minkälainen tyttö on hyvännäköinen?

kysyvä-

kertokaapa pojat millanen tyttö on teistä hyvännäkönen?

23

5285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ^19år^

      kyselyt jatkuvat..

      (En voi kovin yksiselitteisesti sanoa minkälainen on hyvännäköinen tyttö.Helpompi olisi kertoa millainen EI ole hyvännäköinen.)

      No vastataampa sitten:
      -Ensiksi naama ratkaisee hyvin paljon,tytön pitää olla "söpön/kiltinnäköinen" ja mielellään hymyilevä.Ei mitään nyrpeänaamaista.Vaikka olisikin vähän ylimääräistä painoa (esim. pieni pömppis)niin naamasta EI saa olla mikään punkero..(Ehdoton kriteeri nro.1)

      -Hyvännököinen EI ole kauhean ylipainoinen,vaan pituuteensa nähden normaali.Edelleenkään takamus ei saa olla hehtaari tai teinikapea.

      -Myös vaatetus ja hiustyyli vaikuttavat "hyvännäköisyyteen".Vaatteina Ei saa olla mitkään kovin "radikaalit" (esim. kirkonpolttajatyyli).Kaikki muut hiustyylit voivat/ovat olla hyvännäköisella paitsi nuttura tai siniseksi/vihreäksi/vaaleanpunaiseksi värjätyt hiukset.Eikä tietenkään kalju.Muuten hiusten pituudella ei niinkään väliä.

      -Pituus ei sisäänsä ole ratkaisevaa,mutta kamalan pitkät (yli 190-195) tytöt eivät kauheasti innosta.

    • asaasaasa

      Vaikea määritellä positiivisesti hyvännäköinen tyttö. Kokonaisuutena ehdoton ykkönen on -aina- olemus, mutta tässä taisit kysyä vain ulkonäön puolelta. Mielestäni tyttö saa kylläkin näyttää melkein miltä vaan, jos vaan olemus on juuri se oikea... Tässä nyt Ihanneulkonäkö:

      ->Normaalipainoinen on kaikista paras mielestäni. Ei siis mikään anorektikkoa lähentelevä, mutta toisaalta ei mikään xxl -kokoa oleva tyttönen. Ei mitkään muutamat liikakilot nyt itseäni haittaa, mutta normaali hoikka vartalo on kaikkein kauneimman näköinen.

      ->Hiuksilla on jossain määrin merkitystä. Sillä onko blondi vai brunette ei ole väliä, mutta selvästi värjätyistä hiuksista en pidä laisinkaan. Esimerkiksi pikimustaksi, kirkkaan punaiseksi, vihreäksi tai siniseksi värjätyt hiukset ovat järkyttävän näköisiä. Tosin nuo mustat hiukset ovat myös kauniin näköiset, jos ne vain ovat tytöllä luonnostaan, eikä väriä korosteta esimerkiksi mustalla värillä kasvoissa...

      ->Kasvot ovat myös minun mielestäni tärkein osa ulkonäöstä. Luonnollisesti kauniit, söpöt, kasvot ovat kauneimmat, joissa meikkiä ei ole käytetty. Toki kyllähän meikkiäkin saa kasvoissa olla jossain määrin, mutta kilokaupalla puuteroidut kasvot ja maalatut huulet eivät kovin kauniilta näytä. Ehdottomasti EN voi sietää minkäänlaisia koruja kasvoissa (toki korvakorut saa olla), kuten huulikoruja tai nenärenkaita! Samalla tavalla erittäin ällöttävältä näyttää kasvojen "maalailu" mustalla goottityyliseksi...

      ->Pituudeltaan pidän enemmän lyhyistä tytöistä, sillä itsekkin olen aika lyhyt. 140-165cm on ehkä se optimaalisin pituus, sillä oma pituuskin on vai 170cm pienemmällä puolella. Toki jos olisin 200cm pitkä, niin toki tyttökin saisi olla vaikka 190 pitkä.

      ->Usein korostetaan rintojen tai pepun merkitystä naisten kauneudessa, mutta omasta mielestäni näillä ei ole niinkään väliä. Koska itse pidän siis lyhyemmistä tytöistä, niin tällöin oikein isot rinnat ovat pikemminkin rumat kuin kauniit. Itse pidän oikeastaan eniten aika pienirintaisista tytöistä, eli periaatteessa rinnat voivat olla kuinka pienet tahansa. Pepun osalta samalla tavalla sopusuhtaisuus pituuteen nähden on ihanne, eli mielummin hieman pienempi, kuin järjettömän leveä ahteri :D

      ->Yleisesti tytöllä saa mielestäni olla vähän lihaksiakin ja muutenkin urheilullisen näköiset tytöt ovat kauneimpia. Vaatteiden osalta normaalit, ehkä vähän urheilullisemman näköiset, vaatteet ovat kauneimpia. "Teinipissiksen" olemus ja pukeutuminen on hirveimmän näköistä, mitä vaan voi olla.

      Yleisesti tärkeä on korostaa olemusta ylitse ulkonäön, eli periaatteessa tytt saa näyttää melkein miltä vaan. Toisaalta jos tyttö pukeutuu goottimaisesti, niin on erittäin todennäköistä, että myös olemus ei ole mukava, eli jossain määrin myös vaatetuksella on merkitystä.

      • mur!!

        "..jos tyttö pukeutuu goottimaisesti, niin on erittäin todennäköistä, että myös olemus ei ole mukava.."

        Kuinka monta gootti-tyylistä ihmistä muka tunnet??


    • apologies

      Olen itse 19v sellanen "keskisuosittu" poika. (kerroin ihan vaan sen takia, että saat pienen kuvan kuka on tätä mieltä:)

      Olen aika vahvasti samaa mieltä näissä asioissa kuin edellinen vastaaja, mutta teen silti oman "listan":

      -Naama ratkaisee hyvin paljon ainakin minulle. Jos on vähän finnejä tai näppylöitä, ei haittaa. Tärkeintä on kasvonmuodot ja silmät! Muutenkin jotenkin semmonen miellyttävä kasvoinen(hymyilevä, mutta ei väkisin hymyilevä eikä liikailoinen) jää hyvin mieleen. Jos kasvoissa on jokin erityinen piirre tai erityisen kaunis kohta(kauneusluomi, nätit silmät, isot huulet, todella valkoiset hampaat ym...) niin se jää heti mieleen.

      -Hiukset ovat ainakin minulle melko tärkeät tytöllä. Ei tarvitse olla miljoonaa eri väriä tai käydä kerran viikossa kampaajalla, mutta hiuksien pitää olla puhtaat ja siistit. Otsatukasta ei pidä valtaosa minun kavereista! Itse tykkään bruneteista, mutta se nyt on ihan mieltymyksistä kiinni kuka tykkää mistäkin. Jos tytöllä on semmoset maantien väriset hiukset niin kannattaa laittaa jonkin näköistä väriä hiuksiin, että tulee vähän eloa.

      -Kropalla ei ole niin paljon väliä jos naama on kaunis. Tottakai rusketus on plussaa jos ei kuitenkaan mene liiallisuuksiin. Rasvaa voi olla vähän kunhan ei pursua vaatteista. Tissien tai takapuolen koosta on vaikea sanoa koska niidenkin osalta on niin paljon eri "mielipiteitä". Kunhan ovat jotenkin sopusuhtaiset. Ryhti on melko tärkeää, koska on ärsyttävää katsoa tyttöä joka laahustaa eteenpäin tai on muuten ihan vetelän näköinen. Ei tarvitse mitään missikävelyä, kunhan on sellasen reippaan näköinen.

      -Vaatteet vaikuttavat myös, mutta ne ei ratkaise sinänsä mitään. Tärkeintä on että vaatteet ovat siistit ja puhtaat. Toki aurinkoisella säällä minihame, lyhyet shortsit, toppi, lyhyt t-paita tai vastaavat ovat aika kivoja, mutta ei sillä pelkällä paljaalla pinnalla mitään saa(paitsi baarissa).

      -Korut ovat hienoja tytöiilä jos niitä on kohtuudella. Eli korvakorut, kaulakoru, sormus ja mahdollisesti ranne tai nilkkakoru on jo aivan tarpeeksi ja sen jälkeen alkaa mennä jo vähän liiallisuuksiin. Kynsilakoilla tai muilla ei ole hirveästi merkitystä, mutta aivan kirkkaanpunaiset tai mustat ym ovat hieman oudon näköiset nykyään. Lävistykset tai tatuoinnit ei ole kovin hienoja tytöillä. 1 tai 2 pientä nättiä tatuointia menee kyllä mutta ei enempää.

      -Muutenkin sellainen naisellinen olemus, hieman salaperäinen katse tai luonne, luonnolliset kasvot(ei meikkiä paljon), ja iloinen asenne ovat tärkeitä. Salaperäinen ei tarkoita että pitää alkaa leikkiä jotain vaan että tyttö ei ole mikään kana joka dramatisoi omia tapahtumia tai hölisee/kiljuu koko ajan. Asiallinen, mutta menevä pitää olla.

      Eiköhän tuosta saa jo jotain tolkkua siitä mistä pojat tykkää.

      En jaksa tehdä omaa otsikkoa, mutta pistäkäähän myös tytöt omia "kriteerejä" tänne!!!

      • tyttööö15

        joo eli mieleiseni "unelmapojan" ulkonäkö...;D

        Eli eka vaikka pää. Pojan kasvojen täytyy olla sellaiset, joita pystyy katsomaan:D finnit yms. näppylät ei minua haittaa, mutta jos niitä on repinyt punaisen vertavuotaviksi ja ne näkee sen takia jo kaukaa, ei sekään mitenkään hyvännäköistä ole! pidän itse kiltinnäköisistä pojista, jotka hymyilevät (minulle on tärkeää että pojalla on ihana hymy) ja muutenkin avoimuus ja puheliaisuus on plussaa(ei nyt liittynyt ulkonäköön, mutta..) hiusten värillä ei ole väliä, mutta itse pidän lyhyhköistä ja vaikka geelillä tai jollain sekaisesti laitetuista hiuksista, ne ovat ihania! silmät olisivat vain kirkkaat, ei verestävät tai mtn.ja en tykkää yhteenkasvavista kulmakarvoista, hyi! ne saa rauhassa nyppiä pois, vaikka se varmaan onkin joistaki pojista homohtavaa. Se että poskiluut "näkyvät" sillee tavallisesti, on tärkeää. en tykkää pojista joilla posket ovat pyöreät tai vastaavasti pelkkää luuta ja nahkaa.

        pojan täytyy olla semmoinen normaali, ei yli- eikä alipainoinen. muutama kilo sinne tänne ei haittaa, eikä painolla ole edes väliä, riippuu miten se näkyy;) mielestäni pojilla pitäisi erottua jonkimmoiset lihakse EI mitään suuria vaan sellaiset mukavat sopusuhtaiset:) maha voisi olla joko vähän pömppö tai mieluummin lihaksikkaampi, ei tarvi ihan sexpäkkiä olla mutta kyllä sekin kelpaa:)) sekä pieni tai suurempi haba:D
        ja pojan pitäisi olla minua pidempi, yli 175 tässä tapauksessa, itse olen siinä 170-172 välillä:) ja haluaisin että pojalla ei ole minua pienempää jalkaa, itselläni on hirveän suuri jalka, kokoa 40-41:( vihaan jalkapohjiani, muttei voi mitään.

        ja mielestäni perse voisi olla ihan perus, ei mikään naisen pyöreä, vaan sellainen mukava miehekäs:D ja jätkällä ei mielellää mitää tissejä! Itselläni kun ei ole myöskään, vain A-kuppi:(( minusta ne ovat ihan mukavat, mutta tuskin jätkiä miellyttää, jos heidän rintansa ovat samankokoiset kuin minun. ja pojalla pitää olla rintalihakset!

        ja pukeutuminen: ei mtn gootti- tai hevarityyliä, minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta unelmapojalla en sitä tyyliä näe. mukavat, perusvaatteet ja t-paidat, jotka korostavat hyvää kroppaa on mielestäni kaikkein parhaimpia. ja urheilillisuus plus vähän muotia on hyvästä!

        juu siinä se oli, olen siis 15 vuotias tyttö ja pelaan fudista ja asun espoossa ja rakastan jätkiä


      • Panini

        Heh A-kupit. Siitä vaan onkimaan komeaa, lihaksista poikaa.


    • fatal error

      MUTTA EI ROKKARI/GOOTTI/HEVARI/EMOTYYLIÄ!

      Olen usein kuullut väitettävän että tytöt pukeutuvat ja meikkaavat pääosin poikien takia. Toki päteehän tämä hyvin pitkälti myös päin vastoin. Mutta jos tytöt luulevat että pojat tuntevat jotakin vetoa em. tyyleihin, he ovat erittäin väärässä.
      Toisaalta jos tyttö haluaa itse omasta tahdostaan pukeutua tällä tavoin, en lähde sitä kritisoimaan.

      • Klaf

        Niin ihminenhän se on pääosassa, ei se miten tämä pukeutuu tai mitä musiikkia kuuntelee. Kuitenkaan en kiellä ettenkö haluaisi mieluiten itseni kaltaista rokkari/metallisti tyylistä tyttöä. Kunhan tyyli ei ole pelkkää pintaa, vaan on omistautunut sille.


      • nuunuunuu

        Joo, aivan totta, että pukeudun ja meikkaan osittain poikien takia. Olen nähkääs ottanut tehtäväkseni poikien epämiellyttämisen.

        Kyllä mä ymmärrän sun mielipidettä, etenkin jos itse edustat jotain aivan muuta kuin mainitsemasi tyylit. Toisaalta veikkaan, että esim. emotyttö pukeutuu emomaisesti meillyttääkseen emopoikaa, - ei sinua.


    • oon 14v
    • pojuhh16

      No itte diggaan muijista joil on suht isot (ei liian) ja kiinteet tisut, käyttää farkkuja tai jtn farkkuminaria, sit stringit ;) ja timmi peppu..

    • Namitissiä

      Muijjalla pitää olla perseessä kokoo ja isot tissit ja aina valmis ottaa poskee

    • kunhan_kerron
      • ghjkghj

        Homman nimihän tuossa oli siis: Paikoillanne, valmiinanne, heppinne:


    • ponihomo

      johan, täällähän syvällisiä pohdintoja on majaansa pitämässä1

      mutta takaisin topicciin, unelmieni tamma:

      luonne:
      ehdottomasti se tärkein ja ratkaisevin! kunhan on fiksu tytteli joka tykkää esiintyä silmänruokana 4chanissa ja vierailla kinkyissä unissani. sellainen herttainen ja kiltti mutta pimeänä puolena myös vähän tuhma ja tottelematon ;)

      harja (&häntä):
      no, tämähän on monille ikuinen dilemma. millainen letti on viehättävä? ite pidän selllasia punkkarimaisia misuja just kuumina mikä on sikäli jännää, ku ottaa huomioon, että ponit kasarilla oli aika pliisua viihdettä. mutta ei kai pornoa nyt juonen takia muutenkaan...?
      sateenkaarivärit harjassa toimii myös ehdottomasti! <3

      perse:
      monien mielestä muijassa se tärkein. ymmärrän toki, hyvä lautanen on puoli ruokaa! diggailen eritoten sellasia todella pehmeitä, vähän ovaalinmuotosia lautasia. takaalaitettavan näkönen, jos ymmärrätte.

      tissit:
      täh?!

      erikoistaito:
      kokkaus ja jalkojen ja vähän muidenkin anatomisten osien hierominen iltamyöhällä. söpöysmerkkinä voi oikeestaan olla mikä hyvänsä, en oo niin kranttu :) tärkeintä että osaat käyttää mikroo ja rakastella fimin tunnarin tahtiin.

    • ihanneoika

      eli mun mielestä ihanne pojan pitäisi olla sopusuhtainen ei kovin pitkä muttei lyhytkään ehkä joku 160-170cm

      kasvojen täytyy olla puhtaat(ei paljon finnejä) ja myös hyvin positiivinen. hymy

      vaatteilla ei ole kovinpaljon väliä kunhan ne ovat puhtaat

    • ThatsSooCute

      160-170 cm pitkä meren siniset silmät ei laseja blondit tai punaiset hiukset söpö hymy

      saa olla hieman ylipainoa jos näyttää normaalilta ja pitää näyttää naiselta

      luonne kiltti vähän ujo luotettava reilu ja rento

      eläin rakkaus on aina hyväksi JA EI SAA KÄYTTÄÄ HUUMEITA

    • Kroppa

      Hyvä kroppa tykkää samoista asioista

    • jmtgyuj

      Ohho, mäni lievästi mololleen linkkaukset. Nyt ette saanee runq-materiaalia kyllä ollenkaan

    • Shiratsuyu

      Suhteellisen lyhyt (155-165cm), pitkät blondit/ruskeat/(luonnon)mustat hiukset, hoikka vartalo, jonkin verran mäkeä saa olla rintakehän kummallakin puolen, kaunis finnitön naama, saa olla vähän enemmältikin takamusta, ja normaalit vaatteet (hame/leggingsit joku hyvä paita)
      Sellainen olisis se pieni sievä (minun mielestä) ideaali prinsessa
      14v poika

    • erhbrt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe