Valikko

Viiltävä ja pistävä kipu lapaluun kohdalla..

Mistä voisi johtua tällainen kipu, kun hengittäessä, siis koko ajan, pistää lapaluun kohdalle selkään. Särkylääkkeet ei auta, mobilat ei auta, tänään kävin sydänfilmissä ja tulos oli normaali. Viimeksi kipu kesti n. 5 päivää, nyt on vuorokausi takana, enkä saanut lääkärille aikaa kuin viikon kuluttua. Kipu on niin kova ettei pysty nukkumaan.

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

13 VastaustaMulla sama vaiva, istuessa, kävellessä, koko ajan pistää,polttaa..syyksi arveltu että lapaluun tienoon lihakset ovat jumissa, tosin hierontakaan ei tuonut apua..en tiedä..vie ilon elämästä..

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

olen huomannu erilaisten selkäkipujen ja niistä johtuneiden viikoja kestävien migreenien hävinneen aina kun jaksan/ ehdin harrastaa uimista. siinä saa kättä pyöritellä ympäriinsä nii lukot häviää. kannattaa kokeilla koska kyllähän kaikki keinot kannattaa testata

Ilmianna
Jaa

Niskan välilevynpullistuma saattaa usein säteillä nimenomaan lapaluun seutuun. pahentaako pään kääntely oiretta, tuntuu kädessä puutumista/pistelyä/kipua?

Ilmianna
Jaa

http://www.suomenlatu.fi/lajit/keppijumppa/

Olisiko tuosta apua jumiutuneisiin lihaksiin?

Ilmianna
Jaa

Moikka!

Itse kärsin kolarin seurauksena samasta vaivasta; kyse on todennäköisesti selkärangan nikamien lukkiintumisesta eli fasettilukosta, jolloin

hermo jää puristuksiin nikamien väliin ja aiheuttaa kipua.

Hankkiudu lääkäriin muun vian poissulkemiseksi, sitten naprapaatille tai fysioterapeutille, joka saa lukon auki.

Kokeile ensiapuna pitkiä kävelylenkkejä tai pyörälenkkiä, jumppaa tms., niin kipu helpottaa

vähäksi aikaa.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Minulla sama juttu mutta jatkunut jo kuukauden. Ketuttaa kun särkee koko ajan... No, torstaina reumalääkärin pakeille, josko olisi yksi oire selkärankareumasta?

Ilmianna
Jaa

soitelkaa tähän numeroon niin hoidan lukot auki 0466281191 tarvittaessa kotikäynnit.

Ilmianna
Jaa


Mullakin tuli tuo eilen kun olin kipeenä. Makasin sängyssä yks 5 tuntia niin tuolta lapaluun kohta tuli kipeäks. Siihen sattuu vain silloin kun käännän vartaloa tai jotenkin pyöritän kättä.

Ilmianna
Jaa

lääkkeetön, tehokas ja nopea apu on kipukoukku.

puinen, sopivan kaarevaksi muotoiltu pää, jonka työntää kipeään kohtaan lähelle selkärankaa ja nojaa samalla esim. sohvanselkämykseen tai muuhun PEHMEÄÄN alustaan. Kun koukku on kohdillaan, pelkkä hengitysliike riittää hoitamaan lukon auki.

Parempi ja ennen kaikkea tehokkaampi kuin mikään särkylääke.

Vaatii muutaman päivän aktiivista käyttöä, mutta kun on paikat jumissa, kyllä se aika silloin tuohon löytyy, niin kipeää ainakin itsellä jumi tekee.

Voipa sillä koukulla varovasti painella auki kaikki rangan viereiset jumit, mutta varovasti.

toimii kuin assan vessa, loistavasti.

Ilmianna
Jaa

Minulla oli pitkään pistävä kipu oikean lapaluun kohdalla. Siihen pistettiin kortisonia ei auttanu, kävin myös hierojalla ei auttanut. Ja sitten kipu ylty ja oikea käsi tuli kauheen kippeeksi, eikä ennää pystyny käveleen muuten, kuin pitämällä kädet ylhäällä pään takana! Ja sitten selvisihän se mistä johtu oli 6/7 nikaman välissä tosi iso välilevynpullistuma mikä sitten leikattiin ja kivut jäi leikkuupöydälle.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ei hitto..on niin hirveät kivut kokoajan lapaluiden seudulla..fysikaalista aikaa oottelen..Tuota kipukoukkua meinaan kysellä laitelainaaamosta heti huomenna.

Mulla se kipu on aivan sietämätöntä..Panacod auttaa hetkeksi..vaan se väsytää niin kovasti..elääkin pitäisi jaksaa.. Joskus mietin mikä tunteista on vahvin..viha, rakkaus..vaiko ikuinen kipu..Voimia sinulle Nainen 56

Ilmianna
Jaa

Sitä fysikaalista aikaa odotellessasi tutkipa tuota!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=JYE3HPza2-w

Ilmianna
Jaa

Oon 15v ja mullaki iha sairaat kivut lapaluun kohalla. Joskus kipu on tosi heuomaamatonta ja joskus kipu lakkaa kokonaan pariks päivää tai viikoks mut sit taas esim nyt kipu on pahimmillaan hyvä ku melkee itkuki tulee. Ihan sama missä asennossa on, mikää ei tunnu auttavan. Kipu on jatkunu jo melkee vuoden. Kävin näyttää terkkarilla mut se ei osannu sanoo muuta ku et venytellä mut ei sekää auta vaikka joka päivä venyttelen ja harrastan tanssia yms.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu