karppaus.info :: keskustelufoorumi

Karppi

13

6223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hämärää hommaa
    • toikei-8

      toikei-8 96 kg

    • vain viihdekäyttöön

      Ei sovi aloittelijoille. Sotkettu kaikki karppaustyylit ja muutenkin hyvin sekava. Aloittelijat syö kaikkea tekstien mukaan eivätkä laihdu. Käytetään omituista kapulakielta (hah! "uudetkin" karppaajat osaavat jo ensimmäisessä viestissään). Suositellaan esim. Felixin majoneesia, vaikka se on kasvirasvapohjainen. Toisaalta sillähän se villitys pian loppuu kun ei toimi. Ketoosiin pyrkivät vetävät marjoja ja hedelmiä ja juopottelevat ja sanovat, että ei läski lähde. Ohjeisiin on työnnetty kaiken maailman viljoja ym sekavaa. Pari vakiokirjoittelijaa (em. "uudet") luo itselleen jatkuvasti uusia nimimerkkejä, mutta totuus kävijämääristä selviää esim. senttien mittaus -osiosta. Sielläpä ei olekaan ketään ihmettelemässä senttien katoamista. Ruokaohjeet asiantuntemattomia. Käsketään korventaa ruokia ties kuinka kauan, että varmasti kuivuvat uuniin/hellalle ja kaikki vitamiinit on palaneet pohjaan. Paistolämpötilat on hatusta vedettyjä, samoin aineiden käyttösuhteet. Ulkomaan- ja lomareissuilla heitetään aina hiilarien laskennat sikseen ja sitten vaan "palataan ruotuun". Jos Heikkilä toimisi noin se ei varmaan koskaan ehtisi karpata kun on aina reissuilla. Jos joku on oikeasti aiheesta kiinnostunut kannattaa lukea kirjoja.

      • Karponaattori

        Jep näitä loma, synttärit tai mikä tahansa syy poiketa karppauksesta ihmisiä riittää. Karppi ruokavalio on yhtä kuin ruokavalion muutos lopullisesti. Ensimmäisen karppaus vuoden jälkeen kun haluat syödä karkkia, pizzaa tms, ni se ei vaikuta enään mitenkään, mutta pari kertaa kuussa on silti maksimi. Olen syönnyt karpisti jo 3 vuotta, joten ainakin mun kohdalla homma toimii. Laihdutin 15 kiloa puolessa vuodessa, kun aloitin karppauksen ja nyt olen pysynyt 13 kiloa laihempana pysyvästi.(aina tulee se 2 kiloa, kun syöt hyväkarppia)
        Nooooh... hiilari koukusta eroon pääseminen vie sen vuoden ainakin, joten tsemppiä kaiklle...herkutella voi vaikka levyn suklaata, jos olet ensin totuttanut elimistösi karpiksi, mutta kuten sanoin max 2 kertaa kuussa.
        ps.herkuttelun tarve vaan vaiheittain pienenee.


    • Kakekarppi

      Kyllä minä niillä tiedoilla olen jo pari vuotta pärjännyt, ruokavalion perusteet ovat hyvin selkeästi esillä. Ja kun lukee ruoka-aineiden tuoteselosteet ja omaa laskutaitoa, niin hyvin menee.

      Ihan tosissaan karppaajat ottavat asioista selvää, eivätkä hätiköi kirjavien ohjeiden suhteen.
      Ulkomaan matkoilla pyrin pysymään tiukasti ruokavaliossani, mutta kyllä lipsahduksiakin tulee, senhän tunnen vain itse vatsassani. Lentomatkoilla ei juuri ole valinnanvaraa ruoan suhteen. Tosin lyhyillä matkoilla ei tarvitse kuin vettä, eihän sitä tarvitse kokoajan syödä..

    • 2631

      Karppaus oi ihan kannatettava elämänmuoto.

      • 2631

        karppauksessa kannattaa luoda ihan itselle sopiva muoto.Näin sen kanssa on helppo elää eikä se ole mitenkään elämää hankaloittava homma.Itse olen nyt elänyt näin vasta pari kome kuukautta eikä se ole hankaloittanut elämää millään tavalla ja olo on aivan mainio.Olen suunitellut käyväni puolen vuoden kuluttua lääkäri/labrassa testauttamassa kaikki arvoni.Varmuuden vuoksi.Paino on pudonnut tänä aikana hieman vajaat kymmenen kiloa.Hyvältä tuntuu!


    • tyyppi 1

      mitä mieltä olette? rasvaton maito vai kevyt maito tai kulutusmaito
      voi vai margariin
      entä kanan munat
      Minulla on tyypin 2 diabetes, verenpainetta , kammiolisälyöntiä, painoindeksi 24. Kumpi on tärkeämpää hoitaa tyypin 2 diabetes vai sydän riskit? Liikuntaa olen ikäni harrastanut

    • Sydänriskit

      Rasvaton ja kevytmaito,sekä margariini.Kananunia enintään kerran viikossa.Sydänriskit on tärkeää hoitaa.

    • terveys ennen kaikke

      Kulutusmaito ja voi. Kananmunia voi syödä vaikka joka päivä.

      • Terveellisempää

        Ehdottomasti rasvaton/kevytmaito ja margariini.Kananmunia ei ole suositeltavaa syödä joka päivä,vaan enintään kahdesti viikossa.


    • Simon Flint32

      Lue kirja: Simon Flint "Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille" Nordbooks 2014, niin siitä se järki kirkastuu.

    • molisko

      Ehdöttömasti mahdollisimman luonnnonmukaista, eli ei missään tapauksessa margariiniä eikä kevytmaitoa, vaan täysmaitoa ja voita myös kanamunia. Mutta sitten myös salaatteja ja vihanneksia joissa vähän hiilareita. ? tietysti marjoja, mutta ei mielellään hedelmiä. Kanamunia voi syödä halun mukaan, monipuolinen ruokavalio on hyvä, mutta vähillä hiilareilla.

      Kun sekoittaa 1 litra oliiviöljyä kilo voita ja litra vettä ja maustaa yreteillä ja valkosipulilla ja sekoittaa sekoitimella niin saa luonnonmukaisen levitteen. Voi toki tehdä pienemmän annoksen, mutta samalla sekoitusuhteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe