Halpa asunto Floridasta

Floridan uusi asukas

Floridan asunnot ovat nyt todella halapoja. Tulimme juuri Palm Beachista ja ostimme upean merenranta-asunnon 100.000:lla Eurolla. Asunnosta voimme kävellä merelle. Lämpö riittää myös. Kun lähdimme, niin päivällä oli 28 astetta ja illakin vielä 23 astetta. Nyt viluttaa niin jumalattomasti täällä suomesa, että pitää lähteä takaisin. Lantanassa on suomalaiset kiinteistövälittäjät, jotka hoitivat hommat tosi hyvin. Heidän nettisivulla on kaikki suomeksi:

http://www.asuntofloridasta.com

Firman nimi on Home Max Realty ja ovat aivan Suomi taloa vastapäätä Lantanssa (Nättejä likkoja muuten).

Floridan uusi asukas

33

8468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wmdklw-le

      ole vähän väärä paikka mainostaa ja kehuskella.

      Minua ei jenkkilään saisi kirveelläkään. On siellä niin pässiä sakkia

      • Positiivinen25

        ja höpö höpö


    • Yhdysvallat ovat

      sotaa käyvä maa josta perheenjäsenesi saattaa suurella todenäköisyydellä joutua sotaan minne tahansa maapallolla huonoilla seurauksilla. Monissa osavaltioissa on lisäksi kuolemanrangaistus voimassa ja onnettomien yhteensattumien johdosta Sinun tai läheisesi maaallinenvaellus voi päättyä myrkkyruiskuun tai sähkötuoliin. Alueella riehuvat myös trooppiset hirmumyrskyt jotka saattavat viedä majasi mennessään. Lapsien pitää olla jatkuvan silmälläpidon alaisena kaappareitten varalta ja aikuisetkikin aseellisen vartioinnin ja aitojen takana.. TERVETULOA

      • oiuytfghjkl

        Jenkkilässä ei ketään pakoteta sotaan, kuten suomessa voidaan tehdä pelkän sukupuolen perusteella. USA on siksi turvallisempi paikka.


      • Kommentoija69

        Tuntemattomien ihmisten tekemät lapsikaappaukset ovat jenkkilässä hyvin harvinaisia. Vain 100-200 sattuu vuosittain kohdistuen 75 miljoonaan alaikäiseen. Sen sijaan huolto- ja tapaamisriidoissa huoltajuuden menettäneet vanhemmat kyllä kaappailevat lapsiaan ja erittäin paljon useammin. Lapsia kannattaa kyllä pitää erittäin tiukasti silmällä. Omalle kotipihallekaan lapsia ei kannata päästä vapaasti leikkimään ilman, että naapurit ja ohikulkijat näkevät, että heitää valvoo herkeämättä aikuinen tai ilman, että pihan ympäri on rakennettu täydellisen näkösuojan tarjoava aita. Vaarana on nimittäin se, että hysteeriseen jenkkityyliin joku busybody tai ohikulkeva poliisi soitaa lastensuojeluun. Silloin voi esimerkiksi aitojen puuttuminen uima-altaan reunoilta olla huostaanottoperusteena. Jenkkilässä on vielä pakkoadoptiokin, joten lapset voi menettää ihan lopullisestikin. Lapset pitää lisäksi kuljettaa autolla ihan lyhyetkin matkat. Ostoskeskuksen parkkipaikalla ei voi jättää lapsia autoon hetkeksikään, jotteivät busybodyt tai poliisit soita lastensuojeluun, ei välttämättä edes aikuisen seurassa, jos ao. aikuinen on kaapparille hanttiin panemiseen pystymättömäksi katsottu mummo. Jenkit ovat ala-arvoisen sensaatiovoittoista paskaa suoltavan uutismedian hysteriasta paskajäykäksi pelottelemia ja täysin vailla tervettä järkeä olevia oikeusjuttujen pelossa selustansa varmistelijoita. Toki tämä riippuu osavaltiosta. Nykypäivänä muutenkin kaikki henkinen saasta, kuten yliammuttu poliittinen korrektius, tulee jenkkilästä.

        Näitä juttuja löytyy lisää freerange-vanhemmuuden kannattajien sivustoilta. Se jenkkityylinen freerange -vanhemmuus on muuten ihan tavallista pohjoiseurooppalaista vanhemmuutta, johon kuuluu, että ekaluokkalaisesta lähtien lapset kävelevät koulumatkat ilman aikuisten valvontaa ja saavat käydä ulkona puistoissa ja metsissä ihan vapaasti keskenään leikkimässä.


    • 1+7

      Tämä palsta ei ole piilomainoksille. Jos haluaa oikean mainoksen, voi tilaa ostaa tuosta ylälaidasta.

    • grsss

      varmaan tarkoitat south palmbeach !!!! ei palm beachiltä saa asuntoa 100 000
      kuin ehkä jonkun huonon studion.

    • southbeach987
    • jenkkilään

      Espanja on junttien paikka, jenkeissä on kiva olla - mahtava palvelukulttuuri ja mukavat ihmiset.

      • Miettikääs?

        Jos 100 000.- sijoittaa järkevästi sillä matkustaa ympäri mailmaa lopun ikäänsä! Ei ole sidottu paikkaan.
        Oma kiinteistö vaatii hoitoa: vakuutukset, siivous, remontit.......
        Iskee hurrikaani ja siinä män!

        Ps aloittaja kömpelö mainos!


      • mieti ite
        Miettikääs? kirjoitti:

        Jos 100 000.- sijoittaa järkevästi sillä matkustaa ympäri mailmaa lopun ikäänsä! Ei ole sidottu paikkaan.
        Oma kiinteistö vaatii hoitoa: vakuutukset, siivous, remontit.......
        Iskee hurrikaani ja siinä män!

        Ps aloittaja kömpelö mainos!

        Ei pidä paikkaansa, vaan tuo ns. sijoitusasunto tuottaa koko ajan sen vuosittaisen loman verran rahaa. Toisin kuin se että tuhalisit tuota 100 000e pääoma. Mietippä sitä.


      • kysyjä!!!!
        mieti ite kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa, vaan tuo ns. sijoitusasunto tuottaa koko ajan sen vuosittaisen loman verran rahaa. Toisin kuin se että tuhalisit tuota 100 000e pääoma. Mietippä sitä.

        Kenelle tuottaa?


    • lissu r

      Mitenkäs puhuvatko suomea, ?
      Olen katsellut asuntoja floridasta, lähinnä miamista, ja olisinkin kiinnostunut ostamaan jonkun asunnon, mutta en tiedä miten edetä tässä asiassa?
      Olisiko apua / neuvoa?

      • floridalainen

        Suomea puhuvia kiinteistövälittäjiä on Floridassa. Esim. ReMax Direct toimistossa Cynthia Makris - Email: [email protected] Hänelle voit myös soittaa skype numeroon 09 2316 1818 (muista, että aikaero Suomen ja Floridan välillä on 7 tuntia)
        Hän varmasti auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa Palm Beachin ja Miamin välillä.


      • oijoijoijoij
        floridalainen kirjoitti:

        Suomea puhuvia kiinteistövälittäjiä on Floridassa. Esim. ReMax Direct toimistossa Cynthia Makris - Email: [email protected] Hänelle voit myös soittaa skype numeroon 09 2316 1818 (muista, että aikaero Suomen ja Floridan välillä on 7 tuntia)
        Hän varmasti auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa Palm Beachin ja Miamin välillä.

        Onko nuo Floridankämpät kiinteistöjä, ja onko sinulla lupa mainostaa itseäsi tällä palstalla?


      • floridalainen
        oijoijoijoij kirjoitti:

        Onko nuo Floridankämpät kiinteistöjä, ja onko sinulla lupa mainostaa itseäsi tällä palstalla?

        Vastaus edelliseen: En mainosta itseäni, vaan annoin tietoa eteenpäin.


    • Phoebe

      Mitä väliä mainostaako vai ei. Mulle ainakin ihan sama. Yes Palm Beach -kommentoija on yksinkertainen katkera ja ennenkaikkea kateellinen kaveri loppukommenteista päätellen. Elämä on ruhjonut, joten antakaamme hänen parantaa oloaan tuntemalla olevansa jotain parempaa kuin muut. Yksinkertaisuudessaan hän ei ole tullut huomanneeksi miten kurjaa elämä kuitenkin on :)
      Jenkit on liiiiiiiiian kaukana. Sinne mennään pitkille lomille ja yrittäjällä ei ole aikaa. Vuokraaminen on hyvä, mutta omatoimimatkailijakin saa katon päälleen erittäin hyvään hintaan laadusta tinkimättä. Eikä tarvitse kuluttaa aikaa murehtien miten ranchilla pärjätään ja onko öljyä löytynyt. Hepatkin rassukat.....onkohan niillä hyvä hoito? Kaikki tämä siis voidaan unohtaa kun hankitaan se "condo" vähän lähempää jonne voi pyrähtää vkonlopuksi.
      Bless you.

    • ei hellettä

      28 asteen helle aiheuttaa yksistään jo hirmuisen päänsäryn ,minulle!

    • ASUNTO MIAMI BEACH

      OLEN MIAMI BEACHILLÄ TOIMIVA LISENSOITU KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ / KIINTEISTÖ ASIANTUNTIJA USA:N SUURIMMAN KIINTEISTÖVÄLITYS FIRMAN KELLER WILLIAMS:IN PALVELUKSESSA. MIAMI BEACH ON MIELESTÄNI MAAILMAN KAUNEIMPIA KAUPUNKEJA, JA TOISIN KUIN ESPANJA TAI KALIFORNIA, MIAMI BEACH ON PARHAALLA ILMASTOLLA, YMPÄRI VUOTISELLA LÄMPÖISELLÄ MERELLÄ JA TUULELLA MIELYTTÄVIN PARATIISI. KOTINA TAI SIJOITUSKOHTEENA. MERIVESI TALVELLAKIN NOIN 25 CELSIUSTA TOISIN KUIN ESPANJA TAI KALIFORNIA NOIN 14 CELSIUSTA. MIAMI BEACH ON YKSI MAAILMAN PARHAISTA KOHTEISTA TUOTTO/RISKISUHTEELLA MITATTUNA. IHMISET MUUTTAVAT TÄNNE JOKA PUOLELTA MAAILMAA JA LENTOMATKA ON VAIN MUUTAMAN ELOKUVAN PITUINEN. NETTISIVUNI ON WWW.OCEANVIEWCONDOSMIAMIBEACH.COM . OLEN MIELELLÄÄN AVUKSI.

    • Pettynyt21

      Varoitus!

      Floridassa on paljon juuri aloittaneita välittäjiä, kuten nämä kaksi yllä olevaa itseään mainostavaa. Kannattaa aina selvittää, kuinka kauan on ollut alalla. Tieto löytyy netistä. Olen kuullut kauhukertomuksia, kuinka aloittelijat ovat sotkeneet kaikki asiat. Eivät myöskään tunne alueita, kun ovat myyneet vain muutaman asunnon.

      Tämä on väärä paikka mainoksille.

      Floridasta ostanut ja pettynyt aloittelijaan.

    • corp

      Hyihelvetti, jenkkeihin asumaan ei menisi normaalipäinen.

    • Kalle Kulkevainen

      Kävin juuri Floridassa ja katselin kolme viikkoa ympärilleni. En näin ensikäymältä löytänyt mitään syytä miksi en viettäisi siellä aikaani kauemminkin ja vaikka omassa asunnossakin. Hinnat ovat tosin jo nousussa ja valuuttakurssi kääntynyt meille epäedulliseksi. Ainakin muutaman viikon lomalle menemme tänäkin vuonna.

    • KateenPaska

      Sama paska eri paketissa.

    • pyhäpaska

      helppo ostaa asunto halvalla ja kuseen joudut kun myyt pois,ottavat 15% firpta pidätyksen ulkomaalaisilta lomaasunnostajilta ja muka saat takaisin joskus kun ja osaat hakea?juupajuu..ja ottavat myydessä rahat kokonaan haltuunsa 1kk--jopa melkein vuoteen saakka haltuunsa syyniin ja palauttavat jos osaat antaa tiedot oikein ja jaksat lennellä monta reissua paikanpäälle ja juosta virastosta toiseen ja pallotellaan niin helvetisti...kokemusta on..en oisi ostanut mitään jos olisin tiennyt mikä rumba edesssä myydessä,kannattaa harkita joka kantilta.

      • Anonyymi

        Eipä meidän kohdalla tuollaista ollut. Myydessä asunnon rahat sai suomen pankkitilille muutamassa päivässä. Ei ollut yhtäkään matkaa sinne sen takia. Helppoo ostaa ja helppoo myydä. Nyt ollut 5v kun myimme ja alkanut taas kiinnostaa kämppä floridasta. Ei mitään pahaa sanottavaa paikasta. Jos jotain niin hurrikaani pelko on tietysti aina läsnä. Muutaman kerran jouduimmekin laittamaan suojat ikkunaan, mutta sekin turhaa, kun ei sitten tullutkaan sinne asti.


    • Tyytyväinenmyyjä
    • Pertsa257

      Trumpin vävy on hyvä kiinteistöpisneksessä. Meriittiä löytyy. Pääsi Harvardiin kun isä lahjoitti 2,5 miljoona sinne. Äly ei kuulemma olisi rittänyt, tarvittiin rahaa. Isänsä joutui poseen 2 vuodeksi, kun jätti verot maksamatta ja yritti tunkea "muunneltua totuutta" todistajan suuhun. Hän myi äskettäin 110 miljardin edestä aseita Saudiarabiaan. Kauppa käy.
      Ei muuta kun asunto-ostoksille .....

    • Anonyymi

      Ei kannata muuttaa USA:n kaltaiseen kehitysmaahan, jossa terveydenhoito ja koulutus maksavat maltaita ja eläkejärjestelmä on kehitysmaatasoa. Ilmaston lämpenemisen myötä sitä paitsi monet floridalaiset asunnot katoavat hurrikaanien mukana taivaan tuuliin.

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos ( ja kiihtyvä ja voimakas hurrikaanisesonki) hoitaa tuonkin pois. Nyt jo, syksyllä 2022, Florida on kesäkuukausina liian kuuma, jopa paikallisille. Sama on esim. Texasissa ollut jo vuosia, yli 40 asteen kesälämpötilat pitävät ihmiset taatusti sisätiloissa.
      Floridassa asuneena, ja siellä 17 vuotta lomia viettäneenä, en kaipaa sinne enää päiväksikään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe