Kansalaiset läpeensä pettyneitä VW:n romuihin

alamäkialkanut

Kansalaiset ( siis VW:n huijamat ) alkaa olla Kolinawaagenin laatutasosta rajusti pettyneitä täällä olevista kirjoituksista päätellen. Negatiivinen palaute lisäntyy kuukausi kuukaudelta tavatonta vauhtia.

12

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vahingostaopiksi

      Omalla kohdallani ei lisäänny, kun pari vuotta sitten annoin paskan mennä. Pettymykseni kohdistui paitsi auton surkeaan luotettavuuteen (ei edes voi käyttää sanaa luotettava, mutta en keksi muutakaan), niin myös siihen, miten ennen hyvän maineessa ollut merkki on päästetty tarkoituksella aivan rappiolle.
      No, se siitä. Mutta kieltämättä siitä saa kiksejä, kun joskus piipahtaa täällä lukemassa niiden murheita, jotka yhä vielä lyövät kätensä ja rahansa tuohon paskakasaan.

    • tonnin.kosla

      Auton arvostus tällaisella persaukisten päänaukomis-palstalla on aivan ykstyhjän kanssa. Kaikki vähänkin älykkäät eivät pidä mitään täällä kirjoitettua ilman lähdetietoa minkäänarvoisena. Tonnin tojoilla ajavat idiootit yrittävät huijata toisia tonnin koslilla ajavia idiootteja.

      Ne joilla on rahaa ostaa uusia autoja hakevat tietonsa aivan muualta. Sen varakkaamman ja fiksumman väen arvostuksen kohteet näkee Trafin tilastosta kuukausittain. Siellä VW on valmistajana ollut täysin ylivoimainen jo vuosikaudet ja hyvästä syystä. Tojo ei pääse edes puoleen VW:n luvuista.
      Kansa on äänestänyt lompakolla. Persaukiset määkyvät persaukisten kokoontumispaikalla.

    • KyykmanSairasTrollipoika

      Kyykman ahkeroi ja tekee surkeita aloituksia, kuten tämäkin ja laittaa vanhoja linkkejä ja keksii vaikka mitä, mutta kuitenkin VW:n autojen myyntiin ja suosioon se ei vaikuta mitenkään, vaikka reppana uskoo siihen.

    • Omassa.liigassaan

      Tuo on kaksinkertaista yksinkertaisuutta. Ensiksi kuvitella että kaikki ei näkisi noista jutuista ja toiseekseen kuvitella että se merkkaisi jotain jos joku ei näkisi läpi vaan uskoisi tarinan.
      Oujee, vajakkien liigan mestaruus täytyy olla kovaa valuuttaa.

    • susi-jo-syntyessään

      Aito katkeruus tulee selvästi ilmi täällä olevista kirjoituksista. Eihän se mukavaa ole kun luulee ostaneensa laatu tavaraa, mutta pettyykin vikoja yhtenään olevaan tekovikaan. Takuutakin näille kamaluuksille uskalletaan antaa vain 2 vuotta.

    • HOLISTI74.91

      takaisinkutsujen maailman mestari vw. korit ruostuu todella nopeasti, tsi, tdi, tsfi, dsg suunnittelu, materiaali ja valmistusvirheet ovat arkipäivää. ennen kyseltiin kaveriporukoissa paljonko autosi kulkee, nykyään vaggineitten haltijat kyselevät bilteman pihassa toisiltaan, paljonko kuluttaa öljyä, onko ollut miten paljon hitsattavaa. monesko moottori ja vaihteisto. ajat ovat muuttuneet poijjjaaat.

      • syvältä-on

        Juuri näin, vain joku lahopää voi muuta väittää. Niitäkin on täällä, varsinkin tojo palstan vuosikausien aivopierijä.


    • ohiononneksi

      Maksetaanko näille volsukauppiaille erikseen siitä, että yrittävät täällä todistaa mustan valkoiseksi, ja vähätellä asiakkaiden huonoja kokemuksia kyseisestä automerkistä? Vai ovatko sopineet, että joka päivä käytetään tunti työajasta valheelisen propagandan levittämiseen somessa? Jotenkin tuo kyllä sopii luontevasti merkin maahantuojankin asenteeseen.
      Ainakin oma viimeiseksi jäänyt volsuni oli niin täyttä roskalaatua, etten voi ymmärtää. Sen vielä käsittää, jos auton jokin komponentti vikaantuu ennen aikojaan. Se on tilastollinen poikkeama Gaussin käyrällä. Mutta, kun sen tilalle vaihdetaan varaosa, joka on ihan yhtä paska ja lyhytikäinen, niin sitä ei voi ymmärtää.

      • Idioottien.liiga

        Autokauppiaille on aivan sama mitä tonnin katiskoilla ajavat vittuilevat toisilleen. Uusien autojen osastolle näiden persaukisten käynnistä jää vain kenkien mukana kulkeutuva hiekka. Ei euron euroa.
        Että siinä mielessä on suurta harhaa kuvitella että joku oikea autoliike olisi edes vähän kiinnostunut mitä täällä kirjoitellaan. Tuollainen ajattelu edellyttää todellisuudentajun täydeölistä puuttumista.


      • ihanvaanutelias
        Idioottien.liiga kirjoitti:

        Autokauppiaille on aivan sama mitä tonnin katiskoilla ajavat vittuilevat toisilleen. Uusien autojen osastolle näiden persaukisten käynnistä jää vain kenkien mukana kulkeutuva hiekka. Ei euron euroa.
        Että siinä mielessä on suurta harhaa kuvitella että joku oikea autoliike olisi edes vähän kiinnostunut mitä täällä kirjoitellaan. Tuollainen ajattelu edellyttää todellisuudentajun täydeölistä puuttumista.

        Ja sinä olet missä VW-liikkeessä myyjänä?


    • vika.ei.ominaisuus

      Mene aloittaja taas tarkastamaan, ettei D4D Tojosi paisuntasäiliössä kupliminen ole viime viikosta lisääntyminen. Se tietää muuten hyvin pian isoa rahanmenoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe