Valikko
Etsi

Frankfurt Hahn ja Luxenbourg?

Miten pääsee kätevästi ja edullisesti Hahn:n kentältä luxenbourgiin? Onko Luxenbourg kallis maa? mitä nähtävyyksiä kannattais etsiä kun aikaa 2 vrk?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

2 Vastausta


Kätevästi - kylläkin, aivan HHN terminaalin edestä kulkee suora bussi Luxemburgin rautatieasemalle, tässä aikataulut: http://www.flibco.com/hahn/hahn.htm#hahn

Edullisesti? Lippu ei ole kallis, voit toki säästää vähän jos ostat lippusi netin kautta etukäteen: http://www.flibco.com/

Nähtävyyksiä? Osta ns. Luxembourg Card. Voit liikkua vapaasti koko ajan julkisilla kulkuneuvoilla ja museoihin/ muihin nähtävyyksiin pääset aivan ilmaseksi.

Hinnat: (24/48/72 tunnin kortti) 10/17/24 euroa/koko jakso.

Perhehinta (max. 5 henk.) 20/34/48 €/jakso.

Lisätiedot: http://www.ont.lu/card-en.html

Kartta, jossa kaikki nähtävyydet: http://www.ont.lu/luxcard.php?lang=en

Ilmianna
Jaa

Viime kesänä tuli matkustettua bussilla Hahnista Trieriin. Suhteessa kallein matka reisussa, koska junahan on keski-euroopassa ehdottomasti kätevin ja halvin tapa liikkua. Mutta Hahnin kentälle ei pääse junalla, harmi. Kuski oli muuten täysin ranskankielinen. Se ei matkantekoa haitannut, yksi kanssamatkustaja alkoi heti tulkkaamaan. Matka sujui joutuisasti kuskin vähät välittäessä rajoituksista.;)

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu