JUMALA KASVATTI JALKANI SILMIENI EDESSÄ!!

Riku

Raamattu ei ole mitään pelkkää höpinöitä, vaan täyttä totta. Uskokaa tai älkää, niin olen nähnyt omin silmin kuinka jalkani, joka oli toista lyhempi, kasvoi yhtä pitkäksi kuin toinen jalkani ja tunsin myös kasvun selvästi jalassani. Se tapahtui hetkenä, kun puolestani rukoiltiin helluntaiseurakunnassa, juuri kyseisen asian puolesta. Olen nähnyt muitakin ihmeitä ja olisin hullu, jos en kaiken tämän jälkeen uskoisi Jumalaan. Olen kylläkin ollut uskossa jo ennen kuin jalkani kasvoi. Jos joku väittää, että jumalaa ei ole niin, käykääpä vaikka aluksi osoitteessa WWW.CFAN.ORG Sieltä voitte vaikka tilata filmin Nigerialaisesta miehestä, joka kuoli auto-onnettomuudessa ja oli kolme päivää ruumishuoneella. Hänen vaimonsa kuuli kokouksesta, jossa oli puhumassa Reinhard Bonnke ja vei ruumiin kokoussalin alakertaan, jossa hänen puolestaan rukoiltiin ja mies heräsi henkiin. USKOMATONTA, MUTTA TOTTA. Jos ette siltikään usko niin voitte mennä esim. Nigeriaan paikallisiin seurakuntiin, jossa takuulla näette ihmeitä. Olen itse nähnyt sieltä filmin jossa näkyy kun syöpä valuu ulos ihmisestä rukouksen aikana ja monia muita hämmästyttäviä ihmeitä. Nämä ihmeet todistavat siitä, että Raamattu on totta ja Jeesus elää ja että ainoastaan luopumalla synneistään ja ottamalla Jeesuksen vastaan elämäänsä henkilökohtaisena vapahtajana, voi pelastua!! Taivaaseen ei ole muuta tietä. Usko Jeesukseen ja luovu synneistäsi niin pelastut!! Jumala haluaa antaa sinulle anteeksi kaikki tekemäsi synnit, jos vain sinä haluat sitä. Jeesus ei vihaa sinua vaan tahtoo pelastaa!! Tämän olen itse kokenut.

44

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timppa

      Kyllä kyllä... Ja alienit sieppasivat minut ja tökkivät luotaimella peppuun...

      Kiva jos tunnet että jalkasi ovat nyt samanpituiset, mutta näille ihmeparantajille suosittelisin näiden ihmeiden esittämistä järjestöille jotka ovat luvanneet puhdasta rahaa ja paljon, ensimmäiselle joka pystyy esittämään jotain yliluonnollista. Eipä sitten enää tarvitse rahastaa köyhiä uskovia. Saattaisipa tuota rahaa riittää vaikka köyhillekkin jaettavaksi. Nyt kun vain tuppaavat pelkästään pastorit itse ajelemaan mersuilla.

      Olet ilmeisesti sama henkilö joka tänne kirjoittelee mm. believer ja matkamies mainen nimimerkeillä (minä en ainakaan suostu uskomaan että näin höyrähtäneitä kovinmontaa tähän foorumiin mahtuu, myös kirjoitus tyylit ovat hyvin samanlaiset) Joten kysymykseni kuuluu, Eivätkö edelliset vastaukset mm. tähän Nigerialais huijaukseen saaneet sinua yhtään pysähtymään ja ajattelemaan?

      Näen kirjoituksillesi vain kaksi mahdollista motiivia. Joko hyödyt itse jotain näistä huijauksista tai sitten olet niiden uhri. Oletus arvoisesti kallistun jälkimmäiseen, joten haluaisinkin tutustua tapaukseesi hieman tarkemmin. Uskosi ja epäilyksen puutteesi ovat varmaan seurausta näistä "ihemeistä" joita väität kokeneesi. Jälleen näen kaksi vaihtoehtoa. On olemassa henkisesti sairaita ihmisiä jotka keksivät edellä mainitun kaltaisia tapahtumia ja joko tämän jälkeen aidosti uskovat niihin tai tuntevat ainakin tarvetta levitellä niitä totuutena. Toisena vaihtoehtona pidän lähinnä eräänlaista itsesuggestiota tai naiviutta, halua uskoa johonkin asiaan niin kovasti että se tuntuu todella tapahtuvan. Mahdollisuuksia on toki varmasti lisää, psygologithan antavat mitä erinäköisempiä selityksiä tuollaiselle käytökselle, mutta minä haluaisin tietää oletko koskaan tullut ajatelleeksi että uskosi voisi olla jonkin edellämainitun tapauksen seurausta? Harva hulluhan tietää olevansa hullu?

      Mistäkö minun skeptisyyteni sitten johtuu? No, hyvin yksinkertaisesti, jos kuvailemasi kaltaisia ihmeitä joku pystyisi oikeasti tekemään, miksi ihmeessä minä kuulisin siitä sinulta keskustelupalstalta, sen sijaan että se olisi pääaiheena uutisissa? Miksei näihin tekoihin pystyvä mies todistaisi tekojaan kaikille valvotuissa olosuhteissa? Miksi tämä huijaus olisi jotenkin erilainen kuin ne tuhannet muut jotka jo on todistettu huijauksiksi (Tätä tapausta tuskin kukaan edes jaksaa ruveta todistamaan huijaukseksi, on tämä niin selvä huijaus, ja todistus velvollisuus on tietenkin ennen kaikkea näiden väitteiden esittäjällä) Syvän vaikutuksen minuun myös teki antamasi linkin sivuilta löytynyt harvinaisen hyvin organisoitu rahankeruu, rahaa pystyi lahjoittamaan kaikilla mahdollisilla maksuvälineillä, pystyit jopa automatisoimaan joka kuukautisen lahjoituksen. Vastineeksi sait toki kirjoittaa rukous pyynnön... Kuinka kristillistä ja hurskasta.

      Kysymys myös kuulu jos Jumala jonkun haluaisi parantaa, miksi hän tarvitsisi siihen välikäden ja suuren shown? Jos Jumala haluaisi tällaista julkisuutta, eikö hänen olisi helppoa järjestää se itse? Miksi Jumala myös pelastaisi tämän liikenneonnettomuuden uhriksi joutuneen papin, mutta antaa saman aikaan mm. tuhansien lapsien kuolla nälkään, tauteihin ja sairauksiin? Haluaisitko sinä palvella tällaista rahaa keräävää epäoikeuden perikuvaa?

      Tunnut uskovan paljon pelkän videoiden ja vakuuteluiden avulla. Jospa nyt olettaisimme väittelyn vuoksi, että sinun kokemasi ihmeet olisivat olleet oikeita ihmeitä. Antaisiko se mitään perustetta uskoa että kyseiset tapaukset Nigeriassa olisivat totta? Ei tietenkään anna, yhtähyvin minä voisin väittää pystyväni johonkin edellämainitu kaltaiseen ja viedä rahat helppouskoisilta. Jokainen ihme tulisi tietenkin todeta tapauskohtaisesti aidoksi, se että jotkut järjestöt keräävät oikeasti rahaa hyväntekeväisyyten ei esimerkiksi tarkoita sitä että ovellesi ilmestyvä leveää hymyä näyttävä herrasmies kerää rahaa mihinkään muuhun kuin omaan hyvinvointiinsa.

      No, lisää syitä löytyisi vieläkin, mutta alkaa tulla jo niin pitkä kirjoitus ettei kukaan jaksaisi lukea, joten lopetan tähän.

      • Riku

        Huomautan, että en ole kirjoittanut tänne koskaan muulla nimellä kuin Riku, joten luulosi siitä, että olisin kirjoittanut tänne aikaisemmin nimimerkillä "believer tai matkamies mainen" ovat vääriä!

        Väitit myös, minun uskovan paljon pelkästään videoitten ja vakuuttelujen avulla, johon vastaan että, mitä tekisit itse, jos sinulle tapahtuisi niin kuin minulle on tapahtunut, jos sinä parantuisit jostain aivan selvästi havaittavasta sairaudesta tai vammasta, olisitko edelleen sitä mieltä että olet edelleen sairas, vaikka et enää olisikaan. Minulla, jolla oli toinen jalka toista lyhyempi ja ei ole enää, vaan olen terve, niin miten perustelet, että perustaisin uskoni pelkästään videoihin ja vakuutteluihin, minullehan on tapahtunut selvästi havaittava ihme, en siis tarvitse siihen uskoakseni videoita tai vakuutteluita, siihen mitä minulle itselleni on tapahtunut, näenhän sen omilla silmilläni! Videot ainoastaan vahvistavat uskoani Jumalaan lisää.

        Eikä ole minun vikani, jos kaikki ihmiset, eivät ole ihmeitä nähneet. Raamatussa sanotaan, että kaikki eivät usko vaikka kuolleet heräisivät, en siis odotakaan, että saisin tällä kirjoitusellani, kaikki uskomaan sen mitä olen kertonut ja sen vuoksi olenkin sitä mieltä, että kannattaa ottaa asioista selvää, että tapahtuuko ihmeitä vai ei, ennen kuin alkaa selittämään mitään. Ei kannata myöskään uskoa ateistien selityksiä, että ihmeitä ei muka tapahdu, koska ne ovat vain joidenkin selityksiä, jotka eivät pysty väitteitään perustelemaan. Kannattaa ottaa asioista selvää ja mennä joskus johonkin paikkaan jossa ihmeitä tapahtuu, niinkuin suosittelin Nigeriaa. Voin myös suositella eräitten suomalaisten pitämiä kokouksia jossa on todistettavasti tapahtunut ihmeitä esim. Aili Heinonen on pitänyt sellaisia kokouksia, joista on dokumenttia, lääkärintodistuksia, täysin todistettuja ihmeitä, joita ei kukaan pysty kumoamaan. Myös Pirkko Jalovaaran kokouksissa on tapahtunut kiistattomia ihmeitä, niikuin monien muidenkin. Kannattaisi käydä joskus tallaisissa kokouksissa, niin voisi teidänkin mielipiteenne muuttua.

        Eräänä päivänä joudumme kaikki seisomaan Kaikkivaltiaan Jumalan edessä ja viimeistään silloin, jokainen joutuu myöntämään, että Jeesus Kristus on Herra!!


    • EvLut

      "Jos he eivät usko Moosesta ja profeettoja, he EIVÄT USKO, vaikka joku heräisi kuolleista." Eikös Jeesus sanonut näin, ja oikeassahan hän oli, sen todistavat nämä pakanat juuri omalla uskomattomuudellaan.

      • Pakana(M)

        ja hihhulit puolestaan todistavat päivittäin, että hihhulismi on yhtä kuin idiotismi. Vain idiootti (jos edes sekään) uskoo tuollaisiin kuolleistaheräämisiin. Jotta voisi uskoa kuolleistaherämisiin tai jalkojenkasvuihin, niin asioista pitäisi olla kunnolliset todisteet. Koska todisteita ei ole, niin kyseessä on kusetus.


      • niin.se.on

        Ukkis on hihhuli!


      • Jeesu.paransi

        Minä uskon että se jalka kasvoi, koska Hämeenlinnassa kasvoi käsi.


    • Raven

      "Jos ette siltikään usko niin voitte mennä esim. Nigeriaan paikallisiin seurakuntiin, jossa takuulla näette ihmeitä"

      Nigeria on huijareiden paratiisi, tuosta oli tälläkin palstalla puhetta juuri viime viikolla.

      Ja siksi toisekseen, monikohan täällä viitsii lähteä ihan Nigeriaan asti matkustamaan, ihan vain tarkistaakseen sikäläiset "ihmetapahtumat"

      • Rumasti sanoja

        .. taivaaseen ei pääse kampurajalkaiset.


      • korjaa.kaiken

        Koska Jumala korjaa jalat, ja taivaassa niillä juostaan, kävellään ja hypitään.


    • Raven

      Erityisesti ns. "vapaissa suuntauksissa", kuten juuri nuo helluntaiseurakunnat, tuntuu ihmisillä olevan pakonomainen tarve keksiä tarinoita erilaisista "ihmeistä", joita kyseisen liikkeen tilaisuuksissa tapahtuu.

      Viimeksi vastaava trendi oli vallalla Ylivainiolaisuuden aikana, parikymmentä vuotta sitten. Tuolloin nämä "ilmiöt" saivat sen verran huomiota, että niistä tehtiin oikein väitöskirjatason tutkimus.

      http://www.saunalahti.fi/msiivola/krit/ihmeiden_aika_on_ohi.html

      Mikäli asiaan haluaa perehtyä tarkemmin, niin näitä todisteita ei tarvitse lähteä hakemaan Nigeriasta asti. Kyseinen väitöskirja löytyy nimittäin varmasti ainakin Tampereen Yliopiston kirjastosta.


      Tuota Nigerian "henkiinheräämistä" on puolestaan analysoitu perusteellisesti allaolevassa linkissä; käsittääkseni tekstin kirjoittaja on kristitty, joka katsoo erilaisten huuhaa-parantajien ja tekaistujen ihmeiden vahingoittavan kristinuskon asiaa.

      http://www.deceptioninthechurch.com/bonnke2.html

      Nigeriassa harjoitetusta laajamittaisesta huijaustoiminnasta voit puolestaan lukea täältä...

      Kehitysyhteistyön palvelukeskus
      http://www.kepa.fi/uutiset?t=1&sid=2547


      Itseasiassa kyllä epäilen ettei tämä "Riku" vaivaudu jättämiäni linkkejä edes vilkaisemaan... Mutta ehkäpä tältäkin palstalta löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita tutkimaan asioita kriittisesti sen sijaan että nielisivät jokaisen anonyymin kirjoittajan lähettämän "todistuksen"

      • ihan.tiedoksi

        Joissakin linkeissä on virus. En tiedä onko sinun, mutta kun olet vähän sellainen ilkeän sorttinen herrasmies, en uskalla kiitos katsella!


      • kiitos.Jumalalle
        ihan.tiedoksi kirjoitti:

        Joissakin linkeissä on virus. En tiedä onko sinun, mutta kun olet vähän sellainen ilkeän sorttinen herrasmies, en uskalla kiitos katsella!

        Kyllä Riku on ollut kiitollinen Jumalalle, kun se jalka kasvoi, niinkuin ne monet tuhannet muutkin parannetut, vaivasta tai asiasta riippumatta. Kunnia Jumalalle, jolle se kuuluu!


    • Eki

      Kyllä tosiaan näitä juttuja tapahtuu, olenhan itse nähnyt vastaavaa, mutta eipähän se tuo uskoa noille muille.
      Se on jännä juttu että millä perustaalla sellainen ihminen, joka väittää että raamattu on totta sitten itse voisi valehdella?
      Raamatussahan lukee ettei taivaaseen pääse valheen rakastajat.Eli miten uskovainen voisi valehdella. Kenties rahastako? No saako tämä kyseinen henkilö teiltä suuriakin summia jos te uskoisitte häntä? Lisäksi rikkauksien tavoittelukin on raamatun vastaista.

      • Raven

        "Raamatussahan lukee ettei taivaaseen pääse valheen rakastajat.Eli miten uskovainen voisi valehdella. Kenties rahastako?"

        Satutko tuntemaan sanonnan "Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla" Jos haluat kuulla arvioita mahdollisista syistä velehtelulle, niin uskon että nämä tekaistuista ihmeteoista tarinoivat uskovat tekevänsä palveluksen kuulijoilleen. Eli kuulijan uskon vahvistumisen katsotaan loppujen lopuksi olevan tämän omaksi parhaaksi, ja siihen verrattuna "pikkuinen valkoinen valhe" ei ole kovin paha juttu. Varsinkaan henkilölle, joka uskoo saavansa KAIKKI syntinsä anteeksi.

        Toisaalta taas näissä seurakuntaryhmissä tuollaiset valheet menevät lävitse ilman pienintäkään kritiikkiä... Tämä johtuu siitä, että nämä ihmiset uskovat saavansa kaikki "syntinsä" anteeksi uskonsa vuoksi. Myös typeryyden ja herkkäuskoisuuden.
        Siis mikäli tarkkoja ollaan, niin anteeksi saadaan KAIKKI MUUT viat, paitsi EPÄUSKOISUUS. Tällöin mikä hyvänsä syötettävä valhe otetaan vastaan sellaisenaan ihan varmuuden varalta.

        Kun kerran aloitettu valhe on saanut uusia levittäjiä, niin nämä levittäjät sitten lisäävät tarinaan omia yksityiskohtiaan parantaakseen sen uskottavuutta. Esimerkiksi "ihmeen" kerrotaan tapahtuneen joko itselle tai hyvin läheiselle tuttavalle, sillä tällöin tarina kuulostaa uskottavammalta kuin: "kuulin että kaverin kaverin tutun kaverin seurakunnassa oli yksi poika..."
        Koska kertoja tässä tapauksessa uskoo itse tarinan olleen alkujaan totta, hän jälleen ajattelee että nämä "valkoiset valheet" ja hienosäätö uskottavuuden lisäämiseksi ei ole "kovin paha asia". Tarinahan on kuitenkin (kertojan mielestä) alkujaan totta, ja kuulijalle on myös "hyväksi" mikäli hän uskoo tarinan ja tulee uskoon / hänen uskonsa vahvistuu.

        Tuossa aiemmin jättämässäni linkissä (ihmeparantumisia koskeva tutkimustyö) kyseinen ilmiö tuli erittäin hyvin esille. Usein erilaisista "ihmeistä" kuten raajojen kasvusta tms. oli liikkeellä paljon tarinoita, mutta yhdellekään tarinalle ei löytynyt todellista näyttöä.


      • Timppa
        Raven kirjoitti:

        "Raamatussahan lukee ettei taivaaseen pääse valheen rakastajat.Eli miten uskovainen voisi valehdella. Kenties rahastako?"

        Satutko tuntemaan sanonnan "Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla" Jos haluat kuulla arvioita mahdollisista syistä velehtelulle, niin uskon että nämä tekaistuista ihmeteoista tarinoivat uskovat tekevänsä palveluksen kuulijoilleen. Eli kuulijan uskon vahvistumisen katsotaan loppujen lopuksi olevan tämän omaksi parhaaksi, ja siihen verrattuna "pikkuinen valkoinen valhe" ei ole kovin paha juttu. Varsinkaan henkilölle, joka uskoo saavansa KAIKKI syntinsä anteeksi.

        Toisaalta taas näissä seurakuntaryhmissä tuollaiset valheet menevät lävitse ilman pienintäkään kritiikkiä... Tämä johtuu siitä, että nämä ihmiset uskovat saavansa kaikki "syntinsä" anteeksi uskonsa vuoksi. Myös typeryyden ja herkkäuskoisuuden.
        Siis mikäli tarkkoja ollaan, niin anteeksi saadaan KAIKKI MUUT viat, paitsi EPÄUSKOISUUS. Tällöin mikä hyvänsä syötettävä valhe otetaan vastaan sellaisenaan ihan varmuuden varalta.

        Kun kerran aloitettu valhe on saanut uusia levittäjiä, niin nämä levittäjät sitten lisäävät tarinaan omia yksityiskohtiaan parantaakseen sen uskottavuutta. Esimerkiksi "ihmeen" kerrotaan tapahtuneen joko itselle tai hyvin läheiselle tuttavalle, sillä tällöin tarina kuulostaa uskottavammalta kuin: "kuulin että kaverin kaverin tutun kaverin seurakunnassa oli yksi poika..."
        Koska kertoja tässä tapauksessa uskoo itse tarinan olleen alkujaan totta, hän jälleen ajattelee että nämä "valkoiset valheet" ja hienosäätö uskottavuuden lisäämiseksi ei ole "kovin paha asia". Tarinahan on kuitenkin (kertojan mielestä) alkujaan totta, ja kuulijalle on myös "hyväksi" mikäli hän uskoo tarinan ja tulee uskoon / hänen uskonsa vahvistuu.

        Tuossa aiemmin jättämässäni linkissä (ihmeparantumisia koskeva tutkimustyö) kyseinen ilmiö tuli erittäin hyvin esille. Usein erilaisista "ihmeistä" kuten raajojen kasvusta tms. oli liikkeellä paljon tarinoita, mutta yhdellekään tarinalle ei löytynyt todellista näyttöä.

        Niin, näen asian hyvin samalla tavalla kanssasi, tämä tarkoitus pyhittää keinot ajattelu on havaittavissa myös kovin monissa muissa näiden ns. tosi uskovaisten toimissa. Äärimmäisenä esimerkkinä islamin uskoisten itsemurha iskut ja vastaavat, joiden tekijöille luvataan automaattisesti taivaspaikka ja synnit anteeksi. Koskahan saamme ensimmäisen helluntalais seurakunnan itsemurhapommittajan :-) vaiko pitäisköhän sen kuitenkin olla :-(


      • Raven
        Timppa kirjoitti:

        Niin, näen asian hyvin samalla tavalla kanssasi, tämä tarkoitus pyhittää keinot ajattelu on havaittavissa myös kovin monissa muissa näiden ns. tosi uskovaisten toimissa. Äärimmäisenä esimerkkinä islamin uskoisten itsemurha iskut ja vastaavat, joiden tekijöille luvataan automaattisesti taivaspaikka ja synnit anteeksi. Koskahan saamme ensimmäisen helluntalais seurakunnan itsemurhapommittajan :-) vaiko pitäisköhän sen kuitenkin olla :-(

        "Koskahan saamme ensimmäisen helluntalais seurakunnan itsemurhapommittajan :-) vaiko pitäisköhän sen kuitenkin olla :-("


        Itsemurhapommittajista en tiedä, mutta joitain vuosia sitten kyseisen seurakunnan aktiivi yritti polttaa "Pikku Pietari" -nimisen striptease-klubin...


      • en.usko.siten

        Sitä saatkin odotella, enkä ymmärrä, miksi???


      • mekääs.muualle

        Joitakin vuosia sitten tuskin kukaan yritti polttaa mitään "Pikku Pietari" nimistä stripteaseklubia...! Valehtelijoita ja muita suunsa soittajia sitä tässäkin paikassa niin paljon liikkuu, ja loukkaatte vielä toisia...!


    • Vilja

      >jalkani, joka oli toista lyhempi, kasvoi yhtä pitkäksi kuin toinen jalkani ja tunsin myös kasvun selvästi jalassani. Se tapahtui hetkenä, kun puolestani rukoiltiin helluntaiseurakunnassa, juuri kyseisen asian puolesta. Olen nähnyt muitakin ihmeitä

      Itsesuggestio on ihmeellinen asia..

      ;)

      • EclipsE

        Se saa pakanat uskomaan Jumalan ihmeidenkin olevan kiinni uskosta itseensä, eikä ainakaan Jumalaan.
        Loppuun hieman aihetta sivuava, erään suosikki bändini viisu (suluissa oma lisäni)
        sitä on hyvä hymistä ruoskiessa neitseitä, kaavut päällä piirissä, ulvoen voimaa häneltä joka vihaa. ;)

        Dating with Witchcraft

        "A tongue of a snake
        The head of a dog
        Ground mummy´s powder
        Piss and snot"
        (Head to the bushes to avoid the truth )


      • Pakana(M)

        on kyse vain puhtaasta valehtelusta.


      • Pakana(M)

        on kyse vain puhtaasta valehtelusta.


      • Pakana(M)

        on kyse vain puhtaasta valehtelusta.


      • puhtaus.eri.asia

        Puhdasta valhetta ei ole olemassakaan.


      • mitähän.merkitsee
        puhtaus.eri.asia kirjoitti:

        Puhdasta valhetta ei ole olemassakaan.

        En lisää turhaan (M) kirjaintasi...!


    • Marko

      Haluaisin kertoa epäuskoisille toisesta itselleni sattuneesta tapauksesta.

      Minulle kävi niin että hampaissa oli jotakin ongelmaa. Osa niistä alkoi löystyä ja hammaslääkärin komentti oli että tuskin mikään voi estää niitä lopulta irtoamasta. Kuten sitten ennen pitkää kävikin.

      Olin aika onneton. Ajatus tekohampaista nuorella ihmisellä tuntui melkein kuin elämän lopulta. Ja se, mitä olin kuullut nastapilareista ja keinojuurista masensi myös, tuhansia ettei kymmeniä tuhansia markkoja per hammas. Ei kerta kaikkiaan ollut varaa.

      En voinut muuta tehdä kuin rukoilla että joskus olisin niin rikas että saisin hampaani kuntoon. Vaikka sinnikkäästi yritin, hampaita irtoili lisää ja aloin jo hyväksyä sen että Jumalalla oli kaikessa viisaudessaan varattu minulle elämäntehtävä hampaattomana. Mutta ennen kuin ehdin tyhtyä tekohampaiden hankintaan (päätin nimmittäin odottaa kuinka paljon niitä lähtee ja hommata sitten koko satsin kerralla), kieleni osui yhtenä päivänä irronneen hampaan koloon ja TUNSIN SIELLÄ JOTAKIN.

      Ja niin merkilliseltä kuin se tuntuukin, irronneiden hampaiden tilalle kasvoi vähitellen uudet. Ei ihan samanlaisia kuin entiset mutta kunnon hampaat kuitenkin.

      Ihmeellinen on Jumalan voima!

      • Timppa

        Ja kuin ihmeenkautta, nimesikin oli muuttunut sitten aloituksen...

        joo, olet sinä ollut aikamonella tavalla sairas, ja olet vieläkin. Nyt minulle sitten viimeinkin selvisi mistä kiikastaa. Lyhyesti sanoen suosittelen mielenterveys asemalle hakeutumista. ja tämä ei aivan oikeasti ole vitsi, olen ehkä ollut aikaisemmissa kirjoituksissa hieman pilkallinen ja sarkastinen, mutta tämä ei ollut tarkoitettu kummaksikaan. Vaan oikeasti suosittelen asioista juttelemista jonkun ammattiauttajan kanssa. Kenen tahansa mielenterveys voi horjua, tärkeää olisi vain että apua haettaisiin tarpeeksi aikaisin. Et ainakaan voi mitään hävitä, jos saat ns. terveenpaperit voit sitten huoletta jättää nämä kirjoitukset omaan arvoonsa.


      • Riku
        Timppa kirjoitti:

        Ja kuin ihmeenkautta, nimesikin oli muuttunut sitten aloituksen...

        joo, olet sinä ollut aikamonella tavalla sairas, ja olet vieläkin. Nyt minulle sitten viimeinkin selvisi mistä kiikastaa. Lyhyesti sanoen suosittelen mielenterveys asemalle hakeutumista. ja tämä ei aivan oikeasti ole vitsi, olen ehkä ollut aikaisemmissa kirjoituksissa hieman pilkallinen ja sarkastinen, mutta tämä ei ollut tarkoitettu kummaksikaan. Vaan oikeasti suosittelen asioista juttelemista jonkun ammattiauttajan kanssa. Kenen tahansa mielenterveys voi horjua, tärkeää olisi vain että apua haettaisiin tarpeeksi aikaisin. Et ainakaan voi mitään hävitä, jos saat ns. terveenpaperit voit sitten huoletta jättää nämä kirjoitukset omaan arvoonsa.

        En ole kirjoittanut tekstiä "TOINEN TAPAUS", sen on kirjoittanut joku muu kuin minä! Nimeni ei siis ole vaihtunut!


      • Timppa
        Riku kirjoitti:

        En ole kirjoittanut tekstiä "TOINEN TAPAUS", sen on kirjoittanut joku muu kuin minä! Nimeni ei siis ole vaihtunut!

        Viestisi alku "Haluaisin kertoa epäuskoisille toisesta itselleni sattuneesta tapauksesta", kirjoitus tyyli ja asiasisältö viittaavat hyvin vahvasti siihen että kyseessä on sama, Riku, believer, matkamies mainen, jne Nimimerkkiä käyttävä henkilö... Jos näin ei jostain ihmeensyystä ole, pyydän anteeksi.


      • Riku
        Timppa kirjoitti:

        Viestisi alku "Haluaisin kertoa epäuskoisille toisesta itselleni sattuneesta tapauksesta", kirjoitus tyyli ja asiasisältö viittaavat hyvin vahvasti siihen että kyseessä on sama, Riku, believer, matkamies mainen, jne Nimimerkkiä käyttävä henkilö... Jos näin ei jostain ihmeensyystä ole, pyydän anteeksi.

        En tosiaankaan ole kirjoittanut tänne koskaan millään muulla nimellä kuin Riku. Toivottavasti sen sentään uskot.


      • Matkamies mainen
        Timppa kirjoitti:

        Viestisi alku "Haluaisin kertoa epäuskoisille toisesta itselleni sattuneesta tapauksesta", kirjoitus tyyli ja asiasisältö viittaavat hyvin vahvasti siihen että kyseessä on sama, Riku, believer, matkamies mainen, jne Nimimerkkiä käyttävä henkilö... Jos näin ei jostain ihmeensyystä ole, pyydän anteeksi.

        tehdä oletuksia, joilla ei ole totuuspohjaa.


      • minä-.vaan
        Matkamies mainen kirjoitti:

        tehdä oletuksia, joilla ei ole totuuspohjaa.

        Minä taas parannuin kolmoishermosärystä kun helluntaiseurakunnassa minun puolestani rukoiltiin.


      • kukas.sinä.olet
        minä-.vaan kirjoitti:

        Minä taas parannuin kolmoishermosärystä kun helluntaiseurakunnassa minun puolestani rukoiltiin.

        Ai niin, en ole Riku, jos sen haluat tietää.


    • ZXY

      Tuo nigerialainen kuolleista heräämisen jäljethän johti sylttytehtaalle. Jokainen joka on kiinnostunut, löytää nettiyhteydet tuolta alempaa.

      Nämä "ihmeteko" väitteet eivät palvele ainakaan kristillisyyttä, vaan väitteiden paljastuessa vääriksi se vie pohjan pois uskonnolta. Se leimaa kaikki siihen uskovat ja sitä leimaa on vaikea saada pois. Joten aika karhunpalveluksia nämä väitteet ovat. Eri asia on, onko ne tehty jokin muu mielessä.

      Myönnän että joitakin saattaa väitteet vetää puoleensa samoin kuin ostos-TV:ssä, jossa jokin vempain "kasvattaa" bodarin vatsalihakset ilman treenaamista, tai että tukka alkaa kasvaa uudelleen päähän jokin ihmevoiteen ansioista, tai että jokin ihmekasvovoide saa uudelleen naisen nuorennäköiseksi.
      Tällaisiinkin mainoksiin ihmisiä joka päivä sortuu, koska eihän muuten ostos-TV:tä edes olisi.

      Mitä yhteistä sitten on ostos-TV:llä ja tuolla alkuperäiskirjoituksella ?
      Vaihtakaa vaikka sopiviin kohtiin mainosmaisia tuotenimiä, niin huomaatte että kaava on sama kuin ostos-TV:ssä.

      • edellenkään.en

        MInä en edelleenkään avaa linkkejä joissa on luultavasti virus, meni se sitten sun enosi makkaratehtaaseen tai Kemiin, ei kiitos!


    • järki

      eikö ole ikävää kertoa tuollaista ja sitten joku uskoo siihen että todellisuudessa on jotain ihmeparannuksia olemassa? voi olla aika kauheata sellaisille joiden omaisenen on vaikka kuoleman sairas ja sitten heille kerrotaan että on olemassa ihmeparannuksia, jotka vaatii lujaa uskoa ja sitten kun omainen kuolee niin sanotaan että usko ei ollut tarpeeksi vaha... näinhän se menee... jos joku todella osaisi parantaa niin miksi sellaiset ihmiset eivät ole kuuluisia? ainiin parannus toimii vain kello 12 tai jotain sellaista ... onko järkeä luvata toivoa muutenkin kärsiville ihmisille???

      • Rintti

        En ole kokenut ihmeparannusta, enkä voi sanoa yksittäisistä tapauksista, joita en tunne, mutta minulla ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä olisi mahdollista.

        Usko on Jumalalta, ihmisen oma usko on aika vajavaista. Eikä parantuminen ole aina edes parannettavan uskosta kiinni. Vähiten se on kiinni kenenkään osaamisesta - Jeesus parantaa. Hänelle kaikki kunnia.

        Paraneminen ei ole itsetarkoitus. Jeesuksella on tarjota jotain vielä paljon parempaa, kuin ehkä muutama lisävuosi, tai vaivan helpotus. Mitä ne ovat iankaikkisen elämän rinnalla?

        Onko järkevää antaa kärsivälle toivoa? Mitä järkeä on lääketieteessä - sekin tarjoaa toivoa?


      • järki
        Rintti kirjoitti:

        En ole kokenut ihmeparannusta, enkä voi sanoa yksittäisistä tapauksista, joita en tunne, mutta minulla ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä olisi mahdollista.

        Usko on Jumalalta, ihmisen oma usko on aika vajavaista. Eikä parantuminen ole aina edes parannettavan uskosta kiinni. Vähiten se on kiinni kenenkään osaamisesta - Jeesus parantaa. Hänelle kaikki kunnia.

        Paraneminen ei ole itsetarkoitus. Jeesuksella on tarjota jotain vielä paljon parempaa, kuin ehkä muutama lisävuosi, tai vaivan helpotus. Mitä ne ovat iankaikkisen elämän rinnalla?

        Onko järkevää antaa kärsivälle toivoa? Mitä järkeä on lääketieteessä - sekin tarjoaa toivoa?

        "En ole kokenut ihmeparannusta, enkä voi sanoa yksittäisistä tapauksista, joita en tunne, mutta minulla ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä olisi mahdollista."

        Miksi on niin vaikea hyväksyä todellisuutta että pitää kehittää tuollaisia valheita? Luultavasti jonkilainen pelko synnyttää tuollaisia reaktioita.

        "Paraneminen ei ole itsetarkoitus. Jeesuksella on tarjota jotain vielä paljon parempaa, kuin ehkä muutama lisävuosi, tai vaivan helpotus. Mitä ne ovat iankaikkisen elämän rinnalla?"

        Joillekin riittää tämä maanpäällinen kärsimys, kaikki ei tavoittele ikuisuutta. En ymmärrä miksi kukaan haluaisi elää ikuisesti.

        "Onko järkevää antaa kärsivälle toivoa?"

        Ei ole, jos tietää että valehtelee. Tosin uskoville järjettömyys on sallittua, koska usko jo sinänsä on jäjetöntä.

        "Mitä järkeä on lääketieteessä - sekin tarjoaa toivoa?"

        Kyllä tarjoaa toivoa, mutta se ei ole perätöntä kuten tuollainen ihmeparantelu. Lääkärit myös kertovat milloin ei ole toivoa. En voi ymmärtää miten joku voi verrata lääkäketiedettä ihmeparannukseen. Jotkut ihmiset ovat kuolleet uskon takia, koska uskonto on kieltänyt sairaala hoidon. Mieti sitä.


      • Rintti
        järki kirjoitti:

        "En ole kokenut ihmeparannusta, enkä voi sanoa yksittäisistä tapauksista, joita en tunne, mutta minulla ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä olisi mahdollista."

        Miksi on niin vaikea hyväksyä todellisuutta että pitää kehittää tuollaisia valheita? Luultavasti jonkilainen pelko synnyttää tuollaisia reaktioita.

        "Paraneminen ei ole itsetarkoitus. Jeesuksella on tarjota jotain vielä paljon parempaa, kuin ehkä muutama lisävuosi, tai vaivan helpotus. Mitä ne ovat iankaikkisen elämän rinnalla?"

        Joillekin riittää tämä maanpäällinen kärsimys, kaikki ei tavoittele ikuisuutta. En ymmärrä miksi kukaan haluaisi elää ikuisesti.

        "Onko järkevää antaa kärsivälle toivoa?"

        Ei ole, jos tietää että valehtelee. Tosin uskoville järjettömyys on sallittua, koska usko jo sinänsä on jäjetöntä.

        "Mitä järkeä on lääketieteessä - sekin tarjoaa toivoa?"

        Kyllä tarjoaa toivoa, mutta se ei ole perätöntä kuten tuollainen ihmeparantelu. Lääkärit myös kertovat milloin ei ole toivoa. En voi ymmärtää miten joku voi verrata lääkäketiedettä ihmeparannukseen. Jotkut ihmiset ovat kuolleet uskon takia, koska uskonto on kieltänyt sairaala hoidon. Mieti sitä.

        Oma maailmankuvani perustuu sisäiseen varmuuteen siitä, että Jumala on. Koska Hän on, Hän voi myös parantaa. Jos lähdetään olettamuksesta "ei ole Jumalaa", on johdonmukaista päätellä että väite "Jumala/Jeesus parantaa" ei voi pitää paikkansa. Ollaan juupas - eipäs -tilanteessa.

        Ihminen on olento, jonka on tarkoitus elää inkaikkisesti. Hänellä on mahdollisuus valita, missä hän on kuolemansa jälkeen - Jumalan yhteydessä, vai erossa Hänestä. Maanpäällinen elämä on monelle kärsimystä. Helvettiä, voi joku sanoa. Näin järkeillen päädytäänkin helposti kahden helvetin loukkuun. Kun ihmisellä on yhteys Jumalaan, hänellä on aina toivo - kävi täällä miten kävi.

        Kuten mainitsin, paraneminen/parantaminen ei ole itsetarkoitus, onhan täältä tähän asti perinteisesti kuitenkin lähdetty lopuksi jalat edellä. Onhan paraneminen helpotus entiseen oloon verrattuna, mutta sillä on muitakin tarkoituksia. Joku kääntymätön on saanut vielä vähän lisäaikaa. Joku on parantunut toteuttamaan jotain Jumalan antamaa tehtävää. Paraneminen on aina todistus niille, jotka sen ovat joutuneet toteamaan. Se että sairaiden puolesta rukoillaan perusuu Jumalan antamaan lupaukseen.

        Joku uskonto voi kieltää sairaalahoidon. Jeesus ei kiellä.


    • Saddamisti ;-)

      ...näitä viestejä lähettelevät ?!?
      Lienevät n.s. avohoitopotilaita...surullista lienee moinen hapen kulutus,kö ?!?
      En siis minä...enhän ?!?
      ;^D

    • Matkamies mainen

      irvistelevät tällekin tapaukselle normaaliin tapaansa.
      Se on ateistin rooli ja tapa suhtautua Jumalan ihmeisiin.

      Raamattu sanoo: "Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat."

      Raamattu ei sano: "Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka eivät usko."

      Viimeksi mainituille jää vain statistin eli irvistelijän ja arvostelijan tappiorooli.

      Tuuli puhaltaa missä se tahtoo. On mahtavaa havaita, että näinä aikoina Jumalan tuulet puhaltavat entistä voimakkaammin:
      Kuolleita herää eloon, sokeat saavat näkönsä, rammat alkavat kävellä taas jne. jne. jne.

      Kaikkein tärkein ihme on se, kun ihminen tulee uskoon. Silloin hän saa siirtyä pimeydestä valoon. Saatanan(= häviäjä) valtakunnasta Jumalan(= voittaja) valtakuntaan.

      Koirat haukkuvat (= ateistit räksyttävät), mutta karavaani kulkee (= viljaa kertyy Jumalan aittoihin).

      Siunausta sinulle!

    • myöhäinenxd

      En ollu näkemässä xd. Ja siis en oo yhtään myöhässä.

    • kyllävainjuu

      Kyllä.Minun keskijalkani joka on muita lyhyempi kasvoi pituutta ja turposi yllättäen. Minä näin tämän kaiken omilla silmilläni.

      • eikä.viittä.korvaakaan

        Minun neljäs jalkani katosi yllättäen, sitä ei ollut olemassakaan, kuten ei sinun viidettäkään jalkaasi, hyänteislajeilla voi olla jopa kahdeksan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe