kahdeksan prosenttia oli suunnitellut lähtönsä valmiiksi.

        Tämä saattaa ensivaikutelmaltaan kuulostaa mitättömältä, mutta jos otetaan huomioon, että näissä maissa asuu noin 1,1 miljardia ihmistä, asia muuttuukin merkitykselliseksi. Jos näistä 1,1 miljardista vain kymmenen prosenttia päättää lähteä vaellukselle kohti paratiisia, liikkeellä kohti Eurooppaa olisi noin 110 miljoonaa ihmistä.

        Vertailukohtaa maanosaamme uhkaavan exoduksen mittakaavaan saa myös Eurooppaan viime vuosina saapuneiden turvapaikanhakijoiden määrästä: vuoden 2014 jälkeen Eurooppaan on saapunut 3,14 miljoonaa rekisteröityä turvapaikanhakijaa.

        Kansalainen


    • Kjähhhh

      Lapissa on tilaa ja maarianhaminassa.

    • maahanmuuttajia

      ”Oikeastaan me olemme kaikki maahanmuuttajia”
      Et ilmeisesti ymmärrä koko asiasta mitään. Suomessa syntynyt ei voi olla täällä maahanmuuttaja.
      Suomessa kyllä riittää metsää, vettä ja saunoja uusille asukkaille.
      Asumaton seutu voisi ottaa esimerkiksi asuntopulasta kärsiviä helsinkiläisiä korpiseutuja asuttamaan.

      Kuvitelkaa mitä tapahtuisi, jos Suomen maaseudun asukasmäärä kaksinkertaistuu:
      Saadaan uutta energiaa ja työvoimaa, perinnölliset sairaudet helpottavat, Suomen harva-asutusalueet vähenevät, savon ja karjalan murteiden puhujat lisääntyvät, ehkä myös saamen kielen puhujamäärä kasvaa, yksinäisyys vähenee, maatalouden tuotanto kehittyy, väestörakenne saa uutta verta ja Helsinki tyhjenee ja helsinkiläisten asumistukien maksajat lisääntyvät.
      Oikeastaan me olemme kaikki maallemuuttajia vaikka tyhmimmät asuvat kaupungeissa.

    • Kckckxkxlx

      Hesarissa olintaannoin iso juttu bossa todisteltiin ettwi suomalaisef wdes ole kansa eikä suomi kuulu suomalaisille.

      • IsoKalavale

        Hyysäri on Agenda 21:n ja Agenda 2030:n ostettu äänitorvi. Niinhän neukuissa ja Kiinassakin on tuhottu kansoja ja kieliä ja kansallisia kulttuureita. Koska geneeristä (orja)työläismassaa on helpompi aivopestä ja hallita kuin kansallisvaltioiden isänmaataan rakastavia ihmisiä.


    • Hoplaax

      Mitäköhän ne miljoonat maahanmuuttajat mahtavat tehdä, kun heidät kuskataan autioon korpeen ja kerrotaan, että täällä tulette elämään? Ostavat kuokan ja sahan ja alkavat raivaamaan uudisasutusta metsiin?

      Ei, Helsinkiin muuttavat ja alkavat valittaa ruoasta ja vinkua diskorahaa kuten edeltäjänsäkin. Tieto nimittäin kulkee nykyisin nopeasti.

      Geenipooli siinä saattaa monipuolistua, mutta ei välttämättä rikastu. Jos nuo miljoonat tulijat ovat samanlaisia kuin nykyisin tulevat, odotettavissa on pikemminkin kurjuutta kuin kukoistusta...

      • grgrgrg

        Ei nykyisissäkään vikaa ole. Kyllä he työllistyvät ja osa varmaan työllistää myös muita, kunhan kielitaito karttuu ja saavat työluvan.
        Poikkeuksia tietysti löytyy, mutta pieni joukko ei saa pilata muiden mainetta.


      • ÄläKirjoitaSoopaa
        grgrgrg kirjoitti:

        Ei nykyisissäkään vikaa ole. Kyllä he työllistyvät ja osa varmaan työllistää myös muita, kunhan kielitaito karttuu ja saavat työluvan.
        Poikkeuksia tietysti löytyy, mutta pieni joukko ei saa pilata muiden mainetta.

        "Pieni" joukko?


      • suu.saippualla
        grgrgrg kirjoitti:

        Ei nykyisissäkään vikaa ole. Kyllä he työllistyvät ja osa varmaan työllistää myös muita, kunhan kielitaito karttuu ja saavat työluvan.
        Poikkeuksia tietysti löytyy, mutta pieni joukko ei saa pilata muiden mainetta.

        Ai eikö ole? Vai työllistävät muita? Kenestä mahdat kirjoittaa, itsestäsikö?


      • RuuhkaSuomi

        Olisihan se mielenkiintoinen näky, kun miljoona partalasta alkaisi yhtä'äkkiä oleskelemaan Helsingin rautatieaseman liepeillä


    • Suuruudenhulluus

      Kuka elättäisi ne miljoonat jos ne kaikki majoittisuvat vokkeihin ja lorvisivat tekemättä mitään elantonsa eteen?

      • harkiten

        Näin ei tietenkään tehtäisi.
        Etukäteissuunnitelmat täytyy ensiksi olla suoritettu.


      • Eivoipakottaa

        Entä jos ne ei tekiskään niin kuin suunniteltiin? Ja osaisivatko asua maaseudulla?
        Ei helppoa. Kaikki sieltä kaupunkeihin tulee kuitenkin.


    • Nämägeenitparas

      Jos ne miljardit voivat seistä vieretysten neliömetriä kohden laskettuna niin sitten. Mutta Suomi ei olisi enää Suomi. Ei tänne ole lisää väkeä kaivattu. Näkeehän tuon miten väkirikkaissa maissa on ympäristö autioitunut, metsät hakattu tarpeisiin, viljelymaa kulunut ja nälkä ennenpitkää yhtäkaikki. Maapohja on ohut täällä eikä kallioilla voi viljellä eikä sää salli. Ruoka pitäisi ostaa. Pitäisi ostaa joka tapauksessa. Mahdollinen teollisuus saastuttaisi. Ja tämäkin suom.ugrilainen kansa hävinnyt. Eikä tänne änkeävien kulttuurista kärsi puhuakaan, samaa se olisi täälläkin. Yksinäisyys vaihtuu tappeluihin eikä sisua ja ahkeruutta löydy.

      • AAAA.AA

        AAA.
        mutta kun ei tuo totuus mene suvakkien päähän. Eikä Orvon Sipulän


      • thththhththt

        Sisu ja ahkeruus on tosiaan monilta hävinnyt.
        Uudisasukkaat voisivat näyttää mallia.


    • Faktaapeliin-666

      TOTAALISTA ROSKAA!

      Ruotsissa on jo luonnon kantokyvyn ylittävä määrä ihmisiä. Pohjavesivarastot hupenevat kaikkialla siellä, missä ihmisiä on tiheästi. Ainoastaan Pohjois-Ruotsin vesivarannot ovat normaalitasolla.

    • nigakilla

      Syö paskaa ja kuole..niinhän sanoi yksi palvomasi matu paska.

    • voiettämahtuu

      mahtuu tänne vielä viiskytäkuuskytä ja satoja jopa kymmeniä

    • kuularuisku

      Ja niin Suomestakin tulee tyhjäksi syöty kaatopaikka.

    • mahtuujasattuu

      Inuiittien maille myös mahtuisi paljon muuttajia. Tämä olisi sen suhteen hyvä paikka maahanmuuttajille, koska ikinä en ole kuullut , että eskimokansat olisivat osoittaneet mieltä huonoista asuinoloista taikka pahasta ruuasta.
      Kokeilemisen arvoinen juttu kuitenkin, eiku litterat vaan sinne.

    • Itkupitkästä

      Ilman maanjäristyksiä luolia ei riitä jokaiselle, joka haluaa kätkeytyä Jumalalta.

    • qåaäzm

      Erään uskonnollispoliittisen systeemin edustajat ottavat silloin täällä vallan ja suomalaiset ovat orjia ja pokkuroivat heidän jumalaansa tai sitten suomalaiset vaihtoehtoisesti joutuvat tapetuksi.

      • qåaäzm

        Sitäkös te ajattelemattomat haluatte että suomalainen kansa joutuu täydelliseen orjuuteen ja hirmuvaltaan?


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Sitäkös te ajattelemattomat haluatte että suomalainen kansa joutuu täydelliseen orjuuteen ja hirmuvaltaan?

        Ilmestyskirjan peto ulottaisi silloin lonkeronsa myös Suomeen. Ilm 13:15.


    • BUAHAHAHAAAAA

      Vajaapäisyydellä ei näköjään ole mitään rajaa....
      Kannibalismillako se lisämiljoona asukasta eläisivät kun nykyisienkin asukkaiden toimeentulo on vaakalaudalla?

      • vienohelinätuulikki

        kyllähän sossusta saa aina rahaa ruokaan


      • VeronmaksajaVain
        vienohelinätuulikki kirjoitti:

        kyllähän sossusta saa aina rahaa ruokaan

        Joo, nostetaan työtätekevien verot ja maksut pilviin, että saadaan matujen täysihoitoon rahat


      • KiitosKokoomus
        VeronmaksajaVain kirjoitti:

        Joo, nostetaan työtätekevien verot ja maksut pilviin, että saadaan matujen täysihoitoon rahat

        Katainen halusi Suomeen 1.8 miljoonaa partalasta.


    • uusi.maailmanjärkytys

      Aloittaja on selvästi itse maahantukeutuja. Kirjoitus on aivan järjetön. Maailman kaikki mihmiset mahtuisi Inarin järven jäälle, mutta mitä sitten ? Tärkein asiahan on KUKA NE ELÄTTÄISI ? Ja millä tavalla. Ikäänkuin maahantunkeutujille olisi aina annettava ilmainen täyshoito loppuiäksi ! Pöyristyttävää manipulointiyritystä. Noin voi kuvitella vain NWO tyranniasta haaveilija. Mutta yllättäen tuo tyranniakaan ei suunnittele kaikille ilmaiselätystä, vaan päinvastoin, se aikoo tappaa 85% ihmiskunnasta ! Eikö Suomi voisi tehdä saman oma-aloitteisesti, niin tyrannienkin tehtävä helpottuisi ? Isis terroristit on nyt tuhottu, Lähi-idän maahantunkeutujat voidaan nyt palauttaa takaisin kotimaataan rakentamaan, kuten jo kaksi Irakin ministeriä onkin pyytänyt lähettämään poikansa kotiin. Miksi Sipilä ei suostu tuohin pyyntöön ? Onko Merkel kieltänyt ? EU on määrännyt Suomeen 62 miljoonaa islamistia, nämä tyrannian luojat. Tätä kansanmurhahankettako ei saisi vastustaa ?

      • Klujlujji

        Jos katsoit jutun linkkiä niin kirjoittaja on todellakin mamu..jostain syystä mamut haluaa tänne paljok mamuja..


    • nonniivai

      Ja kaikki maapallon ihmiset mahtuisivat Ahvenanmaalle. Haloo herättikö mitään ajatuksia miten tulisivat toimeen.
      Suomi ja suomalaiset on monilla mittareilla todistettu alykkääksi ja fiksuksi kansaksi(pisatulokset,äo,kippurat,käppyrät,ym). Jopa maailmalla arvostetaan suomalaisia ja Suomen luontoa, keksintöjämme, ym.
      Mutta ei, emme osaa käyttää jäkeämme oman etumme eteen vaan eteenpäin mennään tunteella, ei järjellä, kuten olemme esim. tästä maahanmuuton suosimisesta huomanneet.
      Luotetaan, että muut osaavat hoitaa hommamme paremmin kuin me itse. Esimerkkinä tästä se 20-30 miljardin arvoinen juuri löydetty malmiesiintymä, niin ensimmäisenä telkussa päiviteltiin mistä saisimme ULKOMAALAISEN johdon/omistuksen tälle kaivokselle. Ei edes tullut mieleen että voisi olla esim valtijohtoinen omistus tälle hankkeelle ja voitot pystyttäisiin jakamaan suomalaisille hyvinvoinnin muodossa. Tuntuu että suomalaiset ovat sitä todellista orjakansaa, kun aina pitää luottaa vain ja ainoastaan muihin.
      Tästä syväkyykystä kun edes osa kansalaisista nousisi jaloillensa niin jotain voisi tapahtua.

      • qåaäzm

        Juuri näin. Tuntuu todella että olemme orjakansaa. Emme osaa arvostaa valtavia luonnonvarojakaan, vaan annamme petturipäättäjiemme ahneuksissaan antaa ne luonnonvarat pois.

        Toisaalta ennen oli kansalla selkärankaa, kun puolustivat maatamme sodissa. Mihin se selkäranka on kadonnut?


      • Fkkfkfkfldl

        Niinpä niin...paljon nämä samaisetmsuvakit vouhottaa hiilijalanjäljetä ja ilmaatopäästöistä ja metsien hakkuista ja maatalouskik haluttaisiin lopettaa jotta tukirahoja löytyisi mamujen elättämiseen..

        Suomeen tullessa msmun hiilijalanjälki satakertaistuu..nämä asutetaan lämpimiin asuntoihin joihin tulee lämmpin vesi ja kaikki mukavuudet rahoitetaan.........velkarahalla...

        Mv mediassa oli huvittava haastattelu tälläisestä suvakista joka jo näyttikin ihanmsuvakilta eli siiderivalaalta..ja sellainen se olikin...

        Haastateltavan mielestä suomen pitäisi ottaa kaikki tulijat vastaan ja kysymykseen mistä tämä rahoitetraan niinmse totesi ettei ne olw muilta pois kun valtio maksaa ja valtio ottaa velkaa..


      • kiitosteillesoturit
        qåaäzm kirjoitti:

        Juuri näin. Tuntuu todella että olemme orjakansaa. Emme osaa arvostaa valtavia luonnonvarojakaan, vaan annamme petturipäättäjiemme ahneuksissaan antaa ne luonnonvarat pois.

        Toisaalta ennen oli kansalla selkärankaa, kun puolustivat maatamme sodissa. Mihin se selkäranka on kadonnut?

        Veteraanimme, ikävä kyllä suurin osa makaa mullan alla, mutta edelleenkin SELKÄ SUORANA.
        Saavutetuista eduista on vaikea luopua. Varsinkin kun on kysymys suuremmoisista asioista, kuten itsenäisyys jonka eteen on tehty erittäin suuria uhrauksia.
        Selkäranka muuttuu ahneuden edessä lonkeroiksi, jotka ulottuvat päivä päivälta syvemmälle tartuttaen lisää muita.
        Eletään kuin viimeistä päivää ja ainoastaan oma menestys on tärkeää. Eteenpäin ei osata ajatella kuin korkeintaa sen verran että osaa laskimella laskea koska se asuntolaina loppuu, mutta sekin on niin kaukainen unelma että antaa olla vaan.


      • eurokansalainen

        "Luotetaan, että muut osaavat hoitaa hommamme paremmin kuin me itse. Esimerkkinä tästä se 20-30 miljardin arvoinen juuri löydetty malmiesiintymä, niin ensimmäisenä telkussa päiviteltiin mistä saisimme ULKOMAALAISEN johdon/omistuksen tälle kaivokselle. Ei edes tullut mieleen että voisi olla esim valtijohtoinen omistus tälle hankkeelle ja voitot pystyttäisiin jakamaan suomalaisille hyvinvoinnin muodossa"

        -- Näin juuri.

        Tämän ongelman taustalla on jo pitkään jatkuvunut taloussuuntaus , jossa meidän puolestamme ajattelevat " viisaammat" ihmiset ovat sisäistäneet opinkappaleet, missä valtio pitää vain huolen siitä että talouselämällä on optimaaliset olosuhteet toimintaansa ja valtion ainoa tapa kerätä rahaa ovat vain ja ainoastaan erilaiset verot ja veroluonteiset maksut.

        Tähän oppiin ei sovi se että valtio voisi itse harjoittaa järkevää ja tuottavaa toimintaa , muutakin kuin veroplankettien painattamista. Suomalaiseen poliittiseen kulttuuriin mahtuu AINA vain yksi totuus ja oppi kerrallaan. Enempään ei riitä poliitikon käsityskyky täällä.

        Nykyinen Sipilän hallitus ja käytännössä kaikki edelliset aina Holkerin hallituksesta lähtien toteuttavat tätä opinkappaletta. Ei ole mitään väliä mitä puolueita hallituksessa kulloinkin on , sillä tämän mukaan mennään edelleenkin vaikka jokainen ,joka osaa normaalia matikkaa edes sen verran että on saanut hyväksyttävän arvosanan peruskoulun päästötoikkariin, on jo aika päiviä sitten nähnyt että käytännössä kaikki poliitikkojen päättämät kaupat , joissa valtion omistusta on joko myyty tai vähennetty , on enemmän tai vähemmän epäonnistunut kansalaisten eli varonmaksajien kannalta katsottuna.

        Suomen poliitikoista , viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajalta , yksikään ei ole ymmärtänyt omistamisen käsitettä edes alkeellisesti, puhumattakaan rahantekemisestä . Vain sen tuhlaaminen ja mahdollisimman pikaisesti käy joutuisasti meidän väeltämme.

        Veronmaksajien kannalta paras sijoitus olisi se että kaikki suomalaiset kansanedustajat lennätettäisiin USA: han viikoksi Warren Buffetin oppiin , mikäli hän edes suostuisi tällaista porukkaa vastaanottamaan...

        ...sillä Suomen valtiojohto on toiminut täysin päinvastaisesti kuin tämä maailman rikkaimpien miesten joukkoon omin toimin päässyt kaveri ja lopputulos on jokaisen nähtävissä , kun näiden kahden strategioita nyt verrataan keskenään.


      • qåaäzm
        eurokansalainen kirjoitti:

        "Luotetaan, että muut osaavat hoitaa hommamme paremmin kuin me itse. Esimerkkinä tästä se 20-30 miljardin arvoinen juuri löydetty malmiesiintymä, niin ensimmäisenä telkussa päiviteltiin mistä saisimme ULKOMAALAISEN johdon/omistuksen tälle kaivokselle. Ei edes tullut mieleen että voisi olla esim valtijohtoinen omistus tälle hankkeelle ja voitot pystyttäisiin jakamaan suomalaisille hyvinvoinnin muodossa"

        -- Näin juuri.

        Tämän ongelman taustalla on jo pitkään jatkuvunut taloussuuntaus , jossa meidän puolestamme ajattelevat " viisaammat" ihmiset ovat sisäistäneet opinkappaleet, missä valtio pitää vain huolen siitä että talouselämällä on optimaaliset olosuhteet toimintaansa ja valtion ainoa tapa kerätä rahaa ovat vain ja ainoastaan erilaiset verot ja veroluonteiset maksut.

        Tähän oppiin ei sovi se että valtio voisi itse harjoittaa järkevää ja tuottavaa toimintaa , muutakin kuin veroplankettien painattamista. Suomalaiseen poliittiseen kulttuuriin mahtuu AINA vain yksi totuus ja oppi kerrallaan. Enempään ei riitä poliitikon käsityskyky täällä.

        Nykyinen Sipilän hallitus ja käytännössä kaikki edelliset aina Holkerin hallituksesta lähtien toteuttavat tätä opinkappaletta. Ei ole mitään väliä mitä puolueita hallituksessa kulloinkin on , sillä tämän mukaan mennään edelleenkin vaikka jokainen ,joka osaa normaalia matikkaa edes sen verran että on saanut hyväksyttävän arvosanan peruskoulun päästötoikkariin, on jo aika päiviä sitten nähnyt että käytännössä kaikki poliitikkojen päättämät kaupat , joissa valtion omistusta on joko myyty tai vähennetty , on enemmän tai vähemmän epäonnistunut kansalaisten eli varonmaksajien kannalta katsottuna.

        Suomen poliitikoista , viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajalta , yksikään ei ole ymmärtänyt omistamisen käsitettä edes alkeellisesti, puhumattakaan rahantekemisestä . Vain sen tuhlaaminen ja mahdollisimman pikaisesti käy joutuisasti meidän väeltämme.

        Veronmaksajien kannalta paras sijoitus olisi se että kaikki suomalaiset kansanedustajat lennätettäisiin USA: han viikoksi Warren Buffetin oppiin , mikäli hän edes suostuisi tällaista porukkaa vastaanottamaan...

        ...sillä Suomen valtiojohto on toiminut täysin päinvastaisesti kuin tämä maailman rikkaimpien miesten joukkoon omin toimin päässyt kaveri ja lopputulos on jokaisen nähtävissä , kun näiden kahden strategioita nyt verrataan keskenään.

        Kyllä he itselleen rahan tekemisen ovat taitaneet. Mutta kun pitäisi oman maan hyväksi toimia todella, sitä eivät osaa ja halua tehdä. On järkyttävää ja kapinan paikka, kun luonnonvarat annetaan pois. Luonnonvarat, joilla saisimme talouden huippukuntoon. Miksi suomalaiset antavat tämän suunnattoman vääryyden tapahtua? Onko se keskari niin tärkeä että menee tämän edelle? Barrikadeille ja sassiin.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Kyllä he itselleen rahan tekemisen ovat taitaneet. Mutta kun pitäisi oman maan hyväksi toimia todella, sitä eivät osaa ja halua tehdä. On järkyttävää ja kapinan paikka, kun luonnonvarat annetaan pois. Luonnonvarat, joilla saisimme talouden huippukuntoon. Miksi suomalaiset antavat tämän suunnattoman vääryyden tapahtua? Onko se keskari niin tärkeä että menee tämän edelle? Barrikadeille ja sassiin.

        Siksi kun taloutta ei haluta kuntoon. Herrat tietävät että jos talous laitettaisiin kuntoon luonnonvaroilla, ei oltaisi niin liittovaltiokelpoisia. Oltaisiin liian vahvoja kuten on Norja. Talous pitää olla surkea, siten päästään holhouksen alle, ja sitä myötä liittovaltion hyiseen huomaan. Tämä lienee tarkoitus.


    • KiitosJaNäkemiin

      Jaa. No sanopas valaistunut aloittaja kuka tai mikä se "Suomi" on, joka ottaa lapsia orpokodeista ympäri maailmaa?

      Onko olemassa joku ylempi taho nimeltään "Suomi", joka omistaa koteja, jolla on valmiina isät ja äidit hoitamaan näitä orpoja, niitä saunoja jotka mainitsit?

      Puhuisit edes asioista oikeilla nimillä.

      Voin sanoa: en ota vapaaehtoisesti yhtään ketään yhtään mistään. Olen osani tehnyt.

    • fdgfgh

      grönlantiiin mahtuisi satamiljoonaa asukasta lisää
      Puhumattakaan antarktista

    • oisdgha

      Sinne vaan Kainuun korpiin torppaa pystyttämään. Suo, kuokka ja Jussuf. Äh, luultavasti valuisivat kaikki Helsinkiin asumaan taannoisen Hong Kongin Kowloonin Walled Cityn väestöntiheydellä.

    • ei.mene.kaaliin.näköjään

      Muuta ei voi enää toivoa kuin ikitalvea suomeen. Keskilämpötila suunnilleen -40 ja parhaimmillaan voisi olla n -60-80astetta.
      Ehkä silloin monikin tajuaisi, ettei tänne voi perustaa aurinkovoidetehtaita, eikä tarvita työvoimaa niihin.

    • Urpo-Orpon-Akka

      Hieno idea saisimme jopa 7000% voiton....kannatan...

    • qåaäzm

      Jos tänne tulee miljoonia tulijoita, jotka ovat lähes kaikki erään uskonnollispoliittisen systeemin edustajia, suomalaiset pääsevät (suvakit näköjään haluavatkin orjiksi) tai joutuvat täydelliseen orjuuteen silloin. Tulijat nimittäin näyttää kaapin paikan meille, eikä heiltä tarvitse olla enemmistökään. Riittää taika-sana rasismi että hommat hoituu.

      • qåaäzm

        Korjaan taikasana.


      • qåaäzm

        Korjaan heitä. Tämä tabu on ihme värkki.


    • Maapallon_puolesta

      Töitä ei riitä nytkään kaikille. Suomessa on töitä lähihoitajille ja kokeille. Meidän täytyy siis antaa täällä oleville mahdollisuuksia kouluttautua näille aloille.

      Suomessa oli jo saatu väkiluku laskuun. Siitä tulisi muiden maiden ottaa mallia! Ei kasvu tarkoita sitä, että maailmaan täytyy saada joka vuosi miljoonia uusia ihmisiä. Kasvu saadaan aikaan sillä, että väkilukua rajoitetaan tuntuvasti siellä, missä ei riitä ruokaa ja töitä kaikille.

      • qåaäzm

        Ymmärrätkö sen että sinäkin pokkuroit pakon edessä tulijoiden jumalaa kun he ottaa täällä vallan, jos heitä tulee miljoonittain? Ei he sopeudu ja sen käskee heidän ohjekirjansa.

        Katso Rinkebytä Ruotsissa. Siellä ei enää asu ainuttakaan ruotsalaista perhettä, joita siellä 70-luvulla oli lähes kaikki. Siitä on tullut no go-alue, joita Ruotsissa on yli 50.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Ymmärrätkö sen että sinäkin pokkuroit pakon edessä tulijoiden jumalaa kun he ottaa täällä vallan, jos heitä tulee miljoonittain? Ei he sopeudu ja sen käskee heidän ohjekirjansa.

        Katso Rinkebytä Ruotsissa. Siellä ei enää asu ainuttakaan ruotsalaista perhettä, joita siellä 70-luvulla oli lähes kaikki. Siitä on tullut no go-alue, joita Ruotsissa on yli 50.

        Pyydän anteeksi. Tuo viestini ei ollut sinulle tarkoitettu. Mutta asiaa siinä silti on.


    • jatkuva-kasvu

      " Ei kasvu tarkoita sitä, että maailmaan täytyy saada joka vuosi miljoonia uusia ihmisiä. "
      Eikö tuo juuri ole "jatkuvan kasvun" ainoo mahdollisuus saadaan joka vuosi miljoonii uusii asiakkaita joille sitten voidaan myydä bitsaa ja muita palveluita sekä kulutushyödykkeitä.
      Onhan suomessakin niitä joilla olis varaa ostaa 100 bitsaa päivässä mutta eivät osta? joten niiden "varallisuudesta" ei hyötyy.

      " että väkilukua rajoitetaan tuntuvasti siellä, missä ei riitä ruokaa ja töitä kaikille. "
      Tota jos ei ruokaa riitä kaikille niin silloinhan kaikkien pitäs tehdä töitä viellä kovemmin?
      Ja kai toi karjankasvatus viljely on oikeita töitä?
      Sitten kun osa ihmisistä vapautuu oikeista töistä (tehostunut tuotanto)
      Niin voivat "leikkiä" lehtimiehiä, muotisuunnittelijoita tai alkaa valmistaan kännyköitä.

    • TotuusEsiin1

      Älä jauha potaskaa.

      Emme ensinnäkään ole afrikan apinoista kotoisin - tai sinä voit olla minä en.
      Minut on Jumala luonut ihan omin käsin.

      Toisekseen me suomalaiset olimme täällä ihan ensin, ennenkuin ketään muuta täällä olikaan. Katso oheista vanhaa karttaa, jos et usko.

      http://www.emersonkent.com/map_archive/roman_empire_4th.htm

      • Misottu_Roboto

        Saamelaiset tosin ajettiin tieltämme pohjoiseen, mutta mitäs pienistä nahinoista sukukansojen kesken. Ei tosin läheisten sukukansojen, kun eivät ole edes itämerensuomalaisia. Niin ja vanhin esi-ihmisfossiili on löydetty Balkanin alueelta.


      • Natopossu

        Varhaisinmainintasuomestaalidris trolli hahhh


    • mistäasunnot

      Eihän Helsinki edes kaavoita asuntoja matuille johon ne valuvat aikaa myöten kuitenkin.

    • Suomituhotaanväkisin

      Juu, koko Suomen kehuttu rakennusbuumi on pelkästään noita parhaille paikoille rakennettuja maatu asintoja ! Täsäki hallitus alemmuudessaan liikaa Merkeliä pokkuroi. Aina yrittää mielistellä enemmän kuin on edes pyydetty. Ja EU on kusettanut eniten juuri Suomea. Maksamme rikkaampien maiden jäsenmaksuja, Venäjänkauppa kiellettiin ja nyt kielletään metsän hakkuut, Suomen tärkeimpiä teollisuusaloja ! Kuitenkin muut käyvät kauppaa Venäjällekin, mutta pelokas hallitus ei uskalla vaatia mitään. Suomi todellakin alistetaan kehitysmaaksi, matupakko täydentää tuhon.

    • hölömölääset

      Maahan mahtumisesta tuskin ensimmaisenä lienee kysymyskään.
      eiköhän se taas ja vaihteeksi ole siinä, jotta kuka lopulta maksaa koko lystin.

    • kukin-tavallaan
    • Matujensijastaeuroja

      Kyllä miljoonia mahtuu,jos olisi euroista kysymys,mutta ei matuja ja islamisti loisijoita elätiksi.
      Euroilla sentään pystyttäs maksamaan ne miljardivelat,mitä tämä matubisnes on Suomen
      valtiolle ja kansan maksettavaksi tuottanut.

    • Xenofon

      Anko aloittajan kommentti sarkasmia? Voisiko jollakin oikeasti olla noin vääristyneitä mielipiteitä?

    • TotuuttaHieman----

      Suomi on syystä harvaa asuttu maa, suunnilleen samalla leveysasteella kuin Alaska, joka on yli 5-kertaa suurempi mutta asukkaita vain n. 740 000. Helsingin leveysasteen pohjoispuolella on puolet asukkaista suomalaisia koko Maapallolla!
      Suomi on Maailman pohjoisin maataloutta harjoittava maa. Tämä alue ei siis ole näillä kriteereillä harvaan asuttu. Jos otetaan ekologinen näkökulma, pitäisi jokaisen maan pystyä ruokkimaan oma väestönsä niin paljon kuin mahdollista.
      "perinnölliset sairaudet helpottavat"

      -Saisimme tilalle ehkä muita sairauksia. Suomalaiset eivät ole sukurutsaisia kuten nykyiset maahanmuuttajat muslimimaista.

      "suomen ja ruotsin kielen puhujat lisääntyvät, ehkä myös saamen kielen puhujamäärä kasvaa".

      - Eivät lisääntyisi loppupeleissä, tulijat kävisivät tietysti vaatimaan omankielistä valtiota, arabi, somaliakieli lisääntyisivät no go-alueilla. Tulijat Afrikasta ja Aasiasta ovat täällä valloittamassa Eurooppaa, eivät sopeutumassa.

      "Suomi kansainvälistyy kuten Australia tai USA ja Kanada."

      Näissä maissa valkoinen ihmisrotu on koko ajan menettämässä asemiaan, ehkä tämä on sitä "kansainvälistymistä" - ei kiitoa. Emme lisäksi ole siirtolaisuudesta syntynyt valtio/ kansa. Parempi viiteryhmä suomalaisille olisi intiaanit ja heidän kohtalonsa jos massamaahanmuutto lisääntyy täällä.

      On hieno juttu että Suomi ja Eurooppa ovat kantaneet globaalin vastuunsa ja saaneet väestönkasvun kuriin, jopa liian kanssa. Tätä kehitystä ei pidä tuhota sillä että maista joissa on väestöräjähdys päällä tuodaan väestöä tänne kasvattamaan hiilijalanjälkeä ( Mm. Suomessa 20-kertainen kuin Afrikassa). Irakissa väestö kasvoi v. 1950 ( 5 milj.) 34 milj. Vuoteen 2015!
      Irakilainen tai somali ei muutu tavoiltaan suomalaiseksi tai saksalaiseksi sillä että muuttaa Eurooppaan.
      Eri juttu on vielä, että kansalliselle etnografialle ja sen säilymiselle ei laiteta keskustelussa mitään painoarvoa. Eikö Maailmaa syleilevä suvakki pidä suomalaista ( tai eurooppalaista) ihmistä ja hänen kulttuuriaan minkään arvoisena? Saisiko masait tai abot hävittää samalla tavalla?
      Olisiko Alan Salehzadeh, IL-jutun kirjoittaja, joka on itse kotoisin Iranista, valmis siihen että Iran ottaisi muutaman kymmenen miljoonaa kiinalaista tai negridiä "rikaistuttamaan kulttuuria"? Tuskin. Iranissa panostettiin OMAN väestön kasvuun.

    • VeronmaksajaVain

      Jos miljoona maanhantunkeutujaa maksaa veronmaksajille esimerkiksi 2000 euroa henkilöltä kuukaudessa, niin paljonko pitää veroja ja muita veroluonteisia maksuja korottaa, että voisimme tarjota täysihoidon miljoonalle uudelle asukkaalle?

      Väittävät että Suomi on ulkomaan kaupasta riippuvainen valtio, joten kuinka paljon nämä miljoona maahantunkeutujaa lisää Suomen ulkomaankauppaa?

      Mistä otamme asunnot miljoonalle uudelle asukkaalle vähässä ajassa?

      Onko Suomella varaa tuoda ulkomaalta ruokaa miljoonalle maahantunkeutujalle, kun suomalainen "koiranruoka" ei kelpaa ulkomailta tulleille?

    • nääss

      Otetaan sitä mukaa kun työpaikkoja aukeaa tai niitä jotka työllistävät itsensä.

      • puhelinmyyntiin

        pätkätöitä riittää Suomessa


      • Koskavaihdetaan
        puhelinmyyntiin kirjoitti:

        pätkätöitä riittää Suomessa

        Tietenkin jos voisi vaihtaa niin, että matut rehkii ne paskaduunit ilman muita tukia, ja kantikset vastaavasti jää lojumaan sohvilleen täydellä ylöspidolla. Mikä ettei.


    • Kukalystinmaksaa

      Aamulla törmäsin ulkomaalaiseen, joka istui kadulla peltipurkki kädessään kerjäten ohikulkijoilta euroja. Sopisiko Suomeen miljoona uutta katukerjääjää?

      • rehellistäTyötä-tekivät

        Vois eduskunnan elätitkin hoitaa toimeentulonsa samalla tavalla?
        Mut ei eihän ne hlvetti osaa edes maassa istuu peltipurkki kädessä siittä ilmeisestti liikaa vaivaa "kivempi torkkupeittojen alla"


      • Kikkokokokpkkö

        Hei ei ttämä ole mikään rahaongeöma...valtio voi ottaa lisää velkaa.....silloin nämä matujen rahoitus ei ole keneltäkään pois...


      • hölmöläistenhommaa
        Kikkokokokpkkö kirjoitti:

        Hei ei ttämä ole mikään rahaongeöma...valtio voi ottaa lisää velkaa.....silloin nämä matujen rahoitus ei ole keneltäkään pois...

        Ja lisääntyneet korkomenot voidaan hoitaa lisävelalla


    • MAlSTERl

      On hyvä että me parempiosaiset autamme huono-osaisia. Tutkimuksien mukaan tuottavin tapa auttaa ihmisiä on auttaa heitä avustusjärjestöjen kautta pakolaisleirillä. Yhden ihmisen majoitus ja ruoka maksaa leirillä keskimäärin 2-4 EUR/vrk. Leiriltä palauttaminen kotimaahan käy nopeasti ja edullisesti.

      Epäedullisin tapa on kuljettaa avun tarvitsija Suomeen. Meillä on nyt viimeisen kolmen vuoden aikana vastaanotetuista noin 44000 henkilöä sellaista että heidän koulutuksensa, luku- / kirjoitustaidon huomioon ottaen, integroituminen yhteiskuntaan on epätodennäköistä seuraavan kymmenen vuoden aikana. SPR:n omien laskelmien mukaan yhden henkilön kustannus (majoitus, ruoka) on 159 EUR/vrk. Tämä maksaa yhdessä vuorokaudessa 7 milj. euroa. Tämän maksaisivat Suomalaiset veronmaksajat jos siihen olisi varaa. Käytännössä tämä maksetaan kokonaan valtion ottamalla velalla.

      Valtioiden velkaantuminen on ennalta suunniteltua. Ei ole tarkoituskaan että näitä velkoja maksetaan rahalla. Jo satoja vuosia on käytetty samaa taktiikkaa. Rikotaan yhteiskuntajärjestelmä ja tarjotaan apua jälleenrakennuksen muodossa, velaksi luonnollisesti. Valtioilla ei ole yleensä muuta tapaa maksaa kuin myymällä valtion yhtiöitä ja luonnonrikkauksiaan. Yhdysvallat on käyttänyt samaa taktiikkaa viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana jo yli kuudessakymmenessä sodassa (Viit. Wikipedia).

      Nyt olisi korkea aika miettiä kuinka pitkälle meidän kannattaa velkaantua. Kannattaako tehdä sellaista avustustyötä ja ainakaan sellaisella hyötysuhteella, johon meillä ei ole varaa?

      Autettavia riittää. Pohjois-Afrikassa on lähtövalmiina 168 milj. ihmistä. Tästä Suomen taakka on noin 6-8 milj. Vaikka myisimme mineraalit, valtion metsät ja pohjavedet, sillä pärjättäisiin vuoden tai kaksi. Miten siitä eteenpäin?

    • stmarysalome

      Minä tarvitsen rakkauden. ! kukan ei voi oll a ylevä tms
      ilman että Niin Ylhäistä Sielua kuin opetuslasten äiti ei kunnioittaisi, auttaisi.

      [email protected]

    • stmarysalome

      Alan Salehzadeh on kirjoittanut tuon
      tekstin.
      ulkomaalainen ihmettelin luin vastauksia ja aloin arvella että otskikko kirjoituskin
      oli huumoria
      mutta se olikin ulkomaalainen Alan Salehzadeh joak ajatteli hyödyntää Suomen
      välittämättä mistään rakkaudest atunteista tms.
      vähän kuin jos käytettäisiin sitä sulanutta jäämerta ( ihmisen saastuttamisen takia )
      öljynporauksessa
      ett siin ei mit hyvää eikä siitä seuraa mit hyvää.

      Suomalaiset rakentaa Suomea

      en hyväksy kansainvälistymistä
      toivottavasti Jumala korjaa
      he tulivat kaikki väkivaltaisesti ja röyhkeydellä koin hetkestä hetkeen
      He halusi istua lähelläni juniss ayms
      kunens raiskanneet ja tuhoneet asunnottomana kellarin kautta
      ja viimeksi unettomuuden mielisairas kun oli ainoa jonka luo pääsi asunnottomana
      Ja joka soitt musiikkia yli puolenyönkin
      ja lähti heti matkalle jos sain nukkua

      onkohan ketään joka ei välitä kauniista nais vartaloista ylikaiken..

      Niin ensimmäiseksi ajattelin että ei onnistu
      koska happi loppuu.
      Täällä ei kehity mitään happea talvella.
      ne suuret metsät tekee ehkä ne tekee happea.

      Täällä ihana MAA JOKA KAUNIS

      Olisi ihana jos vaikka Ismo kokisi kanssani kauniin Suomen
      Ville!!!! et meillä herrttuatar koulu, luostari

      EI ole mit kansainvälisyys maailmaa oikeasti.
      oli 20 vuotta raiskausta, tätä pyhimystä. lasta kohtaan
      Jumala tietää sen ( ne tunteet ( jotka tallentui Jumalan sydämeen ja päähän
      ja jotka olivat ne mikä on totuus () että kukaan ei koskaan hyödy raiskaamisestani.
      että sen perustalle ei rakennu.
      ja koin, selkeästi oikeita tunteita myös.. esim Ismo kun lauloi

      "Kun Suomi putos puusta... Suo kuokka ja muovipussi...
      Toinen jalka navetassa, toinen tenniskentällä,
      Toinen käsi utareella, toinen kaukosäätimellä.."

      silloin vielä oli kunnossa
      inhimillisyys itsestäänselvää ( se etsitään takaisin )
      on ainoa mahdollisuus Jumalalle.

      tenniskennttä.. kaukosäädin tuntuu kuin vanhentuneelta,
      vaikka kehityksessä ei mitään hyvää.

      Siis ENHSIN täytyy olal suomalaisilla RAKKAUS.
      oLEN KOKENUT SEN SE ON juMALAN SYDÄMEEN PORAUTUNUT.
      oLEN KOKENUT
      mITEN IHANAA KUN NÄKYY PELKKIÄ SUOMALAISIA MITEN RAKKAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      KUN AJOIN MAASEUDULLE.
      Ja kaikkiall pelloilla näkyi suru.

      alhainen Ismo nainut vartaloa ei ollut tavattavissa
      Menin turhaan Raumalle
      Oli henkeä, kirjoittaa koko matka, bussimatka

      (kukaan ei koskaan jakanut sitä henkeä

      ja Jumala on joka pitää siitä kiinni
      olen siit varma koska s ehenki on ihaninta mitä on


      nii ne ulkomaalaiset ei voi tulla tilanteessa
      jossa 7000 suomalaista on asunnottomina, esimerkiksi.
      luultavsti he tappoi niitä suomalaisia saadakseen asuntoja
      he tappoi ne ihanat spurgut yms


      suomalaisetEI) VOI rakastaa ulkomaalaisia joill annettu asunto
      kun suomalainen on asunnottomana.
      se epäoikeudenmukaista.

      Olen PYHIMYSW joak en vihaaa junissa koskaan ulkomaalaista en vihaaa vaikak heillä olisi 700 m2 asunto
      tai ajavat jollain limusiineilla ohitseni
      ja minul ei ole edes vaihdepyörää

    • stmarysalome

      siis sillä matkalla Raumalle koin hetken että oli ihanaa kun kaikki ympärillä oli suomalaisia, ( autoilla, autotiellä )

    • stmarysalome

      me ei löydetty sitä henkeä
      ksoak naiset oli pahoja minulle
      ksoka en ollut seurustellut
      hetkeäkään
      koska ne miehet olivat alhaisia Toni ja Ismo
      ja tyydyttivät vain kauniin pahan naisen tarpeita.

      tekevät niin kokoajan.

      Kok0oajan Tonilal on

      on sopinut naisen kanssa tänäänkin ( monelta on kotona
      tai keittääkö hän vellin
      tms
      minulla ei ole

      se kaunis nainen siellä saa kaiken huolenpidon

      tai jossain toisaalla Ville, tm

      kelpuutan minkä vaan paikan missä saa nukkua. VaikkaMarkolla
      ja ett meillä on rakkaus sitten
      esim Ainoa kauppakeskukselle joita on kaksi Ainoaa

      ja se ihana kahvila miss paljon leivonnaisia lopetettu!!!!
      kosk ahe haluaisi olla superihmisiä ?

      ( ett meill on rakkaus sille elämälle mikä meillä on

      Suuret ostoskeskukset rakentuivat..
      Matinkylässä, Tapiolan Oravanahkatorilla ??
      voi nähdä millainenostoskeskus oli ?

      väärä kehitys
      missä on rakkaus ???
      [email protected]

    • Somalistiensomalisti

      Toki varmaan mahtuisi, mutta aloittajalta on tosiaan unohtunut muutama perusasia. Valtio ei omista koko Suomea vaan yksityiset henkilöt suurimman osan.

      Mahtuu mutta kuka elättää? Afrikan sarven väen työllisyysprosentti on kovin kovin kovin pieni.

      Yksin maailman suurin ongelma on ylikansoittuminen. Täällä ilmaisen terveydenhuollon piirissä jo nyt osa lisääntyy holtittomasti ja yhteiskunta elättää. Ei isukki niin kuin Koraani käskee.

    • Eurokansalainen

      "Siksi kun taloutta ei haluta kuntoon. Herrat tietävät että jos talous laitettaisiin kuntoon luonnonvaroilla, ei oltaisi niin liittovaltiokelpoisia. Oltaisiin liian vahvoja kuten on Norja. Talous pitää olla surkea, siten päästään holhouksen alle, ja sitä myötä liittovaltion hyiseen huomaan. Tämä lienee tarkoitus"

      -- Näin.

      No tosiasiassa Suomi kelpaa mukaan Saksan Euroopan Unioniin lähinnä apupoikana ja nettomaksajana. Siihen ei valitettavasti sovi se että me joutuisimme saamapuolelle näissä tulevissa tulonsiirroissa mikäli olisimme riittävän kurjia , joten kyllähän Suomen valtion talous pitäisi olla kunnossa myös federalistien laskelmien mukaan.

      Meidän Arvoisa Pääministerimmekin esitteli tänä keväänä rosessikaaviota missä kuulemma puheiden mukaan Suomen tie EU:n kehityksessä kulke e ns "keskitietä" , joka taasen EI pidä paikkaansa sen mukaan miten Sipilän hallitus on toiminut ja näyttää toimivan käytännössä EU-politiikan suhteen.

      Keskitietä kulkeminen esitellään kansalle puheissa ,mutta tosiasiassa Suomi kulkee ohjatusti ja pienin askelin kohti niin tiivistä liittovaltiota kuin saksalaiset ja ranskalaiset äänestäjät sallivat. Suomalaisilta äänestäjiltä ei perinteisesti edes kysellä mitään ja jos kysellään niin vaihtoehtoja ei ole eliitin eikä median mielestä olemassakaan.

    • Idispadis

      Väestöräjähdys kannattaakin tuoda Suomeen ja Eurooppaan! ... Aloittaja on idiootti.

    • täätässä

      Tää kirjotus on niin täynnä idiotismia etten viitti todeta muuta kun , OTA NYT NE LÄÄKKEET JO!

      • Mamutuspaskaa

        Väestöräjähdys kerskakulutus = YMPÄRISTÖTUHO! ... Jos et tätä ymmärrä, ei lääkkeistä ole apua.

        Mitä hyvää maahanmuutto on meille tuonut? Onko kiva luovuttaa kotimaamme vierasmaalaisille, jotka pakenevat tekemiään rikoksia ja omien maittensa viranomaisia? Ovatko he hyvä maahamuuttajia? Tarvitsemmeko maahamuuttajia, koska Suomessa on satojentuhansien kieli- ja ammattitaitoisten ihmisten työvoimapula? Mikä on lääkkeesi?


      • Mamutuspaskaa

        Sorry, en tajunnut heti: Aloittaja siis tarvitsee todella VAHVAN LÄÄKITYKSEN!


    • Thumbb

      Maahanmuutto on kirous. Ei mulla muuta.

    • qåaäzm

      Miksi maahan pitäisi tuoda yleensäkään lisää väkeä? Kun jo suomalaiset sotkevat luontoa ihan tarpeeksi heittämällä kaljatörppöjä tienvarsille esimerkiksi, niin miksi pitäisi ottaa miljoonia sellaisia joille luontoarvot ei meinaa sitäkään vähää, mitä ne meinaa suomalaisille? Luonto ei taatusti kiitä sitä.

      Kuinka heidät kotiutetaan, ja saadaan veronmaksajiksi, semminkin kun heidän pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Aiotaanko sen kirjan oppi muuttaa, vai kuinka? Sitä tuskin kuitenkaan tapahtuu. Oletteko ajatelleet sitä että meiltä yksinkertaisesti loppuu rahat jos tämä skenaario toteutuu? Sitten tosin pääsemmekin liittovaltion hyiseen syleilyyn, kun olemme rutiköyhiä sekä holhouksen alla koko valtio.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe