TSH on syvältä!

Aito Potter fani!

TSH alas, ja HARRY POTTER ylös!!! Puolustakaa Potteria henkenne edestä, ja jätetään tsh lyttyyn jääkaapin alle!!!

24

1243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luthien

      Oletko koskaan ajatellut tutustua muuhunkin fantasia kirjallisuuteen kun Pottereihin? Tsh ja Potter kuuluva nimittäin molemmat tuohon jaloon kirja lajiin... jos kerran vierastat tsh:ta (MAAILMAN PARAS KIRJA!!!) ja muuta Tolkienin kirjallisuutta noin paljon suosittelen aloittamaan fantasia kirjallisuuden sarjasta;
      Ajan pyörä. Heitä päähän pinttymäsi pelkistä Pottereista roskakoriin ja avarra mielikuvitustasi.

      • GaGa fani

        TSH on todistetusti parempi kuin Harry Potter ja olen samaa mieltä siitä että TSH ON PAREMPI! Älä tuu TSH palstalle haukkumaan TSHta vain sen vuoksi että TSH on parempi monien mielestä. En mäkään tuu Potter palstalle sanomaan että "Potterit on paskaa" tai muuta sellaista.


      • GloriaLemonade

        "Puolustakaa pottereja" voi vitut mä niin teen. En koskaan! Älä saatana tuu tänne valittamaan että tsh on syvältä koska ilmeisesti et ole vielä lukenut sitä. Tsh on ihana kirja:)


    • gessu

      juuri toisin päin.. Potter on hanurista ja LOTR on paras. yritin lukea sitä ekaa potteria, mutta hyvä ettei kirja kastunu laatasta, kun niin huono oli..

    • Muumipeikko

      Kiva kun kerroit. Kiviäkin kiinnostaa. Kerro lisää erilaisesta katsomuksestasi.
      Kuule, täällä palstalla nimenomaan liikkuu Tolkienin ystäviä enkä usko heidän välittävän jostain randomista joka tulee haukkumaan. Saatikka kiinnosta mielipide..

      • 1325

        Niinpä. Ja hyvät ihmiset älkää lähtekö niin herkästi kaikkiin provokaatioihin tai ainakaan ottako niistä hernettä nenäänne...


      • catya2
        1325 kirjoitti:

        Niinpä. Ja hyvät ihmiset älkää lähtekö niin herkästi kaikkiin provokaatioihin tai ainakaan ottako niistä hernettä nenäänne...

        On se harmi ettei me kaikki ihmiset olla samanlaisia ja pidetä samoista asioista! Eiköhän molemmissa kirjoissa ole omat hyvät puolensa, jotka innostavat ihmisiä niitä lukemaan...


    • Sametti

      Eikö tässä maailmassa sitten voi olla niitäkin ihmisiä, jotka pitää molemmista? tai siis muita ihmiä, kuin minä.. Potterit on hyvä, mutta niin on kyllä TSH:kin. Kehottaisin sinua, ns. Aito Potter Fani, lukemaan ensin TSH:n ennen kuin tulet tänne kiekumaan. Nyt on yö. Mun läksyt on tekemättä ja mä olen huonolla tuulella. Joten tästä nyt tuli tällänen.. ärh..

    • Tietäväinen

      Kiviäkin kiinnostaa (niinkuin täällä jo kerran mainittiin ;))
      Jos otetaan huomioon niin TSH:n maailma on paljon laajempi kuin Potterin... Olen kyllä lukenut Potterit mutta TSH kiinnostaa enemmän laajuutensa vuoksi...
      Ja voisin tässä vielä muistuttaa että te teinixit jotka eivät pidä TSH:sta voisivat mennä jonnekin muualle vittuilemaan kuin tänne...

      • Arwen91

        ...että ei kaikki "teinit" ole sellaisia.Lopetetaan tämä jauhaminen, kaikilla on omat mielikohteens- ja piteensä.Kuten minullakin.


      • Tietäväinen
        Arwen91 kirjoitti:

        ...että ei kaikki "teinit" ole sellaisia.Lopetetaan tämä jauhaminen, kaikilla on omat mielikohteens- ja piteensä.Kuten minullakin.

        Nojuu mut silti vois mennä jonneki muualle huutelee tollasii älyttömyyksiä :P vai pitäskö meiänki mennä tonne Harry Potter osiolle huutelee "potter sux" ja sellast ?


    • marjut

      Et vissiin parempaan pysty?? Tyhmäki kaiken lisäksi olet: täällä on tsh faneja jotka on MYÖS potter faneja! Niinkuin mie. Eli pilkkaat samalla omias.. PYH!

    • just me...

      saanen huomauttaa et taru sormusten herra on yli kymmenen kertaa parempi ja kuuluisampi kuin joku hikinen potteri, miks muuten taru sormusten herra elokuva ois saanu 11 oscarii (ehk enemmänkin...)ja harry potteri...pyöreän nollan???
      mietis sitä rillipottersku....!!!

      • tittelitom

        Huomaa että nyt puhutaan elokuvista. Milloin on muka leffoista saatu yhtä hyviä kuin teoksista joista ne on raavittu kokoon? Myös minusta, tunnustautuneena Potterfanina, nämä elokuvat ovat ihan surkeita mutta menettelevät - mutta ne eivät kerro paljoakaan oikeasti siitä, mitä Harry kokee... Lotr on taas elokuvissa osattu kertoa juuri niin hyvin kuin voi odottaakin.

        Olen aloittanut lukemaan lotria - ensimmäistä kertaa elämässäni! - ja olen nyt sitä mieltä, että kumpikin, sekä lotr että Potter, ovat mahtavia tarinoita eikä niitä voi verrata kuin syvääluotaavasti eli esim. tarkistamalla, että kuinka paljon ristiriitaisuuksia ja yliampumisia tarinassa, kerronnassa ja hahmojen suhteissa on, onko motiivit järkeenkäypiä, tapahtuvatko asiat loogisesti ja onko kaikki suhteutettu oikein eli reagoidaanko järkevästi vai saako joku asia liian isot mittasuhteet jne...
        Mutta minusta Taru Sormusten Herrasta on sikäli vähän ärsyttävä, että kerronta painottuu liian paljon matkojen hienoihin maisemiin... mutta Tolkien on erittäin taitava kertoja! En ihmettele, että Rowling on myös tykästynyt!


    • Jack

      Nämä ovat niitä viestejä joille nauretaan,suututaan ja sitten kirjoitetaan... Itse en oikein välitä näistä Potter ja TSH kiistoista. Mietihän "Aito Potter fani!" voiko näitä kahta edes vertailla keskenään? Minä sanon että ei. Riimikin on mauton mutta asiani ei koskenut sitä vaan että: oletko edes koskaan lukenut TSH kirjaa. Vaikka makuasioista ei voi kiistellä niin saat vain itsellesi haavoja tulemalla tänne haukkumaan TSH:ta.
      Voimme vain todeta ettei nämä viestien kirjoittajat ole ajatelleet asiaa kunnolla ennen kuin tulivat kirjoittamaan tänne, mutta vaatihan se rohkeutta tulla ilmaisemaan mielipiteensä suurvaltaiselle TSH:n ylistäjille.

      • marjut

        Hyvin puhuttu! *kiittää ja kumartaa*

        Oon samaa mieltä tuosta ettei niitä voi verrata keskenään. Käsittelevätkin aivan eri juttuja.. tavallaan.


    • "SuperTeinix"

      Mä tykkään molemmista sekä TSH:sta ja Potterista, ja molemmat on niin erillaisia, että ei niitä tod. voi verrata. Mutta mua ärsyttää toi TSH-fanien valitus miten surkee Potter on... Mutta toisaalta, Potter on tosi hyvä, ja se on kyllä monta kertaa todistettu... Mutta yksi pieni kysymys? MITEN OSCARIT TÄHÄN LIITTY, TÄÄ ON KIRJAT JA NOVELLIT-PALSTA, DORKA! Älä koskaan sekota leffaa ja kirjaa kekenään.... Kirja kunyleensä on niin paljon parempi.
      Ja muuten... Älkää valittako teinixeistä... ei ne sille mitään voi että ne on niin pinnallisia että eivät ymmärrä miten upee kirja toi Taru on.

    • essi

      Oletko edes vaivautunut tutustumaan Taru Sormusten Herraan, ennen kuin olet tullut tänne kailottamaan että TSH on syvältä?!
      Toivottavasti olet :) muuten et olisi varmaan tuota mieltä :)

    • Arkkimaagi

      Olet oikeassa. TSH:n voisi nimittäin sanoa oleva tietyssä mielestä "syvältä". Se on näet syvällä kaiken fantasiakirjallisuuden alla muodostamassa juuret koko tuon kirjallisuudenlajin nykyiselle ilmenemismuodolle.

      TSH:lla on ollut syvä vaikutus moniin sen lukeneisiin ihmisiin, ja sen vaikutus näkyy myös syvällä kaikissa sen jälkeen julkastuissa fantasiakirjoissa, esim. tuossa mainitsemassasi Potter-sarjassa.

      Anteeksi nyt vain, mutta ilman TSH:ta olisi tuskin Harry Potteriakaan, oli se sitten syvältä tai ei (ja olisin kyllä kiinnostunut kuulemaan vastauksen kysymykseen, että oletko nyt edes vaivautunut tuota Sormusten herraa lukemaan).

    • Doh...

      Pitääkö kaikki leffat, kappaleet, kirjat ym. aina kilpailuttaa? Eikö vois vaan niinku todeta että kumpikin on hyviä?

    • hobittityttö

      Noin mäkin ensin ajattelin ennen kuin näin sormuksen ritarit.Kyl heti muutin mieleni ja oon nyt täysin TSH-fani. Kyl TSH on aivan PARAS!!!

      • TSH on paras!!!!!!!!!!

        TSH ON PARAS,HEI,TSH ON PARAS,HEI...KAIKKI MUKAAN TSH,TSH,TSH...


    • Mirabelis the elvenmaiden

      Onko mitään järkeä haastaa täällä riitaa?
      Jos et pidä TSH:sta, niin turhaan tulet
      tänne sitä riitaa kylvämään.
      Pidä potterista ihan rauhassa, kunhan et kylvä
      sit riitaa tänne...

    • potterfanit on perseestä

      Potterit on niin huonoja ettei kirjoilla voi sytyttää edes takkaa. Joutais suoraan kaatopaikalle. Ja "aito Potter fani" on vitun tyhmä perseennuolija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe