Papit vihkivät homoja SALAA !!!

Absoluuttinen Totuus

Viikonvaihteen Iltasanomissa oli artikkeli asiasta, jota tosiuskovaiset ovat jo jonkin aikaa arvelleet todeksi. Siinä kerrottiin, että Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papeissa on sellaisia, jotka homo- ja lesboparien pyynnöstä vihkivät heitä salaa pyhään avioliittoon kristillisen avioliittokaavan mukaan!

Haastateltavana oli mm. eräs Kuopion hiippakunnan kirkollinen virkailija sekä jumalankieltäjäpappi Antti Kylliäinen. Kumpikin sanoi tuntevansa tapauksia, joissa papit ovat suorittaneet homoille ja lesboille kirkollisen vihkimyksen. Haastateltavien mukaan se on aina tehty salassa ja vähin äänin. Tietysti, mitenpä muutenkaan voitaisiin harjoittaa kirkkolain vastaista toimintaa ja siunata moraalittomuus!

Kuten Paavali sanoo, eivät ainoastaan homot ole ansainneet Jumalan tuomiota, vaan MYÖS ne, jotka osoittavat myötämielisyyttä homoille. Sellaiset papit, jotka siis Jumalan nimeen siunaavat sanoinkuvaamattoman iljettävän synnin ovat samalla itse osallisia Jumalan vihasta.

Tällaisilla papeilla ei ole mitään tekemistä kristillisen uskon kanssa, he ovat Saatanan desantteja kirkossa, turmelemaan ja vääristelemään lähetettyjä. Siksi on sanottava kaikille niille hurskaille ja jumalaapelkääville kristityille, joita kirkossa vielä jokunen lienee: JOS SAATTE TIETOONNE TÄLLAISEN PAPIN NIMEN, TEHKÄÄ ASIASTA ILMOITUS TUOMIOKAPITULILLE! Ellei sinne, niin mikä tahansa vakavastiotettava herätyskristillinen järjestö kelpaa myös, sillä niistä ilmoitukset menevät eteenpäin. Lampaiksi naamioituneet sudet on saatava pois papistosta. He eivät saa jatkaa virassaan!

20

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pieni osatotuus

      Täytyy tunnustaa että on koko lailla viihdyttävää katsoa kun "tosiuskova" kristillisen rakkauden voimalla ottaa kierroksia.

      Ihmisiähän ollaan kaikki ja vahingonilo on sitä parasta lajia. Mutta hyi minua silti!

    • homo_

      Ennen vanhaan homojen vihkiminen taisi olla ihan julkista.


      Kaksi ortodoksista pyhimystä Serge ja Bacchus (nimet englanninkielisiä) olivat solmineet kirkon siunauksella elinikäisen liiton, "veljeksi tekeminen", keskenään. He kuolivat marttyyreina koska he eivät suostuneet kumartamaan roomalaista jumalaa.


      "There are several significant aspects of this story. First, the men refer to each other as "brother," but they were not biological or adoptive siblings; the term assuredly has erotic overtones. Second, the text hints that they shared a household, since "their household servants" accompanied them.67 Finally, it is difficult to read Serge's lament without noting the deep love and affection he felt toward Bacchus."


      Lisää aiheesta eli homoseksuaalien vihkimisistä löytyy esimerkiksi seuraavasta linkistä (myös lainattu katkelma):


      http://www.depts.drew.edu/jhc/samesex.html


      Kopioin kappaleen jutustani "Homoseksuaalit, erotkaa kirkosta!", joka löytyy tuolta toiselta alasivulta ja/tai luetuimpien listalta.

      • A.T.

        Jos joskus jossain olisikin vihitty homoja kirkossa, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä? Jos joku joskus jossain on tehnyt suuren rahakavalluksen, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä?


      • homo_
        A.T. kirjoitti:

        Jos joskus jossain olisikin vihitty homoja kirkossa, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä? Jos joku joskus jossain on tehnyt suuren rahakavalluksen, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä?

        "Jos joskus jossain olisikin vihitty homoja kirkossa, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä? Jos joku joskus jossain on tehnyt suuren rahakavalluksen, tarkoittaako se, että niin saisi ja pitäisi tehdä?"


        Vaikka nykyään ei vihitä homoja, niin tarkoittaako se, että homoja ei saisi vihkiä? Ei tarkoita.

        Mitä tarkemmin Raamatun homoseksuaalisuutta käsitteleviin kohtiin tutustuu eksegetiikan valossa sitä selvemmältä näyttää, että kirjoittajilla ei ollut hakusessa homoseksuaalisuus sinänsä. Tämä on ollut väitteeni ja siihen liittyviä juttuja olen tännekin lähetellyt useita.


    • Kerroppa

      Kirjoitit mm. "eivät ainoastaan homot ole ansainneet Jumalan tuomiota, vaan MYÖS ne, jotka osoittavat myötämielisyyttä homoille. Sellaiset papit, jotka siis Jumalan nimeen siunaavat sanoinkuvaamattoman iljettävän synnin ovat samalla itse osallisia Jumalan vihasta."

      Voisitko tarkentaa... en tiedä, onko tuo kertomasi totta, mutta se on sivuseikka. Siis kerroppa, vihkiväthän papit eronneita ja aviorikokseen syyllistyneitä ja varkaita ja murhamiehiä/-naisia jne. uudelleen avioon. Ovatko nuo jotenkin pienempiä syntejä ja vähemmän iljettäväiä? Jos, niin millä perusteella?

      • A.T.

        Kirjoitin, mitä Jumala Raamatussaan sanoo homoudesta. Se oli aihe. Mitä tulee muihin mainitsemiisi synteihin, niin tässä maassa on sellaisiakin pappeja, jotka -aivan oikein- eivät vihi eronneita koska senkin Raamattu kieltää. Koska vihkimisen esteet liitttyvät sukupuoli- ja perhe-elämän synteihin, muihin synteihin langenneille ei ole vihkimisen esteitä.


    • Eeva

      Hyvä asiahan tuo vihkiminen on, miksi kiihdyt ja TUOMITSET ? ?

      • A.T.

        Minä en tuomitse ihmistä, vaan hänen tekonsa. Ihmiset tuomitsee Jeesus. Aivan. Se sama Jeesus, joka julisti rakkautta, puhui myös kovia tuomion sanoja, mutta NE sanat kyllä unohdetaan helposti.


    • Vajavainen

      on syntiä ja väärin Jumalan silmissä.

      Mutta tuskinpa sinäkään äijäpaha, joka reuhuat täällä otsasuoni pullistuen, olet ihan "Absoluuttinen Totuus".

      • A.T.

        En olekaan mikään Absoluuttinen Totuus. Sen sijaan se oppi, jota julistan, on Absoluuttinen Totuus, koska sitä oppia käskee itse Jumala, totuuden mittari, julistamaan: Hänen Sanaansa!


    • dude

      Minusta papit tekevät täysin oikein. On parempi että homotkin sitoutuvat elämään uskollisina toisilleen kuin että vaihtavat pariaan kuin paitaa.

      Ja kuten tuolla ylhäällä joku sanookin, siunataanhan myös ne liitot joissa eronnut menee naimisiin jonkun toisen kanssa. Jostain kumman syystä tämä vissiin annetaan anteeksi?

      Mikset voisi ajatella asioita homojen näkökulmasta, sillä sehän on sitä "rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi" käskyn toteuttamista. Jos itselläsi on mielestäsi oikeus solmia liitto oman rakkaasi kanssa niin kaippa sitten homoillakin?

      Omatuntosi saattaa jopa tuomita sinut jos sanot: "ei", kun rakkaasi haluaa elää kanssasi koko elämänsä. Jos siis omatunto on homojen ja heitä siunaavien pappien puolella niin tuomitsisiko Jumala silloin heidät?

      Minä en ainakaan koskaan sulata sitä ajatusta että Jumala haluaa meidän rikkovan omaatuntoamme vastaan.

      Raamattu ei ole tietääkseni laki kirja, päinvastoin siellähän kehoitetaan ajattelemaan myös omilla aivoilla ja tekemään ratkaisuja jotka omassatunnossaan tuntee oikeiksi.

      • Genesis

        Raamattu ei tosiaankaan ole kirja joka kehoittaa tekemään ratkaisuja jotka koetaan oikeaksi omassatunnossa. Esim. eläimiinsekaantuminen. Joku perverssi sitä ei KOE vääräksi, mutta Raamattu kertoo teon olevan täysin tuomittava. Raamattu itse kertoo mikä on oikein ja väärin, ei ihmisen tunteet.


      • A.T.

        Ei omatunto ole mikään 100 % :nen viisaus. Synti voi vääristää sen. Murhamiestenkin omatunto voi olla kolkuttamatta, kun he paaduttavat sen. Totuus asuu Jumalan Sanassa, ei ihmisen sielussa.


    • n81

      Olen jo kirjoittanut tästä homojutusta kristinusko-palstalle ja toivoisin että muutkin homovihaajat osallistuivat keskusteluun sinne. Ei jaksa tehdä jankuttaa samaa asiaa monta kertaa.

      • A.T.

        En vihaa homoja vaan homoutta. Ja SITÄ PAITSI: en edes kirjoittanut homoista. Kirjoitin sellaisista PAPEISTA, jotka vihkivät homoja kirkkoLAIN VASTAISESTI. Ne papit ovat siis lain rikkojia, sellaisen lain, johon he itse pappisvalassaan ovat sitoutuneita. Eikö se ole kaksinaamaisutta? Monessako työpaikassa saa pitää työnsä, jos rikkoo työpaikan sääntöjä? Jos esim. pankkityöläinen varastaisi rahaa hänet erotettaisiin! Mutta pappi näköjään saa rikkoa oman työnsä lakeja rangaistuksetta.


    • maagikko.

      miten niin salaa??
      Jos sinä sen tiedät niin ei se silloin ole salaisuus.Eikä pysy sellaisena jos tietoa levität.
      Ihan samoin lehdessä saattaa lukea.julkkiksista,heidät vihittiin salaa,ja kuitenkin se on lehteen painettu,kuvineeen.Ei se silloin mikään salatapahtuma ole.
      Rakkaus on ihana asia.

    • L

      kirkon meininkiä. Ville Riekkistäkään ei tuomittu/laitettu viraltaan, vaikka hänen "homokannanottonsa" oli täysin vastoin Raamatun opetusta. Kirkkolaki tms. esti tuomitsemasta ts. se meni heidän mielestään ohitse Raamatun! Jos kyseisiä lausuntoja olisi alkuseurakunnan aikana esittänyt, olisi ollut totinen parannuksen teon paikka tai lähtö seurakunnasta.
      Mutta näin se on, kun sokeat sokeita taluttaa, eivätkö he molemmat lankea kuoppaan? Leipäpapit, ulkokultaiset ihmiset ovat verrattavissa valkoisiksi kalkittuihin hautoihin; ne ovat päältä puhtaita ja nuhteettoman oloisia, mutta sisältä täynnä kaikkinaista saastaa. Jeesuskin ristiinnaulittiin fariseusten ja kirjanoppineiden toimesta. Ulkokultainen, omavanhurskainen ihminen kuvittelee olevansa hyvä. Jumala sanoo omavanhurskauden olevan kuin saastainen vaate Hänen kasvojensa edessä.
      On synti, ettei syntiä sanota synniksi, vaan hyssytellään ja mielistellään. Puhumattakaan siitä, että rohkaistaan synnin tekoon ja ollaan siinä itse osallisena (ko.vihkimiset). Ne ovat kauhistus Jumalalle. Jumala on rakkaus, Pyhä ja vanhurskas. Jumala on myös tuomion Jumala.
      Jeesus ei tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman. Se sana, jonka Jeesus on puhunut, on eräänä päivänä tuomitseva ihmisen. Siis joka ei ole kuuliainen Hänelle. Jolla ei ole Poikaa, ei ole Isääkään.

      • Valhettelua,veljet!

        Kuulkaas.Nythän on tämä parisuhteen virallistaminen eli rekisteröinti.Sen saa suorittaa henkikirjoittaja,eli sama ,joka vihkii siviiliavioliittoon.Papit tai muut,minkään uskontokunnan,eivät saa tai voi vihkiä.Tällainen vihkiminen ei ole virallinen millään tavalla.En ota kantaa siihen,miten virallinen avioliittoon verrattuna parisuhteen virallistaminen on tai ei ole.Nämä vihkimisjutut ovat PROVOKAATIOTA, sillä suuri yleisä ajattelee, että homot haluaaNAIMISIIN.Miksi kukaan haluaisi naimisiin kirkossa,joka on vuosituhansia syrjinyt ja sylkenyt homoja???
        Homojen vihkimisestä keskustellaan vasta kirkon sisällä.Riekkinen on osallistunut tähän keskusteluua.Hänestä on tehty tuomiokapituliin kanteluita.Niissä on todettu,ettei häntä voi kieltää keskustelemasta.Tuskin Riekkisen tai kenenkään muunkaan takia tai siitä huolimatta alkaa kirkko homoja vihkimään.Näistä homojen kivittäjäpapeista on myös tehty kanteluita tuomiokapituliin yhtä heikoin tuloksin.Eli:kesklustelua saa edelleen käydä.

        Parin siunaamisesta on olemassa kai joku virallinen kaava,samoin kodin siunaamisesta.Voi olla, että joku pappi on suostunut homojen kodin siunaamaan.Mutta vihkiminen on mahdotonta ja sen tietävät papitkin.Ottakaas nyt järki käteen ja tutkikaa tosiasiat enne kun alatte riehua ihan turhasta.Kyllä minuakin arveluttaa pappien topuhut,mutta Suomessa ei ole mahdollista mikään homojen vihkiminen.Rekisteröintitilaisuuden voi pitää kotonaan,jos henkikirjoittaja sinne suostuu tulemaan.Tällä hetkellä (Hesarin mukaan9 on Suomessa vain yksi kunta,jonka henkikirjoittajilla on aikaa kenenkään kotiin mennä.Tosiasiat peliin.

        PS.olin muuten aika hämmentyneenä viime viikonloppuna entisen työkaverin parisuhteen virallistamistilaisuudessa. Ovat olleet 17 vuotta yhdessä j apaikalla oli kummankin suku,n.250 ihmistä.Ihan omanlainen juhla se kyllä oli, ei mitään avioliitto-tai hääjuhlan kopiointia.Yllätyin,mutta positiivisesti.Eikä ollut pappia.


    • apina.ja.ihminen

      Ei kai sillä kohta ole väliä mtä ne tekee. nuo papit ja piispathan tuntuu vähät välttävän mikä usko tai uskonto täällä on kun haluavat moskeijoitakin lisää. Niille varmaan kelpaa vaikka äiti ämmä tai tuskin kieltäisivät edes pappia menemästä naimisiin apinan kanssa, en ihmettelisi enää mitään.

      • Ziitah

        Meinaatko, että pappi voisi mennä naimisiin kanssasi, eikä kukaan huomaisi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe