SEPULTURA

Inner Self

Mitä mieltä ootte Sepulturasta? Mun mielestä Beneath The Remains, Arise, Chaos AD ja Roots on kaikkien aikojen parhaita metallilevyjä. Ne kehitti koko ajan omalaatuista tyyliään eteenpäin joten bändi pysy mielenkiintosena. Ja 90-luvun alussa bändi olikin ehdottomasti yks mielenkiintoisimmista metallibändeistä. Harmi että ne hajos.

9

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jes

      suurimmax osax hyvää kauraa! JES!

    • MAXXX

      Sepultura oli kyllä kova. Chaos A.D. on ajaton klassikko. Max Cavaleran lähdön jälkeen en oo kuullu biisiäkään, enkä halua. Soulflykin aika väsynyt on verrattuna Sepulturan glory dayseihin.

    • AJFA

      Mutta uskalsit sitten unohtaa (varmaan vahingossa) loistavan Schizophrenian!!
      Schizophrenia, Beneath The Remains, Arise ja Chaos A.D. iskee pirun kovaa!! Kunnon thrash metallia parhaimmillaan!
      Max Cavaleran lähdon jälkeen Andreas Kisser ja Igor Cavalera on muuttunu taas amatöörisoittajiksi, koska pelkkää amatööri hardcore/punki/paskaa on tullu pihalle. Ja ei tuo Maxin Soulfly rullaa sitten ollenkaan..kolme samanlaista levyä on tunkenu ulos ja aina vierailijoita Corey Taylorista-Fred Durstiin täynnä..ei tämmöstä perkele..

      Perkele MAX takasin Sepulturaan tekemään thrash metallia ja lyömään MTV homoilta luut kurkkuun!!

    • HÄN MIES

      KYLLÄ NE VANHAT KOLAHTAA IHAN HYVIN.BESTIAL DEVASTATION&SCHIZOPHRENIA ON ILMAN MUUTA NIITTEN PARHAAT.SIT ARISEN JÄLKEEN EI ENÄÄN OIKEE KOLAHTAA.ON SIINÄ CHAOS A.D LEVYLLÄ JOTAI HYVII BIISEI,MUT LOPULT AIKA TYLSÄ...

    • Derrickvihreä

      Viime perjantaina ilmestynyt uusi Sepultura levy Machine Messiah kiilaa omissa kirjoissa koko katalogin kärkipäähän. Makuasioita, eli kukin tykkää kuten haluaa mutta kyllähän tämä jälleen osoittaa kuinka Sepultura osaa hienosti luoda nahkansa pitäen yllätys momentin aina valmiina. Nyt on jätetty brassirytmit vähemälle ja levy on ikäänkuin "perinteisempi" metallilevy mutta samalla kaikkea muuta kuin perinteinen Sepultura levy.

      Hieno hidastempoisempi aloitus levyn nimibiisillä jossa kuullaan puhdastakin laulua jonka jälkeen siisti 3 minuuttinen "turpaanveto" pyrähdys. Sen jälkeen kuullaan itämaisia sointujakin videonkin saaneessa "Phantom Self kappaleessa.
      "Sworn Oath" lienee tällä hetkellä oma suosikki biisi jossa itse kuulen jopa hieman pohjoismaisia kaikuja. Huippu biisi.
      Paulon basso jytisee komeasti keskitempo jyrä "Resistant Parasites" biisillä ja levyn päättää alun tapaan hitaampi veto joka hienosti feidautuu lopuksi. Tätä albumia haluaa vain kuunnella koko ajan lisää. Ei ole viikkoon poistunut soittimesta ja tulee pysymäänkin siellä vielä hyvän tovin.

      Plussana siis tosiaan myös tuo siisti kansi josta voi vaikka nähdä "Arise" levyn kanssa samanhenkisyyttä. Kantta ei ole tehty sinänsä tarkoituksella tätä levyä varten, vaan se on jo valmistunut 2011.
      Artisti on Camille Della Rose jonka muistakin töistä voisi helposti saada levyjen kansia. Tämän levyn teos on alkuperäisenä neljä kertaa isompi kuin vinyylillä, mutta pääsee kyllä oikeuksiina tässäkin koossa hienosti.

      "Arise" levystä tuli mieleen toinenkin yhtymä tähän levyyn. Jos sen levyn voisi ajatella ns. thrash aikakauden loppua silloin Sepulturalle,niin tämän levyn myötä voisi kuvitella alkavan jälleen uusi vaihe bändin uralla. Siistä nähdä mihin suuntaan tulevaisuudessa seuraavat levyt bändiä vievät.

    • BloodyRooted

      Beneath The Remains ja Arise ovat selkeästi keskiviivan paremman puolen thrashia. Klassikkoja kumpikin. Mulle on myös kolissu kovaa toi Chaos A.D. Sepultura on mulle se kadonnut helmi, helvetin tärkee bändi, josta oon aina digannu mutta jostain syystä se on jääny aina vähän tausalle, ei sais jäähä. Niin kovasta rytkeestä on kyse. Roots ei sekään ole huono, joskin hiukan epätasainen. Alkutuotannostakin toki löytyy hyviä yksittäisiä kappaleita, mutta mielestäni Schizophrenia sekä sitä edeltäneet ovat hiukan mielikuvituksetonta jyystöä. Uusimmalta olen kuullut vasta yhden biisin Phantom Self ja kovaa kamaa on.

    • Janttunen

      Viime aikoina on tullut kuunneltua paljon Dante XXI- ja A-Lex-levyjä, ja tykkään niistä ihan tosissaan. Green on todella kova vokalisti ja vaikka biisikatraan joukossa on pari hutia, on mukana myös monta täysosumaa, kuten Convicted in Life ja The Treatment. Näissä uusissa Sepulturoissa on se tietty punk-vivahde, joka miellyttää kovasti.

      Vähän sääliksi käy kyllä sällejä, kun yrittävät parhaansa mukaan vääntää levyjä ja Cavalera-seurakunta vain räkyttää että ei teistä ole mihinkään. Eivät ne Maxia väkisin ulos bändistä potkineet.

    • Farts.Bloody.Farts

      Nummirock 1996.

    • Anonyymi

      Sepulturahan aloitti juuri jäähyväiskiertueen, mikä tuli kyllä aivan puun takaa. Todella sääli jos todella poistuvat takavasemmalle ja soronoo. Niin hyvä oli uusin levykin heiltä. Quadra tykkikamaa. Saas nähdä tuleeko suomeen jäähyväiskiertueella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe