Näkeekö sen silmistä?

sasa

jos toinen on ihastunut???

10

10162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heppu

      ..sillä jos joku on sinuun ihastunut hän katselee sinua mielellään mutta kun huomaat kääntää yleensä katseen pois...ehkä hiukan nolostuen, joillakin on tosin pokkaa pitää katsekontaktia koko ajan ja silloin voit olla jo aivan varma =) Kun tapaatte nousee hänen huulilleen hymy ja silmät ikään kuin kirkastuvat, joten voidaan kai sanoa että silmistä/kasvoista sen huomaa...mistäpä muualtakaan ;-)

    • -K-

      kyllähän sen näkee, kun toinen katsoo sua suoraan ja syvälle silmiin, niin sen kyllä tuntee ja tietää silloin, että se toinen on ihastunut. Se on mahtava tunne, eikö?!?

    • Kami

      Sen näkee=)huomattava seikka on myös se jota ei välttämättä huomaa helposti..Ihmisen pupillit laajenevat asioista..jotka ovat ns. "ilo silmille" ihastuminen on myös joukossa...tai näin olen kuullut. Myös edellä mainitut ovat hyviä merkkejä!

    • tyttönen

      tää kans merkitä et ois kiinnostunu? Oot tyttö/nainen ja joku poika/mies on vilkuillu sua kauan ja hymyilly ja teillä juttu luistaa ihan älyttömän hyvin. Sitte jäätte kahestaa ja kävelet sen pojan/miehen ohi toiselle puolelle huonetta ja se poika/mies tulee sun perässä ihan sun viereen. Ei liiku siitä mihinkää ja jos sä liikut ni se liikahtaa perässä. Sitte se kysyy et " ootko koko viikon ollu Mikan kanssa tääl töissä" ja vastaat et "oon". Sitte se poika/mies vaa kääntää katseen maahan ja sanoo "just". Ja myös JOS se poika/mies kysyy sulta et "Asutsä Turussa" ja sitte ku sanot "en" ni se poika/mies vaa alkaa selittää jotai " no sitte oon kuullu väärin ku ihan ku oisin kuullu et asut Turussa".

    • bella

      Ihastuessa ihastuu aina toisen silmiinkin, joten niihin on mukava tuijotella. Yleensä ihan liian pitkään. Mutta tollasen asian voi feikatakin, tai sitten kyse voi olla vaan ystävällisyydestä tai kuuntelunhalusta/uteliaisuudesta. Toisaalta taas jotkut ei ihastuessaan pysty lainkaan vastaamaan katseeseen.

    • kokemusta on

      ...silmistä sen näkee. Ku kaveri tuijottaa ja tuijot-
      taa. Mut siihen tarttee vastata jollain tavalla, jos
      on iteki kiinnostunut. Hymyile, kato vähä pois ja heti takas. Jos se vielä kattoo, niin selvä peli.

    • Tupuna

      Kyllä, jos haluaa nähdä. Minä en varattuna naisena halunnut nähdä, kun yksi parhaista ystävistäni (eri sukupuolta) toljotti minua aina sillä tavalla... Ja kun lopulta pitkän ajan kuluttua oli pakko tajuta, mistä on kyse, rupesin karttelemaan häntä ja käyttäytymään ikävästi häntä kohtaan. Samaan aikaan itkin ikävöin hänen ystävyyttään. Ei mikään siisti tapa tappaa toisen tunteita.

      Onneksi hän ei enää ole minuun ihastunut! Ystävyytemme palautui ennalleen kun hänkin löysi elämänsä naisen ja puhuimme asiat selviksi.

    • Pilvi

      aika paljon persoonastakin, tuossa joku jo sanoikin että jotkut ei pysty ihastuessaan edes vastaamaan katseeseen. Kertoohan se jotain jos joku tykkää sua katella silmiin tai toisaalta välttelee (haluu peittää ihastumisensa). Sanoisin et silmät kertoo paljon, mut sitä ei vaan voi selittää miten ne sen kertoo. Jos katseet kohtaa niin siinä on niin kuin vaan jotain enemmän. Tai siltä ainaki joskus itestä tuntunu. Paha mennä sanoon kuinka paljon voi pistää oman mielikuvituksen piikkiin. Mutta yleensähän vaistoihinsa kannattaa luottaa...Ite oon monta kertaa aavistanu jos joku on ollu muhun ihastunu, ja oon sit vasta myöhemmin kuullu tunnustuksen henkilöltä iteltään. Siis semmosiltakin kenen kanssa en muuten oo hirveesti ollu lähemmin tekemisissä. Ei siihen mitään toljotusta tarvi vaan kyllä lyhyestäki silmäilystä voi päätellä aika paljon...

      • nora

        Kyllä sen näkee silmistä ja se on ihanaa :)


    • Naapuri

      Kait sen näkee,vaikka ei välttämättä haluiskaan...siis jos kyseessä on et molemmat on varattuja ja vielä naapureita keskenään!Eli meidän naapuris on yx kundi,joka on myös käyny meil vierailul muijansa kanssa.Muija ei huomaa mitään,kun sen mies kattelee mua(piiiiitkäään...)ja hymyilee-välillä vois jopa sanoa,et hyvä kun ei iske silmää!Kahdestaan kun jäätiin olkkariin vähäx aikaa niin tää kundi ei oikeen keksiny puhumista(norm.jutustellaan kun muut on paikalla).Pihassa kun tulee vastaan niin joskus oon huomannu kun kattoo perään ja vasta aivan äskettäin kun kundi oli menossa sisälle ja huomaskin että mä olin tulossa kans ulos niin kääntyki takas ja lähti käveleen mun ohi niin et varmasti sai taas kattoo ja hymyillä ja moikata.Erään kerran kun se kävi meillä jotain juttua fixaamassa ni huomasin ku nojasin ovenpieleen et se kääntyy mua kattoon ja silloinkin katto tosi merkitsevästi(eikä tosiaan ollu ainoo kerta)ja kun kiittelin häntä tuosta em.nii katto jotenki alta kulmien mutisten "ole hyvänsä".Useinkaan kun mun mieheni juttelee tai moikkaa tätä miestä,ei se silloin hymyile-siis pitäiskö mun tulkita tästä jotain ja mitä??!!?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe