Valintakirppis, Joensuu

_*Elizabeth*_

Eli mitä mieltä ihmiset ollette Joensuun valintakirppiksestä jotka käytte siellä? Itseäni harmittaa kamalasti kun se muutti keskustasta joskus aikoinaan pois :S Käyn kuitenkin siellä säännöllisesti vielä nytkin mutta vaan kerran viikkoon... Ja aina minua ärsyttää samat asiat >:S Se hintalappu homma on siellä niin syvältä kuin olla ja voi, laput liimaillaan kiinni vaatteisiin ja ihmetellään sitten kun ne on hävinnyt. Ja mikä eniten kyrsii, on se kun nämä kaikki ihanat mammat pentuineen tunkevat siellä lastenrattaiden kanssa ahtailla käytävillä tukkien toisilta mahdollisuuden tutkia niitä myytäviä tavaroita! Niin maar ärsyttävää >:( Sitten ne kakarat siellä kilpaa huutaa ja särkee niitä toisten myytäviä tuotteita... Lastenrattailla meno siellä pitäisi kieltää kokonaan. Mutta minkälaisia kokemuksia muilla on kys. paikasta?

12

4760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirppis

      Kun Valintakirppis muutti keskustasta pois olen käynyt harvemmin, paikkana ihan mukava, mutta käytävien ahtaus ja myyntipaikkojen pieni koko on aika ärsyttäviä. Hieman puutteellisesti valaistu, mutta hallit taitavat olla sellaisia poikkeuksetta. Keskustahan oli paremmin valaistu, mutta aika kuuma. Aina on yhtä turhauttavaa koittaa kasoista ja päällekkäin kasatuista laatikoista löytää jotain mielenkiintoista ja käytävän kapeuden takia joutuu ujuttautumaan yhä reunempaan ja reunempaan ettei olisi muiden tiellä. Joidenkin hinnoittelupolitiikka on myös aika syvältä, ovat tainneet mennä sekaisin entinen valuutta ja tämä nykyinen. Tosin eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan... Joillakin myyjillä on tapana jättää merkitsemättä myyntilappuun vaatteen koko, sen sijaan väri kerrotaan kyllä. "vihreät housut" Tämän näen kyllä itsekin, mutta se koko... Ja hälytin kiinnitetään vaatteeseen niin että se varmasti estää vaatteen sovittamisen. Tätä samaa varmaan tavataan jokaisella kirpparilla. Yleisesti ottaen, ihan kiva paikka. Hieman enemmän odotin uudistuksia muuton seurauksena, myyntipisteiden kokoon ja niihin käytäväleveyksiin lähinnä, mutta useammalla kirpparillä käyneenä, Valintakirppis on hyvää keskitasoa. Ahtaampiakin on tullut nähtyä, sekä sokkeloisia, Valintakirppishän on hyvin selkeä.

    • mukava....

      ...mutta minua suoraan sanottuna ÄRSYTTÄÄ nämä viikosta toiseen lähinnä lastentavaraa törkeään ylihintaan myyvät kojut! Ostavat ensin toisista kojuista "parhaat päältä" ja vievät parin päivän kuluttua moninkertaisesti hinnoiteltuna omaan kojuunsa myyntiin. Ja ainakin osa näistä taitaa olla yhden ja saman ihmisen vuokraamia myyntipaikkoja...

      • Timo komia herrasmie

        Mutta raha kiertää jokainen saa ostaa ajallaan se on vaan itsestään kiinni. Olikohan teidä purnaus nyt ihan perusteltua??


    • tane-je

      Juu, vakiopaikka on tämä. Keskustassa ollessaan se vasta ahdas olikin, nyt sentään vähän väljempää ja parkkitilaakin löytyy (tosin en itse käytä).

      Muakin on aina ärsyttänyt lastenvaunut, jotkut äidit eivät tajua kulkea mahd sivussa, että pääsisi ihmiset ohi. Vähän ilkeältä kyllä silti kuulostaa tuo sun haukkuminen=/ Oon miettinyt että miksei äidit käytä kantoliinoja tai muuta. Mutta nyt kun itselle tulee tänä vuonna ajankohtaiseksi tuo vauvatouhu ja kirpparit on aina ollut mun juttu, pakkohan sinne on silti mennä. Jos laittaa vauvan kantoliinaan, pitää kävellä pitkä matka kirpparille kantaen tavaraa ja vauvaa.. ei toimi. Vaunujen kanssa se on mentävä, mutta eipä niitäkään voi siihen Valintakirppiksen pihalle jättää, ei siinä oo tilaa semmoisille, saati että uskaltaako jättää, ettei lähde jonkun mukaan. Niissä kun ei oo lukkoa. Vaunut kirpparilla sentään usein pitää lapsen unessa, jos niitä kannellaan siellä, se vasta ihmisiä ärsyttäisikin.. eikä äiti voisi sovittaa vaatteita itselleen.

      Mitenkäs sä ratkaisisit tämän asian kun kieltäisit lastenvaunut? Eihän ne vaunut itsessään vie niitä ostoskärryjä enempää tilaa, kyllä niilläkin on ihme törttöilijöitä liikenteessä.

      • lapseton----

        niin että jätetään ne hiton penskat kokonaan kotiin. Kaikki mammat voisi myös ajatella muita ihmisiä siellä kirpparilla. EI todellakaan ole mukava siellä yrittää katsella mitään, kun joku äippä jyrää rattailla koko käytävän tukkeena.

        Toinen huippu on se, kun se kirppis on täynnä sellasia 3-6 vuotiaita pentuja jotka itkee,vinkuu,kiljuu ja rikkoo siellä toisten myytävänä olevia tavaroita.
        Lapsiperheet voisi pysyä poissa jos eivät osaa ottaa muita huomioon ja käyttäytyä. Niin se pitää tämmöisen lapsettomankin taviksen ottaa toiset huomioon.


      • Irina400
        lapseton---- kirjoitti:

        niin että jätetään ne hiton penskat kokonaan kotiin. Kaikki mammat voisi myös ajatella muita ihmisiä siellä kirpparilla. EI todellakaan ole mukava siellä yrittää katsella mitään, kun joku äippä jyrää rattailla koko käytävän tukkeena.

        Toinen huippu on se, kun se kirppis on täynnä sellasia 3-6 vuotiaita pentuja jotka itkee,vinkuu,kiljuu ja rikkoo siellä toisten myytävänä olevia tavaroita.
        Lapsiperheet voisi pysyä poissa jos eivät osaa ottaa muita huomioon ja käyttäytyä. Niin se pitää tämmöisen lapsettomankin taviksen ottaa toiset huomioon.

        Minulla oli kerran myyntipaikka kyseisessä paikassa. Tavaraa varastettiin melkein satasen arvosta.
        Tästä lähtien vien tavarat mieluummin Konttiin.


    • kirppiskirppis

      Valintakirppis on kallis. Tuntuu, että ihmiset pyytää ihan hulluja hintoja käytetystä tavarasta. Välillä löytää jotakin edullista, mutta pitää etsiä. Lastenvaunuongelmaan en ole törmännyt, tosi harvoin näkee koko lapsia. Ehkä kyse on ajoituksesta.

    • ohikulkijat

      Olen muutaman kerran käynyt kyseisellä kirppiksellä, mutta sen muutaman kerran kun on jotain tarttunut mukaan, ollaan kotona huomattu ettei se toimikkaan. Ollaan sen verran kauempaa jottei ole ollut mahdollisuutta palauttaa sitä. Tokmannin viereisillä kirppiksillä käydään aina kuljettaessa sitä kautta.Samaan ongelmaan ei niin isosti olla siellä törmätty.

    • Lumiaana

      Kirpputori-ideahan on ihan hyvä siitä on ajanmyötä tullut eräille bisneskauppapaikka. Ostetaan toisesta ja viedään toiseen myytäväksi. Sitähän nykyisin ei ole kieltänyt kukaan ei edes verottaja. Se mikä kyrsii on varastaminen myyntipaikoilta, itseltänikin joka kerta milloin on kirpparimyynti ,tavarat kävelee ulos ilman kassankautta menemistä. Ei pitele mitkään hälyt varkaita, nehän tuntuukin olevan vain rehellisiä ihmisiä varten. Sama vaikka koko kirpparit loppuisivat. Onkin ihan naurettavaa varastaa tuotetta jolla on hintaa muutama euro jos ei ole rahaa olisi viisainta pysyä kotona. Jopa tavoitin kerran miehen joka puki omien vaateiden päälle myyntipaikasta tavaraa ilmoitin siitä kassalle noteraus oli hyvin yksinkertainen, meillä ei ole valtuuksia puuttua siihen. Sanoin soita poliisit minä voin todistaa, mutta kannanotto oli hyvin vaisua, pyysin uudelleen poliisia soittamaan kyllä sitten soitti mutta hyvin välinpitämättömästi myyjä noteerasi koko asiaa. Ihmettelen vaan kuinka ihmiset enää viitsivät tuoda myytäväksi mitään, ainoastaan sinne voisi viedä niin joutavaa tavaraa jolla ei enää ole edes käyttöarvoa, mutta ei se mielestäni ole viisasta kuka niitä ostaisi ei edes varkaille kelpaisi.

    • Lumiaana

      Muutamat hälyt on maksullisia, miksiköhän? Tulee kalliiksi kun maksat kirpparipaikan vuokran joka Joensuussa on aika korkea verrattuna muutamien kaupunkeiden kirpparivuokriin ja sitten vielä kun ne kuitenkin kulkee ovesta ulos ilman kassaa. Uskonkin näin että kyseessä on monesti tapaus kun puretaan omakirppari paikka ei kukaan valvo että ottaa vaan omat tavaransa voisi ottaa mukaansa vaikka kuinka monesta paikasta tavaraa ja varmasti näin ne lähtevätkin. Olen monen kuullut kertovan tätä samaa. Kun on tarrahälytin jos se on kunnolla laitettu ei sitä myöskään kovin helpolla irtisaa jotenka varastamis vaihtoehdot jää vähiin. Juuri itseltänikin vietiin 2 kaiutinta ohi kassan joten toivon että nekin menisi heti säpäleiksi kun on epärehellisin keinoin hankittu. Viettiin myöskin uudet miesten paksut talvifarkut, vaikka oli kaksikin hälytintä. Eihän kirpputori vastaa mistään kun on laittanut oville hälyt. Ei tämä ole ainut kirppari mistä tavarat kävelee ulos omia aikojaan,valitettavasti.

    • Subject: Claim Your FREE Passive Income Website INSIDE!

      Hello,

      Just IN!

      If you've been looking for an easy way to create a real
      income stream from home then look no further than this
      crazy new passive opportunity that gives you a totally
      fr.e.e. mon.e.y. making website that you can use
      instantly!

      If you're ready to claim your no cost website...use
      the link below to get started!

      CLAIM YOUR WEBSITE HERE: http://www.viralwebsitecash.com/?binary

      Not only do you get a no cost website, you also receive
      a *f*r*ee* $25 bonus to help you get started - just for
      signing up!

      Claim YOUR FUTURE HERE: http://www.viralwebsitecash.com/?binary

      See you inside,
      - See more at: http://viralwebsitecash.com/ads.php#sthash.XBdVbuYP.dpuf

    • Anonyymi

      Miten aikuiset ihmiset sotkevat vaatteet. Laitoin koko järjestyksessä vauvan vaatteet niin oli sotkettu tuntiin kaikki. Vaatteita lojui lattiallakin. Leluja löytyi muiden hyllyistä ja hintalappuja puuttui. Eikö nuoret äidit osaa käyttäytyä. Vittu että vitutti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe