mun isä on kuolemassa eikä

tehmies24v

se usko jeesukseen...tänäänki meinas tukehtua ku limaa keuhkoissa et hoitajat oli soittamassa lähiomaisille...

voisitteko rukoilla et mun isä pelastuu?

39

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehmies24v

      jeesus pelasta mun isä

    • tehmies24v

      mut tuski jeesus sitä pelastaa..vähä liian hyvää tähä elämää..ja minä maksan siitä koska en ollut opastamassa oikealle tielle yms blaa blaa..ja minä maksan siitä ja kannan koko loppuelämäni kaiken tän jälkee sitä kuormaa et laiton isäni helvettiin...näihä se menee

      • hesa55

        Jumalalla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, mitään sellaista ei ole tapahtunut mitä Jumala ei ole sallinut. Vaikka mahdollisesti olisitkin tehnyt jotain väärin, voit vain tunnustaa syntisi (eli myöntää syyllisyytesi jos selkeästi Raamatun sana sinut tuomitsee . )Jumala ei kuitenkaan jätä isäsi pelastumista sinun toimiesi varaan vaan valvoo/on valvonut isäsi elämää jo hänen syntymästään lähtien. Meidän tehtävämme on seurata Jeesusta ja olla uskollisia Jumalan sanalle, jotta Jeesus voi halutessaan meitä käyttää jonkun tietyn ihmisen pelastamiseksi. Ja jos me olemme olleetkin tässä suhteessa käyttökelvottomia, Jumala voi aina halutessaan lähettää jonkun toisen. Ja toisaalta Jumala voi meidän tietämättämmekin puhua kauttamme tavalla tai toisella oli oma tilamme mikä hyvänsä eikä ihmistä aina välttämättä tarvita välittäjänä.

        Niin totta kuin varmasti on, että vain Jeesus on ovi iankaikkiseen elämään; on kuitenkin muistettava, että tietoisuuden viimeiselläkin sekunnilla Jeesus itse voi ilmestyä ihmiselle yliluonnollisella tavalla ja pelastaa ihmisen vaikkei tämä enää kykenisikään sitä havaittavasti ilmaisemaan.

        Siis vaikka ihminen ei koko elämänsä aikana osoittaisi mitään merkkejä kääntymyksestä, me emme voi sanoa varmasti hänen olevan kadotuksessa. Me emme vain tiedä hänen iankaikkista kohtaloaan.

        Vuosikymmeniä Raamattua lukeneena olen näin nämä asiat ymmärtänyt. En ole tähän mitään yksittäisä Raamatun kohtia laittanut koska kyse on pikemminkin Jumalan Sanasta kokonaisuudessaan kuin mistään tietyistä kohdista. Olen kuitenkin valmis yrittämään selventämään näitä jos tarvetta on. Mihinkään väittelyn vuoksi väittelyyn en kuitenkaan ole halukas osallistumaan.


    • tehmies24v

      ja enhä minä edes voi mennä isäni luo ku oon nii lukossa tähä saatana helvettii...mikä myöski on mun vikani...

    • amazing.grace

      Etkö voisi pyytää esim uskovaista sairaalapastoria käymään isäsi luona? Pyytää häntä rukoilemaan ja julistamaan synnit anteeksi - jos isäsi niin haluaisi. Nyt kannattaa tehdä asialle jotain, kun vielä voi.

      • tehmies24v

        ja minkälaine susi sieltä tulis lampaa vaatteessa ajaa entistä kauemmas mun isää jumalasta..ei se on jumala voima mikä ratkasee, ei ihmis voima


      • amazing.grace

        Olet oikeassa, että Jumalan voima se ratkaisee, mutta Jumala myös käyttää usein meitä vajavaisia ihmisiä voimansa välikappaleena.

        Paljon on uskovia sairaalapastoreita. Voisiko sitä jotenkin selvittää, että onko isäsi sairaalan sairaalapastori elävässä uskossa, eikä esim kehota turvaamaan lapsikasteeseen?

        Tai olisiko sinulla joku muu henkilö, joka voisi käydä isäsi luona?

        Joo ja toki rukoukset aina on myös tärkeitä.


      • yhden_ateistin_mielipide

        Eikö olisi kaikkein ymmärtäväisintä tässä tilanteessa kunnioittaa isän vakaumusta (ei uskovainen)? Itse tietysti voi hänen puolestaan rukoilla, pyytää lähiomaisia rukoilemaan jne. Mutta sairaalapastorin lähettäminen uskonnottoman ihmisen luo kun tämä on kriittisessä tilassa, on jopa hieman loukkaavaa. Huoli uskonnottomuudesta olisi pitänyt ottaa kauan sitten puheeksi jos se itseäsi huolestuttaa, eikä tällaisessa muutenkin vaikeassa tilanteessa ruveta asiasta vääntämään.

        Toki poika itse tuntee isänsä parhaiten, ja jos uskoo että se ei hänestä tuntuisi pahalta, niin sitten tietysti voi pastorinkin hänen luokseen lähettää.


    • Terv-Mirka

      Yksikään rukous ei ole vielä koskaan toiminut, eikä tule toimimaan. Rukouspyyntösi on naurettava.

    • siiis

      Jos sun isä on mennyt epäjumalien luo joka on menestysteologia täynnä ja jossa pyritään kertoa Jumalalle mitä Hän tulis tehdä meille niin kannattaa kertoa hänelle että on tehnyt iso virhe ja tulla takaisin Jumalan luo pyytämällä anteeksi Häneltä ennen kuin on liian myöhä. Monet eon tehnyt sen virheen että on ottanut vastaan saatanallinen menestysteologian oppi ja ovat saaneet kuoleman johdattavia tauteja. Niin että vantalla eräs sai kaksi lisä kun oli jo yksi joka oli tappava ja kertoi kaikille että Jumala parantaa hänet koska niin on kirjoittanut ja sanonut Pyhässä Raamatussa. Jo Jumala vastaa itse mitä on kirjoittanut ja me emme sille voi mitään että Hän päättää jos Hän toteuttaa se mitä Hän Tahtoo toteuttaa ja se on ihan eri juttu kun menestysteologian juttu !!

      • siiis

        Muuten tuo vantalla kuoli sitten ihan eri tappava sairauden mihin olis alun perin tappaa hänet. Että silleen kun mennään määräämään Jumala että kun olet luvannut niin sun on pakko pitää mitä oot luvannut !!


      • amazing.grace

        Kuoleman edessä ei enää ole väliä, miten pilkun tarkasti oikein osaa opin jokaisen kohdan. Riittää vain, kun vastaanottaa Jeesuksen syntien sovittajana ja turvaa Hänen ristin sovitustyöhönsä.


    • Kirjakääröt

      Ps.103:3. Biblia (1776). Joka sinulle kaikki syntis antaa anteeksi, ja parantaa kaikki rikokses.

    • pitkäänuskossa

      Et sinä ole vastuussa isäsi valinnoista. Hän on asunut maassa jossa on tarjolla evankeliumia ja on varmasti kuullut uskonasioista. Muistan isääsi, jotta saisi ymmärtää sovituksen omalla kohdallaan.

      • amazing.grace

        Kyllä meidän tehtävämme on evankeliumin esiin tuominen.


      • pitkäänuskossa
        amazing.grace kirjoitti:

        Kyllä meidän tehtävämme on evankeliumin esiin tuominen.

        Niin mutta tarkoitan että jos asioista on puhuttu ja se isä tai äiti ei ota vastaan evankeliumia.


      • amazing.grace

        Juu, toki siinä tapauksessa.

        Muistetaan rukouksin.


    • Rukoillaankyllä

      Rukoilen isäsi puolesta! Sairaalapastori on ihan hyvä ajatus....minulla oli sama tilanne muutama vuosi sitten. Isäni oli kuolemaisillaan ja sairaalapastori tulinpa vietimme yhteisen ehtoollisen. Isäni sai rauhan. Pastori oli todella hyvä. ja lempeä. Rukoili ja kertoi armosta, kun turvautuu Jeesukseen. Itse olin niin lukossa, etten olisi kyennyt puhumaan...Siunausta Sinulle!

      • tehmies24v

        toivottavasti jeesus tulee pelastaa mun isä..ja antaa mullle selkäsaunaa ja vähintää jonku syövä..minkä ansaitse


      • Rukoillaankyllä

        Rukoilen, että myös sinä saat rauhan sydämeesi, etkä niin paljon itseäsi soimaisi. Meistä kukaan, ei kukaan, ole synnitön. Sillä on merkitystä ottaako armon vastaan.....sitähän me kaikki tarvitsemme. Käännä katseesi Kristukseen...Jumala katsoo sinua Kristuksen läpi ja armahtaa. Mikä ikinä onkaan sinun "pistimesi", meillä kaikilla on! Mutta ajattelen ja olen kokenut, että Jumala rakastaa ja armahtaa Jeesuksen tähden. Yritetään pienin askelin rukouksen kera ja toisten uskovien kanssa päästä eroon meidän "pistimistä".. ehkä se välillä onnistuu tai sitten ei, mutta ainakin koemme tarvitsemamme Jeesusta. Jos olisimme synnittömiä (mikä ei valitettavasti ole tässä ajassa mahdollista)... emmehän silloin kokisi tarvitsemamme Jeesusta. Eihän ole kivaa huomata oma syntisyytensä, mutta elämä on arvokas lahja ja Jumala haluaa että me iloitsemme armosta, jonka Hän on meille lahjoittanut! Yritetään katsoa ylöspäin ja iloita! Joka aamu on armo uus ja uusi mahdollisuus!


    • minä.tässä

      Kysytkö Jumalalta mitä minä voin tehdä että Isäni parantuisi ja pelastuisi ? Tällainen ajatus tuli mieleen !

    • yrttyuty

      Rukoilin isäsi puolesta. Tapahtukoon Jumalan tahto. Kunpa jokainen meistä käyttäisi vielä jäljellä olevan lyhyen ajan parannuksen tekemiseen ja Jumalan valtakunnan etsimiseen. Jumalan armo on avoinna meille kaikille, eikä kukaan meistä pysty viittaamaan kintaalla viimeiselle tuomiolle. Fyysinen kuolinkamppailu on pientä ikuisen kärsimyksen rinnalla.

    • tehmies24v

      jumala anto nämä ihmiset mulle mun haltuu ku tuli uskoo...sitte vuosie jälkee lähin omille teilleni enkä enää sanonu et toi on vääri yms vaan meni mukana ku en halunnu kantaa ristiäni... raamatussa sanotaan jossai et jos et toru synnintekijää ni minä kannan siitä ihmisestä vastuun, pahimmillaa laiton ihmise helvettii...mulla oli mahdollisuus kantaa pyhä henge voimaa ja muuttaa se ihmine pyhä henge voimalla...se on loppupeleissä mun kädessä

      • tehmies24v

        laiton lampun vakan alle, ja samalla tuomitsen ne vähäiset ihmiset helvettii mitkä jumala mulle anto...ja tuhosi oma elämäni..


    • äläluuleliikoja

      Et sinä sentään Jumala ole, ei Jumala ole yhden korren varassa. Jos sinä et heitä varoittanut ja Jumalalla on muitakin jos sinä laiminlöit tehtäväsi.

    • hesa55

      Tarkoittanet Hesekiel 33:8-9 "Jos minä sanon jumalattomalle: jumalaton, sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen tiestänsä, niin se jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta hänen tiestänsä, että hän kääntyisi siltä pois, eikä hän tieltänsä käänny, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut."

      Jos lukee koko luvun huomaa, että tässä tarkoitetaan erikseen tehtävään valittua henkilöä ja vuoden 1933 Raamatun luvun otsikkotekstissäkin puhutaan sielunhoitajan vastuusta. Mainitsen tämän siksi, että muuten kaikki me kristityt olisimme aika mahdottomassa tilanteessa: meidän pitäisi koko ajan olla varoittamassa kaikkia sillä eihän ketään voi sulkea tämän ulkopuolelle. Kuitenkin Jeesus puhuu evankeliumin saarnaamisesta ja Paavali ihmisten voittamisesta Kristukselle sanoittakin vaelluksen kautta. Jos esimerkiksi sielunhoitaja antaa "hoidettavan" sielunhoitotilanteessa ymmärtää, että tämän kohdalla kaikki on kunnossa vaikka henkilö elää selkeästi erossa Jumalasta, niin silloin on mielestäni selkeästi kyse tästä Hesekielin kohdan tilanteesta.

      Mutta tietenkin vaelluksemme kristittyinä koko ajan joko edistää tai estää niiden ihmisten pelastumista, joiden kanssa olemme tekemisissä, kuten se edistää tai estää uskon veljien ja sisarten rakentumista ja hengellistä kasvua ym. Tässä mielessä olemme aika paljosta vastuussa: kuuliaisuutemme Jumalan sanalle ei ole vain yksityiseen elämäämme vaikuttava asia. Täydellisiä ja synnittömiä emme kuitenkaan voi olla, Pietarikin lankesi vielä helluntain jälkeenkin (Gal.2:11-14).

      Mutta vaikka olisimme rikkoneet kaikkea yllä mainittua (myös sielunhoitajina), niin ei voi olla niin etteikö näitäkin syntejä voi saada anteeksi; se kerta kaikkiaan sotisi monia, monia Raamatun kohtia vastaan. Eikä voi olla niinkään, että kenenkään pelastuminen olisi jonkun ihmisen varassa lopultakaan. Tokihan Jumala on jo etukäteen nähnyt tämän omille teille lähtemisesi ja olisi halutessaan myös voinut estää sen tai lähettää vaikka tusinan muita ihmisiä isäsi luo. Jumala on aina oikeudenmukainen, myös isäsi kohdalla. Rohkenen ehdottaa, että piru on sinulle nyt Raamattua tulkitsemassa johdattaaksensa sinua epätoivoon (sitähän se aina yrittää tehdä).

      Ehkäpä Jumala onkin sallinut nämä harharetkesi jotain aivan tiettyä tarkoitusta vartan. Paavalikin oli erotettu jo äitinsä kohdusta saakka julistamaan evankeliumia (Gal.1:15-16) ja silti Jumala salli hänen toimia ensin seurakunnan vainoojana (varmasti ainakin piti miehen nöyränä kun tämä evankeliumia julisti ja murhiansa muisteli). Paavali itse kertoo yhden syyn tällaiseen elämänkaareen: että me muut suuret syntiset (hän väittää olevansa suurin ja minä todennäköisesti olen suurempi kuin sinä, ks.seuraava kappale) uskaltaisimme hänen esikuvansa rohkaisemina uskoa: "Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi." 1.Tim.1:16

      En ole kirjoittanut näitä kevyin perustein, olin itse ensin harhassa uskossani ja sitten eksyin vielä monenlaisiin synteihin ja lopulta aivan omille teilleni. Enkä puhu mistään lyhytkestoisista hairahduksista vaan vuosikausia kestäneistä asioista. Kuitenkaan Jumala ei ole luovuttanut vaan on koko ajan (kurituksellaan) "häirinnyt", pitänyt kiinni; muuten tuskin enää olisin näitä kirjoittelemassa. Kaiken kokemani jälkeen voin sanoa: en ole koskaan ymmärtänyt evankeliumin totuutta ja Jumalan sanaa niinkuin nyt (eikä pelkästään teoriana), mistä olen kiitollinen. Ja silti en ymmärrä vielä kovinkaan paljon vaan vasta haparoin, ja silti en synkimpinä aikoina olisi millään voinut uskoa, että pääsen tähän asti. Lisäksi oma äitini kuoli ilman että minulla on varmuutta hänen iankaikkisesta kohtalostaan, asia on kuitenkin Jumalan kädessä. Luulen siis jossain määrin ymmärtäväni tilannettasi.

      En tiedä kuinka hyvin onnistuin ilmaisemaan sitä mitä halusin sanoa. Ajatukseni on kuitenkin kanssasi, olen rukoillut isäsi ja sinun puolestasi. Että Jumala avaisi silmäsi näkemään. ÄLÄ MENETÄ TOIVOA!

      Terv. "mummo"

      • tehmies24v

        pointti on siinä et jos vaellat uskossa ni se sun koko olemus loistaa jumalan valoa, sä automaattisesti todistat jumalasta ajatuksilla asenteella kaikella vaikka et tietoisesti sitä tekiskää..ei tietenkää se mun pelastusta vie jos mulla on lampussa valoa...mutta pahimmillaa tuomitsen toisen helvettiin omalla laiminlyönnillä..eikä nämä oo leikin asioita, et joo jumala ny kattoo läpi sormie ja hommaa toise korvaa sut..toine hoitaa sun duunia ku oot lomalla tms


      • Jeesusonpelastajamme
        tehmies24v kirjoitti:

        pointti on siinä et jos vaellat uskossa ni se sun koko olemus loistaa jumalan valoa, sä automaattisesti todistat jumalasta ajatuksilla asenteella kaikella vaikka et tietoisesti sitä tekiskää..ei tietenkää se mun pelastusta vie jos mulla on lampussa valoa...mutta pahimmillaa tuomitsen toisen helvettiin omalla laiminlyönnillä..eikä nämä oo leikin asioita, et joo jumala ny kattoo läpi sormie ja hommaa toise korvaa sut..toine hoitaa sun duunia ku oot lomalla tms

        Ei se kuule syntisestä vaikkakin armahdetusta syntisestä monestikaan näy. Jos ei puolestapuhujanamme oli Jeesus Kristus ja Jumala katselisi meitä Jeesuksen veren läpi, niin olisimme kaikki tuhoon tuomitut.
        Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niin kuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niin kuin tuuli. Jesaja 64.- 6. - 7.

        Jos isäsi on vielä elossa, niin vaikka oma tilanteesi olisi tällä hetkellä mikä tahansa niin voit rukoilla, että Jeesus armahtaisi ja antaisi vielä papalle ymmärryksen kääntyä sydämessään Jeesuksen puoleen. Kun käyt häntä katsomassa niin pyydä anteeksi, jos koet että siihen on tarvetta. Voit kertoa ettei oma elämäsi ole sitä esimerkillistä Jumalan edessä, mutta Jumala ja Jeesus rakastaa isää. Se on ainakin totta.


      • hesa55
        tehmies24v kirjoitti:

        pointti on siinä et jos vaellat uskossa ni se sun koko olemus loistaa jumalan valoa, sä automaattisesti todistat jumalasta ajatuksilla asenteella kaikella vaikka et tietoisesti sitä tekiskää..ei tietenkää se mun pelastusta vie jos mulla on lampussa valoa...mutta pahimmillaa tuomitsen toisen helvettiin omalla laiminlyönnillä..eikä nämä oo leikin asioita, et joo jumala ny kattoo läpi sormie ja hommaa toise korvaa sut..toine hoitaa sun duunia ku oot lomalla tms

        ???????? Leikin asioita? Jumala katsoo läpi sormien? En oikein ymmärrä mistä tällaisen käsitityksen olet saanut. Nämä eivät ole leikin asioita eikä Jumala katso pienintäkään rikkomusta läpi sormien. Tätä juuri yritin sanoa, että kun vaellamme uskossa niin valo loistaa automaattisesti: vaeltaa uskossa on kuuliaisuutta Jumalan sanalle eli käytin vain eri ilmaisua ja että olemme paljosta vastuussa. Olemme myös tilivelvollisia näistä asioista Jumalan edessä. Silti se ei tarkoita sitä, ettei näitä voisi saada anteeksi ja etteikö Jumalalla olisi koko ajan langat käsissään etteikö hän voisi halutessaan lähettää muita tilallesi. Sinä et voi tuomita toista ihmistä helvettiin, se on mahdotonta.

        Jos joku vaikka murhaisi kääntymättömän ihmisen (ja tämä tietenkin joutuu sitten kadotukseen), niin ei tämä murhaaja silti ole määrännyt tämän murhatun iankaikkista kohtaloa koska Jumalalla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä ja hän olisi halutessaan voinut tämän murhan estää ja pitää tämän henkilön elossa kääntymykseen asti tai pelastaa hänet ennen murhatuksi joutumista. Murhaaja ei tuominnut tätä henkilöä kadotukseen. Tämä ei silti tarkoita etteikö murhaaja olisi vastuussa ja tilivelvollinen Jumalan edessä eikä Jumala myöskään katso tällaista pienimmässäkään määrin läpi sormien tai vähättele teon vakavuutta. Eikä murhaajalla varsinkaan ole mitään oikeutta suhtautua omaan tekoonsa kevyesti vaan hänen tulisi juuriaan myöten ymmärtää oman tekonsa vakavuus. Mutta se ei tarkoita myöskään sitä, etteikö murhaaja voisi saada anteeksi tekoaan. Ja Jumalan on voinut sallia tämän siksi, että murhaaja tajuaisi kuinka synitinen hän oikeasti on (ehkä hän luuli tähän asti olleensa aika hyvä ihminen eikä tiennyt tarvisevansa Jeesusta). Mutta jos hän ei tule kääntymykseen niin hän tulee saamaan murhastaan asiakuuluvan ja täyden rangaistuksen. Jumala ei myöskään ole kohdellut murhattua epäoikeudenmukaisesti, Jumala on pitänyt huolen , että hän saanut asianmukaisen mahdollisuuden kääntymykseen ennen kuolemaansa. Kukaan ei voi määrätä toisen ihmisen iankaikkista kohtaloa.

        Raamatun selkeä esimerkki: oli Jumalan tahto, että Jeesus naulittiin ristille. Silti nämä murhaajat ansaitsevat hirvittävän rangaistuksen siitä, että tekivät tämän hirvittävän asian, että murhasivat Jumalan Pojan koska tekivät sen omasta vapaasta tahdostaan. He eivät silti määränneet Jeesuksen kohtaloa, Jumala määräsi. Ja jos he eivät olisi tappaneet Jeesusta, Jumala olisi voinut järjestää niin, että joku muu olisi.Ja silti ihminen on vastuussa vapaasta tahdostaan tekemistään teoista. Mutta se ei silti tarkoita sitä etteivätkö nämäkin murhaajat olisi voineet saada anteeksi. Toinen samanlainen esimerkki on Joosefin myyminen orjaksi Egyptiin, se oli Jumalan suunnitelma ja silti veljet tekivät hirvittävän synnin. Ja Raamattu nimenomaan sanoo ettei ollut niin, että Jumala olisi jotenkin kääntänyt pahan hyväksi (niinkuin monet nykyään opettavat) vaan että tapahtumat olivat Jumalan tarkoittamat.
        Tällainen vaan näyttää olevan Jumalan toimintatapa.

        Olen pahoillani, jos olen millään tavoin aiheuttanut sinulle ylimääräistä rasitetta jo muutenkin koettelevassa tilanteessasi, se ei ole ollut tarkoitus eikä myöskään suhtautua asiaan mitenkään kevyesti. Olen siis joitakin vuosia sitten ollut aika lailla täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinä nyt ja siksi vain koin niin voimakkaasti tämän asian etten voinut olla kirjoittamatta koska muistin niin elävästi kuinka syvästi tunsin oman vastuuni tapahtumista ja juuri sen tunteen, että minä olen syypää. Kuitenkin ajan kuluessa yllä mainitutu totuudet ovat selvinneet minulle eikä se ole tarkoittanut että olisin alkanut suhtautua asioihin jotenkin kevyesti; päin vastoin: suhtaudun entistä vakavammin ja ymmärrän oman uskonvaellukseni merkityksen ja vaikuttavuuteni entistä selvemmin ja tunnen oman vastuuni paremmin. Se oli minulle kova mutta tarpeellinen opetus.

        Pyydän vielä kerran anteeksi mahdollisesti huonoja sanavalintoja ja jos mahdollisesti olen selittänyt tässä sinulle sellaisia asioita, jotka jo vuosia ovat olleet sinulle itsestäänselvyyksiä. Sitä on niin hankala tietää kun ei tunne henkilöä ja kun olen huomannut niin paljon uskovien parissa varsin pinnallista Raamatun tuntemusta. Mutta kuten jo sanoin, kun itse olen ollut samassa tilanteessa ja kun itse ajattelin niin kuin sinä ajattelet nyt, niin en voinut olla kirjottamatta jos mahdollisesti voisin jotenkin olla auttamassa eteenpäin.

        Terv."mummo"


      • hesa55

        Jos olisit ollut koko ajan täydellinen uskova, vaikka olisit loistanut valoa niin täydellisesti kuin mahdollista, vaikka olisit ollut rakkauden ilmentymä, varoittanut ja todistanut paitsi sanoillasi myös elämälläsi; jos olisit ollut kuin Jeesus Kristus itse. Kukaan ei tietenkään voi olla tällainen, mutta vaikka sinä olisit voinut ja olisit ollut: ei isäsi silti välttämättä olisi kääntynyt. Kukaan ei voi tulla Jeesuksen tykö ellei Isä häntä vedä. Toisaalta jos Isä vetää, mikään mahti maailmassa tai mitkään ihmisen teot tai tekemättä jättämiset eivät voi sitä estää.


      • tehmies24v kirjoitti:

        pointti on siinä et jos vaellat uskossa ni se sun koko olemus loistaa jumalan valoa, sä automaattisesti todistat jumalasta ajatuksilla asenteella kaikella vaikka et tietoisesti sitä tekiskää..ei tietenkää se mun pelastusta vie jos mulla on lampussa valoa...mutta pahimmillaa tuomitsen toisen helvettiin omalla laiminlyönnillä..eikä nämä oo leikin asioita, et joo jumala ny kattoo läpi sormie ja hommaa toise korvaa sut..toine hoitaa sun duunia ku oot lomalla tms

        Amen !!


      • tehmies24v
        hesa55 kirjoitti:

        Jos olisit ollut koko ajan täydellinen uskova, vaikka olisit loistanut valoa niin täydellisesti kuin mahdollista, vaikka olisit ollut rakkauden ilmentymä, varoittanut ja todistanut paitsi sanoillasi myös elämälläsi; jos olisit ollut kuin Jeesus Kristus itse. Kukaan ei tietenkään voi olla tällainen, mutta vaikka sinä olisit voinut ja olisit ollut: ei isäsi silti välttämättä olisi kääntynyt. Kukaan ei voi tulla Jeesuksen tykö ellei Isä häntä vedä. Toisaalta jos Isä vetää, mikään mahti maailmassa tai mitkään ihmisen teot tai tekemättä jättämiset eivät voi sitä estää.

        Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
        39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

        no sehä on hyvä me voidaa kaikki heittää lamppumme pois ku jumala kuitenki hoitaa homma


    • BlackBerryWay_EiKirj

      Omalle perheelle on yleensä jostain syystä lähes mahdoton evankelioida. Kadulla tai tilaisuuksissa sujuu, mutta ei kertominen omaisille. Ainakin minä sain heti kylmää vettä niskaan, kun kerroin uskoontulostani jotain 30 vuotta sitten. Siitä lähtien se asia on ollut lukossa eikä siitä ole paljon puhuttu, vaikka olen yrittänyt avata sitä.

      Mutta ne näkee ja havaitsee asioita itsekin. Kukaan ei tiedä, mitä omaisemme ovat mielessään päättäneet.

      • viisasvoittaasieluja

        Tuo on totta. Kun uudistuin uskossani niin aloin todistaa joka käänteessä ja annoin kirjasta, kasettia ja vaikka vallan mitä voittaakseni perhekuntalaiset Kristukselle. Todellakin minua alettiin karttaa. Nykyään on välit alkaneet normalisoitua vaikka uskossa eivät vielä olekaan. Parisen vuotta sitten sisarenpojan lakkiaisissa joku jo totesikin että nythän sinun kanssa voi jo jutella kuin ihmisen kanssa. Eiköhän enemmän vaikuta se muuttunut elämä ja huokaukset ylöspäin. Kun sisaren mies oli kuolinvuoteella niin laitoin asialle uskoon tulleen miehen entisen nuoruuden kaverin ja olivat olleet toivottuja vieraita. Lankomies oli ollut iloinen kun oli saanut selvittää asioita ylöspäin ja sanonut haluavansa pelastua, vaikka ennen ei näitä asioita tarvinnut.


    • Mä vielä vaan rukoilen sun puolesta teh 24 ja sun isäsi puolesta !

    • Miten on sun isäsi vointi ?

    • Tati.N

      Sun isäs on fiksu ihminen, kun ei usko olemattomaan jumalaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe