Onko Fressi hintansa väärti?

Elikkä

kannattaako maksaa 60 euroa kuukaudessa (mikä on minusta aika kipurajoilla), ja saako sillä todella niin paljon _monipuolista_ liikuntaa ja asiantuntevia neuvoja kuin vain haluaa? Muutenkin kokemuksia kyseisestä salista olisi kiva saada :)

92

21356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna51

      Itse olin asiakkaana muutaman kuukauden, kunnes päädyin töihin sinne, Lasten Fressiin, joten vastaus on ehkä vähän puolueellinen ;) Mutta siis itse ainakin koen että on monipuolista, ja työntekijät ovat ainakin täälläpäin hyvin koulutettuja ja osaavat asiansa, olen ollut tyytyväinen, sekä asiakkaana, että työntekijänä. Mihin Fressille meinasit liittyä, missä päin asustelet? :)

    • kjh-2

      Jos vain jaksat käydä. Kuopion fressillä hyvä ystävällinen henkilökunta, kivat tytöt lasten parkissa, kivat jumppaohjaajat, varsinkin kaupunginteatterin näyttelijä! Ainoa miinus on, että välillä liian täyttä, esim lasten parkki vaikutti niiiin isolta ja ihanalta, kun kävin saliin tutustumassa, mutta kun lapset olivat paikalla, oli ihan kamala meteli eikä tilaa missään.. :D

      Jumpat tosi täysiä, ainakin bodypump ja zumba.

      Suosittelen, itse lopetin jäsenyyden omaan laiskuuteen, en jaksanut käydä joten ei kannattanut maksaa 60 euroa kuukaudessa.

    • oipåålk

      yli 30e/kk kuntosalista on minusta KISKUROINTIA! kun ottaa huomioon sen, että kuntosaliyrittäjän ei laitteet hommattuaan tarvitse käyttää rahaa menoihin juuri ollenkaan.

      • krkahb

        Ai, että sen jälkeen kun salille on ostettu laitteet, ei mene enää rahaa?
        Aha, hyvinpä näyt ymmärtävän liiketoimintaa.
        Salilla on aina paljon rahan menoa, tilojen vuokrasta tai ostosta lähtien laitteiden ja tilojen huollosta, henkilökunnan palkanmaksuun, hallintoon, markkinointiin ym ym.
        Ilmastointi ym laitteita on säännöllisesti hoidettava ja huollettava, samoin kuin muitakin laitteita ja tiloja.
        Lisäksi kuntosalilaitteetkaan eivät ole aivan ilmaisia, eikä laadusta huolimatta ikuisikaan.

        30 eurolla saatat päästä jäseneksi jollekin salille joka on vuodelta -70 sekä laitteiden että viihtyvyyden kannalta, joten sinne vaan. Siellä löytyy raavaita äijiä jotka räkii käsiin ja kusee pesuhuoneiden lattialle, jos siellä sattuis pesuhuone olemaan. ja useimmiten ne sijaitsevat jossain kellarikerroksessa niin että sinne ei ilma pääse, kun ei ole ikkunoita, ja ilmastointi laitteet on pamahtanut jo 30 vuotta sitten.

        60 euroa on alakanttiin kyllä pääkaupunkiseudulla ainakin, tuskin sillä rahalla missään voi jäseneksi liittyä.

        Niin ja tiedätkö kuka maksaa ohjaajien palkat. Juu, salin omistaja ja joskus jopa hyvällä lykyllä koulutuksiakin, jotta laatu pysyisi korkeana. Tässä tosin ei ihan aina onnistuta, ei isoissa eikä pienissäkään ketjuissa. Fressikin käyttää alipalkattuja ohjaajia, nuoria tyttöjä ja vain muutama stara mukana houkuttelemassa asiakkaita, mutta näin se täällä pääkaupungissa menee.


      • salillaleikkiville

        Nykynuorten voimaharjoittelussa tehdään kaikki väärin -Jouko Ahola

        Luuletko, että voimaa on kehitetty ennenkään millään matoilla tai kuntopyörillä, kyllä ei ole sattumaa, että 90-luvulla suomalaiset menestyi kehonrakunnuksessa sekä voimailussa. 70-luvulla rakennetuissa kuntosaleissa laitteisto on pääsääntöisesti aivan riittävän laadukas, monesti jopa parempi. Aika antaa treenilaitteistolle sen vaatiman pakinan.


      • Anonyymi

        Pyhä sylvi. Älä ikinä ryhdy yrittäjäksi, et taida olla valmis siihen todellisuuteen..


      • Anonyymi

        Kuntosalit ostetaan yleensä 5 vuiden leasingsopimuksella, mikä on lyhyt aika niiden käyttöikään verrattuna. Yrittäjät majsavat tuhansia euroja kuussa laitteiden keasingmaksuja ja korkoja. Pankkilainan kohdalla sama asia, yrityslainat eivät ole ilmaisia ja ne täytyy maksaa nopeassa tahdissa takaisin.


    • sygnum

      Kekinkertaisen salin laitteisiin uppoaa helposti 150the. crossari 4th,matto 5th,painopakkalaitteet a 3the. Palkat,sähköt.laitehuollot, ryhmäliikuntavälineet-esim steppilaudat bodypumpit 40h/ 15the.jne,jne.
      Mainonta, verot,vakuutukset...
      Itseasiassa on niin että alle 50e/kk salit ovat itsepalvelusaleja tai jos siellä on henkilökuntaa niin veroja ei maksella.

    • vakioasiakas monta v

      Fressi on monipuolinen,voit käydä missä vaan kuukausimaksulla.suosittelen!
      Nyt kyseessä TRE

    • neitiZ

      Kuopion Fressin Zumba tunnit on ainakin ihan ala-arvoisia. Ehdottomasti pitäisi palkata ainakin yksi kokeneempi ohjaaja vaikka se maksaisikin enemmän salille - niin ei tarvitsisi käydä kilpailijalla zumbaamassa - ja maksaa samalla jäsenyyttä kuntosalin käytöstä

    • Z <3

      Onko ne tunnit oikeasti ala-arvoisia vai oliko sinulla mielessä joku toinen ohjaustyyli kun tunnille menit. Tiedän että tasoa ja tyyliä on monenlaista mutta yleensä kannattaa käydä kyseisen ohjaajan tunnilla enemmän kuin yhden kerran. Yleensä kun jokaisella on oma tyyli ja liikkeet niin niiden oppimiseenkin menee joku kerta.

      Ja oikea tyyli ei ole se että liikkeet näytetään etukäteen tai että edes käytetään mikrofonia. Zumba on tarkoitettu tanssittavaksi mukana, fiilikset ja hiki katoaa jos liikaa seiseskellään ja katellaan koreografioita etukäteen.

    • eienääikinä

      Kuntokeskus fressin toiminta on kyseenalaista. Työntekijät joutuvat tekemään ilmaista työtä, ja tunneista, joista palkkaa saa, palkka on surkea. Työntekijöitä ei arvosteta pätkääkään. Työilmapiiri on todella kireä ja johtoportaassa on todella paljon ongelmia. Älkää ikinä menkö sinne töihin, niin säästytte paljolta pahalta. Työporukassa myös ongelmia, työporukassa ei mitään yhteishenkeä.

      • outoaa

        Hauska kuulla :D Itse olen töissä Fressissä ja on paras työpaikka missä ikinä olen ollut. Työkaverit parhaita, johto uskomattoman kannustava. Ainakin täällä etelämmässä Fressikeskuksien työntekijät ovat samaa perhettä ja asiakkaat ihania. Kokemuksensa kullakin :)


      • Fressiläinen

        Komppaan tässä! EHdottomasti hyvä työpaikka!:)


      • Anonyymi

        Kuopion keskustan Fressillä kävin tutustumiskäynnillä pari vuotta sitten kun etsin salia. Tapaaminen oli sovittu tiettyyn kellonaikaan paikan myynti-/markkinointihenkilön kanssa jossa kertoi paikasta. No, tuli vartin myöhässä tapaamiseen, ei pahoitellut asiaa ja oli hyvin ylimielinen muutenkin. En ole astunut paikkaan sen jälkeen, enkä astu enkä suosittele kenellekkään. Onneksi paikkakunnalta löytyy vaihtoehtoja joissa on lämmin ja ystävällinen palvelu sekä tavallisia, reiluja ihmisiä jotka arvostavat hyvää asiakaspalvelua.


    • givemefive

      Liian kallista tuo 60 euroa/kk. Tekee vuodessa 720 egulia. Itse maksan pienemmästä ja paremmasta salista 320 e/v. Minkä takia maksaisin yli puolet enemmän turhasta? Olen käynyt aikoinaan 3 eri Fressissä, joten sapluuna on suht tuttua.

      • annukkaMM

        En voi suositella fressiä. Muuttavat yhtäkkiä aikaisemmin ilmaiset lastenjumpat maksullisiksi. Mainostavat jumppaa 150e jäsenen lapsille kaudessa. Ei kyllä tarvi lasta sinne ilmoittaa! Kahdelta lapselta tulisi maksamaan 300e kaudessa, mikä on jo ihan törkyhinta. Kyllä moni varmasti lopettaa asiakkuuden tästä syystä. Todella suuri huononnus fressin kanta-asiakkaalle, jolla on pikkulapsia.


    • epätoivonen

      Mites siitä irtisanoudutaan? onko kokemuksia? kuinka helppoa se on?
      ei ole nyt aikaa salille.....

    • epätoivonen

      ja btw. fressi maksaa nykyää 75€/ kk.

    • Pettynytpahasti

      En suosittele Fressiä. Mainostivat lapsiparkkia, johon varasivat ajan ja sitten siellä ei ollutkaan hoitajia. Lapsiparkki oli myös auki vain aamulla ja illalla ja samaan aikaan ei tietenkään ohjattuja tunteja. Eli jos lapsen kanssa menee, niin saa vähemmän irti kuin muut.

      • todellapettynyt

        Tosiaan lapsiperheille ei voi suositella! Mainostivat kovasti liittymisen yhteydessä ilmaisia lastenjumppia jäsenten lapsille ja lapsiparkkia. Muutaman kuukauden päästä tästä lastenjumpat muuttuvat maksullisiksi, hyvin kalliiksi ja lapsiparkilla on myös suppeat aukioloajat! Kohta varmasti keksivät laittaa myös lapsiparkin maksulliseksi.


    • vastauskysymykseen

      Ei ole hintansa väärtti.

    • Bodybuilding3

      Liityin Fressille tuossa muutama kuukausi sitten ja voin sanoa että on paras paikka missä on ikinä tullut käytyä. Lämpimästi voin suositella muillekkin. Itse käytän pk-seudun saleja ja olen ollut tyytyväinen. Lähinnä Omenaa ja Kamppia.

    • m__38

      Ei ole hintansa väärti. Ihan ok saleja, mutta kallista. Tällä hetkellä mainostettu kolmen päivän kokeilu ei muuten pidä paikkaansa. Esittelykierroksen jälkeen ei kaiveta jumppakamoja laukusta, vaan sopimuspapereita ja sitten myyjälle pitää perustella miksei halua siltä istumalta sitoutua maksamaan vähän alle 1000€ seuraavan vuoden aikana. Tosi ahdistava tilanne, en suosittele.

      • suoraansanoen

        Mitä ahdistavaa tilanteessa on? Kun heti alkuunsa kolmen päivän kokeilu ei pidäkään paikkaansa niin ei ole järkeä edes harkita sopimusta.


      • m__38
        suoraansanoen kirjoitti:

        Mitä ahdistavaa tilanteessa on? Kun heti alkuunsa kolmen päivän kokeilu ei pidäkään paikkaansa niin ei ole järkeä edes harkita sopimusta.

        Myyjän painostus. Olet kyllä aivan oikeassa -jos lupaukset pettää jo heti alkuunsa, niin mitä voi odottaa jatkossa.


      • suoraansanoen
        m__38 kirjoitti:

        Myyjän painostus. Olet kyllä aivan oikeassa -jos lupaukset pettää jo heti alkuunsa, niin mitä voi odottaa jatkossa.

        Luu kurkkuun myyjälle, ihan turha tuollaisesta on painostua. Kävelet ulos, vaikka olisi kyllä lisäksi ihan aiheellista pyytää myyjältä korvaus hukkaan heitetystä ajastasi.


    • Hahakade

      75€/kk!?! Ei saatama mun sali maksaa alle 200€ vuosi ja löytyy crostrainerit hackit taljat penkit ja painot

    • jaksaajaksaavielä

      1000 euroa vuodessa????

      Omalla salilla tarjouksesta kortti vuodeksi alle puoleen hintaan ja jumppien tuntivalikoima paljon parempi kuin Fressissä!

    • Sellastaaaaaa

      Fressi ei todellakaan ole hintansa väärti. En tajua miksi pitää maksaa itsensä kipeäksi liikunnan harrastamisesta.

    • tiäks

      On se Fressi hintansa väärti, - kuka totakaan bisnestä ilmatteeks tekisi, - sinäkö ?
      Onko muuten sun tuntitaksas balanssissa sun tekemiseen nähden ?

      • on.parempia

        Se on vaan tyhmää maksaa liikaa


      • ettänäinv

        Tämä kaveri taitaa olla Fressillä töissä. Eihän nyt kukaan ilmaiseksi noita hommia tee mutta sikahinnoittelu on sikamaista. Hinnat kuin VR:llä :)


    • Sellastaaaaaa

      On tää aika käsittämätöntä ! Kallis on kallis ja se ei siitä muuks muutu.

    • tarkkamarkka

      Ei oo tyhmä joka pyytää. Kipurajahintaa ei pidä maksaa missään asiassa. Puoleen hintaan on hyvä.

    • lenkkeilijänainen

      En suosittele Fressiä. Kuntoilla voi halvemmallakin.

    • ressi

      Mikä on hintansa väärtti ? Kyllä tää on kun oikein ajattelee. Ihan hyvä paikka tähän hintaan. Kyllä mää tykkään käydä ja maksaa vaikka vähän korottaisivatkin hintaa onhan näilläkin kustannuspaineita.

      • kunoikein

        Terveisiä vaan sinne ressiin tykkäät maksaa itselles, ajatellaan oikein kun tykätään. Muut on halvempia.


    • fressinä

      Mikä vikana muu kuin hinta ? Kävisikkö ilmaiseks jos annettas sulle viä bussilippukin vaikka kuukaudeksi käyttöön ?

      • janniina82

        umpisurkeat jumppatunnit
        töykeä palvelu
        mahdottomuus päästä irti sopimuksista

        Muutaman mainitakseni


      • Tired_to_Fressi
        janniina82 kirjoitti:

        umpisurkeat jumppatunnit
        töykeä palvelu
        mahdottomuus päästä irti sopimuksista

        Muutaman mainitakseni

        Aivan noin. Sopimuksen irtisanominen on lain mukaan sitä, että sopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. Kuluttajan näkökulmasta tällainen sopimus rinnastuu monessa suhteessa määräaikaiseen sopimukseen, kun tässäkin kuluttaja sidotaan määrätyn pituiseen sopimuskauteen, ja sopimuksen päättämismahdollisuus ennen tämän kauden päättymistä on hyvin rajoitettu. Tätä asiakohtaa rikotaa Fressillä härskisti. Lukekaa tarkkaan sopimustekstit. Itse en allekirjoittaisi Fressin sopimuspohjaa.


    • 2334

      Vaihtelevia kommentteja kauttaaltaa. Itse olen käynyt Kuopiossa sekä Kauppakadulla että Lippumäessä olevassa Fressissä ja nyt mietin, että vaihtaisinko salia. Syynä on, että suurin osa ohjaajista ei osaa hommaa lainkaan ja nämä ovat niitä nuoria ilman koulutusta olevia tyttöjä ja poikia. Nykyään vain tosi muutama lähinnä muutamia tunteja per vko ohjaavaa hlö osaa oikeasti ohjata. Ja olen tajunnut, että heille ei annetakaan enemmän tunteja, koska ammatilaiselle, siis koulutetulle, pitäisi maksaakin työstä. Olemme antaneet plautetta salivastaavalle, mutt aivan turhaa. Vastauksena oli ollut lähinnä ohjeita, kuinka palautetta annetaan.

      Ei siis ihme, että asiakasmäärä on vähentynyt reilusti. Eli nyt mahtuu ilman varausta. Harmi, että erittäin hyvän alun jälkeen tilanne muuttui täysin.

    • Foxy87

      Mietin just noita samoja asioita. Myyjän törkeä käyttäytyminen sai epäröimään, ehkä tämä sama henkilö on osunu muidenkin kohdalle. Tosiaan hinnostoa ei saanut katsoa ilman yhteistä tukiota, kauheesti kyseltiin omaa liikkumista, mutta hintoihin ei haluttu mennä. Myyjä ei kertonu alennuksista vaan ilmi selvästi jahtasi provisiota. Kyllä on jäänyt huono maku suuhun. Siis tilat on hienot, mutta henkilökunnassa on parantamisen varaa.

      • Jondes

        Joo, ei kyllä jaksa enää yhtään jäsenyyden tuputtajaa. Harmi ettei mikään noista suuremmista ketjuista taida tarjota kertamaksua salille. Ihan mielellään maksaisi vaikka kympin siitä että saisi ihmetellä rauhassa.


      • Anonyymi
        Jondes kirjoitti:

        Joo, ei kyllä jaksa enää yhtään jäsenyyden tuputtajaa. Harmi ettei mikään noista suuremmista ketjuista taida tarjota kertamaksua salille. Ihan mielellään maksaisi vaikka kympin siitä että saisi ihmetellä rauhassa.

        Fressilläkin on kertamaksu.


      • Anonyymi

        Fressin markkinointi on edelleen päällekäyvää, lupaukset/esitteet harhaanjohtavia ja salailevia. Nytkin korona-aikana uusia asiakkaita houkutellaan "loukkuun" lähes ilmaiseksi ja siitä syystä salilla alkaa olla tungosta, syksyllä vielä rajoitettiin lähekkäistä harjoittelua, nyt ei enää. Harkitsen vakavasti vaihtoa toiseen paikkaan, kun sopimus päättyy.


    • hki00120

      Motivuksissa on myös kertamaksu

    • jallulight

      fitness 24/7 pesee fressin mennen tulllen! yks tsetti kaikki salit käy jumppaa ym :D

    • hymmyilyttää

      Pari vuotta oon käyny Fressillä, ja voin kyllä suositella lämpimästi! Kuopiossa henkilökunta on niiin ihanaa, moikataan aina kun tulee sisään, kysytään miten reenit meni ja autetaan aina tilanteen mukaan. Kuopion laajin ryhmätarjonta ja uudistuu kokoajan (lämpötunnit esim. vuoden alusta keskustassa). Mieletön keskus ja hintansa väärti ihan ehdottomasti! Tehdään asiakkaiden eteen pieniä extrajuttuja, lämmitetään henkilökunnan tiloissa lastenruoka, kukkia ja kivoja viestejä pukkaritiloissa, teemapäiviä, uusitaan salipuolta..... Tuntuu että asiakkaan toiveita kuunnellaan ihan tosissaan: esim kuntonyrkkeily tuli takas keväälle kun sitä toivottiin. Muista Fresseistä ei vielä kokemusta, mutta Lippumäki ja Kauppakatu 5/5.

    • sfjprsej0rjg0bra

      Kuopion Kauppakadun Fressi on usein jumalattoman meluisa. Salissa pauhaa musiikki ja on asiakkaita, jotka rämäyttävät painopakat tai punttinsa viimeistään sarjan lopussa kuuluvasti alas. Lisäksi ryhmäliikuntasalista voi kuulua musiikki järkyttävän voimakkaasti ja se sekoittuu salissa pauhaavaan poppiin. Pukuhuoneissa radio myös kovalla ja joskus sattuu kaapeille nuoria tyttöjä, jotka hokevat v...u, v...u, v...u. Käyn vain, koska sijainti on hyvä ja työnantaja maksaa puolet maksusta. Pitää muistaa ottaa korvatulpat vaan mukaan.

    • missäonjj21

      Fitness 24 ..20 egee kuussa riittää. Ja kovaa reeniä!

    • hjhjjh

      Kuopion lippumäen fressi ei ole hintansa väärti todellakaan, Ja en suosittele sitä kenellekkään. Ei kannata rahoja sinne tuhlata. Huonoja kokemuksia.

    • neverfressiagain

      Mielestäni Fressi ei ole hintansa väärti. Kokemusta ainakin 3 eri Fressistä ja jokaisessa sama ongelma: liikaa väkeä ja peruslaitteita (kyykky, penkki, vapaapainoharjoittelu tilat tms.) liian vähän. Monesti treenataan samalla laitteella usean hepun kanssa.

    • Fressionstressi

      Itsellä on tilanne, että Kuopion Fressin trainer sai minut ottamaan pitkän sopimuksen. Se trainer tulee maksamaan minulle 3000e/50 käyntikertaa! Ongelma on vain se, että ollaan treenattu nyt 3kk/2x viikkoon, mutta painoni on vain noussut! ja minulla on siis liikuntaohjelmat ruokavaliot.
      Fressi on pikemminkin stressi nykyään minulle..

      Oon käyny useampana kertana verikokeissa kilpirauhas vajaatoiminnan epäilyn takia ja tämä minun pt kyselee minun oireista tms toiselta asiakkaaltaan joka on lääkäri? Ja hän kävi myös kysymässä apua kilpirauhasliitosta.
      Ihastuttava ele, mutta todella stressaavaa ja tunkeilevaa. Tuloksissa ei kumminkaan ollut mitään ja mietin tässä, että en pääse kummastakaan pas*asta eroon; en rasvasta enkä sopimuksesta.

      Onko kukaan irtisanonit fressi trainer sopimuksia?

      • kieltäydyin

        On kohtuutonta myydä 50 kertaa. Kukaan ei tarvitse noin paljon. Kuka on myynyt ja missä? Mene valittamaan esimiehelle, anna palautetta.


      • Feerti

        Olen purkanut lakimiehen avulla. Tulee halvemmaksi kuin maksaa summa, johon on manipuloitu.


    • Lakiop

      Fraasi ei noudata sopimusoikeuden perusteita eli ongelmatilanteissa aina yhteys kuluttaja-asiamieheen.

    • 253tge

      Ostat 50x ohjauksen ja sitten rupeat kiukuttelemaan kun et haluakkaan niitä?
      pitäiskö ens kerralla miettiä hetken mitä ostaa ennenkuin ostaa?
      Painosi voi olla nousussa sen vuoksi että ohjelma toimii. Lihasta tulee lisää.
      oletko käynyt kehonkoostumus analyysissä ja todennut että mitään tulosta ei ole tullut? Voimat eivät ole kasvaneet ja rasva % ei ole oikeasti pienentynyt.
      Toki tuollainen 50x ohjaus pitäisi aina olla purettavissa myös kesken ohjelman sillä tilanteet muuttuu , eikä ketään voi velvoittaa niitä käyttämään loppuun.

    • oultman

      Kunto keskus Lumon asiakkuus irtisanottu nyt pohdin Freessin asiakkuutta. Kysymys. Säännöissä sanotaan irtisanomisaika 1kk. Kommenteista päätellen ei pitäisi paikkaansa vastatkaa miksi ei.

    • Noin 3-6 kertaa PT:tä riittää!!! siinä ajassa ehtii ikään kuin läpikäydä viikko-ohjelman, jota sitte alat tehdä itsenäisesti..

    • Enainakaatöihinsinne

      Pt ja Ft palvelut on kohtuuttoman hintaisia ja kuulemma (kaveri töissä) työntekijä saa 20e tunnista( sisältäen safkat, seurannan, suunnittelut ja kirjaukset). Plus työntekijöiden sopimusten ehdot ovat hänen mukaa ehdot aivan kamalia, tyyliin 14 sivun työsopimus, jossa kaikki työntekijän edut on karsittu 😂😂😂😂

    • EivoiSuositella

      Ei voi suositella nykyhintaan, erityisesti jos ottaa lisäksi PT-palveluita. Joillakin kalliimmilla (kk-maksu) crossfit-saleilla saa hyvän perehdytyksen alkeiskurssin muodossa, pienmuotoisia ryhmätunteja joissa oikeasti opastetaan tekemään liikkeet oikein ja em. lisäksi saa tukea treenaukseen ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Tottakai sielläkin lisäpalvelut maksaa, kuten yksilöitu ruokavalio tai treeniohjelma, mutta vähemmän (PT-tuntiveloitus).

    • fw3235

      kannattaisi tutkia ennenkuin huutelee. Fressillä ei ole yhtään omaa pt:tä vaan ne on kaikki omia yksityisyrittäjiä. Määräävät siis itse hintansa, eivätkä ole töissä fressillä.

      • Exä

        Kaikki PT:t ja fyssarit ovat fressin kirjoilla ja fressi määrää heidän liksat. T. Entinen Fressin PT


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa.
        on varmaan paikkoja missä PT on fressin oma mutta kaikki mitä tiedän ovat omia itsenäisiä yrittäjiään vaikka edustavatkin fressiä.


    • Personalraineri

      Todella pettynyt olen määräaikaiseen sopimukseen. Vaikea irtisanoa. Asiakaspalvelu ei vastaa. 59€ tarjous maksoi loppujen lopuksi melkein 300e. Never again. Kallis ja huono hinta-laatu suhde. Luvattua pt-tuntia ei koskaan kuulunut.

    • Anonyymi

      Onko fressi saleilla nyrkkeilysäkkiä treenaamiseen? entä saunaa?
      Kertokaa kokemuksia salista ja pääseekö sinne tutustumaan muutoin kuin maksamalla? Kyllähän sali pitää nähdä minkälaiset laitteet, säkki ym, aika kohtuutonta jos joutuu maksamaa 25 euroa jos haluaa nähdä salin...

    • Anonyymi

      Löytyykö Fressi salilta nyrkkeilysäkkiä?

      • Anonyymi

        Perus varusteissa ei ole säkkiä, joillain saleilla voi silti olla, koska jos kysyntää ja käyttöä on niin he voivat sellaisen sinne tilata ja asentaa.
        Joillain saleilla on pistarit ja hanskat ainakin, tosin nekin voi olla jonkun asiakkaan jättämät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perus varusteissa ei ole säkkiä, joillain saleilla voi silti olla, koska jos kysyntää ja käyttöä on niin he voivat sellaisen sinne tilata ja asentaa.
        Joillain saleilla on pistarit ja hanskat ainakin, tosin nekin voi olla jonkun asiakkaan jättämät.

        Kiitos vastauksesta, aika outoa ettei Fressissä säkkiä ole koska nyrkkeily säkkiä vastaan on hyvää liikuntaa ja pitää lyöntivoimaa ja taitoa yllä ex-kamppailijalle.
        Pistareilla ja hanskoilla ei tee mitään kun yksin käy salilla kun pitää olla kaveri joka pitää ja osaa pitää pistareita.


    • Anonyymi

      Kuntosalien hinnoittelu aiheuttaa ihmetystä. Jäsenyyteen perustuvat hinnat ovat kohtuullisia tai jopa halpoja, jos harrastaa liikuntaa pelkästään kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelu on hyväksi kaikille muillekin liikunnan harrastajille. Jos harrastaa esimerkiksi juoksemista, hiihtoa, pallopelejä päivittäin jopa tavoitteellisesti, ei ole tarvetta tai järkevää käydä kovin usein salilla, ei ainakaan kaikkina vuodenaikoina. Kuntosalien pitäjiä nämä eivät näytä kiinnostavan. Moni haluaisi kuitenkin keskittyä välillä lihaskunnon ylläpitoon ja kehittämiseen tai harrastaa aerobista liikuntaa sisätiloissa kylminä kausina, 1-2 kertaa viikossa ja ajoittain useamminkin. Kiinnostaako heitä vuosijäsenyydet tai erityisen korkesti hinnoitellut kertakäynnit, jos sellaista edes tarjotaan? Tuskin.

      Ahkera kuntosalitreenaaja käy salilla 15-30 kertaa kuukaudessa likimain ympäri vuoden. Jos kk-maksu on 50 e, kertaa kohti hinnaksi tulee 1,7 - 3.3 e, mikä on mielestäni varsin vähän.

      Muuta päälajinaan harrastava käy (lue kävisi) ehkä salilla kerran viikossa, ja muutaman kuukauden ajan 2 kertaa viikossa. Hän joutuisi maksamaan vuosijäsenenä noin 6 - 12 e kerrasta. Mielestäni tämä harvoin ja usein käyvien kertamaksujen ero on ihan kohtuuton. Matkustelut, sairastelut ja ym esteet vielä nostavat "kertakäynnin" hintaa. Vuosijäsenyyksissä ei yleensä saa edes pitää taukoja kuin korkeintaan 2 kk, eikä nekään ole ilmaisia. Lisäksi niitä varten on kai hankittava lääkärintodistus sairaustilanteissa.

      Useimmille kuntosaleille pääsee nykyisin jopa ympäri vuorokauden kulkukorteilla. Eikö kenellekään ole tullut mieleen seurata yksinkertaisesti käyntien määrää ja laskuttaa jälkikäteen? Tämä antaisi mahdollisuuden joustavaan hinnoitteluun, kaikki sairastelut ja poissaolot tulisivat automaattisesti huomioiduiksi. helpottaisi asiakasta ja laskuttajaa. Kk-hinta määräytyisi siis käyntien mukaan. Esimerkiksi jotenkin näin: 0 kertaa (5 e), 1 kerta (7 e), 2 kertaa (12 e), .. , 5 kertaa (25 e), .. , 10 kertaa (40 e), .. , 20 kertaa (60 e), .. , 30 kertaa (70 e). Mielestäni tämä hinnoittelu olisi oikeudenmukainen, joustava ja yksinkertainen, eikä mitään jälkiselvittelyjä missään tilanteissa.

    • Anonyymi

      Fressissä ei osata vastata onko salilla ja tuleeko uudelle salille nyrkkeilysäkkiä, huonoa asiakaspalvelua!!!

      • Anonyymi

        Hyvin näkyvästi moniien kuntosalien sivuilla hyppää silmille vuosijäseneksi liittymisen lomake, eikä usein muita vaihtoehtoja olekaan, tai älyttömillä hinnoilla. Monien sivuilta ei saa kunnon käsitystä eri laitteista ja niiden määristä. Myös peseytymistiloista tiedot puutteellisia ja jos sauna onko jatkuvasti päällä.


    • Anonyymi

      Joo kysyin asiaa fressiltä kolme kertaa netin kautta ei ole vastausta tullut ja muutama viikko jo mennyt, jos ei tiedä tuleeko kuntosalille laitetta jota haluaa treenata esim säkki niin en sinne salille mene ja fressin sivuilla lukee tutustumiseen saat koodin puhelimeesi joka on voimassa 24 tuntia ja operaattori perii koodista 15 euroa!!!!!!!!!
      Aika törkeää eli jos sali ei kelpaa niin maksat 15 euroa et voi nähdä salia ensin ja laitteita ei ole kun ei viestiin vastata.

    • Anonyymi

      Nettiesittelyt ympäripyöreitä, muutamia linkkejä tarkennuksiin, mutta ne eivät toimi tai kehottavat kysymään asiakaspalvelusta. Reilussa toiminnassa kaiken pitäisi olla hyvin näkyvillä piilottelematta. Ei näyttäisi olevan mitään katetta puheille joustavasta hinnoittelusta, kaikki potentiaaliset asiakkaat pitäisi huomioida. Kuvitellaan kuin kukaan ei harrastaisi mitään liikuntaa salien ulkopuolella.

    • Anonyymi

      60 euroa oikeuttaa käyttämään kuntosalia, ryhmätreeneistä on maksettava lisää ja henkilökohtaisista ohjauksista. Nyt taitaa tulla konkurssi, ellei hinnoittelua muuteta joustavammaksi ja haluta mukaan myös alle 5-6 kertaa kuukaudessa käyviä muita liikunta- ja kuntoilulajeja harrastavia. Veikkaan, ettei kk-maksuja poisteta tai pienennetä, vaikka salit määrätään suljettaviksi.

    • Anonyymi

      Hei kysyn onko asiakkaalla oikeus .. Kannattaako maksaa kuukau maksu kuntosalille turhaan .koska kuntosali on kiinni ?

      • kannattaako maksaa turhaan.....no mitäpä lottoot?


    • Anonyymi

      vastaan vähä myöhää xd, mut Fressi on iha hyvä. oon ite ollu tammiston fressi24'jäs. 40€ kk, 10/10, todella monta juoksumattoa, kolme penkkiä (säädettävä), yksi "paljo nousee penkist" penkkii, ja tarpeeks tilaa venytellä, jne.
      Henkilökunta on 10/10, hukkasin avaimen ja autto todella paljo sen ettimises, kans autto myös yks vakioasiakas.
      Suihkutilat o nice, jos muistan oikee ni siel on 4 suihkuu, ainaki mieste pukkaris.
      Ainoata huonoo juttua on se et siel on vaan yks painonnostoon tarkotettu penkki, eikä oo saunaa.

      • Anonyymi

        Fressi on huonoin sali missä olen ollut vihaisen näköistä henkilökuntaa ainakin Lahden salilla todella huono henki. Asiakkaiden kesken parempi mutta jos maksat 65€kk itseään täynnä olevista henkilökunnaksi itseään kutsuviksi jotka eivät tule edes toistensa kanssa toimeen. Olen ollut jäsen jo monta vuotta koko ajan menee huonommaksi. Asiakkaat ovat kadonneet eikä ole mikään ihme kohta teen myös itse katoamis tempun. Laiteet ovat hyvät siksi olen pitkittännyt lähtemistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fressi on huonoin sali missä olen ollut vihaisen näköistä henkilökuntaa ainakin Lahden salilla todella huono henki. Asiakkaiden kesken parempi mutta jos maksat 65€kk itseään täynnä olevista henkilökunnaksi itseään kutsuviksi jotka eivät tule edes toistensa kanssa toimeen. Olen ollut jäsen jo monta vuotta koko ajan menee huonommaksi. Asiakkaat ovat kadonneet eikä ole mikään ihme kohta teen myös itse katoamis tempun. Laiteet ovat hyvät siksi olen pitkittännyt lähtemistä

        Itse olen Tampereen Fressin asiakas (käyn pääsääntöisesti keskustassa). Ohjaajat ovat hyvin ammattitaitoisia, ihania persoonia. Respassa ystävällinen palvelu.

        Ongelmana oli jossain vaiheessa asiakkaiden toiveiden kuuntelemattomuus ja oudot ratkaisut ryhmäliikunta-aikatauluissa. Esim. salin aina täyteen vetävä tunti tiettynä aikana vain poistettiin toisen kauden alkaessa, vaikka ohjaaja olisi jatkanut. Tunteja sijoiteltiin aikoihin, joista heti tiesi ettei tule toimimaan. Sitten poistettiin kokonaan, kun "ei käy asiakkaita". Tunneista vastaava on tainnut vaihtua, kun nyt tuntuu toimivan.

        PT:t ovat vaihtuneet varsin tiuhaan vuosien varrella ja jonkinlaista kireyttä on ollut havaittavissa. Osa ollut hyvin myyntihenkistä ja tuonut mieleen enemmänkin puhelinkauppiaat. Nykyisistä ei kokemusta.

        Fressi ei Tampereella 2000-luvulla maksanut työntekijöilleen asiaankuuluvia palkkoja yms, menivät lakkoon (muutamaa mielistelijää lukuunottamatta) ja heidät irtisanottiin (noin 10 henkilöä). Nostivat kanteen ja voittivat ja irtisanomiset olivat laittomia.

        En olisi yhtään yllättänyt mikäli edelleenkin tapahtuisi kieroilua/venkoilua/painostusta niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suuntaan työehdoissa ja soppareissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen Tampereen Fressin asiakas (käyn pääsääntöisesti keskustassa). Ohjaajat ovat hyvin ammattitaitoisia, ihania persoonia. Respassa ystävällinen palvelu.

        Ongelmana oli jossain vaiheessa asiakkaiden toiveiden kuuntelemattomuus ja oudot ratkaisut ryhmäliikunta-aikatauluissa. Esim. salin aina täyteen vetävä tunti tiettynä aikana vain poistettiin toisen kauden alkaessa, vaikka ohjaaja olisi jatkanut. Tunteja sijoiteltiin aikoihin, joista heti tiesi ettei tule toimimaan. Sitten poistettiin kokonaan, kun "ei käy asiakkaita". Tunneista vastaava on tainnut vaihtua, kun nyt tuntuu toimivan.

        PT:t ovat vaihtuneet varsin tiuhaan vuosien varrella ja jonkinlaista kireyttä on ollut havaittavissa. Osa ollut hyvin myyntihenkistä ja tuonut mieleen enemmänkin puhelinkauppiaat. Nykyisistä ei kokemusta.

        Fressi ei Tampereella 2000-luvulla maksanut työntekijöilleen asiaankuuluvia palkkoja yms, menivät lakkoon (muutamaa mielistelijää lukuunottamatta) ja heidät irtisanottiin (noin 10 henkilöä). Nostivat kanteen ja voittivat ja irtisanomiset olivat laittomia.

        En olisi yhtään yllättänyt mikäli edelleenkin tapahtuisi kieroilua/venkoilua/painostusta niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suuntaan työehdoissa ja soppareissa.

        Onhan tuossa ja pahenee asiakkaiden kohdalla etenkin. Salijäsenyys mulla 69€, Fessillä toimii erittäin kehnosti Suoraveloitus kortilta, eikä verkkopankkiin ole koskaan yhtäkään E-Laskua, jäsenyys aloitettu tammissakuussa 2020. Omistajasta on ainakin tullut ahneita, ei mulla muuta. Eräpäivähän näillä on 1 päivä kuusta, kun pitäisi ottaa summa tililtä, koska Fresssillähän tämä ei kunnolla edes toimi, eikä e-laskuja tule vaikka tilaisi. Kannattaa itse varmistaa, että maksu menee 10 päivä mennessä. LAITTAVAT NIMITTÄIN HETI PERINTÄÄN. Maksoin 10 päivä tässä kuussa ja Lindorffilta tuli kirje 15päivä, eli 5 päivää myöhemmin, sekä sitten samalla viety jo suoraan ulosottoon. Siis kyse on summasta oli joka oli maksaa 1.10. Summa meni 10.10. tililtäni ja perinnästä otettiin yhteyttä 15päivä. Ei ole kiva, kiitoksia jäsenyydestä.


    • Anonyymi

      Liian kallis on ehdottomasti.

    • Anonyymi

      Fressi Turku/Hirvensalo, Asiakaspalvelu umpisurkeaa.

    • Anonyymi

      Fressissä on hyvät ja monipuoliset laitteet. Valitettavasti kärsivällisyys alkaa loppua useista syistä. Nettisivuilta ei löydy oikeastaan mitään muuta tiedottamista kuin uusien kanta-asiakkaiden houkuttelua. Ehkä jotain löytyy Facebookista, mutta sehän ei ole kaikille avoin. Annetaan ymmärtää, että jäsenyys ja tauottaminen on hyvin joustavaa ja mahdollista. Käytännössä kuitenkin päinvastoin, kaikki pitäisi päättää viikkoja aikaisemin, eli joudut maksamaan yllättävän matkustelun tai sairastelun ajaltakin. Ei ymmärretä ollenkaan sitä, että liikuntaa voi ja harrastetaan myös salin ulkopuolella, enemmän tai vähemmän eri vuodenaikoina. Miksi pitää olla pysyvä jäsenyys ja sama maksu kaikille käyttökerroista ja määristä riippumatta? Missä on se oikeasti joustava toiminta? Likimain joka päivä tulee sähköpostiin uusia tarjouksia jäseneksi liittymiseksi. Salillakin on ilmeisen selvästi havaittavissa suuri edullisten kokeilujaksojen käyttäjien määrä. Moni tulisi salille ilman kampanjatarjouksia ja maksaisi näitä enemmän, jos vaan hyväksyttäisiin lyhyempiaikaiset tai satunnaisemmat käynnit. Veikkanpa, että maksuja ei palauteta, vaikka salit määrättäisiin käyttökieltoon, ei mitään ohjeistusta tätä tilannetta varten.

    • Anonyymi

      Mua kiinnostas se Lapsiparkki... Pääsin just siviliin. Kyä ny maistus taas.

    • Anonyymi

      Tampereella kantsii tsekata kuntosali Steel Body!

      Voi tulla ja olla just sallaisena kuin oot.

      Jos ei tykkää etenkään tänä aikana sitoutua vuodeksi kuntosaliin, niin suosittelen katsastaan. Ilmainen tutustuminen.

      Paikkana Tampereen yksi nostalgisimmista.

      Naisille ihan oma kuntosali ja aikas edukas. Löytyy kaikki tarvittava.

      Siellä voi myös tauottaa kuntosalikortin milloin tahansa. Ilman mitään selityksiä tai kuluja.

      https://www.steelbody.fi/kuntosali

      https://www.steelbody.fi/

    • Anonyymi

      Jos vertaa moneen muuhun harrastukseen, niin ei se 60e/kk niin kovalta tunnu, kun sillä saa kuitenkin aika paljon. Itselläni on päiväkortti, joka on vähän halvempi.

      Vuosikymmenien salikokemuksen perusteella sanoisin, että Fressin hyvinvointikeskukset Fressi24 on aika kova paketti. Ainakin osassa on Precorin laitteet, mitkä myös ovat laadukkaita, kuten muutkin Fressin laitteet.

      Fressissä on 1kk:n irtisanomisaika, mikä on jo aika yleinen käytäntö.

      • Anonyymi

        Monesti pääsee hyvälle salille 30e kuussa maksamalla, joten 50-60 euron hinnat tuntuu rahastukselta.


    • Anonyymi

      Moikka ! Olen käynyt Vuosaaren Fressissä noin neljä kuukautta, tilat ja laitteet ovat hyvät ja henkilökunta on ystävällistä.
      Yksi asia häiritsee, salilla jotkut puhuvat kännykkään kovaan ääneen jatkuvasti.
      Häiritsevät ainakin minua, jos tahti ei muutu.
      Tulen vaihtamaan salia,

    • Anonyymi

      Kotiin ostettuna: kyykkytelineet, säädettävä penkki, säädettävät käsipainot, rautaa noin 200 kilon edestä, iso suora tanko, kulmatanko ja ojentajatanko, punnerruskahvat, painoliivi (30kg). Hintaa näille kaikille alle 500 euroa ja sali aina auki. Hieman huvittuneena ajattelen kalliita kuukausi- ja jäsenmaksuja "hienoille" kaupallisille saleille maksavia, jotka kiroten etsivät parkkipaikkaa kello 17 ruuhka-aikana :)

    • Anonyymi

      Henkilökunta joka harrastaa ikäsyrjintää. Vain kunnossa olevat kelpaa jäseniksi.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe