Kapiaisen ammattista eläkkeelle.

Kapiaisen ammattista eläkkeelle jäänti ei näytä kaikilla menevän kuin Strömsössä.
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Kapiaisia ei saisi lainkaan päästää eläkkeelle, änkevät siellä vaan taloyhtiöiden hallituksiin yms. luottamusvirkoihin normaali-ihmisten kiusaksi. Joutilaat vetävät kaksin käsin viinaa ja kyttäävät naapureiden tekemisiä koko hereilläoloaikansa. Ääriesimerkkinä eräs kapiainen joka alkoi vetämään maanpetoksellista pakolaisbisnestä. Ne tarttis pitää kiiruisina hautaan asti, mieluiten jotain yksinkertasta toimintaa joka innistuu kaavoihinsa kangistuneelta.

Kapiaisissa luontaisia johtajia on todella harvassa, sinne tuntuu valikoituvan heikompi aines, ääntä kyllä lähtee, olisko se tuo kullinvertailu mikä miehen vetää tuolle alalle, siellähän sitä saa harrastaa.
Ilmianna
Jaa
Kyllä olemme isolla joukolla ihmeteleet että joku antaa työ tehtävänsä eläkkeellä olevien kapiaisten hoidettavaksi ja vievät samalla nuorilta ahneudessaan työ paikat
Ilmianna
Jaa
pimmeetä työtä tekevet OHI VEROTTAJAN ON AHANEETA PORUKKAA EI MUUTA VOI SANUA ! 1 !
Ilmianna
Jaa
Ei tosiaankaan näytä jokusilla eläkkeelle lähtö onnistuvan kuin Strömsössä. Upseerin rouvan olosta nauttineelle tulee niin iso muutos kun "upseeri" jää eläkkeelle että pistää isännän pihalle..Kotirouvan elämään tämä on niin iso muutos että tavarat jakoon. Tasajaossa jää upseerille runkopolkupyörä mallia Saint. Ja rouvalle loput. Tämä siis ajaa monen upseerin takaisin työelämään...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kuka helvetti jaksaa jotain kapiaisen suurta egoa kattella päivästä toiseen ku aikaisemmin surkimus on saanut purkaa olonsa tykäreihin ja ollut vielä kotoa poissa, nyt se purkaa sen läheisiinsä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tässä tapauksessa nyt tämä kapiainen on täysi hiiri. Ämmä on vastaavasti täysi hirviö. Hiireyttä kuvastaa se että lähtee maksamastaan asunnosta pois .Rouva kun ei ole tehnyt työpäivää kymmeniin vuosiin. Hänen rahoillaan ei ole ostettu asuntoa ja autoja. Nyt vain kaikki kuuluu hänelle. Miksi tämä kapiainen antaa kaiken tämän tapahtua. Miksi hän ei mene kotiinsa ja nosta tätä papilijotti ämmää pihahalle. Hiiri mikä hiiri.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uusi
En kyllä ihmettele että ei " helenan" herkku enään kiinnostanut upseeria. Mutta kyllä on munaton upseeri kun ei saa akkaa pyytämään armoa ja anteeksiantoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kapiaiset ovat yhteiskunnan elättejä ja sen pohjasakkaa jotka eivät koskaan ole tuottavaa työtä tehneet. Eläneet yhteiskunnan verovaroilla ja saavat siitä palkkioksi vielä hyvän eläkkeenkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
vielä ainakin nimellisesti itsenäinen?
Eikös palokuntakin pestata, mutta silti toivotaan että sitä ei tarvittaisi ? Loppuajanhan palokuntakin on täysin tarpeeton.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niin se vaan näyttää näissäkin kommenteissa olevan päällimäisenä,että kateus,tyhmyys ja tietämättömyys ohjailee kirjoittajien mielipiteitä.Hankkikaapa ittellenne vaikka elämä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Älkää näitä kapiasia mollatko eräskin kertoi lehdessä jäävänsä 70 V eläkkeelle vaikka on nauttinut valtion eläkettä jo reilut 20 vuotta luultavasti lähettänyt eläke rahat näiltä vuosilta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Juu,u , ja Porissa eräs evp.majuri A. Pekola tarinoi paikallisissa lehdissä ja jopa kansanopistossa niin hurjia NATO myönteisiä tarinoita, ettei siihen olisi pystynyt edes Hitlerin propakandapäällikkö Göebbels. Kyseisen kapiaisen voisi hyvin lähettää sotilasneuvonantajaksi (mentoriksi) Afganistaniin, eläkkeensä vastineeksi. Eräs toinen sotaurho A. Ehnrooth (Aatu vaan) ammutti tykistöllä Äyräpäässä vuonna 1944 omia miehiä pillerihumalassa, kun ukot antautuivat hävittyään taistelun, henkensä pitimeksi, kenelle ruumiista olisi ollut hyötyä silloisessa Suomessa, sodan jälkeen heitä kyllä tarvittiin elävinä rakentamaan uutta parempaa yhteiskuntaa ja maailmaa. Kyseinen kenraali kyllä jälkeenpäin leveili johtaneensa miehiään aina edestä esimerkillään, mutta silloin oli kyllä takana huumeiden vaikutuksen alaisena eikä Äyräpään kirkolla etulinjassa, missä tapeltiin tosissaan enää 27 miehen voimalla, muut olivat kuolleet tai haavoittuneet. Loistavan työuran hän kyllä teki sodan jälkeen armeijassa, hyvillä puhujan taidoillaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uusi
Kas kun suomalaiset äänestivät joitakin vuosia sitten Marskin ja Ehrnroothin Suomen suosituimmiksi henkilöiksi. Marski oli ykkönen sitten Ryti, Kekkonen ja Ehrnrooth eli kaksi upseeria neljän joukossa. Sinne eivät päässet vihervassari "Taija" Halonen, eivät Sinisalot ja Saijonmaat ja vielä vähemmän peräkylän toyotamiehet ja friigårdit, saati muut velliperseet.
Eli kyllä nyt upinniemenurho, eli yksi velliperseistä, veti vesiperän. Kyllä kansa tietää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kapiaisen ammattista eläkkeelle.

Kapiaisen ammattista eläkkeelle jäänti ei näytä kaikilla menevän kuin Strömsössä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta