Stockholm Diskotek

Satunnainen bileilijä

Oltiin sitten viikonloppuna Stockholm Diskotekissa. Täytyy myöntää, että melko suurin odotuksin tuli astuttua sisään tähän hienot puitteet omaavaan bilekompleksiin.

Ensivaikutelma oli hyvä, paikka vaikutti staililta ja trendikkäältä ja onhan se pääsali aika tyylikäskin. Mutta..jotenkin siellä oli hommat hoidettu niin huonosti että tuli fiilis että kannattaako enää uudestaan mennä.

Suurin/pahin yllätys oli se että valo tuli puoli kaksi! Ei oltu uskoa totuutta kun valomerkki räpsähti, mielestäni yökerhon uskottavuus kärsii heti jos pitää lasten nukkuma-aikaan lähteä matkoihinsa. Tuohon aikaan kun ei kauheasti kiinnosta liittyä yökerhojen loputtomiin jonoihin ja juhlafiilis hyytyy nopeasti -10 asteen pakkasessa..

No ei siinä mitään, ensin Black Jackin pitäjä hätyytteli meitä lähtemään pois baarista. Sitten kun tultiin tanssisalin ovelle, siinä oli sata ihmistä edellä jonottamassa ulospääsyä! Eli pirun paikasta ei meinannut edes ulos päästä. Oltiin 15 minuutin päästä yhä jonossa, kunnes joku kyllästyi siihen ja avasi lukittujen (!) sivuovien salvan ja siitä ryysäsi ulos parisenkymmentä henkeä ennenkuin tuli Uponorin kokoinen poke sullomaan ihmisiä takaisin sisään ja ovet kiinni. Onneksi ei ollut tulipaloa, koska yksi pieni ovi ja 500 ihmistä pitäisi huolen siitä ettei ovesta paniikin sattuessa poistuisi kukaan, ainakaan elävänä..

Kävijäkunnasta senverran, että etenkin naisista tuli mieleen sama pintaliitopoppoo joka kansoittaa The Clubia ja Teatteria. Itse pidän enemmän sellaisesta vähemmän koreilevasta menosta, tuolla tunnelma oli jotenkin todella kylmä vaikka porukkaa oli paljon. Tuntuu että moni on niin täynnä itseään että sen näkee naamasta kilometrin päähän. Jos peilin edessä on mennyt 2 tuntia niin ihmettelen mikä pointti on satsata..jos nenä ei olis niin pystyssä niin seuraa varmasti löytyisi paljon helpommin ;)
No, tämä on oma mielipiteeni ja onneksi Helsingissä löytyy valikoimaa ettei tartte mennä sinne missä ei viihtynyt.

Mutta oma arvioni tästä uudesta yökerhosta on se että se ei tule kestämään nykyisessä muodossaan vuotta pidempään, ellei tiettyihin tärkeisiin seikkoihin kiinnitetä huomiota. Liian tympeä palvelu, jotenkin huonosti hoidettu yleisvaikutelma sekä epämääräiset aukioloajat (kiitos kuuluu jälleen naapurikorttelien mummoille, jotka onnistui hävittämään Tikrun ja Motherin?)häiritsee liikaa että paikassa voisi viihtyä. Nyt paikka ratsastaa vielä uutuuden luomalla kiinnostuksella, mutta kun ihmiset on siellä kerran käyny niin varmaan moni miettii meneekö enää uudestaan. Ainakin meidän kohdalla kävi näin.

7

6437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cookie

      Nyt tiedän, etten sinne ihan heti lähde edes yrittämään alias jonottamaan (ainakaan klo 12 aikaan, jolloin oloaikaa vajaat 2h, noway!)! Vielä en siis ole kokeillut paikkaa, mutta saanee jäädäkin. Tämä viestisi nyt ainakin vahvisti samaa kuin monet aiemmin kuulemani kommentit. Eli homma selkee, vien rahani ja riemuni toisaalla kulutettavaksi!

      • skipper 8

        Olin myös kyseisenä iltana stockholm diskoteekissa ja muuten ihan tyytyväinen paikan palveluihin, kunnes tuli pilkku ja meidät suljettiin tanssisaliin n.puoleksi tunniksi.Ehtii fiilis laskea ja on aivan typerää muutenkin mennä baariin, joka sulkee ovensa jo kahdelta. En suosittele.


    • Bilettäjä

      Paikkahan taistelee sijaintinsa vuoksi (asukkaat valittavat) jatkoaikaoikeuksista. Välillä sulkenut kahdelta, välillä kolmelta ja välillä neljältä. Pysyvää jatkoaikalupaa ei siis ole. Tuskinpa tuonne kannattaa semmosena iltana mennä jolloin kahdelta sulkevat mutta on niitä neljän-iltojakin riittänyt. En ole käynyt tuolla yhtenäkään semmosena päivänä jolloin on ollut kahteen auki joten tuosta ryysiksestä en osaa sanoa mitään. Anyway asiakkaiden vangitseminen tanssisaliin kuulostaa kyllä hölmöltä politiikalta.

    • ...hyvää palvelua.

      Mä olen saanut siellä hyvää palvelua. Tarjoilijat ok ja ovimies parempi!! Ettet vain olisi itse sellainen valittaja-tyyppi?

    • Bilettäjä

      Niin sitten kävi ettei jatkoaikalupia pysyvämminkään paikalle tullut. Paikka lopetetaan tän kuun lopussa.

      • Koiton Kundi

        Ei kestänyt independent yrittäjä pitkään syksystä kevääseen, vaivoin edes sen. Paljonkohan remppa maksoi? Tosin suurin osa on camoflacea, vanhaa ei saanut muuttaa, suojeltu tila. Tiikeri vastapäätä eli pitempään, vaikka sekin on nyt Partioaitta.
        Ei oo kiva asua kadulla, jossa örveltäjät kuseskelevat kurkkiin ja riekkuvat aamuun asti. Bilettäjistä se on siistii, mutta kuinkahan moni haluisi kuunnella mökää omassa luukussaan? ei mun takapihalle, mutta jonkun toisen, kyllä.


    • Keijo445

      Omasta mielestä huonoin paikka missä olen eläissäni ollut. 8e sisään, narikka 2e, stobet 5e ja musiikki löi korviin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      70
      853
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe