Nakin keittäminen

Keitättekö vai höyrytättekö nakit ja kerrotteko vielä miten sen teette? Ei ole tullut koskaan nimittäin keitettyä nakkeja vaan lätkästyä aina mikroon. Ihan hävettää tunnustaa :(
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


ja keitinveteen kokonaisia maustepippureita sekä sipulilohkoja ja pidä huolta ettei kuori halkea
Ilmianna
Jaa
Laita kuorelliset nakit kylmään veteen kattilaan. Väännä levy päälle ja kun vesi alkaa kuplia siirrä kattila välittömästi pois levyltä niin välttynet halkeamilta.

Jos kuorelliset nakit kiehuvat vedessä, niin taatusti ne silloin myös halkeavat.

Höyryttäminen on myös hyvä tapa nakkien kuumennukseen.

Nakkeihin kannattaa pistellä aina muutama reikä niin eivät halkea niin helposti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Laitan lautasen alassuin kattilan pohjalle ja kylmää vettä niin ettei lautanen ihan peity, siihen nakit ja kun vesi alkaa kiehua niin heti kattila pois levyltä. Kannatta kuitenkin pistellä nakin kuoreen muutamia halkeamisen esto reikiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nakit on kypsä tuote, eivät tarvitse keittämistä.

1. Kiehauta mausteliemi, sipulia, pippureita.
2. Laita pistellyt nakit veteen, siirrä kattila pois levyltä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nakin keittäminen

Keitättekö vai höyrytättekö nakit ja kerrotteko vielä miten sen teette? Ei ole tullut koskaan nimittäin keitettyä nakkeja vaan lätkästyä aina mikroon. Ihan hävettää tunnustaa :(

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta