Hyvävelikuviot sijaisvanhemman väkivallan peitton

dåligtkvalitet

Huonolaatuisilla sijaisperheillä saattaa olla paljon verkostoa politiikkaan (paikallis / valtakunnallinen), kunnan johtoon, kuten kunnanjohtajiin ja kunnanhallituksen puheenjohtajistoon (entisissä kunnissa). Suhteet saattavat olla hyvin henkilökohtaisia.

Yllämainittujen suhteiden avulla sijaisperheet saattavat hamuta itselle ja lapsilleen kaikenlaisia etuisuuksia, jopa kaksinkertaista palkkaa muihin sijaisvanhempiin nähden.

Sosiaaliviranomaiset syyllistyvät vakaviin rikkeisiin tunkiessaan huonolaatuisen sijaisperheen täyteen lapsia, vaikka sijaisvanhempi käyttää aikansa muualla kuin kotona. Sijaisvanhemmalla saattaa näet olla kunnallisia, maakunnallisia, lasten koulun kautta valtakunnallisia, oikeuslaitoksellisia yms. luottamustoimia enemmän, kuin yleensä kukaan perheellinen suostuisi ottamaan. Lähes 10 eri-ikäistä lasta (osa lähes vauvoja) lojuu yhden alalle täysin kouluttamattoman vanhemman vastuulla vuodesta toiseen.

Kukaan ei valvo väkivaltaista huonolaatuista sijaisperhettä? Miksi? Miksi viranomaiset sallivat yllä kuvatun lapsiin kohdistuvan vääryyden. Lapset elävät jatkuvasti henkisen väkivallan alla, kun sijaisvanhempi saattaa vaikka klo 22,00 jälkeen (tullessaan kotiin oikeista töistä) pienimmätkin siivoamaan. Eihän huonolaatuisissa sijaisperheissä lapsilla ole rauhaa edes yöllä.

31

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bööhhöhöö

      Halleluja!!Siinäpä jälleen iltarukousta kerrassaan..Näe ensiyönä kaameita painajaisia

    • kertokaapa

      Omat lapset nauttivat moninaisista etuisuuksista, joita "sijaisperheessä kasvaminen" heille tuo. Taidemesenaattien kartanot ym. avautuvat sijaisperheiden omien lasten käyttöön. Kunta antaa vuosi toisensa perään avustuksia opiskeluun sijaisperheen omille lapsille, jotka myös pukeutuvat muodikkaasti. Sijoitetut kulkevat hapertuneissa kengissä. Omat saavat mennä jääkaapille koulun jälkeen, sijoitetut eivät.

      Jostain kumman syystä sijaisperheen omat lapset ja heidän puolisot saavat helposti töitä ja harjoittelupaikkoja paikkakunnalla. Harjoittelupaikka heltiää suurikokoiselle perheen omalle lapselle sosiaalitoimesta, mutta vähäisellä ruualla eläneelle pienikokoiselle sijoitetulle sosiaalitoimen harjoittelu on mahdoton, kun ei ole tilaa.

      Miksi yhdelle perheelle (sijaisvanhemmille ja heidän omille lapsille) annetaan paljon enemmän etuja kuin muille saati sijoitetuille lapsille?

      • vastaustaodotelless

        Ja omat lapset miellyttävät silmäätekeviä ja viranomaisia esiintymällä ja rakentamalla kulisseja kaltoin kohtelevan huonolaatuisen sijaisperheen peitoksi.

        Miksei kukaan puutu asiaan, vaan antaa saman kaameuden jatkua vuosikausia? Voisiko joku lastensuojeluviranomainen vastata? Miksi kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten pitää kärsiä, jotta sijaisperhe saa itselle ja omille lapsilleen mahdollisimman paljon rahaa?


    • Toimenpuolesta

      Sosiaalitoimen nimissä, sieltä valtuutukseni saaneena, pyydän teitä vastauksia odottavaa tunnevammaista ihmistä lopettamaan tämän asioiden kierrättelyn.
      Olette kokeneet kohdallanne suuren vääryyden, joka nyt purkautuu aallokon tavoin koko kansan tietoisuuteen. Kaikki patoumat on nyt avoinna. Mielenterveytenne takia ottakaa yhteys lähimpään hoitopisteeseen, tai yksityiseen psykiatriin.
      Tällä tavoin tuhoatte koko kalliisti perustetun sijaishuoltoverkon. Asialliset toimijat pakenevat hoitohommista ja kaltoinkohdeltu lapsiväestö jää omilleen. Teette karhunpalveluksen, mikäli yleensä oikealla asialla olettekaan.
      Ihmisten asioiden ja perhesuhteiden toistuva levitteleminen julkisesti, ilkeitä valheita ja solvauksia sisältävät viestit ovat tuomittavia.
      Valitettavasti teiltä arvoisa palstantäyttäjä on jäänyt levy päälle, eikä pysähdystä ole näkyvillä, ennenkuin virkavalta puuttuu asiaan.

    • miksioveteiaukene

      En tiedä, miksi sosiaalitoimi, kunnan viranomaiset ja niiden kanssa yhdessä toimineet luottamushenkilöverkostot antoivat levyn jäädä päälle vuosikausiksi, ja tehtävään sopimattoman sijaisvanhemman / sijaisperheen harjoittaa kaltoin kohtelua lukuisille lapsille, nuorille ja perheille.

      Sijaisperhejärjestelmä on toisinaan aivan muuta, mitä annetaan ymmärtää. Puhutaan mitä puhutaan, mutta henkistä julmuutta käyttävän sijaisvanhemman annetaan huseerata aivan miten tahansa kenenkään asiaan puuttumatta. Kattavat hyvävelijärjestöt takaavat vapaan huseerauksen ja siinä samalla vieläpä lasten verkostojen mustamaalaamisen esim. lapsen koulun piirissä. lapsi kuljetetaan sijaisvanhemman tämän tyttären voimin koulu kellariin omista kevätjuhlistaan ja tytär kuljettaa lapsen autolle ja pois paikalta, etteivät vanhemmat ja sukulaiset pääse tervehtimään. Miksei sijoitettu lapsi saa osallistua omiin kevätjuhliinsa? Mikseivät sijoitetun lapsen vanhemmat ja sukulaiset saa osallistua lapsen juhliin, jonne kaikkien muiden sukulaiset osallistuvat? Kertokaapa se!

      • monenlaistavaivaa

        Sosiaalitoimi tietää varsin hyvin mihin kaikkeen se suostui salliessaan täysin tehtävään sopimattoman sijaisvanhemman tyttärineen pyörittää valheellisuuteen perustuvaa "muka lapsia ja perheitä auttavaa" valheellista kammottavaa paikkaa, joka oli eritetty ja jossa käytettiin 1800 - luvun lopun ja 1900 - luvun alun kiusaamis- ja halventamismenetelmiä, kuten: "ota halko kouraas ja juokse", "koska myöhästyit 4 minuuttia, kirjoitat 100 kertaa tämän lauseen". "ei ole riittävän selvästi kirjoitettu, kirjoita uudelleen 100 kertaa tuo lause", olet varastanut pöydältä karamellin, koska meidän lapset eivät ole sitä tehneet, "siivoa koko talo", "olet täällä suomalaisten veronmaksajien rahoilla" jne. jne.

        Suomi 2017 -valtiossa ei tarvita yllä kuvatun tapaisia sijaisvanhempia. Antaa mennä koko järjestelmän, jos täältä ei löydy kuin väkivaltaisia sijaisperheitä. Vain osa kaltoin kohtelevista sijaisperheistä päätyy julkisuuteen ja niitä on viime aikoina luettu liikaa.

        Emme tarvitse itseä ja omia lapsiaan sijoitettujen lasten ja näiden perheiden yläpuolelle nostavia sijaisperheitä. Eläköön siellä paremmuudessa ja hyvissä viroissaan ihan keskenään kiehumassa sapessaan. Ja nostelkoon jalkojaan niin korkealle, että metsikkö raikaa. Niin, ja muista vanhin tytär kiinnittää ne turvaistuimet huolella sijoitettuja lapsia arvokkaimmille omille lapsillesi. Sijoitetut lapset eivät turvaistuimia tuossa sijaisperheessä saneet. Autoon olisi mahtunut aivan liian vähän lapsia, eikä niitä ihania tukipoikiakaan olisi saanut autoon mahtumaan.


      • mihintyttöjuoksi

        Ei kun se olikin. "Ota halko kouraas ja kierrä!" Pieni tyttö joutui juoksemaan talon ympäri ja ottamaan liiteristä aina joka kierroksella halon kouraansa ja jättämään sen rappusille.


      • haloolla_päähän

        Olisit lopuksi lyönyt itteäs halolla päähän et täällä ruikuttais tuota samaa sontaa päivästä toiseen


      • omienpuolesta

        Sijaisvanhempi oli kova saunomaan ja viihtyi johtavien henkilöiden kanssa kunnan saunailloissa,. Noissa saunailloissa kuuluu syntyneen hyvin intiimejä suhteita. Noin kymmenen lasta lojui yhden vanhemman kanssa ja söi viikkotolkulla hellalla hautunutta kaurapuuroa. Perjantaisin oli mahdollisuus saada pizzaa, jos oli osannut olla hiljaa kuin hiiri, ei ollut allergioita, ja sijaisvanhempi oli hyvällä tuulella. Kun omalla lapsella oli juhlat (ammattiin tai tutkintoon valmistuminen, syntymäpäivät tms.) saattoivat sijoitetutkin saada palasen orjan leipomaa valkosuklaa - mansikkakakkua.


    • nimetlistassa

      Kaikella mahdollisella tavalla hyvin kaksinaamaista porukkaa, varsinkin toinen sijaisvanhemmista ja kaksi vanhinta tytärtä. Nimi listaan, että tervetuloa maahanmuuttajat! Ja siitä ei ole pitkä aika, kun haukuttiin pakolaispoikaa. "Olet täällä suomalaisten verorahoilla"! Lisäksi nuorukaisen tukkaa revittiin, kun kaikki ei mennyt sijaisvanhemman pillin mukaan.

    • Vanhintytärkantaakalikan

      Ja mikä olikaan näiden kurjien sijaisvanhempien nimi, jotka tekivät vain kiusaa lapsille? Anna nyt tulla esille, kun kaiken muun olet jo kertonut. Heissä ei kai ole mitään hyvää, ei anneta ihmisarvoa. Me ollaan niin hyviä, hurskaita ja täydellisiä ylpeästi eläviä, ilman virheen virhettä. Mielentilakin on just kohdallaan.

      • vitunidiootti

        Painu sinne pöpilään takas jotten törmää sinuun ja vie itse niskaperse otteella


      • äitinomatyttö

        Ei ole vielä kymmenyskään tuon paikan kaltoin kohteluista ja väkivallasta tullut esiin. Oikeassa olet, sillä sijoitetuille lapsille ja näiden perheille ei tuossa paikassa annettu mitään arvoa. Ei ihmisarvoa. Yksityiskoulussa kuulemma levitettiin tietoa, miten huonoja ja pelottavia sijoitetun sukulaiset ovat. Tytär juonessa mukana heitteli karamellipusseja (paperipäällysteisiä) roskiin, sillä "joku olisi saattanut laittaa piikillä ainetta karamelleihin".

        Toivottavasti niissä englannin toffeissa, joita ahnehdit kävelykadulla oli ainetta. Ainakin siinä tupakassa, jota tuolloinen sijaisäiti veti posket lommolla. Oliko sijaistytär jätetty taas kaltoin kohdeltavaksi, kun ukkokin siinä englannin toffeeta mutusteli, kun sinä imit tupakkaa. Oikein korkealle koulutettu tytär - sijaisvanhempi. Miksi lapsi sijoitettiin kaltoin kohtelevalle addiktityttärelle? "Kyllä äiti kuljetan lapsen kellarista autolla karkuun! Kyllä rakas äiti!"


      • kertokaaseminulle

        Eikös sijaisvanhemmilta edellytetä edes sitä, että olisivat itsenäistyneet äidistään. Tuo pariskunta luikki äitinsä ruokakuntaan heti, kun heille oli lapsi sijoitettu. Miten on mahdollista?


      • omapoikajatytär

        Saivatkohan itsenäisesti mennä ruokakaapille vai määräsikö äiti. Saiko "äiteeltä" pois otettu tytär, joka oli sijoitettu perheen nuoriparille mennä itse jääkaapille, vai ainoastaan nuoren perheen äiti. Ehkäpä isäkin sai, kun oli jo vuosikausia kuulunut ikään kuin perheen omaan lapsikaartiin.


    • sekoiraälähtää

      Olisit tytär vaan toiminut oikeudenmukaisesti ja lastensuojelulain mukaan. Sinun ei olisi pitänyt lähteä ottamaan kapulaa äidiltäsi ja liittyvä kaltoin kohteluun mukaan. Ymmärrän, että manipuloivassa seurassa on vaikea vastustaa kapulaa, mutta valinta oli sinun tytär. Kuinkahan paljon kaikkiaan katsoit väkivaltaista toimintaa aikuisikäisenä tekemättä mitään tai auttamatta lapsiuhreja. Miehesikin kuulemma näki tilanteita. Miksette puuttuneet?

    • Ilmankiisseliä

      Joo kyllä tytär keräsi kaikki parhaimmat palat lihasopasta. Itse olin näkemässä. Istui kuin kuningatar pöydän päässä parhaalla jakkaralla. Lapset saivat vain perunaa. Vain perunaa. Kiisseliä ei annettu.

    • Koirajoälähtääkalahtaa

      Itsekseni tässä kirjoitan kun kukaan ei vastaa. Asia pyörii päässäni painajaisen tavoin yötä päivää. Onneksi on tämä kanava purkaa vihani syyllisiin, jotka kaltoinkohtelivat lastani ja söivät englannintoffeeta kadulla. Virastoissa istuvat, isokenkäisten kanssa aterioivat. Lapsi syö vain, vain ja ainoastaan perunaa.
      Nyt taas mieheni rakentaa minulle sen hienon uuden hirsitalon, jossa on terassi. Hänellä on paljon rahaa. En tiedä mistä hän ne hankkii, mutta sillä ei ole väliä, kunhan vain saan hirsitalon.

      • tupakkaaaa

        Kyllä tytär makoili sängyllään sulhaspoikansa kanssa. Kyllä oli ruuat paremmat ja kaapille sai mennä milloin halusi. "Kattokaa hyvänen aika minua!" Kova pyrky oli mediaan kuten äidillään. Ja se englannin toffee ja tupakka. Ah! Hermosavuja kävelykadulla ja puhelu äitimuorille. Joku kriisitilanne oli pariskunnalla selkeästi käynnissä. Äkkiä kysymään äitylitä mitä nyt pitää tehdä? Auta äiti pientä poikaasi ja tyttöäsi. Auta äiti heti!


      • valkosuklaakakku

        Pitää nopeasti mennä ilmoittamaan Jyväskyläradioon, että äitiysloma päättyy. Kyllähän kaikkien pitää tietää, miten suuressa asemassa olen. Ja siskoni voitti toisen sijaisnuorten koreografiakilpailussa, äkkiä lehtijuttua väsäämään. Hän on käynyt ala-asteensa siellä ja siellä... Ei olisi voinut naurattaa enempää. Mitä ihmeen maailmannapoja te kuvittelette olevanne?

        Pikkusen on vinksahtanut todellisuudentaju. Ei ole sitä sairaudentuntoa.
        Muista tytteli kiinnittää turvaistuimet todella huolella autosi takapenkille ja ota aina toinen lapsi mukaan, kun lähdet toista hakemaan. Älä jätä lapsia käynnissä olevaan autoon, kun menet konditoriaan mässyttämään valkosuklaaleivoksia ja kirsikkakakkua. Jos orja ei ole ennättänyt leipomaan. Orjaksihan te häntä kutsuitte vai miten?


    • Kyllähyvääitiosaa

      Huom. Nämä jutut on vilkkaan mielikuvitukseni tuotosta. Henkilöt on keksittyjä. Ehkä avaan vielä monta keskustelua aiheesta, joka on polttava kuin kuuma peruna suussani. Tekee pahaa syödä perunaa jota sijaislapset paljaaltaan haukkailivat. Tälle tarinalle ei löydy loppua, on tautofoniaa ja kakofoniaa.

      • oikeatselviytyjät

        Kyllä oli julmaa elää ja vieressä katsoa täysin tietoisena väkivallasta. Valitettavasti osa lastensuojelutyöntekijöistä on niin huonoja ammattitaidoltaan, että luulivat, että "kun minä sanon" ei paikassa ole mitään väkivaltaa. Monet sukulaiset sairastuvat, kun tietävät, miten sopimaton sijaisperhe on tehtävään. Yksi diktaattori määrää kaikesta ja hamuaa lapsia koko ajan lisää siten, että jonakin vuonna tulot ovat 57 000 euroa (koulutus kouluaste). Omille lapsille hankittiin asunnot kaupungin alueelta. Omat lapset kulkivat muodikkaissa vaatteissa, kun sijoitetuille puettiin mitä sattuu. Kengät hapertuivat kirjaimellisesti jalkaan.

        Lastensuojelu tulee yhteiskunnalle kalliiksi, koska viranomaiset tekevät niin huonoa työtä. Narsistinen sijaisvanhempi järjestää jatkuvasti oikeudenkäyntejä lasten vanhempia vastaan. lasten hoitaminen ei kiinnosta, vaan on kiva PÖRRÄTÄ oikeustalolla, maakuntahallituksessa, kunnan hallituksessa, kaiken maailman työryhmissä, puolueryhmässä, kunnanhallituksessa, tekevä - säätiön työryhmässä, kaavoitus- ja rakennuslautakunnassa. MIKÄ ON SIJAISHUOLTOYKSIKÖN JA LASTENSUOJEUTYÖNTEKIJÖIDEN ajatus, kun tuollaiselle ihmiselle sijoittavat talon täyteen eri -ikäisiä lapsia? ja kun kunta lopettaa sijoituksen, alkavat yksityiset firmat sijoittaa lapsia.

        MIKÄ TUOSSA ON LASTENSUJELUTYÖTÄ? Vielä, kun talo on tehtävän täysin sopimaton. Ukko oli kuulemma puhellut, että ei olisi edes halunnut koko tehtävään, mutta akka halusi. Ja käytännössä ukko hoiti lapset, sikäli mikäli ei ollut tekemässä oman firmansa / alansa töitä. Arvoitus on, miten niinkin monta lasta selvisi hengissä tuosta paikasta.

        Pesäpuulle tieto, että esim. tuosta pas...- paikassaolivat ne TODELLISET SELVIYTYJÄT.


    • huonot.vanhemmat

      Jos vanhemmat eivät kykene hoitamaan lapsia sen on lain mukaan otettava huostaan.

      • älätervehdi

        Näin on. Lapset otettiinkin pois kaltoin kohtelevilta ja väkivaltaisilta sijaisvanhemmilta.

        Sitä voinee verrata huostaan ottoon. Sijaisperhe olikin kuulemma ollut kuin lastensuojeluperhe. Sääli vaan, että sen huomaaminen kesti niin kauan.

        Sijaisperhe oli eristänyt lapset tontilleen. Tontilla vierailija ei saanut edes tervehtiä lapsia, sillä se kuulemma olisi vaikeuttanut lasten ja sijaisvanhempien kiintymyssuhdetta.

        Kaltoin kohtelevien, väkivaltaisten ja poissaolevien sijaisvanhempien onkin vaikea kiintyä lapsiin. Ymmärrän sen. Se ei kuitenkaan auta ainakaan lapsia, etteivät muut ihmiset saa heitä tervehtiä. Tuo huonolaatuinen paikka oli täynnä mitä ihmeellisempiä sääntöjä.

        En ole missään muussa paikassa ollut tekemisissä niin moninaisten "tervehtimistä" koskevien säännöstöjen kanssa. ROUVA määritteli, kuka, kenen ilmoittaessa etukäteen, missä ja milloin ja kenen läsnä ollessa saa tervehtiä lasta. Siis pelkästään sanoa "hei". Järkyttävintä on kuitenkin se, että lastensuojelusosiaaliviranomaiset lähtivät noudattamaan ROUVAN mitä ihmeellisempiä "absurdeja" pikku-pikku - toiveita. Nuo toiveet aiheuttivat valtavasti kärsimystä sukulaisille ja olivat osa suurta henkisen väkivallankoneistoa.


      • rahaaaaa

        Välillä ihmettelen, mistä lastensuojelusosiaalityöntekijät ja kaiken maailman kehittäjät saavat palkkansa, kun yhtä itsestään SUURIA luulevaa ROUVAA ei kukaan saa kuriin - eikä toisaalta välitä laittakaan.

        Jos haluat paljon rahaa ja valtaa, ala sijaisvanhemmaksi. Voit tehdä työtä ihan miten haluat. Voit eristää lapset, kaltoin kohdella heitä, määrätä tarkat säännöt tervehtimiseen ja kaikkeen. Voit keksiä pikku tarinoita perheneuvolalle ja lastenpsykiatrialle ja koululle lapsen oireiluista ja kaikki uskotaan. saat muutenkin hyvää palkkaa suuremaksi, kun viet lasta mahdollisimman moneen terapiaan yms. Voit itse rauhassa traumatisoida lapsen, mutta voit syyttää siitä lähtöperhettä. KUKAAN EI EPÄILE SINUA. On harvinaista, että sijaisperhe jää kiinni kaltoin kohtelusta.

        Noin toimivat kaikkein huonoimmat sijaisperheet. Kukaan ei välitä! Antaa mennä vaan.


    • Alaarvoista

      Hei. Kohdistatko nämä moitteesi kaikkia sijaisperheitä vastaan, vai onko tämä paljon tekstiä aiheuttava perhe yksin vihasi kohteena?
      Sinun suhtautumisesi toiseen ihmiseen on ala-arvoista, jos syytät jotakuta palstatolkulla.
      Arvostatko sijaishuoltoa lainkaan?

      • metaiteilijat

        Olisitpa "alaarvoista" tietoinen, millä lailla ITSESTÄÄN LIIKAA LUULEVAT "maailmanpelastajaa" esittävät mafioosot kohtelevat sijoitettuja lapsia ja näiden sukulaisia.

        Ketjun kirjoitukset ovat kuin paratiisin hönkäys verrattuna eräänkin narsismiin sairastuneen
        ROUVAN rääkymiseen ja määräämiseen. Joku oli lopettanut paikallispolitiikan, kun ei jaksanut kuunnella tuon itseään korostavan rääkymistä.

        Hän harjoitti niin järkyttävää henkistä ja ruumiillista väkivaltaa, että sitä ei voi edes sanoilla kuvata. Ja pikkupimut (klakimies & korot kattoon) seuraavat turvaistuimineen ja valkosuklaakakkuineen kaltoin kohtelija ROUVAN jalanjälkiä.

        Tuo porukka ei arvosta kuin itseään ja tietty taiteilijoita, mesenaatteja (saa kartanoita käyttöön) , kunnanjohtajia saunailloissa ja kansanedustajia (jos vaikka itsekin pääsisi radioon). sekä TITTELEIDEN esiintuomista.

        Valitettavasti tuon tosiseksi vanhimman taide jättää kylmäksi muutkin, kuin erään arvostelijan.


    • enarvosta

      En arvosta kaltoin kohtelevia sijaisvanhempia ja näiden aikuisia lapsia, jotka auttavat kaltoin kohtelussa. En tippaakaan. Lisäksi, kun on aika kuntakohtaista, miten toimintaa valvotaan, ovat lapset joissain paikkakunnissa heitteillä. Lisäksi esimerkiksi Jyväskylän syyttäjänvirasto ja Keski-Suomen käräjäoikeus ovat kuulemma paikkoja, jotka Suomen laajuudella välittävät lapsista vähiten.

      Pitää alkaa itse kertomaan tilanteesta, koska sijaisvanhemmat (itseään korostavat) kaltoin kohtelevat lapsia, kaikki lastensuojeluviranomaiset eivät välitä (esim. entisessä maalaiskunnassa) ja oikeusistuin ei välitä, jos lapsia lyödään, tukistetaan, käytetään seksuaalisesti hyväksi tms. Viimeksi mainitusta rikoksesta saa pikkutuomion, jos sitä on harjoittanut tarpeeksi nuorelle lapselle riittävän kauan.

      Pitäisikö mielestäsi tuollaista porukkaa arvostaa? En arvosta todellakaan. Puolustan lapsia.

      • audiautoni

        Ne, jotka eivät ole kaltoin kohdelleet lapsia, älkööt vaivautuko. En tarkoita teitä. Se koira älähtää, johon kepakko kolahtaa.


    • Lapsenraiskaajat

      Minä olen järkyttynyt siitä, ettei pientä tyttöään seksuaalisesti hyväksikäyttänyt isä saanut mitään tuomiota joku vuosi sitten. Asiaa käsiteltiin vaikka missä virastoissa ja monelta henkilöltä oli todisteita hyväksikäytöstä. Mukana palavereissa oli sossuja, hoitajia, pari poliisia, lääkäri jne. Oli tarkat kuulustelut. Isä sai sitten tavata lastaan vain valvotusti. Lapselle monivuotiset terapiat.
      Miksiköhän isä ei saanut mitään rangaistusta teostaan? En ymmärrä sitä millään tavalla.
      Raiskauksista ja lasten hyväksikäyttämisistä pitäisi mielestäni tulla kunnon vankeustuomiot.

    • lapsilleoikeutta

      Jostain syystä erityisesti sijoitettuihin lapsiin kohdistuneet rikokset eivät kiinnosta ketään. Pyörittelevät papereita, tai antavat seistä pinossa syyttäjänvirastossa aikansa. Jos epäillyn nimi on tuttu ja sillä vielä esim. tytär sattuu olemaan töissä syyttäjänvirastossa, kaartuu tuomari sinne syyttämättäjättämisen puolelle.

      Ajattelevat, ettei kukaan välitä ja pidä sijoitettujen lasten puolia kuitenkaan, mutta jos tunnetusti kovaäänisen, mediassa pällistelevän itseään sijoitettuja parempana pitävän sijaisvanhemman tuomitset, siitä seuraa kilometrin pituinen oikeusrumba. Mutta ei haittaisi - tekojen mukaiset tuomiot lapsia väkivaltaisesti kohteleville huonolaatuista sijaishuoltoa isolla rahalla pyörittäville sijaisvanhemmille ja näiden aikuisille lapsille, jos ovat olleet mukana kidutuksissa.

      Herätkää Jyväskylän syyttäjän virastossa ja K-S:n käräjäoikeudessa. Ei se lakimiestutkinto takaa eettisesti korkeatasoista toimintaa: kun äiti käskee tytär auttaa kaltoin kohtelussa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe