Hollolan Rahtipalvelu oy

Tajjas

Mikäs ihme puulaaki tää oikein on. Uusia velka-autoja vuokraavat pitkin suomea ja jotain loppuunajettuja velkakärryjä jota vedellään pitkin suomea, joskus on semmoinenkin ihme tullut vastaaan missä valot toimii. Kuskit kuulemma vuokrafirmojen kautta ja omistaja niin pihi ettei mitään remonttia saa tehdä. Ei taida oiken hyvässä maineessa olla ainakaan lahden suunnaalla,miten lie muualla....Vaihtuvuus kuskipuolella on kuitenkin vissiin AAA-luokkaa.

18

10098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi

        Tere.
        Kyllä täällä keskustelussa aina paskan jauhajia riittää, nämä eivät ole ajaneet varmaan edes polkupyörää, kaikille ollaan kateellisia jos joku vielä Suomessa viitsii yrittää kuljetusalalla. Kohta kaikki firmat on myyty muualle ja "Itäsuomesta " tulee uusia yrittäjiä jotka tekevät "sopivasti" duunia eikä ole Pekkas eikä muitakaan etuja.
        Nim. Entinen yrittäjä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tere.
        Kyllä täällä keskustelussa aina paskan jauhajia riittää, nämä eivät ole ajaneet varmaan edes polkupyörää, kaikille ollaan kateellisia jos joku vielä Suomessa viitsii yrittää kuljetusalalla. Kohta kaikki firmat on myyty muualle ja "Itäsuomesta " tulee uusia yrittäjiä jotka tekevät "sopivasti" duunia eikä ole Pekkas eikä muitakaan etuja.
        Nim. Entinen yrittäjä

        Kyllä pekkaset ja muut edut säilyy, jos vaan porukka ymmärtäisi kuulua ammattiliittoon. Loimaalta ei apua tule mihinkään, mitä ammattikuljettajan etuihin liittyy. Loimaa haluaa vain duunarien jäsenmaksujen rahat, muuten saavat pärjätä omillaan. Ei tule kukaan Loimaalta hakemaan duunarin saamatta jääneitä palkkoja eikä Loimaalla olla kiinnostuneita palkankorotuksista. Ammatillisesti järjestäytymällä, pysyy kuljetusalan työpaikat tulevaisuudessakin Suomalaisilla.


    • FrankGoDuuni

      Uusia velka autoja vuokraavat ympäri Suomea ???? Nyt ei vanha konkari ymmärrä mitä alkuperäinen kirjoittaja oikein tarkoittaa??? Tietääkseni velka-autoja tuskin voi vuokrata mistään.
      Tarkoitatko ,että kyseinen firma on tehnyt leasing sopimuksia autoista eri puolella Suomenmaata vai on ihan vaan vuokrannut menopelit firman käyttöön ympäri Suomea?? Kyllä jos noin kovilla panoksilla aloittaa viestiketjun niin pitäisi olla perusasiat kohdillaan koska eihän kukaan rehellinen suomalainen kirjoittele tänne vain "musta tuntuu" pohjalta. Jos kyseinen yritys jota en tunne on todella hankkinut uusia kuorma-autoja joko leasing sopimuksella tai vain vuokrannut ne niin yrityksen talous pitää olla hyvällä mallilla.Uuden auton leasing sopimus vaikka 4 vuodeksi tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin käytetyn 5-8 vuotta vanhan kuorma-auton hankkiminen
      omaksi tuossa 4 vuoden ajanjaksossa. Alkuperäinen kirjoittaja päättää kirjoituksensa vielä perinteisellä väitteellä joka on asetettu kysyvään muotoon. Olen sanonut jo tämän monesti
      aiemminkin jos kirjoittaja päättää kirjoituksen tuolla tavalla niin hänen tarkoituksensa on ainoastaan mustamaalata kyseistä yritystä. Meidän kuskien ei kannata kantaa huolta tällaisista asioista kuin firman talous. Kyllä verottaja,pankit ja autoliike viheltävät lopulta pelin poikki epäterveellä olevalta yrittäjältä.Siihen asti hyvää ja turvallista matkaa ilman valoja tai valot päällä.

    • VuokraKuskiVantaa

      Hyviä huomioita FrankGoDuuni. Kyllä se verottaja ja pankki ihan varmasti pitää huolen omista saatavistaan ja yrittäminen loppuu kun firman kassa on tyhjä. Kun tutkin tämän yhtiön taloustiedot (ne ovat ihan julkisia asioita) niin kassavirta on ollut positiivinen koko tämän lama-ajan. Tosin henkilöstön määrä on pudonnut 45:stä 20 henkeen viime vuosina ,mutta firman talous on ollut plussalla kaikesta huolimatta. Tällaisessa taloustilanteessa missä koko Suomi on ollut viimeiset vuodet niin on fiksua käyttää kuljetusyrityksessä vuokrahenkilökuntaa. En ymmärrä alkuperäisen kirjoittajan näkemystä siitä,että vuokratyöntekijät ovat jotenkin alempiarvoisia kansalaisia. Silloin kun yritys ei voi taata kokopäivätyötä ympäri vuoden niin oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto on henkilöstöpalvelusta vuokrattu kuljettaja. Hän on töissä tarvittaessa.
      Kuljettajan kannaltakin henkilöstöpalvelu on hyvä työnantaja.Palkat tulee ajallaan ja ne on työehtosopimusten mukaiset. Vuosilomat pyörii kuten kuljetusliikkeen omilla työntekijöillä.
      Jos työt loppuu tai vähenee yhdessä paikassa niin heti löytyy uusi työpaikka toisaalta jossa tarvitaan ripeää ja palvelualtista kuljettajaa.

    • paavali29

      sama firma kuin hoplop ja talja ja koskinen ja monia muita nimiä käyttävät

      • Anonyymi

        Toimii nykyjään myös nimillä Tiirismaan Liikenne ja Kirsikka Investing!


    • EXyrittäjä

      Se nyt on yrityspuolella arkea ,että firmat pidetään riittävän pienikokoisina. Jos yksi menee konkkaan niin muut jatkavat ihan normaalisti kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Eli sama omistaja ja eri nimillä useita yrityksiä samalla toimialalla tai sitten useilla eri toimialoilla.
      Esimerkiksi Uudellamaalla Valion sopimusajossa vakituisena on kuljetusliikkeitä joilla autojen ovissa on eri kuljetusliikkeiden nimiä vaikka yrittäjä on sama. Edellinen yrittäjä on lopettanut
      ajamisen ja siirtynyt eläkkeelle. Uusi yrittäjä pitää edellisen yrittäjän toiminimen tai osakeyhtiön nimen kun jatkaa toimintaa. Nämä kaikkihan on neuvoteltavia asioita myyjän ja ostajan välillä.
      Ei siitä ole ymmärtääkseni mitään pahaa sanottavaa kunhan lakisääteiset maksut ja verot hoidetaan ajallaan. Pitää muistaa aina: mitä isompi firma sitä enemmän lakisääteisiä velvotteita.
      Siksi kannattaa pilkkoa firma useammaksi jos ei rahkeet riitä isompaan kuljetusyritykseen eikä uskalla ottaa isoja riskejä. Kuljetusalahan ei ole nykyisin mikään kultakaivos.

    • Lahdenmastot

      Miten tämä kuljetuspuolen Suomi 24 foorumi on mennyt näin hiljaiseksi. Samaa aihetta jauhetaan tosi harvakseen. Voi olla viikonkin taukoja kirjoittelussa. Meneekö kuljetusalalla nykyisin todella niin hyvin ettei mitään kommentoitavaa todella ole????? Tuskin se Hollolan rahtipalvelu Oy on se kuljetusalan ´pahin kuljettajien kusettaja. Kyseinen firma toimii kuitenkin Suomen Chicacossa eli Lahdessa. Lahti on kuitenkin kehittyvä kaupunki riittävän kaukana Helsingistä joten kuljetusalalla
      pitäisi mennä oikeastaan vallan hyvin täällä hämeessä.Hintoja ei tarvitse polkea ja pätevä ja toimintavalmis yrittäjä pärjää varmasti jos asiakas.palvelu pelaa ja homma toimiii. Täällä Lahdessa ollaan jo ajat sitten ymmärretty ettei halvalla saa kuin sontaa. Siksi järkevä asiallisella hinta- tasolla oleva kuljetusyritys hoitaa myös kuljetukset tällä alueella mallikkaasti ja ystävällisesti.
      Näin nyt ja tulevaisuudessa.

    • terorin

      Hyvä paikka on kunnon työmiehelle, tosin toi tes pitäisi kieltää lailla kun harva pieni ja keskisuuri yritys sitä prikulleen noudattaa eikä edes pysty noudattamaan tämän ajan katteilla, olkaa kiitollisia että on töitä ja jos asenne on se että kaikki pitää tulla tessin mukaan ni hakekaa semmoseen puljuun kuka sen maksaa prikulleen. ja jos ei tuu tunnit täytee niin hakekaa toinen työpaikka, ei tuu karenssia jos sen takia lopetat tai jos teettävät ylitöitä eikä maksa korvauksia, työnantaja ei ole tyhmä vaan se kuka töitä tekee!!

    • Teropade

      Täälä varmaan pikkuterot kirjottaa ja kehuuauto tätä paskalafkaa ihan kilpaa..Ite en kusis edes tohon suuntaan,tai mihinkään muuhunkaan teron firmoista..

    • Rekkapoika

      Outoo toimintaa kylläkin nois firmois !

    • jnn

      no ainakin pulp tehtaalla lastauskielto sillä vanhalla mersulla joka aholan entinen,kärry uusi mutta vetäjä täys pommi ja näkeehän sen kaatuu melkein paikoilleen saati kun kääntyy,ja lava antaa periksi joka suuntaan

    • Anonyymi

      Kuljettajien käytös ihmetyttää, niin liikenteessä, kuin asiakkaan luonakin. Toki muidenkin yritysten kuljettajien taso on huonontunut, mutta tässä tapauksessa se on romahtanut. Toki en varmaan kaikkia kuljettajia ole tavannut, mutta ne jotka olen, ovat alan huonointa kaartia. Itse olen alalla ollut vuosikymmeniä, niin jotain on jo oppinut katsomaan. Ainakin sen, mistä erottaa hyvän kuljettajan huonosta.

    • Anonyymi

      Konkurssit tuli

    • Anonyymi

      Olipa yllätys.....

    • Anonyymi

      Tää Te.. Kos…nen on Huijari tulee saamaan vielä sellasta että muistaa!

      • Anonyymi

        Tekos, mitäs tästä.
        Onko millainen kuljetusliike


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe