Hämeentien Autopalvelu

Pärre2

onko kokemuksia ja jos on niin mitä mieltä Viikissä sijaitsevasta Hämeentien Autopalvelusta?
Onko hinnat kilpailukykyisiä ja mikä tärkeintä osataanko siellä huoltaa/korjata autoja...entä palvelu?


Asiallisista vastauksista kiitos

27

5711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viedä

      autoa sinne korjattavaksi, kokemusta on! Kusettaa minkä kerkii/pystyy!! ÄLÄ VIE SINNE AUTOASI MISSÄÄN NIMESSÄ!!!!!

      • ransukoira

        juuri näin ja annas esimerkki kun olet noin jyrkkä.Koita keksiä ,koita koita!


      • Jomppe82
        ransukoira kirjoitti:

        juuri näin ja annas esimerkki kun olet noin jyrkkä.Koita keksiä ,koita koita!

        Itse en enää välttämättä veisi autoa sinne huoltoon? Skodan 90tkm määräaikaishuollon hinta oli edullisin kaikista huoltamoista, joista kysyin tarjousta, mutta sitten kun hain auton niin hinta olikin noin 200 -euroa kalliimpi, kun alunperin oli puhe. Autoon oli pitänyt vaihtaa sitä sun tätä, eikä näistä lisäkuluista ilmoitettu puhelimitse vaan lasku tuli autoa noudettaessa täytenä yllätyksenä.


      • Todella petetty!
        Jomppe82 kirjoitti:

        Itse en enää välttämättä veisi autoa sinne huoltoon? Skodan 90tkm määräaikaishuollon hinta oli edullisin kaikista huoltamoista, joista kysyin tarjousta, mutta sitten kun hain auton niin hinta olikin noin 200 -euroa kalliimpi, kun alunperin oli puhe. Autoon oli pitänyt vaihtaa sitä sun tätä, eikä näistä lisäkuluista ilmoitettu puhelimitse vaan lasku tuli autoa noudettaessa täytenä yllätyksenä.

        Jep jep!

        Samoin kävi omalle oculle...

        60 t huolto arvioitiin todella edulliseksi. Hinta noudettaessa melkein tuplat. Selitys oli että oli puhelimessa ilmoittanut vaan materiaalien hinnat. Samoin olivat unohtaneet laittaa moottorin puhdistus aineen jonka viskasivat tiskillä kouraan saatesanoin kaada itte tankkiin.

        Omistajan kanssa väänsin hetken asiasta tiskillä, mutta kiireestä johtuen en sitten jaksanut sen enempää siinä tinkaamaan vaan maksoin laskun ja läksin. Oli muuten viimeinen kerta kyseisessä liikkeessä.

        Reklamoin asiasta AD Finlandille josta sain pitkän odottelun jälkeen vastauksen ja ihan ok hyvityksen.

        En todellakaan suosittele!

        Nykyisin auto käy aina kotikonnulla Savon sydämessa. Hinnat samat ja kaikenlisäksi oikea merkkihuolto. Kannattaa etsiä Kuopion suunnalta eräs huoltoasema jolla Skodan merkkihuolto...


      • pettynytmies

        todella paskaa palvelua, yrittävät räpeltää kaikennäköstä mutta eivät saa loppujenlopuksi autoa kuntoon. En suosittee kenellekkään kyseistä paikkaa. Ei ole hinnaltaankaan yhtään halvempi kuin mikään muukaan.


      • HameentienKangaspalvelu

        Harmillista että löysit tämänkin ketjun vasta sen jälkeen kun olit jo rahasi näille koijareille kantanut.


    • Occu

      Kojelaudassa rasvajäljet huollon jälkeen, jotka eivät olleet taatusti aikaisemmin, huomasin myöhemmin paremmassa valossa, en sanois että edullisimpia paikkoja muutenkaan

    • KIITOLLINEN ASIAKAS

      Perjantai-iltana autoni akku ei latautunut. Autoliiton tiepalvelusta sain tiedon lauantaisin auki olevasta huoltamosta, minne autoni hinattiin. Aamulla soitin pomolle, joka lupasi tehdä parhaansa matkani jatkumiseksi vaikka työn puutetta huoltamolla ei lauantainakaan ollut. Autossani todettiin vika sekä vanhassa akussa että laturissa eli molemmat oli vaihdettava. Varaosat saatiin hankittua ja työ tehtyä samaisena lauantaina. Palvelu oli hyvin asiallista ja ystävällistä. Hinta-laatu -suhde oli erittäin hyvä. Minulta Hämeentien Autopalvelu saa täydet pisteet joka suhteessa. Yllätys oli vain nykyisin harvinaistuva asiantunteva, informoiva ja henkilökohtainen palvelu. Viikkoni on pelastettu, kiitos myös lauantaisin aukiolevan Hämeentien Autopalvelun.

    • Älä jauh, kukkuu

      Vaikkutti enemmänkin kiitolliselta osakkaalta

      • KIITOLLINEN ASIAKAS

        No hohhoijaa! En ollut ikinä aiemmin kuullutkaan koko firmasta eli tämä selvennyksenä jonkun mielikuvituksen tuottamaan keksintöön osakkuudesta. Jotkut jaksavat tosiaan jauhaa.


    • kgujgluyf

      Voisihan täälä alkaa uudestaan jutella focuksen jakoremminvaihdosta,
      kuinka onnistunut korjaus se kaikenkaikkiaan oli.
      Lukeneet tietää.

    • Never

      4 kertaa kokeiltu, ei ikinä enää. Lasku ja lopputulos AINA jotain muuta kuin sovittu.

    • jazz2

      Minä olen käyttänyt autojani Hämeentien autopalvelussa jo siltä ajalta kun liike sijaitsi vielä Sörnäisissä. Itse olen tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen ja välillä olen käyttänyt muitakin korjaamoja ja sitten palannut ko. firmaan. Autoina Nissan Micra ja Honda Jazz, vanhimmalla Micralla tuli aikoinaan 240000 kilometriä täyteen minulla ja korjauskulut pysyivät kohtuullisina.

    • Sähköjänis

      Pieniä juttuja tuolla voi vielä ehkä teettää, mutta mitään suurempaa ei missään nimessä kannata tehdä. Yrittäjä rikkoi autosta moottorin, laskutti tuhansia euroja eikä tänäkään päivänä suostu kantamaan vastuuta.
      Koko tarina löytyy verkosta;

      http://korjaamolla.blogspot.fi/2011/07/moottori-on-kunnossa.html

      Tuosta kun lähtee takaisinpäin lukemaan, saa aika hyvän kuvan siitä mitä Hämeentien Autopalvelusa oikein osataan.

      Korjaamolla siis 2vk ja 2500 euron korjauksesta tuli lopulta 4 kuukautta kestänyt 5000 euron remontti, jonka seurauksena oli se, että korjaamo väitti auton moottorin olevan kunnossa, mitä se ei ollut. Korjaamo oli rikkonut autosta dieselsuuttimet, joiden korjaus maksoi vielä lähes 4000 euroa.

      Välttäkää tätä kuin ruttoa, vain masokisti ottaa sen riskin että vastaava tilanne käy omalle kohdalle!

      • as2

        Joutu kyllä ihan lukemaan koko tekstin ja korjaamo alalla työskentelevänä ei voi oikeen kuin tuskastua. Jotta voi asiat mennä vaikeamman kaavan kautta.

        Semmonen tuli vaan mieleen että oon muutaman tapauksen itte nähnyt kun ihmiset on tehnyt remontteja noihin pumppusuutin diisseleihin ja siinä samassa kun ottavat suuttimet pois niin päättävät kaikessa viisaudessa puhdistaa ne suuttimen rungot metalliharjalla tai muulla vastaavalla ja sehän on sitä myöten entinen sitten. millä lailla se suutin oli rikki, onkos siitä tietoa?


    • Sähköjänis

      Suuttimet on tallessa, mutta niitä ei ole tarkemmin tutkittu; muistikuva on että puhdistamisesta olisi jopa ollut puhetta aikanaan, tai että korjaamo olisi ehkä sanonut puhdistaneensa suuttimet. Toinen mitä olen itse kuullut on että ne täytyy säilyttää pystyasennossa, että voivat mennä ihan väärästä säilytyksestä tai käsittelystäkin jo rikki.

      Auton kansi kävi koneistuksessa, eli suuttimet on käyneet siitä irti, ja ihan selvä hommahan tuo on että ne on siinä yhteydessä rikottu. Hämeentien Autopalvelun Laitinen vai Lahtinen ei vaan suostunut myöntämään virhettään; neljä kuukautta etsi vikaa ja kun ei löytynyt, väitti moottorin olevan kunnossa, että kassan kautta ja kiitos.
      Sopimus kun oli että moottori tulee sitten kanssa kuntoon sillä viidellä tuhannella eurolla jonka korjaamo veloitti. (Vaihtomoottorinhan olisi saanut jo paljon halvemmalla!)

      Näinhän siinä kävi että vika sinne oli aiheutettu, ja neljä tuhatta euroa meni lisää korjaamiseen Laakkosella, ja niitä pitää yrittää oikeusteitse sitten takaisin saada. AD Hämeentien Autopalvelun yrittäjä vain nauroi puhelimessa että itse rikoit moottorin, kun soitin kertoakseni että moottorissahan se vika oli, että menee nyt heidän vahingokseen tämä..

      Että sellaista AD-korjaamolaatua.

      Olen asiasta lähettänyt useita kirjeitä myös AD-ketjuun pyytäen kannanottoa asiaan, kun ketju lupaa laatua ja takuuta työlle; yli vuosi on mennyt, viimeisimmästäkin jo kolme kuukautta, mutta mitään ei ole kuulunut.

      Laatua. Niinpä.

    • Sähköjänis
    • ...

      Joulu alla.jakorremmin vaihto,
      kaksi päivää,poikkesi.
      ilmiriita,auto kuukauden korjaamolla.
      ad,ei vastuuta,
      ei lähe käyntiin enää,myös pumppuvika
      Kaikki tämä kokemus maksoi minulle lähemmäs 3000 euroa

      • Sähköjänis

        Kuluttajaneuvojalle puhelua ja sitten kuluttajariitalautakuntaan, niin itsekin joudun tekemään. Ja tarvittaessa sitten käräjille. Muuten tuo huijari vaan jatkaa kusettamistaan maailman tappiin saakka.


    • peekoooo

      Aivan järkyttävää palvelua. Yrittivät nostaa hintaa 100e.
      Eivätkä saaneet edes kaikkia vikoja korjattua.

      En suosittele!

    • kevät20166

      En itse enää veisi tuonne, pakoputken korjasivat,,,,muutoinkin piti olla priima-kunnossa, mutta kun vein suoraan korjaamolta katsastukseen...eipä mennyt läpi...vein merkkihuoltoon...homma toimi ja läpäisi katsastuksen. Jäi ikävä maku.

      • HämeentienAutopalvelu

        Ainakaan tekninen osaaminen ei ole Hämeentien Autopalvelun vahvuuksia.


      • 16yrsago

        No ei ole meno muuttunut. Itse lopetin liikkeen käyttämisen jo v. 2000 firman sijaitessa Sörnäisissä.

        Mm. Umpiot vaihdettiin ennen katsastusta. Kerroin vieressäni, että ne pitää muistaa suunnata, vien katsastukseen. Hakiessa varmistin, että onhan suunnattu. On kuulemma, pitäähän ne aina suunnata kun umpiot vaihdetaan. Hyppäsin autoon ja toinen valo sojotti puiden latvuksiin ja toinen muodosti valotäplän parin metrin päässä autosta. Ilmoitin, että nyt täytyy suunnata heti. Ei oikein meinannut onnistua, kun kuulemma liike menossa kiinni. Kerroin ettei liike mene tältä päivältä kiinni ennen umpioiden suuntausta ja se sitten tehtiin. Hylsy tuli katsastuksessa pakokaasupäästöistä. Laskun mukaan kaasarin säätö oli tehty. Todellisuudessa oli vain laskutettu.

        Myöhemmin autoon tuli jotakin vemputusta. Virheekseni vein tuonne korjattavaksi. Vaihtoivat ulomman vetonivelen.. Vemputus jatkui. Vaihtoivat toisen ulomman vetonivelen. Vemputus jatkui. Toinen korjaamo huomasi heti vian olevan vanteessa. Sen jälkeen uskoin kokemuksiani ja vein jatkossa autoni ja rahani muualle.

        Tuollaisista lafkoista se autokorjaamoiden maine kumpuaa.


      • HämeentienAutopalvelu

        Onhan tuo yrittäjä aikamoinen vempula, tuhansien eurojen laskua kuluttajariidasta pelätessään vaihtoi yrityksen mekaanikonsa nimiin ja eri Y-tunnukselle, itki sitten kuluttajariitaan että ei nyt ole ollenkaan tästä yrityksestä kysymys ja tuleepa tästä haittaa ihan nyt väärän firman maineelle - ja savun hälvettyä palasi takaisin samannimisen uuden yrityksensä toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

        Rehellisyys, vastuunkanto tai osaaminen eivät ole tämän yrityksen vahvuuksia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe