Tervetuloa Itellan logistiikkakeskukseen Vantaalle!

orja vain

Olen työskennellyt nyt reilu 5 vuotta kyseisessä mestassa ja täytyy sanoa, ettei noin v*ttumaista paikkaa uskoisi olevan olemassakaan ellei joutuisi sitä omin silmin näkemään.

Jo alusta alkaen paikassa on ollut milloin mitäkin perseellään, mutta noin vuosi sitten paskamyrsky pääsi oikein kunnolla valloilleen. Tehtiin "organisaatiouudistus" jonka seurauksena mm. oma mukavan kokoinen yksikkö yhdistettiin isompaan - jonka esimieheksi sitten nostettiin pystyynkuollut, alaisilleen vain v-mäistä palautetta jakava kusipää. Toisaalla taas yhteenhitsautuneita kaveriporukoita hajoitettiin täysin mielivaltaisesti eri vuorokiertoihin ja palkattiin lisää esimiehiä läähättämään niskaan.

Alaisiin suhtautuminen on koko talossa niin törkeän aliarvioivaa ja paskamaista, ettei tässä tosiaan tunne itseään enää työntekijäksi vaan lähinnä orjaksi/keskitysleirivangiksi. Työntekijät rääkätään ensin henkisesti puolikuoliaiksi ja sitten vielä ihmetellään, miksi sairaspoissaolot senkun lisääntyy (ja siitäkin tietty syyllistetään meitä). Jos jokin asia tämän kaaoksen keskellä sattuu menemään hyvin, sitä ei taatusti noteerata - mutta kun asioita menee pieleen, sataa paskaa heti niskaan jokaisen esimiespellen turpavärkistä.

Toivon tosiaan, että työnhakurumba alkaa pian tuottaa tulosta ja pääsen mahdollisimman nopeasti häipymään tuolta. Alkaa mitta olla jo niin täynnä, että stressineula nousee reippaasti yli punaisen.

Älkää hyvät ihmiset koskaan erehtykö astumaan tuon läävän ovesta sisään, ellette halua menettää ihmisarvoanne 8 tunniksi 5 päivänä viikossa.

24

16361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljonkaan

      eroa rytkösen putiikkien toiminnasta...

    • nvfg

      samaa mieltä,ei kannate itellaan tulla töihin tai postin puolelle..
      niissä paikoissa missä toimii tämä uusi työmalli,,niin miten on toiminut,entä kuinka paljon palkkaa tulee lisää keskimäärin,,urakoitteko paljon,,ettei sijaisia oteta vaan jonkun sairastettua teette sen työvuoron,,tuleeko pitkiä päiviä???

    • IT-Duunari Helsingistä

      "Alaisiin suhtautuminen on koko talossa niin törkeän aliarvioivaa ja paskamaista, ettei tässä tosiaan tunne itseään enää työntekijäksi vaan lähinnä orjaksi/keskitysleirivangiksi. Työntekijät rääkätään ensin henkisesti puolikuoliaiksi ja sitten vielä ihmetellään, miksi sairaspoissaolot senkun lisääntyy (ja siitäkin tietty syyllistetään meitä). Jos jokin asia tämän kaaoksen keskellä sattuu menemään hyvin, sitä ei taatusti noteerata - mutta kun asioita menee pieleen, sataa paskaa heti niskaan jokaisen esimiespellen turpavärkistä. "

      Allekirjoitan kaiken. Ihan samaa täällä. Sitten kun alkaa osoittamaan vastaavaa asennetta esimiehille, ollaan ihmeissään että mistä moinen. "Mikset sä muka halua leikkiä meidän kanssa". Töytäisivät pään sinne minne aurinko ei paista, sinne se kuuluu. Mutta mä pidän yhtä "korkea tasoa yllä" jatkossa kuin johtajatkin. Ylimielinen, röyhkeä ja hoidan vain omat asiani ja kusen muiden asioiden päälle suoraan.

      • yövuorosta

        Esimiehet ovat Postilla aina olleet pohjasakkaa. Niistä tehdään esimiehiä jotka ovat hieman jälkeen jääneitä tai muuten hitaita.


    • Siellä on kuulemma

      töissä paljon somaleja ja arabeja. Pitääkö paikkansa?

      • Postiton

        Ramadanin aikaan haalitaan jengiä ympäri pääkaupunkiseutua duuniin, kun kunniakansalaiset ovat kuukauden sairiksella.


    • Täältä pois

      Samaa mieltä, työpaikan ilmapiiri on yhtä "kiva" kun yläasteella muinoin. Ja tuo työpaikka sopiikin parhaiten niille, jotka eivät sitten koskaan jatkaneet lukioon...tai ylipäätään minnekään muuallekaan. Joo on siellä paljon somalialaisia, arabeja ei niinkään, ovat parhaimpia työkavereita.

    • SS

      Onko Tänä syksynä asiat mitenkään muuttuneet? Vai mennäänkö edelleen perse edellä puuhun henkilöstöpolitiikassa ja yleisessä viihtyvyydessä? Tulipa tuossa mahdollinen työtarjous ja tämä palstahan antoi hitosti motiiveja lähteä mukaan leikkiin.. :/ Ja itse olen sen sortin kaveri etten paskaa niele pureskelematta..

    • Itellan duunari

      Tervetuloa Itella Logistiikkaan kuljettajaksi. Toimi tällä hetkellä kyseisissä tehtävissä ja yhdyn aivan täysin edellisiin kommentteihin. Itella, niinkuin Posti nykyään "hienosti" on vaivaa suunnaton ahneus. Kaikki mitä vaan irti saadaa ja mistä pystytään kaupat tekemään haalitaan meille, koska logistiikka verkkomme on niin kattava, että voimme kuljettaa siinä mitä vain. Hyvä jos edes saadaan nykyisiä tavaroita läpi päivätasolla, mutta orjatyöllä ja urakoinnilla se onnistuu. Itellassa on muutenkin ryssitty urakalla monta asiaa, esim. runkolinjat. Niistähän muodostettiin KELPO KULJETUS, joka sittemmin myytiin DHL:lle. Nyt Itella himoitsee ahnaasti toisen valtionyhtiön VR:n Transpointia, että päästään saneeraamaan ja myymään sekin pois. Toivotaan Transpointin henkilökunnan vuoksi, että kyseinen suunnitelma ei toteudu koskaan. Henkilökunnasta ei välitetä yhtään ja se näkyy työilmapiirissä ja palkoissa. Esimiehet ovat vaan pelkkiä kuljetus-, aluepäällikkö ja johtaja armeijan juoksupoikia, suunnittelija ja asiantuntija joukoista puhumattakaan. Mutta Itellastahan ei olekaan tarkoitus jäädä eläkkeelle, työntekijät ovat vain käymässä siellä, joko opiskelujen ohella tai siihen saakka kunnes löytävät muuta työtä. Ja tämä on kuultu oikein johtajan suusta. Tämä koskee nuorempaa polvea, vanhempi virkamieskaarti on asia erikseen, mutta sekin alkaa pikkuhiljaa eläköitymään. Itella olisi oikein rankan sanerauksen tarpeessa, nimenomaan esimies, päällikkö ja johtaja tasolla, joita on liikaa. Minua oikein naurattaa kun Itella mainostaa itseään. Missä se logistiikka on ?? ei ainakaan meillä. Lueskelin erästä Foorumia, jossa joku Itellalla kesätöissä ollut henkilö oikein ylisti Itellan logistista osaamista ja taitoa. Kiinnostaisi tietää missä tämä henkilö on ollut ja onko hän tosissaan vai joku johdon palkkaama kehuja

    • PainakaaOrjat

      Mutta kansa kiittää ;)

    • your boss

      Shut up and get back to work or I'll cut your wage in half!

    • nyt_ainakin_hyvin

      Nyt teillä on ainakin Janne! :) Janne on hyvin mukava ja reilu mies. :)

    • Orjana2vuotta

      Sama touhu jatkuu entistä pahempana myös vuonna 2016 eli en suosittele missään nimessä kenellekään tätä kyseistä sontaläjää.. Toivottavasti pääsee kohta pois täältä....

    • hiemantyytymätönasiakas

      Kuvaukset sopivat hyvin yhteen sen kanssa, mitä kyseisestä paikasta kuulee asiakkaana. Uskomatonta touhua, että kun haluaisi noutaa itse pakettinsa (Postin ei tarvisi edes vaivautua tuomaan sitä perille asti), vastaus on sanatarkasti "se on seurannan mukaan logistiikkakeskuksessa, ja sieltä sitä ei voi mitenkään löytää"..

      Väittävät että:
      "Posti on Suomen suurin logistiikkayhtiö. "
      http://www.posti.com/vastuullisuus/yhteiskuntavastuu.html

      Valitettavasti vaan logistiikasta ei mitään hajua. Yksityistämisestä huolimatta samat Neuvostoliiton perua olevat toimintamallit vieläkin käytössä, valitettavasti.

      • hiemantyytymätönasiakas

        Erityisesti siis tämä työntekijän kommentti: "Ylimielinen, röyhkeä ja hoidan vain omat asiani ja kusen muiden asioiden päälle suoraan.", tuntuu myös asiakkaan näkökulmasta hyvin vahvana.


      • Sommeli

        Kanan aivolla sitä paikkaa jodetaan. Kattokaa pomojen kallon muotoa niin alkaa selviämään syyt!


      • Malinen12

        Posti on aina ollut "kehareiden" suojatyöpaikka.


    • Sebaastian

      Onks hinttari veljekset siellä vielä töissä ?

    • DI.TykkäänTyöstäni

      Tähänkin voi todeta vanhan toteamuksen: kun ei opiskelu aikoinaan kiinnostunut, niin itkekää ja hajotkaa PASKAduuneihinne!

      • Mainteero

        Ootko itellan miehii :) hah haha haah


    • hahhaaaaaahaa

      Urpoista urpoimmat ovat Postissa töissä kun muualle eivät kelpaa.
      Vittu mikä duuni!

    • Anonyymi

      Postilla on pallo hukassa
      Itellalla on hommat fitullaan

      • Anonyymi

        Teollisuudessa ainakin täällä Turun seudulla on vatipäitä täynnä niin duunareista pikkunilkkeihin asti, palkat on harmonisoitu lähes joka firmassa jo siivoojien palkkatasolle, työolosuhteet ja vaatimukset huomioiden ei kukaan täysjärkinen sellaiseen sekaannu, tämäkin erittäin korrektisti sanottuna.

        Ei motivoi yhtään ja porukka on mielummin työttömänä kuin menee sellaiseen helvetttiin enää koskaan takaisin. Kehtaavat vielä ihmetellä että miksi työ ei kelpaa! MIKSIKÖHÄN???


    • Anonyymi

      mikä kestää paketin toimituksessa Vantaa logistiikka keskusksesta! Ruotsista tms paketti suoraan 2 päivässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe