Millainen vaatetus miellyttää miestä??

Hame?

Elikkäs miehet! Mikä on naisella sellainen asu, mikä laittaa "pään pyörälle"?? Onko se hame? Avonainen paita? Siis lähinnä tuolla ihmisten ilmoilla, ei kotioloissa tai sängyssä;)

Yrittäkääs vastata asiallisesti :) eli jätetään ne mauttomuudet ja halvat asut pois laskuista..:)

21

6298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkka

      Kyllä se on niin, että tärkeintä on laittaa päällensä sopivat, niin tyyliltään, kuin kooltaankin. Ainoa asia mikä voi mielestäni pilata päänpyörälle vievän asun on se, että se on kolme numeroa liian pieni tai toisaalta suuri. Vaatteiden pitää istua. Sillä ei niinkään ole väliä, että näkyykö paljasta pintaa ja moni tykkää jos ei niin sitä näytettäisikään. Jos haluaa petiseuraa on paljastavat vaatteet hyvä, mutta on todella vaikea tutustua toiseen, jos tämä on lähes alasti. Jos itse viihdyt vaatteissasi se tuo itsevarmuutta ja itsevarmuus vie jalat alta...

      • raitapaita.

        Raitapaidat uuh


    • Eräs vaan mies

      Kyllä ainakin itselläni tosiaan on niin, että hame on erittäin viehättävä juttu, turn-on. Muutenkin kaikenlainen "naisellisuus" on plussaa. En varmastikaan ole ainoa mies, joka ajattelee näin.

      Todettakoon vielä, että hameen EI tarvitse olla lyhyt, eikä vaatetuksen muutenkaan paljastavaa.

    • vaan aatteet

      Minun päätäni ei saa pyörälle vaatteilla.
      Ennemminkin ajatusmaailma ja arvot ovat niitä seikkoja, joilla pääni voi saada pyörälle.

      Jos nyt vaatteista pitää jotain sanoa, niin mielellään hillityt, liian paljastavat näyttää horomaisilta ja kertovat jotain kantajastakin.

    • krantulta mieheltä 

      1º Hame on ehdottomasti parempi kuin housut, mieluiten leveä ja noin polvipituinen, selvästi vyötäröä korostava - jos on mitä korostaa. Ei siis mikään makkarankuori, eikä liian lyhyt.
      2º Pusero yksivärinen tai pystyraitainen, ja sään salliessa käsivarret olkapäästä lähtien paljastava. Ei syvään uurrettua kaula-aukkoa.
      3º Avainsana on siisti pukeutuminen, ja pois yritys paljastaa mahdollisimman paljon. Ilme mieluiten kevyt ja raikas.

    • mieheltä

      Nuoret naiset: Minusta on ruma näkymä, kun t-paidan naruolkaimen rinnalla ovat rintaliivien eri väriä olevat olkaimet.

      Vanhemmat naiset: Jos tissivako on välttämätön esitellä, näyttäkää saman verran persvakoa myös. Niin syntyy tasapaino!

      • sdfdsfsd

        Mun mielestä se on hottia ku niiden pitää esitellä omia rintaliivejänsä


    • vili

      sanoa. tyylikkyys on aina hyvä. mun mielestä mimmit pukeutuu baanalle lähtiessään hyvin.

    • sp 86

      joiden alla stringit, jotka pilkahtavat kun nainen istuu (mutta eivät muulloin näy). Paitana jonkunlainen toppi tms., joka ei näytä ihan kaikkea.

    • Hamemiehiä

      Hame ehdottomasti miellyttää. Ja parempi pitkä kuin ylettömän lyhyt. Polvimittainen on ihan hyvä, kuten joku jo mainitsi. Hameen alla ei miellellään mitään housuviritelmiä. Varsinkin lyhyt hame housujen päällä on kauhistus. Hame on myös ainokainen vaatekappale, jonka kanssa korkokengät edes saattaisivat näyttää hyvältä. Muuten ihan ihmettelen miellyttääkö muita miehiä korkokengät vai ovatko ne vain tappinaisten omaa fiksaatiota ja pituuden korotusta. Joskus todellakin tuntuu tuolta, sen verran kauheilta korkokengät näyttävät.

      Muuten onkin hankalampi lähteä spesifioimaan. Paidat siis säiden, tyylin ja tilanteen mukaan. Hillitty väritys kuitenkin kunniaan.

    • Kuha2

      Samaa mieltä edellisten kanssa. Varsin hyvin noin keskimäärin ainakin nuoret pukeutuvat. Niin miehet kuin naiset.

      Tärkeintä on pukeutua oman vartalon mukaan. Aivan kamalaa on kattella kun pulskemman puoleiset naiset ovat vetäneet päälle kireät ja matalat farkut, joista sitten läskit tursuavat yli.

      Kireähköt vaatteet kireille ja väljät vaatteet väljille ihmisille. Hameita haluaisin nähdä paljon enemmän. Todella suuri plussa. Ei missään nimessä tarvitse olla vesirajaa hipova vaan pidempikin saa olla.

      Kirpparilta ostetut värikkäät "kettutyttö-vege-lesbo" vaatteet eivät minua innosta.

      Ja nyt kun kesä tulee ja kuumat kelit... Muistetaan pitää se t-paita päällä ihmisten ilmoilla esim. kaupoissa liikuttaessa. Karvaiset läskimahat oksettaa.

    • Silvet Bullet

      Emmäosaasanoa.

      Joskus se on harmaa kauhtunut neule ja haalistunut hame... joskus taas brännit goottireleet. Joskus jotain muuta. Just tässä katselin linja-autossa aikasta pitkään sellaista nuorta naista joka oli vetäissyt army-camoa päälle. Normaalioloissa oksentaisin mutta sille se sopi tyyliin ja mietin että okei, jos toi saa camot näyttään päällään hyvältä niin se on speciaali.

      Älä näytä variksenpelättimeltä (ei, tyylikäs gootti ei näytä variksenpelättimeltä vaikka moni ehkä niin voisi väittääkin :D), arkisuus ei haittaa... oikeastaan päinvastoin, tekee jopa tutustumisen jotenkin helpommaksi. Upeista vaatteista voi vetää johtopäätöksen että tolla on kiire juhliin :)...

      Kyllä se kipinä löytyy muualta kuin niistä vaatteista. Vaatteiden tehtävä on kertoa miehelle lähinnä että tämä tapaus ei ole mikään jauhopää joka ei osaa katsoa peiliin tai hallitse edes julkisen habituksen perusaskelia (ja siten tuskin mitään muutakaan asiallisesti). Tai kenties sosiaalisesta statuksesta jos se miehelle sattuu olemaan olennainen asia.

      Joo. Kun nainen katsoo kohti - toisenkin kerran - ja hymyilee just silleen kivasti niin siinä vaatteet ei ole kuin tiellä *nauraa*

      • Silver Bullet

        Mun on pakko kertoa yhdestä mennestä työkaveristani. Se oli sellainen todella upea nuori nainen... sit sillä oli usein päällään sellainen suht tiukka nukkainen pölyinen musta poolo-neulepaita. Vaatteena siis täysin arvoton, ei kelpaisi edes uffille.

        Mä AINA toivoin salaa että se pistäis sen päälle vaikka jokaikinen kerta kun tulee töihin. Se nyt vaan oli tajuttoman ihana vaatekappale sen neidin päällä. Sai aina mun mielikuvituksen laukkaamaan.


      • auh!

        Hui! Olipa säväyttävä vastaus! Ihana!


      • ja ah
        Silver Bullet kirjoitti:

        Mun on pakko kertoa yhdestä mennestä työkaveristani. Se oli sellainen todella upea nuori nainen... sit sillä oli usein päällään sellainen suht tiukka nukkainen pölyinen musta poolo-neulepaita. Vaatteena siis täysin arvoton, ei kelpaisi edes uffille.

        Mä AINA toivoin salaa että se pistäis sen päälle vaikka jokaikinen kerta kun tulee töihin. Se nyt vaan oli tajuttoman ihana vaatekappale sen neidin päällä. Sai aina mun mielikuvituksen laukkaamaan.

        ollapa unelmiesi nainen. Kirjoitat niin kauniisti.


      • Silver Bullet
        ja ah kirjoitti:

        ollapa unelmiesi nainen. Kirjoitat niin kauniisti.

        Kiitos... Kerrompa vielä yhden tarinan, ensirakkaudestani. Opiskeluaikoina onnistuin ihastuun luokkakaveriini. En muista hänen puvuista sinänsä enää juuri mitään... aika tavalliset kuteet päällä useimmiten (paitsi yksissä bileissä, sininen minihame ja vahva meikki... En uskaltanut silloin puhuakaan hänelle, oli niin upea).

        No, enivei. Tää neiti oli varattu. Mä ystävystyin hänen kanssaan ja olin silleen kiltisti. Kokematon kun olin ihmissuhteissa. Yhtenä päivänä hänellä oli sitten tukassa takana rusetti... sellainen pienehkö musta. Mä ihastuin siihen rusettiin välittömästi, se oli jotenkin niin... erilainen. Silloin kenelläkään ei ollut moisia päässään, ehkä ne siihen aikaan oli jotenkin vanhanaikaisia. Taitavat olla edelleen. Siitä sitten sanoin vähän vahingossa että toi rusetti tekee susta muuten tosi kuuman näköisen. Tää likka veti ihan punaiseksi siitä...

        Noh. Se jäi siltä erää siihen. Seuraavana päivänä tää tyttö tuli kouluun ja sillä oli takana ISO samettinen rusetti. Tässä vaiheessa minä tyhmäkin jo tajusin jotain. Siitä tuli puolentoista vuoden täystuliromanssi (ja elämäni pahimmat sydänsurut. Mutta se onkin kokonaan toinen tarina).


    • hametta

      ei päihitä mikään,missään tilanteessa.Naisen sääret täytyy näkyä.

    • ----

      sanotaanko nyt niin että huomion saa helposti vaatteilla jotka ovat seksikkäitä ja ei sellaisia mitä on samanlaisia joka toisella vastaan tulijalla,vaan hieman erikoisempia:)mun mieheni sanoi joskus että hän "halusi" minut siksi että kun minä en ollut ns.tavallinen ja olin erinlainen vaatteita myöten..ja tällä erikoisuudella en nyt taas tarkoita jotain ihme vaate-riepu-naru kötötyksiä,vaan pukeutuu aina hieman erinlaisemmin kuin muut ja ripauksen seksikkäämmin:D

    • vato retro

      Chanel, Gucci, Dior, Sander, Versace, YSL jne

      Kyllä erottuu ja pistää pään pyörälle, ainakin sellaisten miesten, jotka tunnistavat hyvin leikatun vaatekappaleen sellaisen nähdessään.

      Jos säästöbudjetilla olet liikkeellä niin kolme numeroa liian pienet farkkusortsit ja miesten paidasta kiedottu, navan paljastava toppi on myös hyvä. Hameet on mummoille, aurinkolasit ujoille ja bootsit kapakoiden ruusuille, eli ei niitä. Pyöräilysortsit sopivat vain 19-kesäisille piukkabodyille.

      Leveälierinen hellehattu on myös käsittämättömän eroottinen vaatekappale, mutta ei valitettavasti oikein toimi ilman hametta. Lippis ehkä. Teboilin lippis, tiukat farkkusortsit ja ruutupaita, se on kuule siinä. White urban trash meets Ansa Ikonen.

      • sp 86

        erikseen miehet ja metroseksuaalit...näköjään.

        Fiksu mies kuluttaa rahansa mieluummin johonkin materiaan josta KANNATTAA maksaa, kuin design-vaatteisiin, joissa itse materia tai tekniikka ei maksa mitään. Vaan minkälainen idiootti pulittaa (liian) isot setelit tuollaisille joukkohypnoosin taitajille(=muotisuunnittelijat), joiden tekeleissä vain "muoti" ja "(pseudo-)status" maksaa eniten. Vain pinnallinen ihminen, ihminen joka ei kykene filosofoimaan ja ajattelemaan asioita syvällisesti.


    • mielenkiintoista

      Pidän kovasti erittäin pienirintaisista naisista, joten sellaiset vaatteet, jotka korostavat pieniä rintoja ovat mieleeni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1423
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1215
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      102
      1044
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      954
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      928
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      843
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      814
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      794
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe