Halla-ahon tulee tuomita MV-lehti

irti_saastasta

Halla-aho on nykyisin aivan hiljaa Kremlin rahoittamasta MV-lehdestä kun lehti on ottanut Halla-ahon ottopojakseen jonka lehden räyhälinjaan sopivaksi muokattuja lausuntoja julkituodaan säännöllisesti etusivulla.

Samoin Halla-aho vaikeni kun dosentti Bäckström alkoi häntä kovasti ylistämään kirjoituksissaan. Kehut siis kelpaavaat vaikka ne tulisivat itse pirulta. Tässä tapauksessa on kyseessä piruakin inhottavampi taho - epäisänmaalliset ryömäläiset ja Suomea silmät kiiluen katselevan Putinin perseennuolijat.

Halla-aho lasketaan pian tuohon samaan inhottavaan ryömäläisjoukkoon, jos ei välittömästi ja jyrkästi irtisanoudu noista nilviäisistä ja heidän äänitorvestaan MV-lehdestä.

Kukaan oikeasti isänmaallinen suomalainen ei tule ikinä äänestämään puoluetta jota johtaa Suomen Venäjään liittämistä suunnittelevan tahon suosija.

22

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raimo.Kyrpölä

      Avaaja leikkii ovelaa. Juopot ja laiskat toimittajat eivät tee sinusta kuitenkaan itselleen jumalaa, kuten tekivät Soinista aikoinaan, vaikka tiesivät tämän valehtelevan. Avaaja, löit siis kirveesi kiveen, bonjaaks`?

      • pois-eu-määräysvallasta

        Täällä nuo huutajat/meuhkaajat eivät tiedä oikeata kohdetta, EU määrää ja meidän päättäjät noudattaa EU (yhdysvaltojen) tulevia määräyksiä, kirjaimellisesti.


    • epäluotettavafuhrer

      Melkoinen hyrrätakki tuo hallaaho, rahan vuoksi on valmis puolustamaan minkälaista rintamakarkuria hyvänsä. No onhan se itsekin sivari, joten mikään periaate ei maanpetosta estä.
      Ei edes avioliitto!

    • Putinin_käsi
      • mieli_muuttui

        MV-lehden harhautukseen mukaan mennyt Halla-aho pyörtää puheitaan ja on nyt poistanut linkin facebookistaan. Miten puoluejohtajaksi onkin päässyt näin herkkäuskoinen ja helposti huijattava henkilö?

        Halla-ahon kannanoton jälkeen oikeasti uhreja auttanut ulkomaalaistaustainen henkilö sai sadoittain vihapostia. Halla-aho ei ole pyytänyt vihaposteihin johtanutta väärää tiedonantoaan anteeksi.

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708212200340214_u0.shtml


    • VValtava_viha

      Halla-aho lietsoi vihaa kannanotollaan. Nyt palkittu suomalainen toimittaja Härkönen on vihan kohteena.

      Olen voimakkaan, Halla-Ahon masinoiman some-hyökkäyksen kohteena. Vihaviestejä tulvii kaikista viestikanavista. #turkuattack #totuus
      11:31 PM - Aug 20, 2017
      170 170 Replies 246 246 Retweets 475 475 likes
      Twitter Ads info and privacy


      HALLA-AHO kiistää Härkösen syytöksen HS:lle.

      ”Tämä on perätön väite. En ole lähettänyt Härköselle yhtään mitään, enkä kehottanut ketään muutakaan lähettämään. Jos hän kokee saavansa ihmisiltä asiatonta, uhkaavaa tai solvaavaa postia, hänen pitää tietenkin ilmoittaa siitä poliisille.”

      Halla-ahon mukaan poliisi ei ole ollut häneen asian taholta yhteydessä. Hänen mielestään mahdollisten vihaviestien lähettäjät ovat itse vastuussa teoistaan.

      HÄRKÖSEN mielestä Halla-aho väistää näin vastuuta.

      ”Halla-aho on puoluejohtaja, ja hän on erittäin kokenut poliitikko. Hänellä on valtava seuraajajoukko, ja hän kyllä tietää, mitä tekee”, hän sanoo.

      Härkösen mukaan riittää, että Halla-aho lainaa oman painoarvonsa MV-lehdelle ja vihjaa Turun Sanomien olevan valemedia. Vihaviestin lähettäjille nämä tiedot riittävät.

    • Blackrussian

      Kun Venäjä pudotti Ukrainassa matkustajakoneen ja tappoi viattomia siviilejä kahmalokaupalla, niin yrittivät syöttää satelliittikuvia maailmalle, jotka ei ollut samalta puolelta maapalloakaan kuvattu.
      Samoin MV yrittää syöttää kuvia/videoita jotka ei ole edes tilanteesta kotoisin...
      Mutta sen lauluja laulat, kenen leipää syöt...

      • Korpraali_Möttönen

        Minä kuulin luotettavalta dosenttitaholta, että ne yrittivät ampua peltopyytä ruuaksi, kun ukrainalaisfasistit olivat häirinneet huoltoyhteyttä, ettei soppatonkka päässyt perille. Tuli huti ja kohdalle osui vahingossa matkustajakone.


    • MYÖNTÄKÖÖTvaleensa

      SÄÄLITTÄVÄÄ MARINAA HÄRKÖSELTÄ TÄMÄ SUVAKKI TEKI VALE UUTISEN JA VÄRITTI SUVAKIN MIELEISEKSI TURHIA SELITYKSIÄ TOINEN TOIMITTÄJA JNE

      • truufinn

        Kirjoitat isoilla kirjaimilla kuin MV-lehden putin-natsit. Oikea paikkanne on Venäjä jossa voitte nuolla idolinne anusta oikein kaksin käsin. Inhottaa että tuollaiset ryömäläiset saavat asua rakkaassa Suomesamme.


    • Digialogi

      Ehdottomasti tulee tuomita.

      Tämän edesauttamiseksi vasemmistolaiset voisivat näyttää esimerkkiä tuomitsemalla Takku-porukoiden väkivaltaan kiihottamisen poliittisen toiminnan. Näin voitaisiin luoda perusta laajemmalle yhteiskunnalliselle dialogille.

      • harjataan_takku

        Erittäin ajankohtainen pointti.

        Olen epäillyt jo jonkin aikaa että anarkistiset Takkulaiset ovat todellisuudessa perimmiltään kansallissosialisteja nimen käytännön puolen merkityksessä.

        Kuten anarkistit tavoittelevat sekasortoista järjestäytymätöntä yhteiskuntaa, tämän ideaalin käytännön saavuttivat kansallissosialistit vuosina 1939-1945 jolloin yhteiskuntarakenteet hajoitettiin tai hajosivat ja tuloksena oli täysin järjestäytymätön joskin sekasortoinen yhteiskunta. Siellä ei pahemmin oikeuksien perään huudelta saatika sitten kyselty vaan täysin vapaana ilman rajoittavia rakenteita elettiin. 1944-1945 tätä ideaalia kokeiltiin jopa kommunistien puolelta Itä-Euroopassa, ja sen ristiriitaisen kokemuksen vuoksi nämä maat ovat nyttemmin Natossa.


    • QzBx

      Halla-aholla on paskanheittokaarti, joka aloittaa viha- ja herjaviestien tulvan heti , kun Halla-aho vain mainitsee jonkun toimittajan nimen foorumeillaan, vällttäen tietysti näennäisovelasti suoraa kehotusta vihanpitoon.
      Tämän sai kokea mm. eräs Hesarin ex-toimittaja, joka ei ollut kirjoittanut aikoihin mitään politiikkaan liittyvää, nimen maininta riitti. Epäselvää on, onko toiminta jotenkin organisoitua, vai odottaako mänttijoukko kieli pitkällä pientäkin vinkkiä, ketä pitäisi häiriköidä.

      • Heh_teräviä_havaintoja

        Suomi on yhden totuuden maita: ts. Suomessahan kaikkien pitää olla samaa mieltä, näin on totuttu olemaan nk, kansallisen yhtenäisyyden nimissä ja tätä ajatusta valtaosa perinteisestä mediasta palvelee. Right or wrong.

        Näin ihan siitä riippumatta mitä mieltä jostakin yksittäisestä poliitikosta.

        Some on muuttanut koko asetelman ja sen vuoksi valtaosa "samaa mieltä olevasta" -ajatusta toteuttavasta mediasta ovat ajoittain hätää kärsimässä lukijakunnan vaihtaessa sähköisiin vaihtoehtoihin (mukaan lukien ao. medioiden verkkoversiot): toisaalta perinteinen media on oppinut ottamaan varsin hanakasti koppia näistä somessa leviävistä "kohuista" jolloin näistä saadaan lisätäytettä muutoin kuihtuvan printtilevikin sivuille.


      • Bror-Erik1974odin

        Tuo on totta ja juur näitä kaheliineja ajetaankin ajatusten voimilla omaan nurkkaansa mikä
        ei todella ole vaikeata näitten persupolojen kohdalla joten muhikoot ja mätikööt ihan keskenään suuren mestarinsa polvipalvojat. Kyllä Jussi tuo teille karkkia Brysselistä. :)


    • Epäpersu

      Halla-aho kyllä irtisanoutui MV-sontaluukusta ja sai sieltä tilapäisesti niskaansa paskatulvan. Sitten MV huomasi, että Halla-ahoa kannustamalla voi aiheuttaa enemmän sekasortoa. Nyt Halla-aho sitten sortui iskemään sormensa paskaan valeuutista siteeraamalla "tapojensa vastaisesti". Ei osoita hyvää harkintakykyä.

      • aallonkohina

        Halla-ahon ollessa kyseessä, voidaan kysyä mihinkä tiikeri raidoistaan pääsee?

        Hommafoorumiaktivisti tuntee tolvanarassikan sielunmaailman kyllin hyvin osatakseen sohaista oikeaan kohtaan saadakseen halutun reaktion. Nytkin teko oli harkittu.

        Halla-aho oli vain unohtanut ettei hän edusta enää puolueen oppositiosiipeä joka voi öyhöttää mitä haluaa luottaen siihen että puoluejohto tasoittelee maaston. Varmaan Slunga-Poutsalo soitti Halla-aholle ja sanoi että nyt on tilanne päällä ja puheenjohtajan pitää hoitaa se jotenkin ihan niinkuin ennenkin.


    • Tämä_on_totuus

      Totuuden tietävät vain MV-lehti ja Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova. Samaan totuuteen on nyt liitetty myös PS:n puheenjohtaja Halla-aho.

      Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova väittää, että II maailmansodan aloittivat puolalaiset ja suomalaiset hyökkäämällä rauhantahtoisen Neuvostoliiton kimppuun:

      https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/zaharova_ulkomin_puola-69155

      Se, että Puola ei vuosina 1938 ja 1939 sallinut kymmenien puna-armeijan divisioonien kauttakulkua alueensa halki, johti Zaharovan mukaan jännitteiden kärjistymiseen ja teki ”vakavat seuraukset Euroopalle väistämättömiksi”.

      Myös vastuu talvisodan syttymisestä on nyt joutunut uuteen tarkasteluun Venäjällä. Maan puolustushallinnon alainen tv-kanava Zvezda julkaisi heinäkuun lopulla artikkelin, jossa väitettiin talvisotaan johtaneita Mainilan laukauksia suomalaisen kenttätykistön ampumiksi.

    • kusi_sukassa

      Halla-ahon vaiteliaisuus luo tilaa Kremlin rahoittaman ryömäläisjulkaisun MV-lehden jatkuvalle hyökkäykselle maamme demokratiaa vastaan. Nyt vihakampanjan kohteena on yllätys-yllätys toimittaja - suomalaisuutta ja demokratiaa kunnioittavan perinteisen sivistynyttä kieltäm käyttävän suomalaisen lehden palkittu NAIStoimittaja - jostain syystä erityisesti naiset tuntuvat valikoituvan tämäm puuttinin persettä nuolevan paskaporukan solvauksien kohteiksi.

      Niin kauan kuin jättää SUORIN SANOIN tuomitsematta MV-lehden ja siinä sikamaisuuksia kirjoittelevat ryömäläiset, hän kuuluu ilman muuta samaan porukkaan.

      Halla-aho on yhä selvemmin MV-lehden HYÖDYLLINEN IDIOOTTI.

      Tässä ratsastetaan jälleen TOHTORI Halla-ahon seljässä rikollisesti solvaten:

      http://mvlehti.net/2017/08/22/lokka-soitti-voimakkaan-halla-ahon-masinoiman-some-hyokkayksen-kohteelle/

    • fakta.esiin

      Onko Lokka tämä Oulun huumepörriäinen?

    • Lisää_älämölöä

      Ei, ei - ja vielä kerran EI! MV-lehti on erittäin arvokas lisä suomalaisen journalismin kenttään. Ainoa julkaisu, joka kertoo asioista niin, että Pihliksenkin pers'suomalaiset ymmärtävät. Kaikki, mikä tukee persujen itseriittoista ja yltäkylläistä rotuvihamasturbointia, on hyvästä; sillä Iljan ja Jussin on oleva valta, voima ja kunnia iankaikkisesti --- kansallissosialistisessa ja sinivalkoisessa Suomessa.

      • ryssälle_pikkusormi

        Huom! Kyllähän se sinivalkoisuus häviää täysin Suomesta jos Kremlin tukemat iljat pääsevät niskan päälle. MV-lehteä lainaileva Halla-ahokin istuu posket punaisina samoissa härkävaunuissa joissa suomalaisia rahdataan muinaisten esi-isiensä maille Siperiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe