Onko Suomi uusi Sodoma ja Gomorra

Einari Määttä

On olemassa totuuksia, jotka ovat niin ilmeisiä, että ne juuri sen vuoksi jäävät tavalliselta maailmalta näkemättä tai ainakin huomaamatta. Jo pintapuolinenkin tarkastelu osoittaa luonnon elämisentahdon kaikkien lukemattomien ilmenemismuotojen melkeinpä rautaiseksi peruslaiksi nimenomaan heteroseksualisuuden. Jokainen eläin parittuu ainoastaan vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Tässä voi tapahtua muutos ainoastaan poikkeuksellisissa olosuhteissa, ensi sijassa vankeuden pakonalaisuudessa tai kun muuten on mahdoton parittua vastakkaisen sukupuolen yksilöiden kanssa. Mutta silloin luonto ryhtyy kaikin keinoin sellaista vastustamaan, ja sen näkyvimpänä vastalauseena on se, että se kieltää homoseksualisteilta suvunjatkamisen.

Euroopan kansoilla on jo kohta kaksi tuhatta vuotta ollut selvät ja hyvät kristillis-siveelliset lait ja periaatteet. Ne ovat lähtöisin Raamatusta ja kymmenestä käskystä. Nyt kuitenkin kansanedustajat ovat iskeneet kasvoille näitä periaatteita, hyväksymällä homolait eduskunnassa. Kun homous nyt on laillistettu, niin avataanko seuraavaksi portit kaiken muunkin harhaviettisyyden - kleptomaanit, pyromaanit, pedofilit, satanistit, narkomaanit, saatananpalvojat, roolipelaajat, larppaajat, kannibaalit - laillistamiselle. Tokihan näilläkin ryhmillä on sitten oikeus elää viettinsä mukaan. Suuntaa tähän näyttää varkaan oikeusturva, joka on jo niin pitkällä, että jos omaisuuden laillinen omistaja puolustaa omaisuuttaan ja vahingoittaa varasta, hän joutuu rangaistukseen ja varas vapautetaan. Esimerkkitapauksia on.

Kun terveen järjen aita tältä kohtaa kaadetaan, jatko on loputon. Aikanaan nousevat himoraiskaajat ja himomurhaajat vaatimaan perversioidensa laillistamista. Heissähän asuu myös voimakas vietti, joka panee heidät toimimaan. Miltä sinusta tuntuisi, jos lastasi vaanisivat AIDS-homoraiskaajat? Uskaltaisitko lähettää pienen lapsesi yksin koulumatkalle?

Väärä suvaitsevaisuus ei lähde ristiinsanomasta, vaan pakanallisesta humanismista. Olemmeko hylkäämässä alkuperäiset, ikiaikaiset kristilliset juuremme? Olemme hyväksyneet viime vuosina muitakin lakeja ja tapoja, joista ei ole ollut kansallemme siunausta. Homolaki on räikein esimerkki siitä, miten kauaksi olemme joutuneet totuudesta. Muita merkkejä ovat esim. naispapit ja se, että kirkosta saa noin vain "erota" ilman mitään perusteluja. Eihän ihminen voi mitenkään paeta Jumalaa!

Tämän kansan moraalinen selkäranka on kestänyt nälkä- ja sotavuodet. Puolustivatko sotiemme veteraanit siis maata, jossa homot ja muut poikkeavuudet heidän ansiostaan nyt hallitsevat? Lisäksi homoista ei ole maamme puolustuksen kannalta mitään hyötyä. Homothan menevät aina siviilipalvelukseen niinkuin muutkin maanpetturit.

Suomen hallitukselle asia on tuotu vakaasti niiden taholta, jotka hyväksyvät homouden. Asiasta ei ole käyty kunnon keskustelua, eikä ole todella tutkittu mistä on lopultakin kysymys. Kaikki puheet siitä, että kysymyksessä on rakkauteen perustuva parisuhde, ja se, että kun Ruotsissakin se on hyväksytty ovat kovin laihoja sekä huonoja perusteluita. Ei tälläiset puheet mitään todista, puhumattakaan siitä, mikä on totuus! Eikö edes Suomi voisi pitäytyä siveellisenä valtiona. Huoruutta on tarpeeksi ilman sen laillistamistakin.

Tosiasia on, muun muuassa se, että Yhdysvaltojen New Yorkissa oleva suuri homoväestö on tehnyt kaupungista maansa AIDS-pääkaupungin. Asia tuskin ei ole sattuma, vaan eikö luontokin tässä opeta jotain. Raamatusta voimme myös lukea esimerkkejä, kuinka synnistä seurasi ankaria vitsauksia. Jos homouden hyväksyvä laki saadaan voimaan, seuraa myös lisää ongelmia, joista AIDS on vain yksi, joskin eräs suurimmista. Olisiko AIDS vain ensimmäinen varoittava merkki Jumalan rangaistuksesta?

Mikäli tämä laki menee läpi, alkavat homot kohta vaatia lisää, sillä ei heille mikään riitä, kuten ei kannabiksen käyttäjälle riitä yksi aine. Pian homot haluavat adoptoida lapsia! Haluaisitko Sinä oman lapsesi homoseksualistisen parin kasvatettavaksi? On selvää, ettei lapsi voi tämmöisessä ympäristössä mitenkään kehittyä normaaliksi kansalaiseksi ja kunnon kristityksi. Jo toverien pilkka koulussa, puhumattakaan perversioihin aina liittyvästä insestistä, toisi tällaiselle lapselle korjaamatonta vahinkoa. Henkisistä vammoista on seurauksena juuri homoutta ja muita kieroutumia.

Haastan kaikki Suomen kristityt rukoilemaan Maamme Tulevaisuuden puolesta. Jumala loi ihmiset mieheksi ja naiseksi, muu seksisuhde on sielunvihollisen aikaansaamaa. Onko pakko romuttaa kaikki moraalikäsitykset. Eiköhän tämän vapaamielisyyden nimissä olla jo äärirajoilla. Ajatelkaa nuorisoa.

Normaali suomalainen ymmärtää perheen ja vanhempien aseman ja roolin, eikä hyväksy kahden naisen, tai kahden miehen kotileikkejä ja lastenkasvatuspuuhia. Eivät eläimetkään kiinnostu samasta sukupuolesta. Kautta maailman historian jo luomisesta lähtien on ollut selvää, että niin ihmisillä kuin eläimillä on kaksi sukupuolta ja näillä kummallakin on oma tehtävänsä ja oma roolinsa parisuhteessa.

Puheet tai Setan julkaisema tutkimus siitä, että enemmistö Suomessa kannattaisi homo-lesbosuhteen virallistamista ovat puppua. Kristillinen Liitto on selkeästi puheenjohtajansa suulla ollut vastustamassa homo-lesbosuhteen virallistamista. Samoin kokoomuksen suunnalta on kuulunut vastustuksen ääniä.

Suomen tulevaisuus on lapsissa ja lapsiperheissä. Homot ja heidän suhteensa ovat pienen joukon erityisongelma, joiden ratkaiseminen on heille tärkeätä, mutta sillä päätöksellä ei maatamme rakenneta, tai maamme tulevaisuutta paranneta. Eikö olisi ennemmin perustettava homoille jonkinlaisia pakkohoitopaikkoja. Kirkko voisi ottaa asian hoitaakseen, sillä homotkin voivat parantua ja eheytyä nimenomaan Kristillisen uskon ja Jeesuksen avulla. Pitäisiköhän homous rinnastaa laissa huumeiden (esim. kannabis) käyttöön? Homous on toki raskaampi rikos.

Maailmassa on miljoonittain vammaisia lähimmäisiä. Suuri joukko on sitä syntymästään asti. Mieleltään vammaisista useimmat sentään pyrkivät karttamaan julkisuutta, kuten pyromaanit, narkomaanit, kleptomaanit, sodomistit, namusedät, insestinharjoittajat, roolipelaajat, larppaajat, sadistit tms. He päinvastoin pelkäävät paljastumista. Sen sijaan homot ovat alkaneet yhä enemmän kerjätä huomiota ja ovat olevinaan ikäänkuin merkkihenkilöitä, parempia kuin muut vammaiset.

Julkisuudenkipeys saattaa olla eräs vaikutin kun tunnetut henkilöt ilmoittautuvat homoiksi. Tosikristitty ei sitä tee. Jeesus velvoittaa seuraajiaan kantamaan itse taakkojamme ja kieltämään itsemme. Parempi on olla kotiseudullaan tunnettu kristitty, kuin tunnettu homo.

Ylipäänsä on homoseksualistien siveellinen ja muu puhtaus asia sinänsä. Etteivät nuo ihmiset ole ainakaan vedensuosijoita, sen näkee jo heidän ulkonaisesta olemuksestaan, valitettavasti hyvin usein vaikka silmät ummessakin. Useinkin noiden nahkaveikkojen haju on pyrkinyt etomaan mieltäni. Lisäksi vielä naismainen asu ja kaikkea muuta kuin sankarimainen olemus. Tuo tuollainen ei voi enää olla kovin viehättävää; mutta kerrassaan vastenmieliseksi he pakostakin muuttuvat, kun heidän ruumiillisen epämiellyttävyytensä lisäksi yht'äkkiä huomaa heidän siveelliset lokatahransa.

Raamatusta ja sen kuvaamasta historiasta totisesti tiedämme, että aina kun jonkun valtakunnan tuhoutuminen on lähellä, alkaa siellä esiintyä irstailua, siveettömyyttä, pakanallisuutta ja huumeiden (esim. kannabis) käyttöä. Onko Suomen aika siis jo käsillä? Ennen sentään Jumalan kosto iski, päitä putoili pienemmistäkin syistä.

Einari Määttä
[email protected]

22

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakana(M)

      sinä olet Saatanasta. Mielipiteesi ovat sairaita. Aivan kuten aikaisemminkin.

      Voi Mikko-parkaa.

      • olet oikeassa

        Mikkomtietää oikean tien Herramme luo. Tule sinäkin pakana mukaan häihin- Karitsan.


      • Mikko

        Voi Pakana-parkaa. Sotket asioita tapasi mukaan.

        Kirjoitustyyli on vähän samanlaista.Mutta Einari on Einari.Ja Mikko on Mikko. Uskon Einarinkin kirjoittavan omalla nimellään. Mutta sinä Pakana ammut puskasta harhalaukauksia tapasi mukaan .


        Mitenkähähän Einarin ja Mikon eri henkilöllisyys sinun paksuun päähäsi uppoaisi?


    • tomi

      olen seurannut uskontoja ja heidän kannattajiaan muutaman vuoden aktiivisesti ja tulos on ollut se, että kaikki on politiikkaa - eli "miten haluat että naapurisi eläisi".

      einari hyvänä esimerkkinä.

      • Elina

        Olet oikeassa Einari. Ei ole hyvä että homous ja lesbous leviää Suomessa. Siveettömyys leviää koko ajan. Mitä jos 20 vuoden kuluttua 90% Suomen väestöstä olisi homoja/lesboja, olisiko se sitten normaalia?? Ei sen normaalimpaa kuin nykyäänkään. Minä luulen että homoilla/lesboilla on jotain psyykkisiä ongelmia jota pitäisi hoitaa.

        Ja miksi ihmeessä heidän pitäisi saada lapsia. Eihän samaa sukupuolta olevat voi pariutua keskenään.

        Toisaalta mitä tulee heteroihin, en kyllä antaisi lasta adobtoitavaksi millekkään perverssille pariskunnalle ainakaan. Eipä ole asiat mallillaan Suomessa.


      • Elina

        Kuin myös te ei uskovaiset haluaisitte että uskovainen naapurinne alkaisi ryypätä ja rellestää kuten tekin vai kuinka?


      • Pakana(M)
        Elina kirjoitti:

        Kuin myös te ei uskovaiset haluaisitte että uskovainen naapurinne alkaisi ryypätä ja rellestää kuten tekin vai kuinka?

        eivät ryyppää. Monet uskovaiset ryyppäävät. Katolisilla papaille ja munkeilla, sekä ortodokseilla samoin, on maksakirroosi yleinen vaiva. Jeesus itse Raamatun mukaan joi alkoholi, sekä myös valmisti sitä itse. Alkoholi on ollut osa kristillisyyttä alusta asti. Alkoholikielteisyys on tullut kristinuskon lahkoihin erittäin myöhäisessä vaiheessa.


      • Pakana(M)
        Elina kirjoitti:

        Olet oikeassa Einari. Ei ole hyvä että homous ja lesbous leviää Suomessa. Siveettömyys leviää koko ajan. Mitä jos 20 vuoden kuluttua 90% Suomen väestöstä olisi homoja/lesboja, olisiko se sitten normaalia?? Ei sen normaalimpaa kuin nykyäänkään. Minä luulen että homoilla/lesboilla on jotain psyykkisiä ongelmia jota pitäisi hoitaa.

        Ja miksi ihmeessä heidän pitäisi saada lapsia. Eihän samaa sukupuolta olevat voi pariutua keskenään.

        Toisaalta mitä tulee heteroihin, en kyllä antaisi lasta adobtoitavaksi millekkään perverssille pariskunnalle ainakaan. Eipä ole asiat mallillaan Suomessa.

        Luuletko, että homous on tarttuva tauti? Ei normaalista heterosta tule homoa, vaikka mikä olisi.


      • Elina
        Pakana(M) kirjoitti:

        Luuletko, että homous on tarttuva tauti? Ei normaalista heterosta tule homoa, vaikka mikä olisi.

        Kuinka niin ei tule?. Sehän on valinta. Tiedä vaikka sustakin tulee homo, jos vaikka löydät sielunveljesi. Jokaisessa ihmisessä on pala homoutta.


      • Pakana(M)
        Elina kirjoitti:

        Kuinka niin ei tule?. Sehän on valinta. Tiedä vaikka sustakin tulee homo, jos vaikka löydät sielunveljesi. Jokaisessa ihmisessä on pala homoutta.

        Useimmat miehet Suomessa joutuvat esim. saunareissuillaan katselemaan alastomia miehenperseitä. Ei ole ikinä minua alkanut kiihottamaan, enkä ole saunoissa huomannut muidenkaan miesten istuvan kikkeli kovana.


      • Valvoja
        Pakana(M) kirjoitti:

        eivät ryyppää. Monet uskovaiset ryyppäävät. Katolisilla papaille ja munkeilla, sekä ortodokseilla samoin, on maksakirroosi yleinen vaiva. Jeesus itse Raamatun mukaan joi alkoholi, sekä myös valmisti sitä itse. Alkoholi on ollut osa kristillisyyttä alusta asti. Alkoholikielteisyys on tullut kristinuskon lahkoihin erittäin myöhäisessä vaiheessa.

        luostariviinit ja luostarioluet ovat loistavia, yksilöllisiä tuotteita. Sitä paitsi munkkilikööri jäätelön kera on hyvää. Niin että uskonto olikin hyvä juttu. Hienoa. Asia selvä. Hei.


      • Pakana(M)
        Valvoja kirjoitti:

        luostariviinit ja luostarioluet ovat loistavia, yksilöllisiä tuotteita. Sitä paitsi munkkilikööri jäätelön kera on hyvää. Niin että uskonto olikin hyvä juttu. Hienoa. Asia selvä. Hei.

        on loistavat viinit ja oluet. Olisiko kyseessä kristinuskon ainoat positiiviset vaikutukset?


    • Augustinus

      ranskalainen filosofi Michel Foucault on viisaasti sanonut; "Se joka hallitsee ihmisen seksuaallisuutta hallitsee koko ihmistä", ja tähän kristinoppi on kaikenaikaan pyrkynyt, hallitsemaan ihmistä. Kristinoppi on valtaa, josta aina seuraa väkivaltaa!!!!

    • Yazz0

      Roolipelaajat? Larppaajat? Mitäköhän pahaa he ovat tehneet? Milläköhän perusteella he ovat "mieleltään vammaisia"?

      Noh.. Eipä muualtakaan tuotoksestasi kyllä mitään järkevää sanottavaa löytynyt..

      • Maria

        Voi Einari Einari...

        Kirjoituksestasi paistava ahdistuksen määrä on pelottavaa.

        Toivottavasti osaa etsiä itsellesi apua joltakin ammattiauttajalta, niin ettei Sinun tarvitse purkaa ahdistustasi ihmisryhmiin, jotka kuitenkin lähtökohtaisesti elävät ja rakastavat ja antavat myös muittenkin, jopa Sinun, elää.

        Jaksamista Sinulle Einari, apua löytyy etsivälle.


    • Jerry Falwell

      lisäksi, että sinulla on paha homofobia taidat vielä olla
      huijari.

      >Tosiasia on, muun muuassa se, että Yhdysvaltojen New Yorkissa oleva
      >suuri homoväestö on tehnyt kaupungista maansa AIDS-pääkaupungin.

      Tämähän ei pidä paikkaansa. Ja vaikka pitäisi, niin mitä amerikkalalsten
      sukupuoliasiat meille kuuluvat? Antaa sikäläisten pastorien setviä
      pedofiliansa keskenään, ei siinä suomalaisia tarvita.

    • Pakana(M)

      " Useinkin noiden nahkaveikkojen haju on pyrkinyt etomaan
      mieltäni."

      Että semmonen kaappihomo oletkin. Tuollainen saarnamies on arveluttava, joka haukkuu homoja, mutta rivienväleistä näkee, että hän on paljon liikkunut homopiireissä. Minä en ainakaan kykenisi kertomaan tuollaisia asioita homoseksuaaleista, koska kokemus heidän hajuistaan puuttuu minulta.

    • Lost In Space

      on seksuaalista, pelkäätkö että meiltä normaaleilta valkoihoisilta heterohessuilta viedään jotenkin valtaa pois jos homot tunnustetaan kanssamme tasavertaisiksi ihmisiksi. Pitäisikö "ne" sitten mielestäsi viedä saunan taakse ja...?

      Luulenpa rehellisesti sanottuna että sinun kannattaisi vetäistä jo tänä kesänä nahkahousut jalkaan ja ostaa vaikka Harlikka haarojen väliin. Siitä lähdet baanalle ja vähän tuulettumaan, siinä kyllä patoutumat karisee ja elämä maistuu elämisen arvoiselle.

    • xena

      Einari, aika rankkaa potaskaa latelet tekstissäsi.

      Osa eläimistä ei pariudu vaan lisääntyy jopa ihan itsekseen.

      Homoseksuaalisuutta esiintyy ihan koko eläinkunnassa. Sekä hyvin monen kaltaista huolehtimista lajin jälkeläisistä.

      On mm. lajeja, joiden uros parittelee naaraan kanssa ja naaraat hoitavat yhdessä jälkeläiset. Eli voit tulkita asian ihan näin, että urosta ei tarvita muuhun kuin suvunjatkamiseen.

      Uroskoirat astuvat toisiaan, se on laumakäyttäytymisessä alistamista ja seksuaalista tyydyttämistä.

      Nautaeläinten naarailla muodostuu hyvinkin läheisiä suhteita. Lehmät hoitavat vasikoita yhdessä ja hoitavat toisiaan nuolemalla. ; )

      Ihan vaan muutamia esimerkkejä mainitakseni.

      On siis mielipiteitä, on vahvoja mielipiteitä ja Einari hyvä on faktoja. =)

    • Saddamisti ;-)

      ...kun oli vallan tulikivenkatkuista tuo vuodatus !?!
      Vai olisikohan kyseessä vain hirtehishuumorilla sävytetty provo-yritys ?!?
      Ei kait kukaan täysissä sielun ja järjen voimissaan oleva voisi moisia tosissaan väittää totuudeksi,lienevät vain häiriintyneitä mielen tuotoksia...tai siis,kyllähän niitä toki voi tosissaan julistaa jos on ymmärrys ja tolkku vähissä !?!
      Hassua vain kun monien uskisten piirissä tuo seksuaalisuus on niin kiinnostava aihe ja pahan alku ja juuri...mikseivät samalla innolla suhtaudu todellisiin yhteiskunnallisiin ongelmiin esim. väkivaltaan ja luonnon saastuttamiseen ?!?
      Sukupuoliroolit ja -elämä tuntuvat niin kauhian pyhiltä...heh,eikös siitä puhe mistä puute ;^D

    • Teostonvalvoja
      • hehhhh

        Niilo Paasivirran satiiria.
        Ei välttämättä ole tekijänoikeusloukkaus, Niilo voi olla Einari.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe