Onko muilla TV häiriöitä Kontiopuistossa....

Ja Itäpuollella kaupunkia ? Frii, Kutonen, TLC, FOX, AVA, Hero ja National Geographic pätkii ja pikselöityy jatkuvasti. Digita väittää vian olevan omissa antennilaitteissa, mutta sama vika on myös naapureilla.

28

2859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KorjaantuuAikanaan

      Jo muutaman päivän ollut huono radiokeli jonka vuoksi antennitalouksien lähetyksissä voi esiintyä ilmakehän aiheuttamia häiriöitä.

      • pikselii

        No ei kai tuo huono radiokeli jatku kuukausi sotalla ?


    • Googleta4Ghäiriöt

      Häiriöt johtuu 4G matkapuhelinverkosta. Asiaa käsitelty laajasti somessa ja Digita myöntää ongelman. Ongelman voi poistaa 4G häiriö suotimet varustetulla antennilla. Pieksämäellä toimii kaksi alaan perehtynyttä yrittäjää. Antennin vaihtaminen katolle ei onnistu kaikilta.

      • köyhä.eläkeläinen

        Jos häiriöt johtuu 4 G verkosta eikö silloin sen verkon omistaja ole maksuvelvollinen TV antennien muutosten maksajaksi ?


    • konttarihyypiö

      Konttarin alueella asun myös. TV ei näy aina oikein eli kuva ja yhteys häviää välillä. Canal Digitalia ja siis lautasta olin ajatellut. Kävivät mittaamassakin signaalia ja todella, alueella on erittäin huono signaali vaikka antennia säädeltiin ja mittareilla mitattiin. Talon päädyssä on hyvin kapea alue, johon signaali tulee parhaiten ja siinä se antenni nyt nököttää, mutta paljon on häiriöitä edelleen. Asia on siis tosi. Lautasella saisi kyllä hyvän yhteyden, mutta kyllä nykyaikana pitäisi TVn näkyä Suomessa! Kirjoitin Digitalle, mutta siellä joku "virkamiestyyppi" vastaili ympäripyöreitä mitään sanomatta.

      • köyhä.eläkeläinen

        Ei Digitaa kiinnosta tavallisten ihmisten TV:n näkyvyys. " Teidän laitteissa on vikaa ta ia ne on suunnattu väärin ". Kumma juttu kun anteeni ja vahvisti on uusittu kaksi vuotta sitten. Ja varmasti suunnattiin samaasuuntaan josta TV kuvaa on katsottu kymmeniä vuosia Kuopiosta.


      • Anonyymi

        Mulla on kaapeli ja digitalta sanottiin, että telkkarissa vika. Ei häiriöitä kuitenkaan jatkuvasti


    • 6metrinantennimastoapua

      6 m putkella voi hyvällä tuurilla napata hyvän kuvan tai DNA tv :n Kuopiosta. DNA kanapaketti formuloineen peruspaketti DNA kaupasta. Halvimmat (alle 50€) 4G suodattimilla varustetut antennit saa Äijäparkista. 6m telekooppiantenneja saa ysirauta länsiväylä tai Bordilta. Antennikaapelia ja liittimiä Äijaparkista. Äijäparkissa on vielä näitä antenniasioita osaavia myyjiä.

      • konttarihyypiö

        Mutta jos alueella ei ole signaalia, ei siihen auta Äijäpark, Rautanet eikä osaavat myyjät. Mitattu on ja hyvin heikko 15 cm kapea signaali löytyy talon päädyssä. Pikkuisenkin tuulta tai huono radiosää, niin sekin häviää. "No signal"


      • köyhä.eläkelainen

        Miksi Digita ei laita täytelähetinta Pieksämäelle niitä on Halkokummussa ja Maavedellä lähimmät.


    • Kukamittassen15cmmkeilan

      Kuka sulle mittasi sen 15cm keilan. Oliko antenniyrittäjän markkinarako.

      • konttarihyypiö

        Pyysin lautaspakettitarjousta Canal Digitalilta ja sieltä kävi asentaja autonsa ja mittareidensa kanssa tutkimassa ja mittailemassa signaaleja. Pitkä oli masto, jonka päässä anturi eikä nostaminen auttanut ja löysi tosiaan yhden paikan, jossa on jonkinlainen 15 cm kapealla alalla oleva signaali. No, jätin Canal Digitalin tilaamatta ja siirsin veneissä ja matkailukulkineissa käytettävän Ufo-antennin sille alueelle ja usein on häiriötön kuva jonkin aikaa. Canal Digitalla on tosiaan markkinarako tällä alueella! Glomex-antennilla pätki myös! Haravia, esim Televes, kokeilin ja vein takaisin, kun ei kunnon kuvaa saanut. Vihjettä vaan eteenpäin.
        Telkkuna on ihan viimeisiä malleja oleva Samsung äly-TV ja kunnollinen digiantenni LTE-suojauksella ja virransyötllä, joten digikauppias "haukkuu kyllä väärää puuta". Jos digimies on asiantuntija, tulkoon näyttämään taitonsa. Kontiopuistossa on monta antennitaloutta vailla hyvää kuvaa! Laita puh.nrosi, niin ensimmäisenä otan yhteyttä!


      • satelliittiontaivaalla

        On ihan sama asutko kaurapussissa tai vekseliperällä. Kun otat Canal Digitalin tulee antenninasennus samaan hintaan. Siten alkaa juosta maksu 50€ kuukaudessa mikä on todellinen syy ettei Canal digitalia osteta. Tuotteessa ja näkyvyydessä taivaalta ei ikinä ole ongelmia.


    • Ärsytää

      Yläristillä myös, ihan vesitornin läheisyydessä.

    • digikauppias

      Uusikaa vastaaottimenne nykyaikaisiksi.

      • kokeilevielkenttämittaus

        On ihme jos yläristin ei mäeltä löydy kunnon kenttää jostain. Maksaa varmasti vähemmän kuin uuden television osto. Digikauppiaan perävalo takuu loppuu kaupan ovelle näkyykö televisio siellä minne se viedään. Äijäparkin antennin ja vahvistimen hinta jää alle 100€.
        Soitat maalarimatille joka henkilönostimella laittaa pidemmän antenniputken ja maalaa taloai samalla. Antennikaapeliliittimet on mekaanisia joten tarvitsee puukon ja jonunlaisen ohuen kuparilangan katkaisu välineen. Epälen kyllä nämä antenniasiat monella kunnossa. Ne taas jotka ei osaa päättää vatvoo. Kannattaa ottaa siihen tosi hienoon älykännykkään DNA TV. Yleisiä Wifi verkkoja nopeampaan yhteyteen on kaupunki täynnä.


    • konttarihyypiö

      Jatkan vielä! Pieksämäki olisi iloinen kaupunki, jos vesitornin katolle laitettaisiin täytelähetin, josta signaali tavoittaisi varmasti kaikki kaupunkialuella olevat taloudet. Nokkalan alueella tilanne on vielä surkeampi kuin Konttarin alueella. Joku täytelähetin jossain Halkokummussa ei auta kaupunkialueella asuvia yhtään.

      • konttarihyypiö

        Ja ihan kuin piruuksissaan, TV ei näytä yhtään kanavaa. "Palvelu ei ole käytössä." on ainoa mitä TVssä näkyy!


      • kunhanvastaan
        konttarihyypiö kirjoitti:

        Ja ihan kuin piruuksissaan, TV ei näytä yhtään kanavaa. "Palvelu ei ole käytössä." on ainoa mitä TVssä näkyy!

        Kuopio, lähetyskatkos klo 17.45 asti!


    • Miksi ylläpito antaa tämän minua vainoavan ja uhkailevan tyypin jatkaa kirjoituksiaan palstalla ?
      Ilmoittakaa tuo tyyppi poliisille, kun palstalla ei ole enää poliisille ilmoitus mahdollisuutta.
      KIITOS !

    • Loistokuva

      Älkää vain ottako kuituliittymää saatte liian hyvän kuvan eikä voi enää valittaa....

    • Pientalossa

      Tänä talvena (2017-2018) häiriöitä Konttarin alueella on sietämättömästi, kuva pätkii niin ettei voi katsoa, olipa sää mikä hyvänsä. Onko muilla häiriöt lisääntyneet? Mistä ja millaista apua olette saaneet?

      • Nennis

        Häiriöitä myös naaralla. 25.1 ei näkynyt yksikään kanava. Nyt näkyy vaan 1,2,3,4 ja ava. Digitan mielestä ei ole mitään vikaa lähetyksissä. Antenni vaihdettu kesällä ja vahvistin. Televisiokin on vaihdettu uuteen.


    • Kokeilluttaeilaiteteta
    • Anonyymi

      Minulla on myös silloin tällöin, nyt myös ylen kanavilla, Tahiniemessä

    • Anonyymi

      Meillä kallis älytv,ei häiriöitä.

      • Anonyymi

        Meillä myös kallis, iso äly-tv, mutta kuva on vuosien aikana edelleen ajoittain yhtä huono kuin oli ei-äly-tvllä ennen, pikselöintiä ja välillä häviää kuva kokonaan, Kontiopuisto. Digitaan yhteydenotto ei auttanut muuta kuin typerää viranomaisjargoniaa: "Ei häiriöitä ilmoitetu". Ylen kanavat näkyy joten kuten useimmiten.


    • Anonyymi

      Sanoisin älkää surko. Elämä menee menojaan ja on asioita,joille ei voi mitään.

      Ne pitää vain hyväksyä,näin olen minäkin tehnyt

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe