Nauttikaa ja Ylistäkää Herraa

kunniaherralle

Raamatussa ei puhuta tupakasta, eikä huumeista yhtään mitään. Jeesuskin muutti veden viiniksi, niin ei sekään voi mikään ihan saatanan paha asia olla. Ehkäisyvälineistäkään ei puhuta mitään. Itsetyydytyksestäkään ei mainita. Joten nauttikaa elämästä ja ylistäkää Herraa Jeesusta Kristusta.

20

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TyperäAloitus

      Jaa, kehoitat siis ihmisiä likoamaan synneissään, vaikka Raamattu sanoo, että uskovan keho on Pyhän Hengen temppeli - eikä Pyhä Henki halua olla missään tekemisessä synnin ja lihan himon saastutuksen kanssa.

    • Rakastellaan.yhdessä

      Alkoholi, huumeet ja tupakointi kannattaa kyllä unohtaa. Niiden sijaan kannattaa keskittyä nauttimaan rakastelusta useiden kumppanien kanssa. Vastuulliset ihmiset tiedostavat ja muistavat tietysti turvaseksin. Muutama vakituisen suhteen ulkopuolinen rakastaja pitää hyrrät kivasti pyörimässä ja tekee elämästä sen arvoista. Yksiavioisuus ja avioliitto ylipäätään on vankila. Lemmen iloista puhutaan nykyään valitettavan vähän uskovien piirissä.

    • poisluonnottomuuksista

      Ihminen ja eläin ovat kaksi eri asiaa!

      Ihminen joka ei ole sortunut eläinten tasolle, sellainen pit itsensä yhtä ihmistä eli aviokumppania varten puhtaana eikä rakastele kuin kanit pitkin ja poikin.

      Ihmisen onnio ja tyytyväisyys ei tule rajattomuudesta vaan selvistä rajoista joilla on Jumalan asetus ja tuki takanaan.

    • omituinen.ylärööri

      Kyllä seksistä tulee ainakin nauttia runsain mitoin, eikä se saa olla rajattu parisuhteen piiriin. Vapaat suhteet yleistyvät ja se on hyvä asia. Omistamisen halu ja mustasukkaisuus ovat kauheita asioita. Kaikkein parasta elämässä on, kun saa nauttia spontaanista seksistä aina hyvän tilaisuuden tullen sopivan kumppanin kanssa.

    • Näin.ollen

      Emme elä enään monentuhannen aikaista aikaa, se mikä oli silloin tapa ei voi verrata nykyaikaan. Mihin tarvitaan raamattua, en sitä tarvitse koska minulla on kyky ajatella mikä on oikein tai väärin niin on pääosin kaikilla ihmisillä.

    • uskoakoetellaanmn

      Syy miksi uskoa koetellaan


      käytä.järkeä

      28.7.2016 9:11

      Jumala koettelee välillä ihmisten uskoa. Tähän on yksinkertainen syy.
      Jumala haluaa tietää ketkä osaavat käyttää järkeä ja ketkä uskovat "mihin tahansa".

      Useimmat uskovat hylätään tässä testissä, mutta aina joku pääsee siitä myös läpi.

      Vähän sama kun jos lapsi opettelee koulussa hyönteisistä.
      Kotona isä saattaa sanoa "hämähäkki on hyönteinen". Jos lapsi osaa käyttää järkeä, hän huomaa, että isä yrittää koetella (ei siis valehdella). Jos lapsi tietää että hämähäkillä on kahdeksan jalkaa, se ei voi olla hyönteinen. Lapsi käyttää järkeä ja läpäisee testin.

      Lapsi joka uskoo kyseenalaistamatta, uskoo että hämähäkki on hyönteinen koska isä sanoo niin.

    • Näin.ollen

      Niin raamatun mukaan.
      Raamatusta löytyy historiaa viisauksia jotka ovat päivänselviä nykyäänkin. Samalla peraatteella raamatun voisi kirjoittaa uudestaan siteeraten sitä mutta toisella tavalla nykyaikaan sopivaksi.

    • syntiätehkäämmee

      fariseukset.loukkaantuu

      23.10.2016 18:27

      Langetessaan uskova murehtii ja haluaa tehdä parannuksen synnistä.

      Synninteosta voi todeta, että kaikki lankeavat syntiin enemmän tai vähemmän myös uskoontulon jälkeen. Se on kuitenkin eri asia kuin synnissä eläminen. Kukapa esimerkiksi ei olisi langennut ylpeyteen, ulkokultaisuuteen, vihaan, katkeruuteen jne...

      Ihminen on tehnyt itselleen pitkän syntilistan, jonka se kertoo pitävänsä. Se ei tee sijaa totuudelle. Aivan samoin kuin ihminen tuppaa tekemään synniksi itselleen asioita, jotka vain täydentävät kavalkaadia... "pata kattilaa soimaa" tavalla. Esimerkiksi advestistitkin kehuvat jatkuvasti sapatillaan jonka nostavat käskyjen käskyksi kaikkien ylitse ja kehuvat pitävänsä tämän käskyn. Kuitenkaan he eivät siihen kykene vuorisaarnan täysin umpimustan ja vitivalkoisen seulan lävitse, samoin kuin monen muunkaan kehumaa lihallista näennäisvoittoa synnistään. Siitä tulee komapastuskivi!

      Esimerkiksi tämä masturbointi kuuluu ns. haureuden syntiluetteloon, jos lasket sen synniksesi. Jos väität voittaneesi masturboinnin synnin, niin se ei tee sijaa totuudelle, koska aina kun katsot naista sillä silmällä, olet jo matsurboinut. Katkaise siis siittimesi ja heitä se pois, jottei sielusi joutuisi kadotukseen. Näin Jeesus vertaa vuorisaarnan mukaan TÄYSIN MUSTAVALKOISESTI syntisyyttämme.

      Jos lihassa johonkin kykenet.... hyvä... oikein hyvä, muttei se riitä vielä mihinkään. Siksi meidän jokaisen on nähtävä itsemme lihassa TÄYSIN EPÄTOIVOISESSA asemassa läpivalaisevan totuuden edessä. ME EMME KERTAKAIKKIAAN KYKENE!

      Siksi meillä on Jeesus jokapäiväisenä uhrinamme. Me emme voi voittaa YHTÄ AINOATAKAAN LIHAN KÄSKYÄ, kuin Jeesuksessa!

      Tähän yllä olevaan kuvaan on hyvä sijoittaa Mooseksen sauva, jonka nokassa on käärme!

      Tuo käärme on se jota meidän tulee tuijottaa. Se on peilikuvamme "te kyykäärmeen sikiöt" jossa näkyy meidän syntyisyytemme.

      Me helposti katsomme itseämme ohi tuon sauvan, synnittömänä, koska Jeesus on meidät jo kirkastanut.

      Silti se ei mene niin, kuten yllä jo kuvailin. Jo pelkästään kaikki mitä syömme tai juomme, on jollain tavalla syntiä, ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa.

      Jos onnistummekin jossain toisessa, me emme kukaan onnistu kolmannessa ja jälleen joudumme nöyrtymään Raamatun tässä kohtaa hyvin armottomiin totuuden sanoihin, jos olet rikkonut yhdenkin käskyn, olet rikkonut ne kaikki,

      joten yks lysti miten hyvin kilvoittelet, vain pääasia että kunhan kilvoittelet ja katsot herkeämättä sinun omaa käärmettäsi, peilikuvaasi välimiehessäsi, Jeesuksen sauvassa.

      Silloin ei pääse käärme puremaan synnittömyytesi valheellisen illuusion, eli tekojen ylpeytesi tähden.

      Varsinainen pelastustie on hyvin yksinkertainen: Usko Jeesukseen Kristukseen, Jumalan poikaan, joka tuli maailmaan ottamaan koko syntitaakkamme päälleen, vain kuollakseen meidän puolestamme. Uskomalla tähän lunastusvereen, sillä uskolla pelastumme, emme tekojemme kautta.

      Kaikki muu tulee sitten ymmärrettäväksi kun otat tämä Jeesuksen Hengen vastaan Herraksesi ja vapahtajaksesi. Siitä alkaa uusi elämä!

      • Elämää.vain

        Koskee vain uskovia mitä kerroit, todellisessa elämässä ei kaikki ole mustavalkoista.


      • teoriVSkäytäntö

        ;)

        Teoria Vs. Käytäntö

        Teoria ja käytäntö

        Muuan nuorimies oli päässyt opiskelemaan yliopistoon. Muutaman viikon
        opiskelun jälkeen mies tiedusteli isältään, tietäisikö tämä mitä merkitsee
        se hokema, johon opiskelussa jatkuvasti törmää: "Teoriassa asia on näin,
        mutta käytännössä noin."

        Isä antoi pojalleen kenttätehtävän. Hänen tuli kysyä sisareltaan,
        suostuisiko tämä seksiin 100.000 euron korvausta vastaan tuntemattoman
        miehen kanssa.

        Poika palasi tehtävänannosta ja raportoi: "Suostuu se. Sillä rahalla." Isä
        pyysi tiedustelemaan samaa asiaa perheen äidiltä. Vastaus oli sama!

        Lopuksi isä tiedusteli pojaltaan: "Entä sinä. Tekisitkö itse sen
        tuntemattoman miehen kanssa 100.000 eurosta". Poika mietti hetken, ja
        totesi sitten, että rahan voima taitaisi voittaa hänenkin osaltaan.

        "Siinä näet", sanoi isä. "Nyt meillä olisi teoriassa 300.000 euroa.
        Käytännössä meillä kuitenkin on kaksi huoraa ja yksi homo."

        Julkaistu: 6.2.2005

        https://www.riemurasia.net/teksti/Teoria-Vs-Kaytanto/2450


      • nytmeilläonrunkkareitaa

        Itsetyydytys oli käytännössä kiellettyä, ja ”runkkareita” halveksuttiin. Tieto yllättää, kunnes lukee Näreen tulkinnan: omiin oloihinsa vetäytymällä onanisti murensi yhteisöä ja sitä kautta taistelutahtoa.

        http://www.hs.fi/kulttuuri/a1480042746465


      • judgementsss

      • telssss

    • Näin.ollen

      Ovatko uskovaiset liian vakavia uskossaan että pitää yrittää kirjaimillesesti noudattaa pyhää kirjaanne kirjaa sehän on aikalaisten aikaan saannos, ohjeita elämiseen on kirjoitettu siitä asti kuin kirjoitus kehityi.

    • Usein väitetään, että koska ruumis on Pyhän Hengen temppeli, tupakointi ja itsetyydytys olisi syntiä, muka turmelee Pyhän Hengen temppeliä. Vaan kun Raamatun mukaan haureus ja synti turmelee Pyhän Hengen temppelin. Raamatussa ei puhuta mitään tupakoinnista tai itsetyydytyksestä, joten emme voi suoralta kädeltä väittää että ne olisivat syntiä. Raamatussa on lueteltu lukuisia asioita, jotka varmuudella ovat syntiä. Tupakointi on korkeintaan huono tapa, mutta syntiä se ei ole. Huumeiden suhteen toinen vetää viivan kahvin juonnin kohdalle, toinen tupakoinnin. Minkä aineen nauttiminen on syntiä ja mikä ei, se on veteen piirretty viiva. Varmaa on, että toisin kuin kovat huumeet, tupakointi ei tuhoa ihmissuhteita.

      Ja kun ihmiset joka tapauksessa ovat koukussa nikotiiniin, on sähkötupakointi varmasti varteen otettava vaihtoehto tupakalle, sillä sen höyry ei sisällä mitään tupakan tuhansista vaarallisista myrkyistä. Nikotiini ei ole tupakan tappava komponentti. Näin ollen myös nuuska on varmasti tupakointia terveellisempi vaihtoehto.

      Irtosuhteet, murha, himot ja haureus saastuttavat Pyhän Hengen temppelin, ei nikotiini.

      • Näin.ymmärrän

        Jos raamatussa lukisi tupakka on syntiä niin uskoisitte sen olevan syntiä.
        Ei raamattu ole joka kohdasta oikeassa, saahan sitä uskoa minä vaan uskon siitä osittain ja minkä takia hehän olivat vain ihmisiä, nykyajan ihminen on huomattavasti viisaampi.


    • wishuponn
    • Herravapauttaa

      Eikös kaikki ole pahasta mikä turmelee ruumista. Oli se sitten kokaiini tai kofeiini tai nikotiini.
      Tiesitkö Kristitty.net että tänäkin päivänä on ihmisiä jotka eivät halua saastuttaa itseään kuninkaan pöydän ruuilla ja juomilla. Daniel 1:8

      • Mutta ovatko epäterveelliset aineet syntiä? Onko syntiä nauttia kofeiinia, nikotiinia tai alkoholia? Jeesuksen esimerkin mukaan alkoholin juominen ei ole syntiä, nikotiinista ja kofeiinista joudumme itse päättelemään miten asia on. En pidä syntinä nauttia näitä vain hieman haitallisia aineita. Tutkimuksetkin vaihtelevat, kofeiini on milloin epäterveellistä milloin terveellistä. Nikotiini itsessään ei ole vaarallista, tupakan savu on. Siksi en pidä sähkötupakointia ollenkaan pahana asiana ja höyryttelen itsekin.


    • Jobinpostia

      3Moos.15:16. Biblia (1776). Koska mieheltä siemen vuotaa unessa, hänen pitää pesemän koko ruumiinsa vedellä, ja oleman saastainen ehtoosen asti.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe