HORMOONEISTA

ASIAA!!

Miks ihmeessä tälläkin palstalla ihme tyypit, joilla ei oo vitunkaan vertaa oikeaa tietoo taikka kokemusta roinaamisesta ni jaksaa vaahdota kuinka vaarallista ja sairasta ja suorastaan tappavaa on ku ottaa horppaa??!! Vittu roina kuuluu punttisali harrastukseen oli se sitten bodaamista taikka jotain muuta! Se on sellainen juttu, että itse voimailija valitsee lajinsa ja yleensä tietoisesti siitä että roina kuuluu lajiin, sellaiset jotka ei oikeasti tajua mitään asiasta ni täällä viisastelee. Esim. dokaaminen ja tupakointi on vitusti vaarallisempaa ku vaikka 4kk kuuri suttua tai degaa tai vaikka molempia!!! Aika surkeeta kun joskus ehkä kerran kymmeneen vuoteen lukee lehdessä, että voimanostaja tappo jonku niin johan jumalauta on taas maailman kirjat sekasin, ihmiset päivittelee, että on se tuo hormoonien käyttö ihan kamalan paha asia. ,mutta samalla Hesarissa lukee joka viikko ellei joka päivä uutisia siitä, että KÄNNINEN ajoi kolarin ja 4kuoli, ja se ei merkkaa niiku mitään???? Ja kuinka monesti törmätään aiheeseen, että roinaaja puukotti jonkun taikka ryössti kaupan? Tässä päästään siihen yleiseen harhaluuloon. että ne hormoonit ne on kaiken vaarallisempia ja tekee käyttäjästä hullun, sehän ei siis tosiaan pidä paikkaansa, fakta on se, että viina huumeet tekee ihmisestä arvaamattoman ja vaarallisen ympäristölleen ei tosiaan hormoonit!!?? mutta siitä huolimatta on ihan okei juttu tappaa joku kännissä, sehän on vielä lieventävä asianhaara, mutta väännäppäs joltain niskat poikki ja satut oleen vaikka bodari ja pikku kuuri päällä, olet tuomittu ja samalla tuomitaan koko kuntosali kansa!!?? Joten sanonkin teille tietämättömille, että lopettakaa jo tuo paskan jauhaminen siit että hormoonit on pahinta myrkkyä, koska te ette tajua asiasta hevonkaan vittua, ne hormooni/steroidi määrät joita yleensä saleilla käytetään nii ovat aivan helvetin pieniä määriä yleensä ja se ei tee kenestäkään käyttäjästä automaattisesti idioottia taikka tyhmää, eikä se kyrpä pienene mihkään, pitkällä testokuurilla saattaa korkeintaan käydä niin, että kivekset käy pienenä, mutta siihen on lääkkeet ja se palautuu, mutta itse se letku on ja pysyy ihan samana.

92

5082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KIRJOITUS

      Just noin se oikeasti menee!! Asiaa kerrankin !! Lisää samanlaista faktaa, kiitos!! itteekin ärsyttää, kun joku sunnuntai urheilija viisastelee just tosta hormoni asiasta, kaikkee sellasta ,että just kulli lakkaa seisomasta samantien kun ekan piikin pistää ja aivot suorastan valuu korvista pihalle!! Olen lukenut näitä tollojen kirjoituksia siitä, että BODARIT ON TYHMIÄ ja vastavaa, meneekö se niin että kun ihminen alkaa bodaan ni se ikäänkuin tyhmenee?? Milläs selittää se, että helvetin moni kunnon voimamiehistä kuten Aholan Jokke on hyvin koulutettuja miehiä, Jokke taitaa olla rakennusmestari ja se yks islannin ukko on insinööri ja onhan näitä, pitää olla oikeasti fiksu että pääsee huipulle.

      • Drive

        ja muut mukavat...asia stoorit yllä...pitkänlinjan ukko ja inssi iteki... yli 25v mämmiä heavyuserina...ei haittoja..kaikki skulaa buenommin kun...jakaa tietoo..se on tulevillekin sankareille hyväksi..pitemmän päälle...

        Näillä palstoilla on tota prokaatio jengiä...toimituksenki puolesta...jne..peri suomalainen KATEUS ja PELKURUUS kukkii...ja ruokkii itseään..

        Paranteleppa vaikka jalkakyykky tulos 200 kg.sta,250 kg, 300 kg, 350 kg jne, alle tai yli satasen sarjaan...sama se..paskanjauhajat seläntakana lisääntyy... kuin finnit suttu-ukon niskassa...
        Aussianimal rules...


    • Decamies

      Noinhan se menee. Oikein hyvin sanottu. Horkkaus on joillekin samanlainen juttu kuin huumeet: heti kun niistä joku puhuu vähänkin positiiviseen sävyyn (tai vaikkapa vain väittää, että virallinen propaganda on tahallista vääristelyä), niin sieltä tullaan melkein rinnuksille. Ja ne tyypit vielä kehtaa naljailla jostain roid ragesta. Naurettavia pellejä. Horkkaus parantaa miehen elämän laatua ja treenauksestakin saa parempia tuloksia kuin ilman horkkaa.

      • m.pieni

        tottakai asioita luetellaan ja aineitten vaarallisuudesta ym,joka käyttää niin käyttää. oma mielipide on en missään nimessä laittas itseeni mitään vierasta ainetta mistä en tiiä mitään tai mitä lääkäri ei oo mulle määrännyt,koska mistä voin olla 100% varma että se on sitä ainetta mitä just haluan. mulle tää treenaaminen on lähinnä harrastus ei pakkomielle että tarvin siihen jotain ainetta että olisin joku muu johon pystyisin esim hormoonien avulla. ja yksi syy se ehdoton miksi en ainakaan puhu steroideista positiivisessa nimessä koska on nuoria jotka tietämättään sotkeutuvat aineisiin ja se ei oo oikein ja joku on valmis vaikka vaarantamaan toisen terveyden myymällä ainetta josta ei välttämättä itsekkään tiedä mitä se on.. en tiiä noista aineista ne jotka haluaa käyttää käyttää mut en halua että sen käyttöä julistetaan. sama homma ton viinan kanssa viina on viisasten juoma sitä jos ei osaa käyttää on parempi sit olla käyttämättä sama varmaan koskee noita steroideja.. se tästä viisastelusta


      • VASTAA

        Arvasin, että kirjoitukseni saa kannatusta, KIITOS SIITÄ!!


      • kuuluu kroppaan
        VASTAA kirjoitti:

        Arvasin, että kirjoitukseni saa kannatusta, KIITOS SIITÄ!!

        nikotiini,alkoholi ei,kuitenkin näitä viereita aineita mätetään kroppaan kaksinkäsin ja hurskastellaan hormooneista....


      • VASTAA,

        Se on niin helppoo kattos näiden tietäjien sanoo näistä asioista kun niillä o kattos kokemusta, ne on lukenu hesarista ja kattonu 45min dokkarin jossa ammattibodarilla oli noussu maksa.arvot ja lääkärit sanoi, että kamalaa! Alkoholistin maksa-arvothan ei nouse ku kiskoo viinaa 25v, eihän? Ja itelläkin on kokemusta roinasta ja pääasiassa testosta ja sanon sydämestä, että kun on kuurit päällä niin ei oikeestaan voi olla parempaa fiilista, ainakin mulla menee niin että kun ottaa testoo ni jotenkin tulee sellainen superolo, puntti nousee ja lihas tarttuu kehoon, Voin sanoo, että kuurilla on helkatin hyvä olla. Nämä super tietäjäthän viljelee sitä paskaa, että kun ottaa horppaa ni tulee hulluks , ja arvaamattomaksi, mistä ne oikeesti keksii niitä juttujaan, ihan niinku ne ois it kokeillut!


      • miksi muuttaa
        kuuluu kroppaan kirjoitti:

        nikotiini,alkoholi ei,kuitenkin näitä viereita aineita mätetään kroppaan kaksinkäsin ja hurskastellaan hormooneista....

        kehon normaalia koostumusta ottamalla lisää hormooneja kehoon.. MIKSI POLTTAA TUPAKKAA,JUODA VIINAA? NE JOS JOKU OVAT TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA IHMIS KEHOSSA!


      • taas täällä

        No kerro nyt niitä tuloksia luuseri. Kerro myös miten elämänlaatusi on parantuntut verrattuna siihen jos treenaat natuna?


      • IHMEPORUKKAA
        taas täällä kirjoitti:

        No kerro nyt niitä tuloksia luuseri. Kerro myös miten elämänlaatusi on parantuntut verrattuna siihen jos treenaat natuna?

        Mikä siinä oikeasti kun täällä alotetaan poriseen jostain asiasta ja joku kertoo totuuden just niinkuin se on elikkä tän ketjun alottaja on NIIN OIKEASSSA KUN OLLA VOI ja kirjotti todella huippujutun nii jo on taaas näitä saatanan suunpieksäjiä joista ei itsestä ole mihinkään ni täällä aukomassa kipeetä päätään


      • miten niin?
        IHMEPORUKKAA kirjoitti:

        Mikä siinä oikeasti kun täällä alotetaan poriseen jostain asiasta ja joku kertoo totuuden just niinkuin se on elikkä tän ketjun alottaja on NIIN OIKEASSSA KUN OLLA VOI ja kirjotti todella huippujutun nii jo on taaas näitä saatanan suunpieksäjiä joista ei itsestä ole mihinkään ni täällä aukomassa kipeetä päätään

        Sekö siis on huippujuttu jos ylistää horkkaa ja horkkaajia? Koittakaas nyt pellet perustella miksi ei voisi treenata ilman aineita? Laiskat roinaa.


      • mulukkero,
        VASTAA kirjoitti:

        Arvasin, että kirjoitukseni saa kannatusta, KIITOS SIITÄ!!

        otappas nyt ja mee kotia häpeemään! Työnnä peukku perseeseen ja sit haistelet sitä.Siinä sulle hyvää ajan kulua.


      • 0%
        miten niin? kirjoitti:

        Sekö siis on huippujuttu jos ylistää horkkaa ja horkkaajia? Koittakaas nyt pellet perustella miksi ei voisi treenata ilman aineita? Laiskat roinaa.

        miksi porukan sipuli ei kestä treenata ilman mömmöjä? mikä vitun kiire on saada tuloksia oman terveyden kustannuksella! ekakertaa mennään salille ja het kuurit kehiin ku ei yksikertasesti oo malttia!


    • jdklfgjkldfg

      Joo oli erittäin hyvä ja selventävää tekstiä, mut vittua kylvettiin liikaa =). Itse en oo ikinä käyttäny muuta kuin noita kaupan hyllyltä saatuja lisäravinteita, mutta tyhmänkin pitäis tajuta että ei ne steroidit tee ihmisestä raivopäätä. Kyllä se väkivaltaisuus siinä ihmisessä on ollu ennen kuin niitä steroideja on ruvettu käyttää. Ja kun kokoa alkaa olla tarpeeksi niin sellaisen ihmisen kynnys väkivaltaan laskee ja hän herkemmin käy päälle kuin ennen. Ennen pelkkä koon puute oli sellaisessa ihmisessä jarruna. Todellakin viina on varmaan pahin huume tällä hetkellä ja ihmiset viinapäissään kasvavat enemmän kuin kuin ikinä steroideilla. Juopot pahoinpitelee päivässä enemmän ihmisiä kuin steroidien käyttäjät 10 vuodessa. Ja pahin yhtälö on sitten ne sekakäyttäjät, kun vedetään viinat,steroidit ja huumeet kaikki.

      • m.pieni

        Hormoni on elimistön kemiallinen välittäjäaine, joka kulkee erittymispaikastaan kohdesoluihin pääosin verenkierron välityksellä. Hormonit osallistuvat lähes kaikkiin elimistön aineenvaihduntaprosesseihin, ja niitä erittyy eri puolilla elimistöä sijaitsevista umpirauhasista. Aivolisäke säätelee muiden umpirauhasten toimintaa ja hypotalamus säätelee autonomisen hermoston signaalien mukaan aivolisääkeen toimintaa. Hormoni voi vaikuttaa aivan pieninäkin määrinä sellaiseen soluun, jossa on hormonille spesifisiä reseptoreja. Hermostolla ja hormonitoiminnalla on yhteinen keskus väliaivojen pohjassa. Sinne tulee sekä hermosolujen välittämää, että verenkierron tuomaa tietoa elimistön sisältä ja ulkopuolelta. Väliaivojen pohja säätelee hormonituotantoa. Aivolisäkkeen hormonit vaikuttavat vuorostaan muihin umpirauhasiin. Hermosto ja hormonit toimivat yhdessä esimerkiksi silloin kun suutumme, pelästymme tai stressaannumme. Pitkittynyt stressi kuluttaa energiavarastoja, hidastaa ruuansulatusta ja nostaa verenpainetta siis asiaan miksi ihminen on valmis muuttamaan luonnollista koostumusta itsestään,kun hän ei ole lääkäri ja hän ei tiedä miten esim kyseinen hormooni esim passaa hänen elimistölleen jne samahan koskee muitakin esim lääkkeitä kaikki ei passaa potilaille. mutta entä jos siinä purkissa on jotain muuta mitä ostaja luulee siinä olevan en itse ymmärrä onko tämän arvoista


      • m.pieni
        m.pieni kirjoitti:

        Hormoni on elimistön kemiallinen välittäjäaine, joka kulkee erittymispaikastaan kohdesoluihin pääosin verenkierron välityksellä. Hormonit osallistuvat lähes kaikkiin elimistön aineenvaihduntaprosesseihin, ja niitä erittyy eri puolilla elimistöä sijaitsevista umpirauhasista. Aivolisäke säätelee muiden umpirauhasten toimintaa ja hypotalamus säätelee autonomisen hermoston signaalien mukaan aivolisääkeen toimintaa. Hormoni voi vaikuttaa aivan pieninäkin määrinä sellaiseen soluun, jossa on hormonille spesifisiä reseptoreja. Hermostolla ja hormonitoiminnalla on yhteinen keskus väliaivojen pohjassa. Sinne tulee sekä hermosolujen välittämää, että verenkierron tuomaa tietoa elimistön sisältä ja ulkopuolelta. Väliaivojen pohja säätelee hormonituotantoa. Aivolisäkkeen hormonit vaikuttavat vuorostaan muihin umpirauhasiin. Hermosto ja hormonit toimivat yhdessä esimerkiksi silloin kun suutumme, pelästymme tai stressaannumme. Pitkittynyt stressi kuluttaa energiavarastoja, hidastaa ruuansulatusta ja nostaa verenpainetta siis asiaan miksi ihminen on valmis muuttamaan luonnollista koostumusta itsestään,kun hän ei ole lääkäri ja hän ei tiedä miten esim kyseinen hormooni esim passaa hänen elimistölleen jne samahan koskee muitakin esim lääkkeitä kaikki ei passaa potilaille. mutta entä jos siinä purkissa on jotain muuta mitä ostaja luulee siinä olevan en itse ymmärrä onko tämän arvoista

        itse muokkaamme aivotoimintaamme,en alkais riskeeraan omia aivoja ja säätelemään niitä vieraan aineen kanssa erittäin tyhmää. entä jos ei ota eteen mitä sitten


      • OLET..
        m.pieni kirjoitti:

        itse muokkaamme aivotoimintaamme,en alkais riskeeraan omia aivoja ja säätelemään niitä vieraan aineen kanssa erittäin tyhmää. entä jos ei ota eteen mitä sitten

        Aikamoinen tiedemies! ja ihan tiedoksi sulle. Steroidit ja hormonit EI VARMASTI OLE HUUMEITA EIKÄ NIITÄ LUOKITELLA SELLAISIKSI. OLEPPA HYVÄ JA LUE EKA KIRJOTUS TARKEMMIN JA MIETI SITTEN MITÄ KIRJOTTELET, OLET NYT EKSYNYT ALKUPERÄISESTÄ AIHEESTA JA PAHASTI! nythän pointti oli lähinnä se että miksi nää horpat ja steroidit ovat muka vaarallisesmpia kuin esim. viina ja tupakka. ei tässä kukaan varmasti tarvi sulta mitään luentoa, kun selvästi olet vain paskantärkeä pojankloppi joka lukee jostain hesarin liitteestä juttuja ja sitt viisatelee täällä niillä ja samalla pitää muita ihan typerinä.


      • VASTAA

        myönnän tuon vitun kylvämisen, sori! Se nyt vaan on niin mukavan tuntuinen sana, että sitä on kiva vähän jakaa välillä. Muistan kerran tuolla oulun kupeessa oli sellainen juttu, että eräs heppu joka oli ihan lahjakas punttimies ja tietty otti siinä sivussa vähän lisuketta eli horppaa ja anaboolia, kävipäs sitten ajan kuluessa niin, että poika sekosi huumeisiin, siis alkoi käyttää ihan kunnon suonensisäistä kamaa ja sitten eräänä päivänä se piikin tuskissaan tappoi erään ihmisen, että saisi lisää huumeita, mutta kuinkas ollakaan kävikin niin, että koko "vitun" pitäjä puhui kuinka "hormoonin käyttäjä" tappoi miehen, ja tosiasia oli kuitenkin se, että poika tappoi tasan tarkkaan siks että tarvi huumeita ja oli kaameet viekkarit päällä. Tässäkin nähdään selvästi se, että jopa kovat huumeet on kansansuussa selvästi pienempi paha kun ne hirveet hormoonit, jotka tekee ihmisistä hulluja! Hormooneita ei mitenkään voi verrata oikeisiin huumeisiin, ei koskaan!!


      • m.pieni
        OLET.. kirjoitti:

        Aikamoinen tiedemies! ja ihan tiedoksi sulle. Steroidit ja hormonit EI VARMASTI OLE HUUMEITA EIKÄ NIITÄ LUOKITELLA SELLAISIKSI. OLEPPA HYVÄ JA LUE EKA KIRJOTUS TARKEMMIN JA MIETI SITTEN MITÄ KIRJOTTELET, OLET NYT EKSYNYT ALKUPERÄISESTÄ AIHEESTA JA PAHASTI! nythän pointti oli lähinnä se että miksi nää horpat ja steroidit ovat muka vaarallisesmpia kuin esim. viina ja tupakka. ei tässä kukaan varmasti tarvi sulta mitään luentoa, kun selvästi olet vain paskantärkeä pojankloppi joka lukee jostain hesarin liitteestä juttuja ja sitt viisatelee täällä niillä ja samalla pitää muita ihan typerinä.

        mähän sanoin että jokaisen omaasia mutta en koskaan itse pistäis vierasta ainetta itseeni,sehän on tyhmää koska mistä sitä tietää mitä paskaa niissä ambulleissa oikeesti on. ja ikää on lähemmäs 40 v ja olen kyllä 80 luvun lopulta asti käynyt salilla ja nähnyt salilla sitä sun tätä.. en tiiä luokitellaanko huumaisaineeksi mutta se on rikoslaissa kielletty. en viisastele ja se on oma mielipide . vitun tyhmä ihminen pistää itseensä vierasta ainetta. joko se on itsetunnossa vika tai sit se peilikuva ei miellytä... haistatko sinä liimaa kun kaverit sanoo että se ei oo vaarallista..


      • olet tyhmä!
        OLET.. kirjoitti:

        Aikamoinen tiedemies! ja ihan tiedoksi sulle. Steroidit ja hormonit EI VARMASTI OLE HUUMEITA EIKÄ NIITÄ LUOKITELLA SELLAISIKSI. OLEPPA HYVÄ JA LUE EKA KIRJOTUS TARKEMMIN JA MIETI SITTEN MITÄ KIRJOTTELET, OLET NYT EKSYNYT ALKUPERÄISESTÄ AIHEESTA JA PAHASTI! nythän pointti oli lähinnä se että miksi nää horpat ja steroidit ovat muka vaarallisesmpia kuin esim. viina ja tupakka. ei tässä kukaan varmasti tarvi sulta mitään luentoa, kun selvästi olet vain paskantärkeä pojankloppi joka lukee jostain hesarin liitteestä juttuja ja sitt viisatelee täällä niillä ja samalla pitää muita ihan typerinä.

        Suurin osa horkkaajista myös vetää viinaa ja tupakkaa kaksin käsin. Miksi ei ihmispololoilla ole kärsivällisyyttä treenata puhtaana? Luuserin rartkaisu mennä siitä mistä aita on matalin. Horkat eivät ole vaarallisia, mistä tiedät mitä ostamissasi aineissa oikeasti on? Olen asunut salilla jo yli 20 vuotta ja olen nähnyt ihan riittävästi näitä yhden kesän ihmeitä jotka saavat massaa ja tuloksia yhdessä kesässä. Muutama kesä kun on mennyt niin nämä ihmeet ovat taas samoja pikkupoikia mitä ennenkin.


      • SINÄKÄÄN
        olet tyhmä! kirjoitti:

        Suurin osa horkkaajista myös vetää viinaa ja tupakkaa kaksin käsin. Miksi ei ihmispololoilla ole kärsivällisyyttä treenata puhtaana? Luuserin rartkaisu mennä siitä mistä aita on matalin. Horkat eivät ole vaarallisia, mistä tiedät mitä ostamissasi aineissa oikeasti on? Olen asunut salilla jo yli 20 vuotta ja olen nähnyt ihan riittävästi näitä yhden kesän ihmeitä jotka saavat massaa ja tuloksia yhdessä kesässä. Muutama kesä kun on mennyt niin nämä ihmeet ovat taas samoja pikkupoikia mitä ennenkin.

        et ole mitään! Eikö sulla reppanalla ole omaa kotia? olet asunut salilla jo 20vuotta, on sielää varmaan suihku ja se saunakin, saattaa olla pikku keittiökin jossa sää ystäväsi taskurapu pasin keittelet velliä ja puhut kuinka hormoonit on vaarallisia aj me ollaan hyviä ihmisiä! ala saarnamieheks ja alat kulkeen kouluilla puhumassa kuinka hormoonit sekoittavat piene pääsi ja huumeet on in! sähän olet vierestä seurannut kun "yhden kesän ihmeet" tulee ja menee kuin tuulenvire äitisi kuolleilla kasvoilla! Olet oikea mies!


      • poka...
        SINÄKÄÄN kirjoitti:

        et ole mitään! Eikö sulla reppanalla ole omaa kotia? olet asunut salilla jo 20vuotta, on sielää varmaan suihku ja se saunakin, saattaa olla pikku keittiökin jossa sää ystäväsi taskurapu pasin keittelet velliä ja puhut kuinka hormoonit on vaarallisia aj me ollaan hyviä ihmisiä! ala saarnamieheks ja alat kulkeen kouluilla puhumassa kuinka hormoonit sekoittavat piene pääsi ja huumeet on in! sähän olet vierestä seurannut kun "yhden kesän ihmeet" tulee ja menee kuin tuulenvire äitisi kuolleilla kasvoilla! Olet oikea mies!

        mikä vittu sä luulet olevas? et o mikää muu ku Anustappi lihavan äijän persees!


      • älä nyt?
        SINÄKÄÄN kirjoitti:

        et ole mitään! Eikö sulla reppanalla ole omaa kotia? olet asunut salilla jo 20vuotta, on sielää varmaan suihku ja se saunakin, saattaa olla pikku keittiökin jossa sää ystäväsi taskurapu pasin keittelet velliä ja puhut kuinka hormoonit on vaarallisia aj me ollaan hyviä ihmisiä! ala saarnamieheks ja alat kulkeen kouluilla puhumassa kuinka hormoonit sekoittavat piene pääsi ja huumeet on in! sähän olet vierestä seurannut kun "yhden kesän ihmeet" tulee ja menee kuin tuulenvire äitisi kuolleilla kasvoilla! Olet oikea mies!

        Olet ilmeisesti tällainen yhden kesän ihme, vai miksi itket täällä pahaa oloasi. Pikkupojat roinaa...


    • m.pieni

      no nyt kun ollaan aiheessa ja steroidit ovat turvallisia käyttää mut kysyn mihin tarvin niitä' pena ennätys on 162,5 kg ja 2-3krt viikossa ilman mitään tavotetta treenaamalla ,oikea oppisesti siis systemaattisesti treenaamalla ois voinut mennä enempikin,mutta mitä minä hyödyn siitä jos alan käyttämään ja nostan vaikka sen 30kg enempi penkistä.....elikkä 162.5 ei riitä ja sit kun menee 200 niin mitä sen jälkeen kun ei napit enää riitä? eli mikä on pointti elikkä' en ole tarpeeksi vahva vieläkään

      • SITTEN

        REENAAT?? Eikö reenin tarkotus ole kuitekin se että saa itsestään vahvan? hormoonien tarkoitus on auttaa sinua kehittymään paremminja nopeammin. ei niitä kenenkään ole pakko ottaa, senkun reenaa ilman, alkuperäinen pointti tässä jutussa oli se, että miks hormooneja ja steroideja pidetään maailman pahinpana myrkkynä vaikka totuus on aivan toinen, tottakai niillä saa ittensä hengiltä jos ottaa yli suuria määriä mutta saman asian ajaa myös se että otat liikaa viinaa, kumpia kuolee enemmän suhteessa, alkoholisteja vai roinaajia? tässä oli pointti.


    • VASTAA

      kÄVIPÄS JUST KUTEN ARVATA SAATTOI!! Tässäkin keskustelussa osa porukkaa eksyi taas pahasti aiheesta, määhän tarkotin sitä, että miks sellaset tyypit joilla ei oo MITÄÄN FAKTATIETOA hormooneista ja ylipäätään salihommista ni viisastelee ja esittää jotain äiti teresaa täällä. Esim. minä en ala etes kommentoimaan sellaisia juttuja joista en oikeasti tiedä mitään, mutta kyllä tuntuu nämä ihme pyhimykset tietävän kaiken hormooneista ja steroideista vaikka eivät ole ikinä etes nähneet ainuttakaan nappia taikka amppia! samat apinat jotka puhuu kuinka roina on vaarallista ni imevät kessua, dokaavat ja pahimmat polttaa pilveä jne.. mutta kukaan niistä ei tajuu sitä, että ne ite käyttää paljon pahempia myrkkyjä kun se heppu joka vain roinaa sen n.4-5kk vuodesta!! Miten nämä maailmanparantajat kommentoi sellaista asiaa, kun esim. pienikasvuiset ihmiset joutuvat käyttämään parhaillaan vuosia samoja kasvuhormooneita, joita käyttää myös punttimiehet, onko se 5v tyttökin sitten roinaaja??? taikka mies jolla ei ole ikinä ollut tekemistä punttisalien kaa ni joutuu vetään korvaushoitona testosteronia siihen syyhyn kun mulkku ei seiso!! ja sekin on sitten paha ihminen ja roinaaja! Totta on myös se, että kehon ulkopuoleta tulevat aineet ei ole koskaan hyvä asia, siitä ei pääse mihkään, mutta tapa jolla tietämättömät puhuu aiheesta on täysin väärä ja roinaajista puhutaan paskaa ja tehdään jotain sairaita hulluja aivan turhaan, kukaan ei puhu pahaa niistä juopoista taikka narkkareista jotka ryöstelee kioskeja ja "vahingossa" tappavat toisiaan piikin tuskissaan, se on kattos ihan ok. juttu dokata vaikka 6kk putkeen ja siinä samalla pieksää emännästä vaikka ilmat pihalle kerran viikossa. Sanoo kuka mitä vaan niin tosijuttu on se, että kohtuuliinen roinaaminen ei ole lähimainkaan yhtä vaarallista kuin ne toiset paheet eli huumeet, viina ja vaikka se tupakointi!!

    • jotka tuli mieleen

      Kilpailevana voimailijana särähtää aina korvaan että aineet jotenkin kuuluisivat lajiin. Kuka perkele niin sanoo? Kisaan testillisessä liitossa ja doping on minusta yksi ongelma lajissamme. Se, että onko asenneongelma minulla vai käyttäjillä on makuasia, mutta minä teen niinkuin sääntökirja / laki sanoo. Onko väärin toivoa sitä myös muilta? Joo ja tiedetään tiedetään että käyttö ei ole rikos. Kuitenkin kun on kyse näistä luvattomasti maahan tuoduista lääkeaineista, niin puhutaan usein myös sellaisista asioista kuin salakuljetus, lääkerikos/dopingrikos ja laittomaan tuontitavaraan ryhtyminen. Eli joku niitä aineita tuo maahan. Eivät nuo aineet terveyttä ainakaan paranna jos on kyse itelääkinnästä. Esim. kohonnut verenpaine, maksarvot, munuaisvaivat, kolestroliarvojen huonominen ja hetkellinen impotenssi kuurin jälkeen ovat ihan oikeita sivuvaikuksia. Pienempinä sitten mm kaljuuntuminen. Myös sydänvaivat ovat todellisia vaaroja. Vaikka nuo tämän palstan roidrage jutut taitavat olla provoavien teinien kirjoituksia, niin jos henkilö on valmiiksi väkivaltainen, ei testo sitä useimmiten helpota(tunnen erään joka sanoin kuitenkin toisin, mutta poikkeusvahvistkoon säännön). Joskus nämä kaverit myös etsivät itselleen tekosyyn horpasta päästää höyryjä kun kuurillahan "kuuluu" olla pinna kireellä. On todella turhaa verrata oikein käytettyä lääkettä siihen, että pekka perusinööri hakkaa thaikuista tuomaansa tai toveri Igorilta ostamaansa tavaraa esson baarin ohjeilla. Ei sitä voi verrata lääkintään, vaan kyse on nimenomaan VÄÄRINkäytöstä. On toki olemassa muitakin myrkkyjä, mutta se ei riitä perusteeksi käytön sallimiselle. Esim. suomi ei kaipaa hampunkaan laillistamista vaikka viina ja tupakka ovat molemmat pahempia aineita. Siitäkin seuraisi vain että holistien ja kessuttelijoiden lisäksi saataisiin kasa pilvipäitä. Aika usein unohdetaan myös se henkinen koukku mikä liittyy horppaan. Treeni ei kulje tauolla ja peilistä ei katsokkaan se sama iso ja kireä kroppa. Syö miestä ja ajaa uudelleen kuurille. Mitä enemmän kuureja kertyy niin sitä todennäköisemmin hankit myös niitä sivareita. Aika monella käyttäjällä on motivaationgelmia treeniin tauolla. Eli haluatko pilata hyvän harrastuksen tekemällä siitä kemikaaleihin kytketyn pakkomielteen? Tämä siis perustuu vain omiin kokemuksiini käyttäjistä, mutta minusta tuo tie on umpikuja. taolla heppuja ei paljon salilla näy vaikka ovatkin juuri näitä "kohtuu käyttäjiä"

    • patu tatti

      mä muuta tiedä ku sen että mää ooo vahvempi natuna kui sä piikitettynä. sen takaa 22 vuotta treenii hei plösis. toisin sanottuna mä voisin polkaista sun pään suon silmästä sisään.

    • Arska

      On kylmästi se, että AINA kun vedetään kovempia kuureja, siitä jää väistämättä elimistöön jälkiä, ja ne saattavat aiheuttaa myöhemmin ongelmia. Oma valinta siis. Toisekseen, se, että joku vetää viinaa päivät, ei taida olla kenellekään mikää edellytys vetää esim.piriä? Vai onko? Oma valinta tämäkin. Kolmanneksi, "roina kuuluu lajiin"-puheet kuuluu niille, jotka eivät itse kuulu lajiin. Kyllä, sairasta se on vetää horkkakuuria lajeissa, joissa ei voi edes tienata hevon vittua, kyse on käytännössä vain maineesta. Kyllä se kannattaa vetää kunnon kuuri, ja hymyillä kameralle joku vitun malto-pussi kainalossa. Joopa-joo.

      • m.pieni

        aivan naurettavaa alkaa edes käyttään lajista jota suurin osa maailmassa ei edes tiedä ja siitä ei saa rahaa. on aivan eriasia pelata nhl jääkiekkoa kun paskasessa salissa olla salin vahvin kaveri ja tuurilla jossakin teinipaikassa ovivahtina kun älykkyys ei riitä muuhun kun ovella pojottamiseen..


      • m.pieni
        m.pieni kirjoitti:

        aivan naurettavaa alkaa edes käyttään lajista jota suurin osa maailmassa ei edes tiedä ja siitä ei saa rahaa. on aivan eriasia pelata nhl jääkiekkoa kun paskasessa salissa olla salin vahvin kaveri ja tuurilla jossakin teinipaikassa ovivahtina kun älykkyys ei riitä muuhun kun ovella pojottamiseen..

        jos lajissa ois miljoona tulot mahdollisia kuin esim jalkapallossa jääkiekossa golf tenniksessä moottoriurheilussa huippuyleisurheilussa,ammattinyrkkeilyssä .sitt ymmärtäisin syyn miksi turvautua kiellettyihin aineisiin... ei ketään aikuista kiinnosta paljonko erkin 33v hauiksen ympäryys on ,mielestäni jäänyt henkisesti yläaste ikään..kuvittelee että kaikki ihanoi.


      • HABAA KATSOTAAN
        m.pieni kirjoitti:

        jos lajissa ois miljoona tulot mahdollisia kuin esim jalkapallossa jääkiekossa golf tenniksessä moottoriurheilussa huippuyleisurheilussa,ammattinyrkkeilyssä .sitt ymmärtäisin syyn miksi turvautua kiellettyihin aineisiin... ei ketään aikuista kiinnosta paljonko erkin 33v hauiksen ympäryys on ,mielestäni jäänyt henkisesti yläaste ikään..kuvittelee että kaikki ihanoi.

        Tämähän tässä juuri hienoa onkin,vapaa valinnaista näyttääkö AURAUSKEPILTÄ vai PATILTA?! Kummasti tuntuu kynäniskoja kuitenkin häiritsevän kun istuu terassilla ja 50cm LIHA klöntti hauiksen kohdalla...


      • VASTAA
        HABAA KATSOTAAN kirjoitti:

        Tämähän tässä juuri hienoa onkin,vapaa valinnaista näyttääkö AURAUSKEPILTÄ vai PATILTA?! Kummasti tuntuu kynäniskoja kuitenkin häiritsevän kun istuu terassilla ja 50cm LIHA klöntti hauiksen kohdalla...

        NIMENOMAAN! Joku tuulennussima vinkuheinä tossa inisee jotain, että miks pitää muka ottaa roinaa, jos ei saa miljoonaa rahaa siitä! Sikshän sitä roipettaa isketään pyllyyn taikka reiteen että se pala kasvais, ei ole ikinä natuna mahiksia samoihin lihamääriin ja tuloksiin ku roinattuna! joku väittää, että kun jaksaa kovasti tehdä duunii ni saa samat tulokset natuna, EI SAA! vaikka reenais koko elämänsä ni natu ei kyykkkää 400kiloo eikä penkkaa 300kg, se on varma. Siks ainakin mä roinaan, etä saan lihaksia ja voimat kasvamaan, totuus taitaa ollakin se, että ne kynäniskat ja muut jotka ei osaa reenata eikä ymmärrä mitään siitä ni ovat äärettömän kateellisia meille "hulluille" jotka tehdään jotain sen eteen että olis kunnon kondiksessa. ne kaikki varmaan haluis ottaa kuuria ja kasvaa isoks ja vahvaks muttei niistä pelleistä ole siihen, siks ne aukoo päätään eihän mekään puututa siihen kun ne pii


      • m.pieni
        VASTAA kirjoitti:

        NIMENOMAAN! Joku tuulennussima vinkuheinä tossa inisee jotain, että miks pitää muka ottaa roinaa, jos ei saa miljoonaa rahaa siitä! Sikshän sitä roipettaa isketään pyllyyn taikka reiteen että se pala kasvais, ei ole ikinä natuna mahiksia samoihin lihamääriin ja tuloksiin ku roinattuna! joku väittää, että kun jaksaa kovasti tehdä duunii ni saa samat tulokset natuna, EI SAA! vaikka reenais koko elämänsä ni natu ei kyykkkää 400kiloo eikä penkkaa 300kg, se on varma. Siks ainakin mä roinaan, etä saan lihaksia ja voimat kasvamaan, totuus taitaa ollakin se, että ne kynäniskat ja muut jotka ei osaa reenata eikä ymmärrä mitään siitä ni ovat äärettömän kateellisia meille "hulluille" jotka tehdään jotain sen eteen että olis kunnon kondiksessa. ne kaikki varmaan haluis ottaa kuuria ja kasvaa isoks ja vahvaks muttei niistä pelleistä ole siihen, siks ne aukoo päätään eihän mekään puututa siihen kun ne pii

        että lähemmäs 300kg penkkiä ei saada ilman roinaa ja jos sellasiin tuloksiin aikoo päästä niin pitää olla jo lahjakas muutenkin voimiltaan... mutta missä menee kynäniskan raja 200kg penkistä kuulostaa jo aika rimpulalta jos sen pukkaa hihattomissa. totuus 300kg penkkaaja ei koskaan pysty pärjäämään esim nyrkkeilyssä ei riitä nopeus ei riitä kunto...tyson oli alle 200 penkkaaja ja jätkä löi lujaa,mut epäilen että ilman aineita hänkään ei huipulle ole päässyt sen verran kova laji joka vaatii myös kovaa kuntoa..


      • Tiheäätäälläpäin
        VASTAA kirjoitti:

        NIMENOMAAN! Joku tuulennussima vinkuheinä tossa inisee jotain, että miks pitää muka ottaa roinaa, jos ei saa miljoonaa rahaa siitä! Sikshän sitä roipettaa isketään pyllyyn taikka reiteen että se pala kasvais, ei ole ikinä natuna mahiksia samoihin lihamääriin ja tuloksiin ku roinattuna! joku väittää, että kun jaksaa kovasti tehdä duunii ni saa samat tulokset natuna, EI SAA! vaikka reenais koko elämänsä ni natu ei kyykkkää 400kiloo eikä penkkaa 300kg, se on varma. Siks ainakin mä roinaan, etä saan lihaksia ja voimat kasvamaan, totuus taitaa ollakin se, että ne kynäniskat ja muut jotka ei osaa reenata eikä ymmärrä mitään siitä ni ovat äärettömän kateellisia meille "hulluille" jotka tehdään jotain sen eteen että olis kunnon kondiksessa. ne kaikki varmaan haluis ottaa kuuria ja kasvaa isoks ja vahvaks muttei niistä pelleistä ole siihen, siks ne aukoo päätään eihän mekään puututa siihen kun ne pii

        Lihas massa heikentää kestävyyttä lihaksen tiheys määrää voiman mitä järkeä vetää horppaa ennätykset tehdään kaiken lisäksi ilman mitään aineita lihaksen koolla ei ole vittuakaan väliä kuten tässä ei pisteitä tai pilkkuja


    • m.pieni

      pakko on kysyä missä te ootte te 300kg penkkaajat kun teitä ei oikeesti näy noilla saleilla.. itse kulkenut saleilla niin täytyy sanoa että harvat nostavat edes minua enemmän ja oikeesti ei niitä 200kg kaan penkkaajia kovin usein nää tarkoitin että ilman sitä paitaa. muutamia yli 200kg penkkaajia olen tavannut mutta en hitto vie kovinkaan monta puhumattakaan 300kg penkkaajia. taitaa olla kirin riku ainut joka on suomessa penkannut 300kg ilman paitaa..

      • aavo mahis

        onhan meitä ison kyrvän omaavia. mulle on aivan sama mitä nostaa penkistä, kun minä poika kairaan 19 senttisellä kyrvällä vittuja turvoksiin. siinä ei paljoa penkkituloksia kysellä kun isken tatin emännän suuhun.


      • OL E POIKA
        aavo mahis kirjoitti:

        onhan meitä ison kyrvän omaavia. mulle on aivan sama mitä nostaa penkistä, kun minä poika kairaan 19 senttisellä kyrvällä vittuja turvoksiin. siinä ei paljoa penkkituloksia kysellä kun isken tatin emännän suuhun.

        Vieläkään tajun nut sitä vanhaa slogania mikä menee näin "ei se koko vaan se taito" Ja toiseksenn 19cm ei ole mikään iso kulli, ehkä normia hiukan isompi, mutta vitunko välii, jos jätkä näyttää joltain paskasäkiltä. Mitäs meinaat jos naisilta kysytään, että kummna ne ottas, sen jolla on se 19cm pili ja vartalo aivan hirvee vaiko sen jolla on pattia ja sporttinen keho ja mulkku ois vaikka 15cm. Mun emäntä saa ekat orkut siitä, jo ku laitan munan sisään eikä se ole 19cm, sanoi että muutamalla ollut isompi mutta ykskään ei ole ollut yhtä hyvä ku mun. ja täähän johtuu vain ja ainostaan siitä, kun olen niiin perkeleen komee ja lihaksikas mies, vaikka kyrpä ois 50cm ni ei varmaan tekis yhtä gutaa ku mun 15cm! Että älä poika luuulekkaan että se sun "mahtimela" riittäs siihen että olisit jokaisen naisen mieleen, no way baby!!


      • millaisia 'leidejä'
        OL E POIKA kirjoitti:

        Vieläkään tajun nut sitä vanhaa slogania mikä menee näin "ei se koko vaan se taito" Ja toiseksenn 19cm ei ole mikään iso kulli, ehkä normia hiukan isompi, mutta vitunko välii, jos jätkä näyttää joltain paskasäkiltä. Mitäs meinaat jos naisilta kysytään, että kummna ne ottas, sen jolla on se 19cm pili ja vartalo aivan hirvee vaiko sen jolla on pattia ja sporttinen keho ja mulkku ois vaikka 15cm. Mun emäntä saa ekat orkut siitä, jo ku laitan munan sisään eikä se ole 19cm, sanoi että muutamalla ollut isompi mutta ykskään ei ole ollut yhtä hyvä ku mun. ja täähän johtuu vain ja ainostaan siitä, kun olen niiin perkeleen komee ja lihaksikas mies, vaikka kyrpä ois 50cm ni ei varmaan tekis yhtä gutaa ku mun 15cm! Että älä poika luuulekkaan että se sun "mahtimela" riittäs siihen että olisit jokaisen naisen mieleen, no way baby!!

        tää yks 'kairaaja' kairaa,heh veikkaan noita pubi ruusuja joita saa KETÄ vaan,varmaan pönkittää kivasti omaa egoa. Nää ns.JORMAt on muuten pahimpia voimailuvihaajia ,munsta aika kummalista,kairaisivat vaan heh ja pitäisivät plottinsa kiinni!


      • noin..
        OL E POIKA kirjoitti:

        Vieläkään tajun nut sitä vanhaa slogania mikä menee näin "ei se koko vaan se taito" Ja toiseksenn 19cm ei ole mikään iso kulli, ehkä normia hiukan isompi, mutta vitunko välii, jos jätkä näyttää joltain paskasäkiltä. Mitäs meinaat jos naisilta kysytään, että kummna ne ottas, sen jolla on se 19cm pili ja vartalo aivan hirvee vaiko sen jolla on pattia ja sporttinen keho ja mulkku ois vaikka 15cm. Mun emäntä saa ekat orkut siitä, jo ku laitan munan sisään eikä se ole 19cm, sanoi että muutamalla ollut isompi mutta ykskään ei ole ollut yhtä hyvä ku mun. ja täähän johtuu vain ja ainostaan siitä, kun olen niiin perkeleen komee ja lihaksikas mies, vaikka kyrpä ois 50cm ni ei varmaan tekis yhtä gutaa ku mun 15cm! Että älä poika luuulekkaan että se sun "mahtimela" riittäs siihen että olisit jokaisen naisen mieleen, no way baby!!

        helposti vietävissä? Hah hah,ensinnäki,emäntäs ei o koskaa saanu orkkua sun kaa.Se näyttelee.Toiseks,aatteleppa sitä ku kaikki naiset sanoo ettei koolla o väliä...hmmm...Vale! Kyllä naiset haaveilee kunnon parrusta.Emäntäski fantasioi kaikista muista joitten kaa on ollu ja ku sää oot nylykyttäny valmiiks,menee vessaan runkkaan ittesä orkkuun! eksää o tota tajunnu?


      • nainennnnnnnn
        aavo mahis kirjoitti:

        onhan meitä ison kyrvän omaavia. mulle on aivan sama mitä nostaa penkistä, kun minä poika kairaan 19 senttisellä kyrvällä vittuja turvoksiin. siinä ei paljoa penkkituloksia kysellä kun isken tatin emännän suuhun.

        tää oli loistava kommentti.. ;) pisteet naiselta todelliselle miehelle! Ei siinä tosiaan penkkinostoja tarvita ;)


    • ainaki sulla

      Just tuommosia raivokohtauksiahan ne hormoonit aiheuttaa.

      • VASTAA

        Älä oikeasti jaksa lapsi! Ihan turhaa sun on täällä isotella, vittu toihan oli vaan totuus ja jos siinä mielestäsi oli jotain raivoa ni taidat olla varsinainen KYNÄNISKA ÄITINPOIKA. Tosta sun pikku purkauksesta voisi päätellä niin, että jokainen joka saa ns. raivarin niinon automaattisesti roiinaaja ni kyllä meillä on valtavat määrät hormoonimiehiä täällä suomessa, mistä sää tiedät että olen käyttänyt roinaa, mitä jos en olekaan. mene oikeasti peiton alle tumputtaan äläkä puutu miesten keskusteluihin


      • vajotkaa pienuuteenne
        VASTAA kirjoitti:

        Älä oikeasti jaksa lapsi! Ihan turhaa sun on täällä isotella, vittu toihan oli vaan totuus ja jos siinä mielestäsi oli jotain raivoa ni taidat olla varsinainen KYNÄNISKA ÄITINPOIKA. Tosta sun pikku purkauksesta voisi päätellä niin, että jokainen joka saa ns. raivarin niinon automaattisesti roiinaaja ni kyllä meillä on valtavat määrät hormoonimiehiä täällä suomessa, mistä sää tiedät että olen käyttänyt roinaa, mitä jos en olekaan. mene oikeasti peiton alle tumputtaan äläkä puutu miesten keskusteluihin

        Paskat mitään roid ragea ole,on vain unroidragea, untesto ragea. Mulla ainakin kun juicing päällä niin suupielet vääntyy virnistykseen,olo on mahtava,voisin kuvitella että kynäniskat(siis nää terveyden sipulit..) tuntee samalta nousu humalassaan... ps.ja nyt jään odottamaan,sitä iän ikuista:etkö kanna huolta vanhemmalla iällä terveydestä.. Vastaan jo nyt:olen 50v ja nähnyt kaiken minkä haluan,nautin jatkoajastani hautaan asti!


      • ainaki sulla
        VASTAA kirjoitti:

        Älä oikeasti jaksa lapsi! Ihan turhaa sun on täällä isotella, vittu toihan oli vaan totuus ja jos siinä mielestäsi oli jotain raivoa ni taidat olla varsinainen KYNÄNISKA ÄITINPOIKA. Tosta sun pikku purkauksesta voisi päätellä niin, että jokainen joka saa ns. raivarin niinon automaattisesti roiinaaja ni kyllä meillä on valtavat määrät hormoonimiehiä täällä suomessa, mistä sää tiedät että olen käyttänyt roinaa, mitä jos en olekaan. mene oikeasti peiton alle tumputtaan äläkä puutu miesten keskusteluihin

        Todella fiksun oloista tekstiä. Korreloikohan tässä tapauksessa älykkyysosamäärä koulutuksen tasoon ja sitäkautta yleiseen tietämättömyyteen? Menen "tumputtaa", kivekseni eivät ole surkastuneet.


      • poikaparkaa
        ainaki sulla kirjoitti:

        Todella fiksun oloista tekstiä. Korreloikohan tässä tapauksessa älykkyysosamäärä koulutuksen tasoon ja sitäkautta yleiseen tietämättömyyteen? Menen "tumputtaa", kivekseni eivät ole surkastuneet.

        Tumputa sinä vaan rauhassa ,kun et tolla ulkonäölläs naistakaan saa!! Siks sää tumputat urpo!


      • parempaa
        poikaparkaa kirjoitti:

        Tumputa sinä vaan rauhassa ,kun et tolla ulkonäölläs naistakaan saa!! Siks sää tumputat urpo!

        ainaki ku sun touhus ku velipoikas kans homoilet...


    • pää kii!

      Roina kuuluu punttiharrastuksiin,vai? APINA! Sun ei tartte harrastaa muuta ku kotona runkkaat ittees perseeseen vaikka äitis dildolla,Ja sitte turpa kiinni!

      • VASTAA

        OHHOH!! Sieltähän putkahti paikalle oikea isihahmo! Roinaaminen kuuluu voimailuun yhtälailla kuin naapurisi Jorman liukas kikkeli sun ÄITYKÄN pikku pimperoon! Jos et vielä tajuu sitä, että voimailussa on hyvinkin yleistä käyttää dopingia ni nyt sitten kuulet siitä! Juoksijat roinaa, nyrkkeilijät roinaa, uimarit ja pyöräilijät roinaa ja kaikissa muissakin lajeissa joissa fyysisellä kunnolla on merkitystä niin roinataan, jopa se Jomppe joka poraa sitä kamalan rumaa Äitykkääs pimperoon ni roinaa! Ja kehtaat väittää ettei roina kuulu voimailuun, tyhmä mies, jos nyt etes olet mies? Jos sinä tyttöseni et roinaa niin sitten et ole mikään voimailija vaan olet aivan hakoteillä lajin suhteen, ihan turhaa siellä salilla on laahustaa se typerä "reenikassi" olalla, jotta näytät joltain kiholta, kassissas ole muuta kuin äitykän pimperosta kuva ja purkki perusrasvaa jota salin pitäjä käyttää kun suoritat sille "maksua" salilla käynnistä, kun olet niin persauki ettei sulla ole varaa maksaa sitä 2euroo ett pääset kokeileen sitä enaria siitä miehen mitasta eli penkistä tietenkin, joko menee 47,5kg?? jos ei ni kokeile penkkipaidalla!! hommaat sellasen joka on selästä auki ja siinä on jouset kyynäräpäissä ni saattas jo se 47,5kg mennä, jos ei ni ala ihmeessä sinä,kin käyttämään HORMOONEJA ja voit liittyä meihin SUPERMIEHIIN! tosin sekin vaatii kohdallasi paljon töitä, koska sukupuolestasi ei ole täyttä varmuutta,tyttö ei voi olla supermies! jos käy niin kuin kaikki olettaa eli olet tyttö niin sitten tilanne on hankala, mutta ottaen huomioon, että olet isäsi hyväksikäyttämä lapsena niin tottapa sulle riittää, että jostain pikkuvarpaasta lohkaistaan siivu ja asennetaan se sinne jonnekkin sun nivusiin, eikait välii vaikka sen laittas suoraan pyllynreiän viekkuun, olis sulle tuttu ja turvallinen paikka sillä eikös isukki just sinne sua laittanut lapsena? saattaisit säikähtää kun ykskaks aamupissan tullessa huomaisit kuinka siitä niin rakkaasta pikku varpaasta suihkuaa se niin ihana kultainen suihku, eikös isillä ollutkin tapana pissata lapsensa päälle sen jälkeen, kun oli karskisti nöyryyttänyt pientä ja arkaa lastansa? Pyydän nöyrästi anteeksi, jos tämä kirjoitus loukkasi jotakin, tosta pedofilian uhrista ei niin välii, mutta jos joku muu pahoitti milensä niin i am sorry! tämä oli vain tosiasia ja tapani on kertoa asia juuri niin kuin seon


      • vastaa
        VASTAA kirjoitti:

        OHHOH!! Sieltähän putkahti paikalle oikea isihahmo! Roinaaminen kuuluu voimailuun yhtälailla kuin naapurisi Jorman liukas kikkeli sun ÄITYKÄN pikku pimperoon! Jos et vielä tajuu sitä, että voimailussa on hyvinkin yleistä käyttää dopingia ni nyt sitten kuulet siitä! Juoksijat roinaa, nyrkkeilijät roinaa, uimarit ja pyöräilijät roinaa ja kaikissa muissakin lajeissa joissa fyysisellä kunnolla on merkitystä niin roinataan, jopa se Jomppe joka poraa sitä kamalan rumaa Äitykkääs pimperoon ni roinaa! Ja kehtaat väittää ettei roina kuulu voimailuun, tyhmä mies, jos nyt etes olet mies? Jos sinä tyttöseni et roinaa niin sitten et ole mikään voimailija vaan olet aivan hakoteillä lajin suhteen, ihan turhaa siellä salilla on laahustaa se typerä "reenikassi" olalla, jotta näytät joltain kiholta, kassissas ole muuta kuin äitykän pimperosta kuva ja purkki perusrasvaa jota salin pitäjä käyttää kun suoritat sille "maksua" salilla käynnistä, kun olet niin persauki ettei sulla ole varaa maksaa sitä 2euroo ett pääset kokeileen sitä enaria siitä miehen mitasta eli penkistä tietenkin, joko menee 47,5kg?? jos ei ni kokeile penkkipaidalla!! hommaat sellasen joka on selästä auki ja siinä on jouset kyynäräpäissä ni saattas jo se 47,5kg mennä, jos ei ni ala ihmeessä sinä,kin käyttämään HORMOONEJA ja voit liittyä meihin SUPERMIEHIIN! tosin sekin vaatii kohdallasi paljon töitä, koska sukupuolestasi ei ole täyttä varmuutta,tyttö ei voi olla supermies! jos käy niin kuin kaikki olettaa eli olet tyttö niin sitten tilanne on hankala, mutta ottaen huomioon, että olet isäsi hyväksikäyttämä lapsena niin tottapa sulle riittää, että jostain pikkuvarpaasta lohkaistaan siivu ja asennetaan se sinne jonnekkin sun nivusiin, eikait välii vaikka sen laittas suoraan pyllynreiän viekkuun, olis sulle tuttu ja turvallinen paikka sillä eikös isukki just sinne sua laittanut lapsena? saattaisit säikähtää kun ykskaks aamupissan tullessa huomaisit kuinka siitä niin rakkaasta pikku varpaasta suihkuaa se niin ihana kultainen suihku, eikös isillä ollutkin tapana pissata lapsensa päälle sen jälkeen, kun oli karskisti nöyryyttänyt pientä ja arkaa lastansa? Pyydän nöyrästi anteeksi, jos tämä kirjoitus loukkasi jotakin, tosta pedofilian uhrista ei niin välii, mutta jos joku muu pahoitti milensä niin i am sorry! tämä oli vain tosiasia ja tapani on kertoa asia juuri niin kuin seon

        Onko näillä palstoilla pelkästään lahjattomia sunnuntairoinaajia, miksi ei voi treenata ilman roinaa? Oikeasti kovan jätkän keho tuottaa tarpeeksi voimaa ilman mitään aineitakin. Onneksi kaikki tänne kirjoittelevat ovat pari- kolmekymppisiä penskoja jotka eivät vielä ole tutustuneet tuleviin haittavaikutuksiin. Tiesittekö että kaikki roinaajat eivät saa hankittua voimaa edes yhtä paljon kuin kauemmin treenannut naturaali? Olen oleskellut eri saleilla jo yli 20 vuotta ja olen nähnyt kaikenlaisia tossunkuluttajia. Aina välillä salille tulee kaveri joka saa kohtuullisia tuloksi vuodessa tai kahdessa ja voimatasot ovat lähellä omiani. Jokusen vuoden kuluttua kun näitä "lääkekaappisankareita" näkee uudestaan huomaa heidän taantuneen pikkupoika-asteelle, massa sekä voima ovat mennyttä. Roinaajat ovat lihaksikkaita vain pienen osan elämästään, perusroinaajasta ei ole pidempiaikaiseen harjoitteluun.


      • m.pieni
        vastaa kirjoitti:

        Onko näillä palstoilla pelkästään lahjattomia sunnuntairoinaajia, miksi ei voi treenata ilman roinaa? Oikeasti kovan jätkän keho tuottaa tarpeeksi voimaa ilman mitään aineitakin. Onneksi kaikki tänne kirjoittelevat ovat pari- kolmekymppisiä penskoja jotka eivät vielä ole tutustuneet tuleviin haittavaikutuksiin. Tiesittekö että kaikki roinaajat eivät saa hankittua voimaa edes yhtä paljon kuin kauemmin treenannut naturaali? Olen oleskellut eri saleilla jo yli 20 vuotta ja olen nähnyt kaikenlaisia tossunkuluttajia. Aina välillä salille tulee kaveri joka saa kohtuullisia tuloksi vuodessa tai kahdessa ja voimatasot ovat lähellä omiani. Jokusen vuoden kuluttua kun näitä "lääkekaappisankareita" näkee uudestaan huomaa heidän taantuneen pikkupoika-asteelle, massa sekä voima ovat mennyttä. Roinaajat ovat lihaksikkaita vain pienen osan elämästään, perusroinaajasta ei ole pidempiaikaiseen harjoitteluun.

        eivät edes ole roinan käyttäjiä kuhan uhoavat voimillaan ja kuulevat isoja tarinoita hirmuvoimakkaista miehistä,joita haluaisivat olla. nää 15v jutut ovat näitä juttuja. ehkäpä joku weider tai punttikarju sanois mielipiteensä niin ois uskottavaa kerrottavaa eikä tommosten pikkupoikien juttuja...


      • mitä,
        VASTAA kirjoitti:

        OHHOH!! Sieltähän putkahti paikalle oikea isihahmo! Roinaaminen kuuluu voimailuun yhtälailla kuin naapurisi Jorman liukas kikkeli sun ÄITYKÄN pikku pimperoon! Jos et vielä tajuu sitä, että voimailussa on hyvinkin yleistä käyttää dopingia ni nyt sitten kuulet siitä! Juoksijat roinaa, nyrkkeilijät roinaa, uimarit ja pyöräilijät roinaa ja kaikissa muissakin lajeissa joissa fyysisellä kunnolla on merkitystä niin roinataan, jopa se Jomppe joka poraa sitä kamalan rumaa Äitykkääs pimperoon ni roinaa! Ja kehtaat väittää ettei roina kuulu voimailuun, tyhmä mies, jos nyt etes olet mies? Jos sinä tyttöseni et roinaa niin sitten et ole mikään voimailija vaan olet aivan hakoteillä lajin suhteen, ihan turhaa siellä salilla on laahustaa se typerä "reenikassi" olalla, jotta näytät joltain kiholta, kassissas ole muuta kuin äitykän pimperosta kuva ja purkki perusrasvaa jota salin pitäjä käyttää kun suoritat sille "maksua" salilla käynnistä, kun olet niin persauki ettei sulla ole varaa maksaa sitä 2euroo ett pääset kokeileen sitä enaria siitä miehen mitasta eli penkistä tietenkin, joko menee 47,5kg?? jos ei ni kokeile penkkipaidalla!! hommaat sellasen joka on selästä auki ja siinä on jouset kyynäräpäissä ni saattas jo se 47,5kg mennä, jos ei ni ala ihmeessä sinä,kin käyttämään HORMOONEJA ja voit liittyä meihin SUPERMIEHIIN! tosin sekin vaatii kohdallasi paljon töitä, koska sukupuolestasi ei ole täyttä varmuutta,tyttö ei voi olla supermies! jos käy niin kuin kaikki olettaa eli olet tyttö niin sitten tilanne on hankala, mutta ottaen huomioon, että olet isäsi hyväksikäyttämä lapsena niin tottapa sulle riittää, että jostain pikkuvarpaasta lohkaistaan siivu ja asennetaan se sinne jonnekkin sun nivusiin, eikait välii vaikka sen laittas suoraan pyllynreiän viekkuun, olis sulle tuttu ja turvallinen paikka sillä eikös isukki just sinne sua laittanut lapsena? saattaisit säikähtää kun ykskaks aamupissan tullessa huomaisit kuinka siitä niin rakkaasta pikku varpaasta suihkuaa se niin ihana kultainen suihku, eikös isillä ollutkin tapana pissata lapsensa päälle sen jälkeen, kun oli karskisti nöyryyttänyt pientä ja arkaa lastansa? Pyydän nöyrästi anteeksi, jos tämä kirjoitus loukkasi jotakin, tosta pedofilian uhrista ei niin välii, mutta jos joku muu pahoitti milensä niin i am sorry! tämä oli vain tosiasia ja tapani on kertoa asia juuri niin kuin seon

        sä oot vetäny on ku imet isäs kullia! Tottakai voimailijat vetää kamaa,muttei se KUULU Lajiin!!! se on aiva eri asia!Rakkaus lajiin tarkottaa et vääntää rautaa koska se kuuluu miehisyyteen.Sä voit vetää kamaa ja rautaa koska et ole mies,oot homo! eikä sulla oo rakkautta lajiin!


      • m.pieni
        mitä, kirjoitti:

        sä oot vetäny on ku imet isäs kullia! Tottakai voimailijat vetää kamaa,muttei se KUULU Lajiin!!! se on aiva eri asia!Rakkaus lajiin tarkottaa et vääntää rautaa koska se kuuluu miehisyyteen.Sä voit vetää kamaa ja rautaa koska et ole mies,oot homo! eikä sulla oo rakkautta lajiin!

        mutta mutta en ole koskaan käyttänyt roinaa enkä käytä , ja hankala tota isukkia on imeä kun ollut vainaa jo parikymmentä vuotta...


    • mulla 9...

      20 vuoden urheiluvitamiinien jälkeen,pitäisi olla 20-33 tää lukema,muttei ole kuin 9... Onko muita pitkänlinjan roinaajia,mitää sunnuntai harrastelija kuurilaisia ei lasketa! vähintään 10v käyttöä oltava.

      • aika vähän

        Ottaako noilla lukemilla enää eteen? Luulenpa että melko huonosti.


      • että tuota
        aika vähän kirjoitti:

        Ottaako noilla lukemilla enää eteen? Luulenpa että melko huonosti.

        ennen riitti fillaritelineen näkeminen nyt pitää olla 'pamela anderson' styykkiä ennenkuin lähtee toimimaan,mutta kyllä sitten toimiikin ihanasti! Alhainen testomäärä on opettanut valikoimaan kohteen paremmin.Asia ei tällä saralla häiritse edes minua,yllättävää rautakin liikkuu salilla vai onko 9 testoarvoin: PP RAW 180kg x 5 toistoa sitä? Viimeiset russian sport vitamin nautin 10 vuotta sitten. Alhainen testo häiritsee VAIN flegmaattisuutena, väsymyksenä,sanoisko jonkun sortin vitutuksena, onko hengenheimolaisia.??


    • hihhuli

      sanoisin vain että kohtuus kaikella.

    • ex-käyttäjä

      Näin puhuu juuri ne, jotka käyttää tällä hetkellä. Parantaa miehen elämänlaatua... ei tee hullua... ei vaurioita terveyttä.

      Totta on, että hormonit ei tee kenestäkään hullua sekopäätä. Mutta totuus on myös se, että ne edesauttaa mielenterveysongelmia. Isolla osalla käyttäjistä ei ole ennen käyttöäkään kotelo ihan kunnossa. Siihen hormonit päälle, niin avot, paketti on valmis. Ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki käyttäjät on pimeitä, mutta jostain syystä henkisistä oireista kärsivillä on suurempi riski kuulua käyttäjien ryhmään.

      Hormonien käyttö jo itsessään kielii jonkinlaisesta itsetunnon puutteesta, jota paikataan isolla koolla. Yleensä tähän vielä monilla tulee mukaan agressiivisuus. Ei siis välttämättä suoranaista seurausta hormonien käytöstä, mutta välillistä. Kun on voimaa ja kokoa, luulee omistavansa koko maailman ja voittavansa kaikki.

      Lisäksi iso osa käyttäjistä on huonosti koulutettuja, joka jo sinällään henkii jonkinnäköistä kaukonäköisyyden puutetta. Ei tarvitse kuin katsoa tähän ketjuun kirjoitettuja kirjoituksia, niin jo kieliasusta voi päätellä monen hormonien puolustajien koulutustasoa. Tämmöiseltä yksilöltä voikin odottaa ajatusta, että isona ja voimakkaana voi omistaa koko maailman, tai vähintäänkin Euroopan.

      Miehen elämä ei pääty siihen, kun elimistö alkaa rapistumaan. Jossain vaiheessa on joko lopetettava hormonien käyttö tai alettava keräämään nauloja arkkuun. Vaikka sitä nyt luuleekin olevansa isona ja voimakkaana kuolematon, pitkäaikainen käyttö jättää jälkensä. Kohonnut viskaalisen rasvan määrä, kolesteroli, verenpaine yms. jättää jälkensä vaikka itse Teräsmieheen. Kun oireet alkavat esiintymään, on vahinko jo tapahtunut ja enää tehdään se mitä voidaan. Siinä vaiheessa kovempikin jätkä ottaa sen muutaman vuoden jatkoaikaa elämälleen, kun pommittaa itseensä hitaasti tappavaa myrkkyä. Elo hiirenä alkaakin olemaan elämisen arvoista, kun elämä leijonana päättyyisi kohta.

      Silloin tullaan siihen tosiasiaan, että pitkäaikainen käyttö on mahdollisesti "väsyttänyt" reseptorit, eikä edes normaali määrä testosteronia enää vaikuta niissä. Tästä on saatu viitteitä viimeaikaisissa tutkimuksissa. Lisäksi pitäaikaiskäytön seurauksena oman tuotanto on huomattavan alhainen, eikä koskaan palaa normaaliksi. Alkaa koronmaksu siitä "paremmasta ja laadukkaamasta" elämästä. Siinä vaiheessa sitä kummasti arvostaisi sitä, että testoarvot olisi edes normaalit. Olo on alhaisten testotasojen ja väsyneiden reseptoreiden vuoksi flegmaattinen ja masentunut.

      Tuskin myöskään kohonneet kolesteroliarvot ja korkea viskaalinen rasva parantaa oloa. Kun keho ei enää toimi normaalisti, alkaa rasvaa kertymään. Koska hormonit ovat muuttaneet rasva-aineenvaihduntaa niin, että viskaalista rasvaa muodostuu normaalia enemmän (tutkimuksissa vahvoja viitteitä tästä, ei palaudu koskaan normaaliksi) ei oiken voi syödäkkään mitään, koska vatsaontelon sisäinen rasva lisääntyy (ns. heart-disease fat, osoitettu suora yhteys sydän- ja verisuonitauteihin).

      Kannattiko siis? Nuorena hyvä elämänlaatu maksaa vanhempana paljon. Ja kummasti tulee tiri silmään, kun alle 50v. mies makaa sairaalassa ensimmäisen slaagin saatuaan ja sydämessä havaitaan useita arpeutumia pienten sydänkohtausten vuoksi. Tämä ei ole legendaa, tämä on itse omilla silmillä todistettu fakta. Siinä ei paljon SM-kisoista haettu pokaali enää paljon lämmitäkkään. Käytännössä oma eläkeikä on jo pilattu yli 10 vuotta etukäteen. Juuri se aika, kun ei ole enää kiire mihinkään. Toiset menee silloin kalaan, nauttii elämästä. Paransiko hormonien käyttö todellakin miehen elämänlaatua?

      Hormonien käytöstä johtuvia pitkäaikaisvaikutuksia on vasta päästy viimeaikoina tutkimaan, koska yksinkertaisesti sellaisia ei ole aikaisemmin ollut. Lisäksi tuollaisen tutkimuksen järjestäminen olisi eettisesti arveluttavaa ja tuskin saisi kovinkaan paljon tukea. On siis vähintään typerää sanoa, että käytöllä ei ole pitkäaikaisvaikutuksia. Jo nyt on havaittu useita terveyteen vaikuttaiva tekijöitä, joista muutamia lueteltu yllä. Ja tutkimukset ovat vasta nyt alussa. Kattavia tutkimuksia tuskin tullaan koskaan saamaan.

      Ja turha tulla vinkumaan, että olen kateellinen ja katsonut vain 45min dokkareita. Olen itse entinen käyttäjä ja tiedän mitä se on ja mistä se johtuu. On helvetin vaikeaa katsoa totuutta oikeasti silmiin ja kohdata se tosiasia, että siihen ajaa vain huono itsetunto. On helvetin vaikeaa myöntää, että ison kuoren alla on oikeasti elämää ja ihmisiä pelkäävä pieni paskahousu. Iso koko antaa kummasti itseluottamusta, mutta. Se on kaikki lainaa, josta korko tulee vielä maksuun.

      Mietippä ensi kerralla, ennen kuin seuraava satsi lähtee. MIKSI? Miksi ihan oikeasti? Oletko sittenkin vain paskahousu, vaikka sanot niitä paskahousuiksi, jotka ei käytä...

      • Natu4Eva

        Mihis nyt hormonien puolustajat hävis? Heh, kiva lukea aina kun heikkolahjaisia hormonipörhöjä viedään oikeen kunnolla LOL


      • hyvä hyvä

        Älykästä tekstiä, noinhan se menee, isoja paskahousuja ovat kaikki.

        Siinä oli kaikille vajaamielisille Deca"miehille" ajateltavaa.


      • joiden
        Natu4Eva kirjoitti:

        Mihis nyt hormonien puolustajat hävis? Heh, kiva lukea aina kun heikkolahjaisia hormonipörhöjä viedään oikeen kunnolla LOL

        Kaikki joiden äidit on kieltänyt heitä roinaamasta tulevat tänne itkemään ;(


      • näinkö on?

        Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin.

        Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla.

        Miksi teidän täytyy silti naukua toisille, lapsellista kitinää. Minä olen pian neljänkymmenen ja kokemusta on. On totta että monella roinaajalla on ollut heikko menestys tässä maailmassa mutta kyllä siellä hauskojakin hetkiä on.

        Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin.

        Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia.

        Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää.

        Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa.


      • olet luuseri
        näinkö on? kirjoitti:

        Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin.

        Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla.

        Miksi teidän täytyy silti naukua toisille, lapsellista kitinää. Minä olen pian neljänkymmenen ja kokemusta on. On totta että monella roinaajalla on ollut heikko menestys tässä maailmassa mutta kyllä siellä hauskojakin hetkiä on.

        Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin.

        Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia.

        Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää.

        Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa.

        Entä jos vetää maasta 250 ja ei roinaa ollenkaan? Mihin roinaa tarvirtsee kun voi olla tarpeeksi vahva ilmankin?

        Niin se vain on poijjaat että lahjattomat, laiskat ja tyhmät roinaa. Roinaajat eivät koskaan saa arvostusta muualla kuin jossain teinien roinapalstalla. Tosielämässä kaikki nauravat nestepöhöisille roinareille, ne finniselät nyt vain ovat niin helvetin säälittäviä.


      • ex-käyttäjä
        näinkö on? kirjoitti:

        Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin.

        Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla.

        Miksi teidän täytyy silti naukua toisille, lapsellista kitinää. Minä olen pian neljänkymmenen ja kokemusta on. On totta että monella roinaajalla on ollut heikko menestys tässä maailmassa mutta kyllä siellä hauskojakin hetkiä on.

        Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin.

        Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia.

        Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää.

        Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa.

        Sinulla on varmasti helppo elämä. Miksikö? Siksi, että olet niin saatanan tyhmä saapas, että et edes itse tajua sitä. Ja mikäpä on sen helpompaa, kun olla niin tyhmä, että sitä ei edes itse tajua. Ei mikään. Itse en olisi edes kehdannut noin typerää kirjoitusta kirjoittaa, koska tuossa nöyryyttää totaalisesti itsensä. Sinä kehtasit, koska olet niin tyhmä, että et edes itse sitä tajua.

        "Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin."

        Mitä edes yrität sanoa tässä? Vertauksesi on yhtä tyhmä, kun väittäisi että koska tilastojen mukaan jos ajetaan autolla 50 km/h, niin kuolemantapauksia sattuu niin vähän, että autolla ajo on turvallista. Tästä siis voi sinun mukaan vetää johtopäätöksen, että autolla voi ajaa vaikka 250 km/h, koska autolla ajo on turvallista. OLET TYHMÄ!

        Se, että joku kuolee johonkin sairauteen tai joku puukottaa jonkun hengiltä EI poista sitä tosiasiaa, että steroidit aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja ja muita haitallisia vaurioita elimistössä. En edes pääse noin alas ajatusmaailmassani, että löytäisin tuosta vertauksestasi pienintäkään järjenhäivää. Ilemisesti voit myös sanoa, että tupakointi kannattaa, koska joku kansanedustaja tai työkaverisi kuoli nuorena sairauteen, eikä tupakalla ole mitään tekemistä sen kanssa. TYHMÄ!!!

        "Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla."

        Mitä ihmettä tämä asia kuuluu tähän aiheeseen? Koko elämä on täynnä valintoja. Ei ihmisiä vituta se, että joku nostaa maasta 250 kg. Korkeintaan jotain nappiverkkariamiksia, jotka ihailee bodareita ja voimanostajia. Vai vituttaako sinua ihmiset jotka ovat huumekoukussa, koska he eivät ole eläneet sinun hyväksymilläsi tavoilla ja arvovalinnoilla? Väitteesi on täysin idioottimainen.

        "Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin."

        Taas puutut aiheeseen, josta sinulla on MIELIPIDE, mutta ei tietoa. Jos olisin sinä, olisin jättänyt koko em. kappaleen kirjoittamatta, koska se osoittaa koko typeryytesi kirjon.

        Ensinäkin, roinaajat eivät ole porvareille riski. Päinvastoin. Niin typerä ihminen, joka piikittää itseensä ainetta, jonka alkuperästä ja sisällöstä ei voi edes olla täysin varma, on porvareille vain mahdollisuus. Vain nappiverkkariamikset tekee sitä. Ja he ovat kuuluisia poliittisesta passiivisuudestaan ja helposta manipulaatiopotentiaalistaan. Näkeehän sen pakkiksellakin, kun bodarit suu vaahdossa puhuu kokoomuksen ja äärioikeiston äänestämisestä. Porvareille on edullista aina poliittinen passiivisuus. Aiheesta ei sen enempää, koska emme ole politiikan palstalla.

        Lisäksi viitauksesi ulkönäköön on täysin feminiininen. Hyvä ulkonäkö liitetaan kylläkin naisellisiin piirteisiin, ei miehisyyteen. Jos laitetaan H. Harkimo ja bodari samaan kapakkaan istumaan, ja katsotaan, kumman luokse menee enemmän naisia, niin tuskin lopputuloksesta on edes epäilystä. Vaikka H. Harkimon ulkonäössa ei olekkaan kehumista. Joten asiayhteytesi hyvännäköisyyteen on lopullinen niitti idioottimaisuuteesi.

        "Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia."

        Kiitos veikkauksestasi, ne kuuluu lottoon, ei siihen kun puhutaan faktoista. Mutta veikkauksenne on kyllä rekisteröity tietokantaamme. En voi yksinkertaisesti enää löytää superlatiiveja typeryydellesi. Edelleenkään, se että joku kuolee auto-onnettomuudessa, ei tee roinaamisesta yhtään terveellisempää tai vähemmän vahingollista.


      • ex-käyttäjä
        ex-käyttäjä kirjoitti:

        Sinulla on varmasti helppo elämä. Miksikö? Siksi, että olet niin saatanan tyhmä saapas, että et edes itse tajua sitä. Ja mikäpä on sen helpompaa, kun olla niin tyhmä, että sitä ei edes itse tajua. Ei mikään. Itse en olisi edes kehdannut noin typerää kirjoitusta kirjoittaa, koska tuossa nöyryyttää totaalisesti itsensä. Sinä kehtasit, koska olet niin tyhmä, että et edes itse sitä tajua.

        "Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin."

        Mitä edes yrität sanoa tässä? Vertauksesi on yhtä tyhmä, kun väittäisi että koska tilastojen mukaan jos ajetaan autolla 50 km/h, niin kuolemantapauksia sattuu niin vähän, että autolla ajo on turvallista. Tästä siis voi sinun mukaan vetää johtopäätöksen, että autolla voi ajaa vaikka 250 km/h, koska autolla ajo on turvallista. OLET TYHMÄ!

        Se, että joku kuolee johonkin sairauteen tai joku puukottaa jonkun hengiltä EI poista sitä tosiasiaa, että steroidit aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja ja muita haitallisia vaurioita elimistössä. En edes pääse noin alas ajatusmaailmassani, että löytäisin tuosta vertauksestasi pienintäkään järjenhäivää. Ilemisesti voit myös sanoa, että tupakointi kannattaa, koska joku kansanedustaja tai työkaverisi kuoli nuorena sairauteen, eikä tupakalla ole mitään tekemistä sen kanssa. TYHMÄ!!!

        "Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla."

        Mitä ihmettä tämä asia kuuluu tähän aiheeseen? Koko elämä on täynnä valintoja. Ei ihmisiä vituta se, että joku nostaa maasta 250 kg. Korkeintaan jotain nappiverkkariamiksia, jotka ihailee bodareita ja voimanostajia. Vai vituttaako sinua ihmiset jotka ovat huumekoukussa, koska he eivät ole eläneet sinun hyväksymilläsi tavoilla ja arvovalinnoilla? Väitteesi on täysin idioottimainen.

        "Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin."

        Taas puutut aiheeseen, josta sinulla on MIELIPIDE, mutta ei tietoa. Jos olisin sinä, olisin jättänyt koko em. kappaleen kirjoittamatta, koska se osoittaa koko typeryytesi kirjon.

        Ensinäkin, roinaajat eivät ole porvareille riski. Päinvastoin. Niin typerä ihminen, joka piikittää itseensä ainetta, jonka alkuperästä ja sisällöstä ei voi edes olla täysin varma, on porvareille vain mahdollisuus. Vain nappiverkkariamikset tekee sitä. Ja he ovat kuuluisia poliittisesta passiivisuudestaan ja helposta manipulaatiopotentiaalistaan. Näkeehän sen pakkiksellakin, kun bodarit suu vaahdossa puhuu kokoomuksen ja äärioikeiston äänestämisestä. Porvareille on edullista aina poliittinen passiivisuus. Aiheesta ei sen enempää, koska emme ole politiikan palstalla.

        Lisäksi viitauksesi ulkönäköön on täysin feminiininen. Hyvä ulkonäkö liitetaan kylläkin naisellisiin piirteisiin, ei miehisyyteen. Jos laitetaan H. Harkimo ja bodari samaan kapakkaan istumaan, ja katsotaan, kumman luokse menee enemmän naisia, niin tuskin lopputuloksesta on edes epäilystä. Vaikka H. Harkimon ulkonäössa ei olekkaan kehumista. Joten asiayhteytesi hyvännäköisyyteen on lopullinen niitti idioottimaisuuteesi.

        "Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia."

        Kiitos veikkauksestasi, ne kuuluu lottoon, ei siihen kun puhutaan faktoista. Mutta veikkauksenne on kyllä rekisteröity tietokantaamme. En voi yksinkertaisesti enää löytää superlatiiveja typeryydellesi. Edelleenkään, se että joku kuolee auto-onnettomuudessa, ei tee roinaamisesta yhtään terveellisempää tai vähemmän vahingollista.

        "Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää."

        Onko sinulla tästä jotain tilastollista dataa, vai onko tämä taas sinun omaa lottoamistasi ja mielipidettäsi? Mitä olet käyttänyt verrokkimaana, kun puhut suomalaisista?

        Lisäksi itse puhuit edellä suomalaisten sydän- ja verisuonitaudeista. Ja hormoneilla on kyetty osoittamaan suora yhteys niiden muodostumiseen. Joten miten sinä määrittelet hyvän ja antoisan elämän? Siten, että eläkkeellä olevien riskiä sv -tauteihin lisätään merkittävästi, vai?

        "Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa."

        VOI JUMALAUTA JO TUOTA TYHMYYTTÄSI!!! Tupakka, viina, liikenne, saasteet, köyhyys, nälänhätä tappaa enemmän kuin huumeet. Tekeekö se huumeista vaarattomia? EI! Mikä ihme on pointtisi vetää keskusteluun täysin irrelevantteja perusteluja? Ei ilmeisesti mikään muu, kuin se, että olet tyhmä.

        Olet juuri perus-roinaaja. Jos et ole jo roinannut, olet kyllä henkiseltä asteeltasi täysin valmis siihen. Saat ihailua nappiverkkariamiksilta. Ota verkkari jalkaan ja body-college päälle ja mene pyörimään itäkeskukseen. Siellä niitä kaltaisiasi itis-bodareita pyörii. Kaikki nappariamikset katsoo sinua ihaillen "Hoo, on se iso, on se vahva". Varmaan todella mieltäylentävää.

        Mutta lopeta se itsesi nöyryyttäminen typerillä kirjoituksillasi.


      • 33345
        ex-käyttäjä kirjoitti:

        "Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää."

        Onko sinulla tästä jotain tilastollista dataa, vai onko tämä taas sinun omaa lottoamistasi ja mielipidettäsi? Mitä olet käyttänyt verrokkimaana, kun puhut suomalaisista?

        Lisäksi itse puhuit edellä suomalaisten sydän- ja verisuonitaudeista. Ja hormoneilla on kyetty osoittamaan suora yhteys niiden muodostumiseen. Joten miten sinä määrittelet hyvän ja antoisan elämän? Siten, että eläkkeellä olevien riskiä sv -tauteihin lisätään merkittävästi, vai?

        "Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa."

        VOI JUMALAUTA JO TUOTA TYHMYYTTÄSI!!! Tupakka, viina, liikenne, saasteet, köyhyys, nälänhätä tappaa enemmän kuin huumeet. Tekeekö se huumeista vaarattomia? EI! Mikä ihme on pointtisi vetää keskusteluun täysin irrelevantteja perusteluja? Ei ilmeisesti mikään muu, kuin se, että olet tyhmä.

        Olet juuri perus-roinaaja. Jos et ole jo roinannut, olet kyllä henkiseltä asteeltasi täysin valmis siihen. Saat ihailua nappiverkkariamiksilta. Ota verkkari jalkaan ja body-college päälle ja mene pyörimään itäkeskukseen. Siellä niitä kaltaisiasi itis-bodareita pyörii. Kaikki nappariamikset katsoo sinua ihaillen "Hoo, on se iso, on se vahva". Varmaan todella mieltäylentävää.

        Mutta lopeta se itsesi nöyryyttäminen typerillä kirjoituksillasi.

        Terve! Kannattaa tutustua tieteen tekemiin oikeisiin tutkimuksiin jossa TODETAAN HORMONIEN AIHEUTTAMAT SIVUVAIKUTUKSET. On Muun muassa tutkittu että hormonit vaikuttavat samaan aivolohkoon kuin heroiini. Hormonit aiheuttavat kovemman psyykkisen riippuvuuden kuin kovat huumeet.


      • .....+......
        ex-käyttäjä kirjoitti:

        Sinulla on varmasti helppo elämä. Miksikö? Siksi, että olet niin saatanan tyhmä saapas, että et edes itse tajua sitä. Ja mikäpä on sen helpompaa, kun olla niin tyhmä, että sitä ei edes itse tajua. Ei mikään. Itse en olisi edes kehdannut noin typerää kirjoitusta kirjoittaa, koska tuossa nöyryyttää totaalisesti itsensä. Sinä kehtasit, koska olet niin tyhmä, että et edes itse sitä tajua.

        "Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin."

        Mitä edes yrität sanoa tässä? Vertauksesi on yhtä tyhmä, kun väittäisi että koska tilastojen mukaan jos ajetaan autolla 50 km/h, niin kuolemantapauksia sattuu niin vähän, että autolla ajo on turvallista. Tästä siis voi sinun mukaan vetää johtopäätöksen, että autolla voi ajaa vaikka 250 km/h, koska autolla ajo on turvallista. OLET TYHMÄ!

        Se, että joku kuolee johonkin sairauteen tai joku puukottaa jonkun hengiltä EI poista sitä tosiasiaa, että steroidit aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja ja muita haitallisia vaurioita elimistössä. En edes pääse noin alas ajatusmaailmassani, että löytäisin tuosta vertauksestasi pienintäkään järjenhäivää. Ilemisesti voit myös sanoa, että tupakointi kannattaa, koska joku kansanedustaja tai työkaverisi kuoli nuorena sairauteen, eikä tupakalla ole mitään tekemistä sen kanssa. TYHMÄ!!!

        "Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla."

        Mitä ihmettä tämä asia kuuluu tähän aiheeseen? Koko elämä on täynnä valintoja. Ei ihmisiä vituta se, että joku nostaa maasta 250 kg. Korkeintaan jotain nappiverkkariamiksia, jotka ihailee bodareita ja voimanostajia. Vai vituttaako sinua ihmiset jotka ovat huumekoukussa, koska he eivät ole eläneet sinun hyväksymilläsi tavoilla ja arvovalinnoilla? Väitteesi on täysin idioottimainen.

        "Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin."

        Taas puutut aiheeseen, josta sinulla on MIELIPIDE, mutta ei tietoa. Jos olisin sinä, olisin jättänyt koko em. kappaleen kirjoittamatta, koska se osoittaa koko typeryytesi kirjon.

        Ensinäkin, roinaajat eivät ole porvareille riski. Päinvastoin. Niin typerä ihminen, joka piikittää itseensä ainetta, jonka alkuperästä ja sisällöstä ei voi edes olla täysin varma, on porvareille vain mahdollisuus. Vain nappiverkkariamikset tekee sitä. Ja he ovat kuuluisia poliittisesta passiivisuudestaan ja helposta manipulaatiopotentiaalistaan. Näkeehän sen pakkiksellakin, kun bodarit suu vaahdossa puhuu kokoomuksen ja äärioikeiston äänestämisestä. Porvareille on edullista aina poliittinen passiivisuus. Aiheesta ei sen enempää, koska emme ole politiikan palstalla.

        Lisäksi viitauksesi ulkönäköön on täysin feminiininen. Hyvä ulkonäkö liitetaan kylläkin naisellisiin piirteisiin, ei miehisyyteen. Jos laitetaan H. Harkimo ja bodari samaan kapakkaan istumaan, ja katsotaan, kumman luokse menee enemmän naisia, niin tuskin lopputuloksesta on edes epäilystä. Vaikka H. Harkimon ulkonäössa ei olekkaan kehumista. Joten asiayhteytesi hyvännäköisyyteen on lopullinen niitti idioottimaisuuteesi.

        "Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia."

        Kiitos veikkauksestasi, ne kuuluu lottoon, ei siihen kun puhutaan faktoista. Mutta veikkauksenne on kyllä rekisteröity tietokantaamme. En voi yksinkertaisesti enää löytää superlatiiveja typeryydellesi. Edelleenkään, se että joku kuolee auto-onnettomuudessa, ei tee roinaamisesta yhtään terveellisempää tai vähemmän vahingollista.

        =D)))


        ps. en ole tyhmä, enkä köyhä. Not jotta silleee.


      • _____________
        näinkö on? kirjoitti:

        Että jos vetää hormooneja kuolee sen takia nuorempana? Höpö höpö. Mihinkäs se 42v. kansanedustaja nainen kuoli? Sustaan? Entä yksi 37-vuotias entinen työkaveri joka meni verisyöpään, vetikö se epoa? Tuskin.

        Se on kuulkaa niin, että se on sattuman kädessä mihin ihmiset sitten loppujen lopuksi kuolee. Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina. Nokialla nainen puukotti 60-vuotiaan miehen. Olikohan tämä taas joku bodarinainen niinkuin se paloittelijakin? Tuskin.

        Kysymys on valinnoista, jos olet 250kg maastavetajä tuskin toimit kelloseppänä, silti voinet saada ihan yhtä paljon yhteisön hyväksyntää ja hyvää oloa. Ihmisiä vaan tuppaa vituttamaan tässä maailmassa kun joku pärjää muilla kuin heidän itsensä hyväksymillä tavoilla ja arvovalinnoilla.

        Miksi teidän täytyy silti naukua toisille, lapsellista kitinää. Minä olen pian neljänkymmenen ja kokemusta on. On totta että monella roinaajalla on ollut heikko menestys tässä maailmassa mutta kyllä siellä hauskojakin hetkiä on.

        Roinaaja on aina kukkakeppiporvarille riski. Sillä on erilaiset elämänarvot, ehkä itsekeskeiset, myönnetään, mutta silti voimaa ja usein myös ulkonäköä ja kykyä toimia normaaliaioissa paremmin.

        Mutta siihen pitkäaikaiskäyttöön ja riskeihin. Tämänhetkisistä tilastoista en tiedä mutta veikkaan että melko yleisiä on sydän- ja verisuonitaudit suomalaisilla jatkossakin. 1950-luvulla syntyneitä menee koko ajan, lukekaa kuolinilmoituksia, ei ole kaikki mömmömiehiä tai naisia.

        Monet suomalaisista nimenomaan kärsii hormooninpuutteista johtuvista häiriöistä esim. seksielämässään, ylipainossaan ja väsymyksessään. Lääkärit ei halua puuttua koska tämä Suomen kansa haluaa vaan leimata ja syyllistää, ei elää hyvää ja antoisaa elämää.

        Köyhyys ja epätasainen tulonjako tappaa enemmän suomalaisia kuin hormoonit. Nyt ja tulevaisuudessa.

        "Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina."


        Voisiko edellä mainittu johtua kenties siitä että kantaväestön osalta häviävän pieni osa käyttää hormoneja.


      • totuus julki
        _____________ kirjoitti:

        "Ja jos joku porukassa oikeasti lääketiedettä on lukenut niin tuskin voi muuta väittää, kuin että kantaväestön osalta häviävän pieni osa kuolee hormooneihin suoraan tai välillisesti tai edes niistä mahdollisesti johtuvan väkivallan uhrina."


        Voisiko edellä mainittu johtua kenties siitä että kantaväestön osalta häviävän pieni osa käyttää hormoneja.

        http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=336864&language=fi 3 kertainen maailmanmestari puhuu 8 minsan kohdalla.


    • elämänsä rakkaudesta

      Mä en tiedä mitään muuta näistä aineista kuin sen, mitä mun poikaystävä oli ennen ja jälkeen. Nyt olemme eronneet, eikä vähiten hormonien takia.

      Ennen hormoneja hän oli temperamenttinen, mutta hellä mies. Oli empaattinen ja osasi rakastaa. Pidin häntä elämäni rakkautena.

      Mutta kun hormonit tulivat kuvaan mukaan, alkoi hermoilu tämän tästä. Kun kosketti, satutti niin ettei tosikaan (enkä ole kipuherkkä vaan päinvastoin). Jouduin usein pyytämään hieman hellempää kohtelua vaikka pidinkin rajusta... piip...

      Ja totta on se, että hänellä oli todella huono itsetunto. Se näkyi siinä ettei hän kestänyt ns. tavallisuutta lainkaan ja kaikella piti aina pöhötellä ja olla parempi ja miehekkäämpi ja ego olla näkyvillä.

      Suren vieläkin että erottiin mutta en olisi kestänyt sitä hermoilua, itsekkyyttä ja satuttamista...

      Sitäpaitsi, eikö ole itsekästä se ettei toinen välitä että voi kuolla hormonien aiheuttamiiin komplikaatioihin milloin vaan tai että ei voi esim. saada lasta? Minä kyllä haluan lapsen, mutta sitä ei mies ajatellut kun meni kohti vain sitä mikä itselle oli tärkeää... Ja eilen soitti että tarvii 5000 euroa rahaa heti. Menikö sekin horppaan? Paljonko kuuri horppaa maksaa ja mistä sitä ostetaan?

      Jos asia olisi täysin selkeä ja hyväksyttävä ja avoin, ei kai sitä tarvitsisi peitellä jne.????

      • 30V UKKO

        No 5000eurolla saa kottikärryllisen roinaa, eli hormooneja että steroideja, tietty jos on tyhmä ja joku kusettaa ni sit ei välttis saa ku pikku satsin, mutta kokemuksesta tiedän, että n.500-700e ku laittaa ni sillä saa jo 3-4kk kunnon kuurin ja palauttimet myös.

        Luulen että tällä ukolla oli näitä itsetunto ongelmia ennen kuuria?? menee niin yleensä, että kun on kuurilla ja voimat lihakset kasvaa vauhdilla niin se itsetunto on kyllä kaikkea muuta ku huono! totta on myös se, että kun on kuurilla ja ottaa esim. testoo ja anaa ni kyllä se tietysti niin on että pikku pöhinä on päällä eli saattaa olla normaalia agressiivisempi, ohan se selvää jos miehen testoarvot pomppaa moninkertaisiksi, jokaista naista pitäs päästä naimaan ja fiiilis on taivaassa.

        kuitenkin jos miehellä on muuten älli päässä niin ei yleensä tuu kyll mitenkään niinku hulluksi, se on paskapuhetta että hormoonin käyttäjät on hulluja ja tulee hulluks ku ottaa napin wintikkaa, ne muutamat heput jotka tekee jotain ni saavat aikaan sen että koko laji leimataan, ja näitä löytyy kyllä enemmänkin tavallisista ihmisistä, jos yks roinaaja saa hermarit ja hakkaa akkansa ja naapurit ni ei se tarkoita sitä että se johtui hormooneista, heppu saattoi olla vaikka kännissä taikka huumeissa, helppoo sanoo että hormoonit sekotti sen pään.
        miks viinanjuojista ei puhuta samaan tapaan? tosi on se, että kyllä kännipäät sekoilee ja tappaa toisiaan ja saa liikenteessä aikaan valtavia juttuja, vai onko joku joskus lukenut lehdestä, ett mies ajoi suojatiellä koululaisten päälle HORMOONIPÄISSÄÄN taikka että hormoonin käyttäjä ryösti kioskin? sen saman tekee joku juoppo tai nisti niin asia on ihan okei, normaali juttu, mutta auta armias kun sen tekee se voimanostaja sieltä itiksen salilta, koko laji leimataan ja kaikki joilla on vähän leveet hartiat ja paksu haba ni on samantien sekopäitä!

        PYYDÄN ANTEEKSI JOS EKSYIN AIHEESTA!
        ja toi ettei voi saada lasta on aivan urbaani legenda, paskajuttuja! jos vetää vuosia tauotta testoo ni sitt saattaa olla ettei omat testo tasot palaudu ehkä normaaliks, mutta saa kyllä ottaa roinaa rekallisen että itsestä eunukin saa, ei mee niin että kun ukko ottaa parin kuukauden kuurin ni samantien loppuu kullin seisominen, joku torvi on joskus laittanut tälläsen huhun liikkeelle ja tietämättömät jakaa sitä, tupakkakin heikentää kuulemma potenssia, en oo kyll koskaan kuullu että tupakointi vei miehen kyvyt, niin no on se tietty eri juttu ku horppa mutt silti. sitävarten on just palauttimet, hcg, nolvat ja klomit, kuurin jälkeen saa oman testotuotannon käyntiin, ilmankin pärjää, mutt kuurin jälkeen saattaa mennä vähän aikaa että alkaa oma tuotanto toimiin kunnolla ja se tietty saa aikaan ehkä pientä masennusta ja alemmuudentunnetta koska puntti ei nousekaan samalla tavalla ku kuurilla, niin ja tietysti vaimo tai tyttökamu ei tykkää koska aika varmaan käy niin että ukkoa ei huvita seksi ollenkaan, siis hetkeen, ei oo pysyvä vaiva jos asian siis hoitaa niinkun pitää.

        Allekirjottanut on ite ottanut n. 4v aikana 5 kuuria, testoo ja anaboolia, ei mitään sikamääriä, mutta kuitenki usemman kuukauen kuurit ja ikänä siis oikeasti koskaan ei ole ollut mitään ongelmia minkään suhteen kuurin loputtua on muna seisonut kuten ennenkin, kuurin aikana ei ole ollut yhtään hermaria, päinvastoin ollut huippufiilikset, vartalo tiukentunu ja tulokset kohentunu paljon, itsetunto ei oo koskaan yhtä korkeella ku kuurilla!!! yhtyykö joku samaan??

        ja jos pitää sen maalaisjärjen mukana hommassa niin ei varmana tule kuolemaa ja ikuisia ongelmia, jotkut tumpelot saattaa syödä ylettömiä määriä venkkuja ja posauttaa maksan tai munuaiset mutta ne tekis sen muutenkin vaikka viinalla ja huumeilla, kaikenlaisia tyyppejä mahtuu!

        mistäkö kamaa saa: yleensä alan harrastajilta taikka ihan diilaajilta, ei kantsi kysyy ihan keltä vaan, kattoo vaikka salilta sen näkösii tyyppejä jotka kyykkää vaikka 300kg taikka penkkaa 200kg ni ne varmana tietää asiasta, ei ehkä kerro mutta tietävät jotain.
        piireihin ujuttautumalla niitä saa!

        TOIVOTTAVASTI SAIT TÄSTÄ JOTAIN IRTI?


      • yksvaan ._

        Poimin tuosta jotain. Sanoit, että pidät vähän "rajummasta" ...piip...
        Olisitko vähän ajanut häntä tuohon suuntaan ja aiheuttanut hermoilua ja suorituspaineita. Olisiko tuosta piip hommasta tullut vähän kuin kilpailua. Jos käytöksesi aiheutti hänelle itsetunto epävarmuutta ja olisiko jopa hormooneista haettu ratkaisua tähän.


      • natu__
        30V UKKO kirjoitti:

        No 5000eurolla saa kottikärryllisen roinaa, eli hormooneja että steroideja, tietty jos on tyhmä ja joku kusettaa ni sit ei välttis saa ku pikku satsin, mutta kokemuksesta tiedän, että n.500-700e ku laittaa ni sillä saa jo 3-4kk kunnon kuurin ja palauttimet myös.

        Luulen että tällä ukolla oli näitä itsetunto ongelmia ennen kuuria?? menee niin yleensä, että kun on kuurilla ja voimat lihakset kasvaa vauhdilla niin se itsetunto on kyllä kaikkea muuta ku huono! totta on myös se, että kun on kuurilla ja ottaa esim. testoo ja anaa ni kyllä se tietysti niin on että pikku pöhinä on päällä eli saattaa olla normaalia agressiivisempi, ohan se selvää jos miehen testoarvot pomppaa moninkertaisiksi, jokaista naista pitäs päästä naimaan ja fiiilis on taivaassa.

        kuitenkin jos miehellä on muuten älli päässä niin ei yleensä tuu kyll mitenkään niinku hulluksi, se on paskapuhetta että hormoonin käyttäjät on hulluja ja tulee hulluks ku ottaa napin wintikkaa, ne muutamat heput jotka tekee jotain ni saavat aikaan sen että koko laji leimataan, ja näitä löytyy kyllä enemmänkin tavallisista ihmisistä, jos yks roinaaja saa hermarit ja hakkaa akkansa ja naapurit ni ei se tarkoita sitä että se johtui hormooneista, heppu saattoi olla vaikka kännissä taikka huumeissa, helppoo sanoo että hormoonit sekotti sen pään.
        miks viinanjuojista ei puhuta samaan tapaan? tosi on se, että kyllä kännipäät sekoilee ja tappaa toisiaan ja saa liikenteessä aikaan valtavia juttuja, vai onko joku joskus lukenut lehdestä, ett mies ajoi suojatiellä koululaisten päälle HORMOONIPÄISSÄÄN taikka että hormoonin käyttäjä ryösti kioskin? sen saman tekee joku juoppo tai nisti niin asia on ihan okei, normaali juttu, mutta auta armias kun sen tekee se voimanostaja sieltä itiksen salilta, koko laji leimataan ja kaikki joilla on vähän leveet hartiat ja paksu haba ni on samantien sekopäitä!

        PYYDÄN ANTEEKSI JOS EKSYIN AIHEESTA!
        ja toi ettei voi saada lasta on aivan urbaani legenda, paskajuttuja! jos vetää vuosia tauotta testoo ni sitt saattaa olla ettei omat testo tasot palaudu ehkä normaaliks, mutta saa kyllä ottaa roinaa rekallisen että itsestä eunukin saa, ei mee niin että kun ukko ottaa parin kuukauden kuurin ni samantien loppuu kullin seisominen, joku torvi on joskus laittanut tälläsen huhun liikkeelle ja tietämättömät jakaa sitä, tupakkakin heikentää kuulemma potenssia, en oo kyll koskaan kuullu että tupakointi vei miehen kyvyt, niin no on se tietty eri juttu ku horppa mutt silti. sitävarten on just palauttimet, hcg, nolvat ja klomit, kuurin jälkeen saa oman testotuotannon käyntiin, ilmankin pärjää, mutt kuurin jälkeen saattaa mennä vähän aikaa että alkaa oma tuotanto toimiin kunnolla ja se tietty saa aikaan ehkä pientä masennusta ja alemmuudentunnetta koska puntti ei nousekaan samalla tavalla ku kuurilla, niin ja tietysti vaimo tai tyttökamu ei tykkää koska aika varmaan käy niin että ukkoa ei huvita seksi ollenkaan, siis hetkeen, ei oo pysyvä vaiva jos asian siis hoitaa niinkun pitää.

        Allekirjottanut on ite ottanut n. 4v aikana 5 kuuria, testoo ja anaboolia, ei mitään sikamääriä, mutta kuitenki usemman kuukauen kuurit ja ikänä siis oikeasti koskaan ei ole ollut mitään ongelmia minkään suhteen kuurin loputtua on muna seisonut kuten ennenkin, kuurin aikana ei ole ollut yhtään hermaria, päinvastoin ollut huippufiilikset, vartalo tiukentunu ja tulokset kohentunu paljon, itsetunto ei oo koskaan yhtä korkeella ku kuurilla!!! yhtyykö joku samaan??

        ja jos pitää sen maalaisjärjen mukana hommassa niin ei varmana tule kuolemaa ja ikuisia ongelmia, jotkut tumpelot saattaa syödä ylettömiä määriä venkkuja ja posauttaa maksan tai munuaiset mutta ne tekis sen muutenkin vaikka viinalla ja huumeilla, kaikenlaisia tyyppejä mahtuu!

        mistäkö kamaa saa: yleensä alan harrastajilta taikka ihan diilaajilta, ei kantsi kysyy ihan keltä vaan, kattoo vaikka salilta sen näkösii tyyppejä jotka kyykkää vaikka 300kg taikka penkkaa 200kg ni ne varmana tietää asiasta, ei ehkä kerro mutta tietävät jotain.
        piireihin ujuttautumalla niitä saa!

        TOIVOTTAVASTI SAIT TÄSTÄ JOTAIN IRTI?

        tuli mieleen kun luin, eikö se sydänlihas kasva myös.


      • kasvaa
        natu__ kirjoitti:

        tuli mieleen kun luin, eikö se sydänlihas kasva myös.

        ja se kasvaa ja kehittyy missä tahansa urheilussa, jossa sydän lihasta rasitetaan.
        Joillain saattaa olla moninkertainen teston omatuotanto ja ei niiden sydänlihas varmasti kasva sen suuremmaksi kuin sen jolla on alhaiset testotasot ja tuotannot, tätäpä ei kukaan otakkaan huomioon


      • natu_
        kasvaa kirjoitti:

        ja se kasvaa ja kehittyy missä tahansa urheilussa, jossa sydän lihasta rasitetaan.
        Joillain saattaa olla moninkertainen teston omatuotanto ja ei niiden sydänlihas varmasti kasva sen suuremmaksi kuin sen jolla on alhaiset testotasot ja tuotannot, tätäpä ei kukaan otakkaan huomioon

        Nyt heitän ihan muistista. Sydämen seinämät paksuuntuvat hormoneilla, ainakaan saman suuruista paksuuntumista tai samanlaista muutosta ei tapahtuisi normaalisti. Onhan noita sydänkohtauksiin mennyt, täytyy varmaan käyttää jonkin kokoisia annoksia.


      • Nainen joka kirjoittaa
        yksvaan ._ kirjoitti:

        Poimin tuosta jotain. Sanoit, että pidät vähän "rajummasta" ...piip...
        Olisitko vähän ajanut häntä tuohon suuntaan ja aiheuttanut hermoilua ja suorituspaineita. Olisiko tuosta piip hommasta tullut vähän kuin kilpailua. Jos käytöksesi aiheutti hänelle itsetunto epävarmuutta ja olisiko jopa hormooneista haettu ratkaisua tähän.

        Kiitos vastauksistanne. Olen tässä miettinyt tätä aihetta oikein tosissaan. Mies kisaa SM-tasolla ja on pärjännyt hyvin. Menestymiseen haki hormoneista apua, kun ei natuna tulokset parantuneet, mutta voi olla perää myös teidän itsetunto- / seksipohdinnoissa...

        Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita? Varmasti huippu-urheilussa käytetään aineita ihan melkein joka lajissa. Esim. eikös glenbuterol ole myös voimannostajien käyttämä aine? Juuri jäi yleisurheilun MM-kisoissa juoksija aineesta kiinni.

        Sanokaapas, miksi voimannosto leimataan? Huipputasolla on ainetta on ainakin käytettävä...


      • puntti-karju
        Nainen joka kirjoittaa kirjoitti:

        Kiitos vastauksistanne. Olen tässä miettinyt tätä aihetta oikein tosissaan. Mies kisaa SM-tasolla ja on pärjännyt hyvin. Menestymiseen haki hormoneista apua, kun ei natuna tulokset parantuneet, mutta voi olla perää myös teidän itsetunto- / seksipohdinnoissa...

        Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita? Varmasti huippu-urheilussa käytetään aineita ihan melkein joka lajissa. Esim. eikös glenbuterol ole myös voimannostajien käyttämä aine? Juuri jäi yleisurheilun MM-kisoissa juoksija aineesta kiinni.

        Sanokaapas, miksi voimannosto leimataan? Huipputasolla on ainetta on ainakin käytettävä...

        "Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita?"

        ----------------- --------

        Aika kummallinen ajatus! : ) Kyllä yleisurheilijat saavat rangaistuksen siinä missä voimailijatkin. Tai jos tarkoitat tuomiota rikoslaissa niin Suomessahan dopingin käyttö ei ole rangaistavaa mutta myynti,maahantuonti ja välitys kyllä. Ben Johnson,Suomen hiihto-Niilot ja voimailijat saivat kyllä rangaistukseksi kilpailukieltoja mutta mitään sakkoja puhumattakaan vankeusrangaistuksista ei puhuta.

        ------------------ ---------------------

        Kehonrakennuskilpailuissa Suomessa ei käytännössä dopingtestejä edes tehdä. Ammattilaiskisoissa vielä vähemmän. Kehonrakennus-eikä voimanostokisoissa voi edes kansallisella huipputasolla voi menestyä ilman dopingia. Se on surullista mutta totta.

        ---------- ---------

        Voimanosto leimataan siksi koska käryjä on niin paljon vuosien saatossa ollut koska "virallinen" kansainvälinen voimanostoliitto testaa kilpailijoita. Kaikki eivät ole osanneet/onnistuneet kuurittelemaan niin ettei käryä olisi käynyt. Surullista että niinkin hienot lajit kuin voimanosto ja kehonrakennus ovat niin huonossa maineessa kuin ovat. Tosin me harrastajat olemme siihen itse syyllisiä.


      • Matti.R
        Nainen joka kirjoittaa kirjoitti:

        Kiitos vastauksistanne. Olen tässä miettinyt tätä aihetta oikein tosissaan. Mies kisaa SM-tasolla ja on pärjännyt hyvin. Menestymiseen haki hormoneista apua, kun ei natuna tulokset parantuneet, mutta voi olla perää myös teidän itsetunto- / seksipohdinnoissa...

        Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita? Varmasti huippu-urheilussa käytetään aineita ihan melkein joka lajissa. Esim. eikös glenbuterol ole myös voimannostajien käyttämä aine? Juuri jäi yleisurheilun MM-kisoissa juoksija aineesta kiinni.

        Sanokaapas, miksi voimannosto leimataan? Huipputasolla on ainetta on ainakin käytettävä...

        Kosk voima lajeissa se toimii kaikista parhaiten.


      • Matti.R
        puntti-karju kirjoitti:

        "Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita?"

        ----------------- --------

        Aika kummallinen ajatus! : ) Kyllä yleisurheilijat saavat rangaistuksen siinä missä voimailijatkin. Tai jos tarkoitat tuomiota rikoslaissa niin Suomessahan dopingin käyttö ei ole rangaistavaa mutta myynti,maahantuonti ja välitys kyllä. Ben Johnson,Suomen hiihto-Niilot ja voimailijat saivat kyllä rangaistukseksi kilpailukieltoja mutta mitään sakkoja puhumattakaan vankeusrangaistuksista ei puhuta.

        ------------------ ---------------------

        Kehonrakennuskilpailuissa Suomessa ei käytännössä dopingtestejä edes tehdä. Ammattilaiskisoissa vielä vähemmän. Kehonrakennus-eikä voimanostokisoissa voi edes kansallisella huipputasolla voi menestyä ilman dopingia. Se on surullista mutta totta.

        ---------- ---------

        Voimanosto leimataan siksi koska käryjä on niin paljon vuosien saatossa ollut koska "virallinen" kansainvälinen voimanostoliitto testaa kilpailijoita. Kaikki eivät ole osanneet/onnistuneet kuurittelemaan niin ettei käryä olisi käynyt. Surullista että niinkin hienot lajit kuin voimanosto ja kehonrakennus ovat niin huonossa maineessa kuin ovat. Tosin me harrastajat olemme siihen itse syyllisiä.

        haluaisin hankia ?Linkkiä?


      • Mistä saa ?
        Matti.R kirjoitti:

        haluaisin hankia ?Linkkiä?

        Aloittelija.


      • Nainen joka kirjoittaa
        puntti-karju kirjoitti:

        "Sitä olen nyt miettinyt, että miksi voimannostajat tuomitaan hormonien käytöstä, mutta ei yleisurheilijoita, esim. 100 m juoksijoita?"

        ----------------- --------

        Aika kummallinen ajatus! : ) Kyllä yleisurheilijat saavat rangaistuksen siinä missä voimailijatkin. Tai jos tarkoitat tuomiota rikoslaissa niin Suomessahan dopingin käyttö ei ole rangaistavaa mutta myynti,maahantuonti ja välitys kyllä. Ben Johnson,Suomen hiihto-Niilot ja voimailijat saivat kyllä rangaistukseksi kilpailukieltoja mutta mitään sakkoja puhumattakaan vankeusrangaistuksista ei puhuta.

        ------------------ ---------------------

        Kehonrakennuskilpailuissa Suomessa ei käytännössä dopingtestejä edes tehdä. Ammattilaiskisoissa vielä vähemmän. Kehonrakennus-eikä voimanostokisoissa voi edes kansallisella huipputasolla voi menestyä ilman dopingia. Se on surullista mutta totta.

        ---------- ---------

        Voimanosto leimataan siksi koska käryjä on niin paljon vuosien saatossa ollut koska "virallinen" kansainvälinen voimanostoliitto testaa kilpailijoita. Kaikki eivät ole osanneet/onnistuneet kuurittelemaan niin ettei käryä olisi käynyt. Surullista että niinkin hienot lajit kuin voimanosto ja kehonrakennus ovat niin huonossa maineessa kuin ovat. Tosin me harrastajat olemme siihen itse syyllisiä.

        Mitä tarkoitat sillä että itse harrastajat ovat syyllisiä lajin huonoon maineeseen? Siksikö, että käryjä käy enemmän kuin yleisurheilussa? Onko roinamäärät suurempia kuin esim. 100 m pikajuoksijalla?

        Mietin vaan edelleen, että miksi voimannostoon liittyy negatiivisia mielikuvia paljon.. Onhan amerikkalainen jalkapallokin yhtä äijävoimaa..?

        Hmm... Pähkäilen tätä kai vain oman moraalini vuoksi. Ennen tuomitsin voimannostajat, en yleisurheilijoita.. mutta jos tilanne sama huipputasoalla roinan suhteen, niin mikäs olen voimannostoa tuomitsemaan sen enempää kuin yleisurheilua tai hiihtoa... Tosin voimannostajien massa erottuu enemmän, tosin onhan noi patteja noi 100 m pikakiituritkin...

        Auttakee pohtijaa...


      • puntti-karju
        Nainen joka kirjoittaa kirjoitti:

        Mitä tarkoitat sillä että itse harrastajat ovat syyllisiä lajin huonoon maineeseen? Siksikö, että käryjä käy enemmän kuin yleisurheilussa? Onko roinamäärät suurempia kuin esim. 100 m pikajuoksijalla?

        Mietin vaan edelleen, että miksi voimannostoon liittyy negatiivisia mielikuvia paljon.. Onhan amerikkalainen jalkapallokin yhtä äijävoimaa..?

        Hmm... Pähkäilen tätä kai vain oman moraalini vuoksi. Ennen tuomitsin voimannostajat, en yleisurheilijoita.. mutta jos tilanne sama huipputasoalla roinan suhteen, niin mikäs olen voimannostoa tuomitsemaan sen enempää kuin yleisurheilua tai hiihtoa... Tosin voimannostajien massa erottuu enemmän, tosin onhan noi patteja noi 100 m pikakiituritkin...

        Auttakee pohtijaa...

        Niin kyllä harrastajat ja kilpailijat ovat omaan roinamaineeseensa syyllisiä koska niin paljon aineita käytetään kyllä siitä se maine piloille menee. Pikajuoksun harrastajia on varmasti maailmassa vähemmän kuin voimailua eteenkin tosissaan harjoittelevia eli en tarkoita juoksijoita yleensä. Voimailijoita on moninkertainen määrä ja moninkertainen on myös aineiden ja käryjen määrä! Suuret voimat ja lihasmassat vaativat myös suuret ainemäärät noin periaatteessa. Pikajuoksijoille "liian suuri" lihasmassa on haitaksi joten suurimpien voimailijoiden ainemäärät ovat suurempia ainakin aineiden joilla haetaan lihasmassaa ja voimaa.

        Jenkkifutishan vasta doupattua onkin ja ihan yliopistotasolta lähtien. Eli ihan teini-iästä aletaan roinaa hakkaamaan kroppaan. Surullista.

        Minulla yli 25 vuoden näkökulma voimailuun ja sen harrastajiin joten jotain olen nähnyt ja havainnut lajista aika paljon. Nykyään reilusti yli 4-kymppisenä manaan itseänikin menneisyyden tyhmyyksisistä. Tosin itsellä käynyt tavallista parempi tuuri roinan kanssa. Kroppa nykyään lähes terve.

        "Tosin voimannostajien massa erottuu enemmän, tosin onhan noi patteja noi 100 m pikakiituritkin..."

        Oispa aika huvittavannäköistä jos minä edes yrittäisin "olla" pikakiituri yli kahden metrin pituisena ja puolitoistasataa kilosena!! : )


    • Matti.R

      Niin on mut vittu jotkut ei vaan tajuu.

      • haluaisin hankia ?Linkki

        haluaisin hankia ?Linkkiä?


      • mistä saa
        haluaisin hankia ?Linkki kirjoitti:

        haluaisin hankia ?Linkkiä?

        mistä ? Ja paljonko joutuu pulittaa.


    • kaukana asiasta

      Tämä on muuten lapsellisin ketju, minkä olen eläissäni lukenut. Puolet viesteistä haistattelua tai naurettavaa uhoamista. Antaa melkoisen hyvän kuvan voimailun harrastajista. Tosin suurin osa kirjoittajista ei harrasta voimailua, vaan peilailee hauista ja kuvittelee onnen löytyvän sitä kautta. Ikääkään ei taida suurella osalla olla pariakymppiä täyteen.
      En tuomitse horkan vetäjiä, nopeat tulokset houkuttavat. Kokeilin itsekin nuorena muutaman kuurin, mutta treeni ei maistunut kun troppi loppui. Taukoa tuli lopulta väliin melkein pari vuosikymmentä, kunnes taas aloitin uudelleen. Enää ei jaksa lääkkeillä leikkiä, tulee tulosta mitä tulee.
      Voi olla, ettei käytöstä jäänyt mitään terveydellistä haittaa tulevaisuutta ajatellen. Toivoisin silti, että olisin jättänyt kokonaan väliin aikoinaan.

    • järkijäätyyHorkilla

      Hormonit sekoittavat pään. Miksi se on niin vaikeaa tajuta?
      www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2013/08/21/lehti-kehonrakentaja-tanssi-merkelin-koneen-siivella

      • huumemiesseoli

        Uutisessahan sanotaan, että mies oli HUUMEIDEN vaikutuksen alaisena.

        Touhu ei siis johtunut nandrolonikuurista tai mistä turaboliinista.


    • turhia.kuolemia

      Ihan sen takia vaahtoan hormoneita vastaan kun muutama tuttuni on kuollut niihin. Riittääkö syyksi?

    • aitoBlueteam

      tässä ketjussa on todella homoeroottista värinää

      uuuuuhhhh aaaaaaaahhhhh oooohhhhhh

    • Anonyymi

      olen nähnyt kokenut käyttämisen huonot hyvät puolet myynyt ollut vahva iso ihailtu mutta paljon se antoi paljon vei. jos et kilpaile älä käytä muuten täysillä kaikkee syö lepää reenaa ku elukka luota itseesi älä jua alkoholia älä käytä päihteitä vaan kirjaa kaikki ylös aivan varmasti kun teet töitä 5 vuotta olet saavuttanut paljon tuloksia 10 vuotta menee huipulle mutta muista maksun aika tulee niin tuli minullekkin

      • Anonyymi

        Viidessä vuodessa pääsee helposti ns. natumaksimiin. Ilman dopingia ei pääse millekkään "huipulle". Koska tulokset ilman dopingia on hyvin vaatimattomia, niin lihaksenkasvatukseen ei kannata laittaa paljon resursseja. Ei kannata syödä tai pumpata rautaa ns. täysillä koska homma on tosi epäterveellistä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe