Ehkäisy yhden yön jutuissa

Paljaalla paras

Minkälaista ehkäisyä käytätte yleensä yhden yön jutuissa?
Kumihan on paras varmasti, mutta vie parhaan tunnon pois panosta, tykkään itse naida naista en kumia. Käytän kumia todella harvoin, vain jos vaaditaan. Yleensä naiset tykkäävät paljaasta munasta enemmän. Kunnon panon kruunaa se, kun saa täyttää pillun siemenillään. Ikäviä yllätyksiä ainakaan omiin korviin ole koskaan tullut. Kymmeniä pilluja on täytetty siemenilläni:)

52

12658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herpestä jakoon

      Terveyskeskuksen labrat on sitä varten jotka tutkii kun tulee pipiksi ja sitten parantaa jos on enää parannettevaa jos ei ole niin sitten vaan kärsitään ja kuollaan ja pannaan ihan vittuuksilla että mahdollisimman monelle tarttuu tauti

    • Lapsilisät

      Lapsihaaveet kannattaa varmastikin unohtaa jos ei ole perästä kuulunut, ei ne aina syö pillereitä vaikka niin sanovat.

      • vauvakuumeinen naine

        Tauteja pitäisi pelätä, eikä raskauksia.
        Tunnen kyllä monta vauvakuumeista naista, jotka yrittävät lasta tuolla yhden illan menetelmällä. Melko idiootti mies, jos uskoo naisen vakuutteluihin pillereiden syömisestä. Siitä rapsahtaa sitten elatusvelvollisuus seuraavaksi 18 vuodeksi. No, ehkä olette riskit punninneet ja alitajuisesti haluattekin isiksi tuolla keinoin.


      • Anonyymi

    • liisa.........

      kyllä sun kannattais sitä kumia käyttää.ihme vastuutonta tollanen että otetaan tietoinen riski saada/jakaa sp-tauteja. onhan se erituntuista ilman kumia,myönnän mutta en suostuisi yhden illan panoon ilman kumia.vakkari on asia erikseen.

      • ........

        Käytä nyt hyvä mies sitä kondomia! Et kuule tiedäkään kuinka moni nainen väittää käyttävänsä pillereitä vaikka tosiasiassa eivät ole ehkäisystä kuulleetkaan! Näin minunkin ystäväpiirissäni. Ja taudeilta kannattaa suojautua!

        Nainen91


      • Anonyymi

        Mukava heiluttaa permaista kortsua ilmassa kun laukevat niin runsaina kondoomieihin! oikein tunee sen panon painon säilö täynnä

        Nainen91

        eri miehet joka v-loppuna!


    • aina kortsun kanssa

      tuntuu ilman kumia. Yhden yön jutuissa kuitenkin leikit hengelläsi. Luuletko, että kaikki naiset ovat niin rehellisiä, että kertovat sukupuolitaudistaan tai siitä, ettei heillä ole minkäänlaista ehkäisyä?
      Rivien välistä luen, että olet ukkomies. Mietippä, mitä vaimosi sanoo, jos tosiaankin tartutat häneen jonkun taudin? Ai niin, siinä tapauksessahan syytät vaimoasi vieraissa käymisestä. Niin kävi meillä.

      • o_mena

        Nykyään ku HIVkään ei ole enää mikään harvinainen tauti. Sitä nyt liikkeellä ihan tavallisilla ihmisillä ja tarttuu nimenomaan heteroseksissä, yhenyön jutuissa. Ihmiset on outoja. En tajua miks ei välitetä vaan annetaan mennä vaan. Olen hoitanut HIVpotilaita jotka tosiaan 20-30vee ihan tavallisia nuoria aikuisia. Tre-Hml seudulla. Niitä on enemmän kuin uskotkaan.


      • Jyrkkä ei kumille

        Kerran täällä vain ollaan, takaisin ei tulla joten pitää elää täysillä! Ei pidä mennä jakorasioita panemaan vaan kilttejä kotityttöjä, heistä ei tauteja saa.


      • Aina paljaalla
        o_mena kirjoitti:

        Nykyään ku HIVkään ei ole enää mikään harvinainen tauti. Sitä nyt liikkeellä ihan tavallisilla ihmisillä ja tarttuu nimenomaan heteroseksissä, yhenyön jutuissa. Ihmiset on outoja. En tajua miks ei välitetä vaan annetaan mennä vaan. Olen hoitanut HIVpotilaita jotka tosiaan 20-30vee ihan tavallisia nuoria aikuisia. Tre-Hml seudulla. Niitä on enemmän kuin uskotkaan.

        Ei HIV ole enää mikään kuolemantuomio joten kumia ei tarvita!


      • Anonyymi
        Aina paljaalla kirjoitti:

        Ei HIV ole enää mikään kuolemantuomio joten kumia ei tarvita!

        Hui hai vastuullisuus ja terveys, oma sekä muiden! Jihuu!


    • provo...

      Miksi sanotaan miestä, joka ei käytä kumia yhdenyön jutuissa?
      1 Isukiksi
      2 Tyhmäksi
      3 Potilaaksi

      Ei nykyään _kukaan_ voi olla niin tyhmä että kysyy tuota tosissaan. Eikä nykyisistä kondomeista ole mitään haittaa verrattuna siihen, minkä riskin otat ilman. Vakisuhteessa voit sitten nautiskella kun molemmat ovat ensin käyneet testeissä.

      • Panija...

        Aika monesti tuntuu ainakin itseltä unohtuvan kumi kun on niin kännissä, jos nainen ei sano ettei saa tulla sisään niin olen rynkyttänyt lastini pilluun. Kumin käyttö on fiksua ja suositeltavaa, ettei tule jälkiseuraamuksia.


      • Aina paljaalla

        Kondomi on vastemielinen kapistus, en käytä ikinä. Jos nainen ei anna paljaalla menen taksilla sellaisen naisen luokse joka antaa. Pitää olla vakipanoja senverta että on valinnanvaraa!


      • Myös paljaalla
        Aina paljaalla kirjoitti:

        Kondomi on vastemielinen kapistus, en käytä ikinä. Jos nainen ei anna paljaalla menen taksilla sellaisen naisen luokse joka antaa. Pitää olla vakipanoja senverta että on valinnanvaraa!

        En muista, että olisi koskaan pitänyt käyttää kortsua, jos en ole halunnut. Joskus on pitänyt suostutella vähän aikaa, että on saannut upottaa paljaan tikkarin pesään. Pari kertaa olen maksanut hoidolle jälkiehkäisypillerin, mutta on pilluun laukeaminen sen arvoistakin:):)

        Käyttäkää vain kortsua, niin jää puhtaat pillut paljaalla nautiskelijoille!!!


    • nainen21vee

      Mä sain elämäni ekalta yhden illan jutulta herpeksen, että enpä suosittelis tota ilman kortsua panemista.

      • tbgrtbgf

        Minä sain papilloomaviruksen ja herpeksen. Papillooma alkoi kehittyä syöväksi, mutta se hoidettiin onneksi ajoissa. Pois virus ei kuitenkaan koskaan mene ja tarttuu mieheenkin sekä sukupuoliyhdynnässä että suuseksissä. Nykyäänhän kurkkusyöpä on rajusti yleistynyt ja kolmasosa niistä johtuu papilloomaviruksesta. Se on muuten oireeton miehillä ja naisillakin, joilta sentään testataan joskus papa-koetta, jossa voi paljastua.


    • Kumiton

      Tiedän että pitäis käyttää ja mulla on kortsuja lompakossa mut itselläni henkoht menee fiilikset siinä vaiheessa kun laitan kortsua ja voitte kuvitella onko tilanne hieman nolomman puoleinen. Tosin näin 30 paremmalla puolella nainen ei ota siitä enään itseensä niinkuin joskus parinkympin hujakoilla silloin ne ei ymmärtänyt että kumin laiton "stressistä" lopahti toiminta ja naiset epäili heissä olleen vikaa. Olevan rumia tai jotain vaikka kyse ei ollut siitä.
      Olen ollut taas vuoden sinkkuna ja todellakin tullu hieman harrastettua baari suhteita. Tietenkin sillä silmällä jos kumppanin löytäis pidemmäksi aikaa mut noita hetken ilon hakijoitahan siellä on paljon.
      Yleensä kohteliaasti kysyn kumppanilta että haluatko kortsulla vai ilman ja 90% haluaa ilman mikä itsellenikin sopii. Hellyyttä voi jatkaa pitkään ja pitkään eikä kumi ole tiellä ja millon missäkin hukassa ja taas tiellä.
      Niin testeissä käynyt ja puhdas olen.
      Eilenkin sama homma. Aivan upea nainen iski, tultiin meille jatkoille ja koko yö touhuttiin ja ilman kumia kun ei hänkään sitä halunnut. Taistelen jatkuvasti kortsun käytön tarpeellisuudesta omantuntoni kans mut.... se on mulle vaan niin vaikeaa.

      • panomies 38v

        eronneet ja pettävät naiset antaa aina paljaalla naida..mun kokemus tosin vakipano on asia erikseen.Jos tuttu ja turvallinen nainen on,ei kumia tarvita..onhan orgasmi erilainen kun saa lastit tyhjentää naisen sisään


      • Anonyymi

        Kiitos asiallisesta ja rehellisestä kommentista!


    • jenny2881

      Kyllähän kumi on pakollinen jos pano on aivan vieras. Mulla ei tulisi mielenkään antaa ilman kumia. Olen vain antanut neljälle miehelle ilman kumia joista kolme on entistä aviomiestä ja miehiä on sentään kertynyt satoja vuosien varrella. Myös pillereitä olen aina käyttänyt lisäksi. Ja kyllä kumin kanssa on yhtä hyvää kuin ilmankin varsinkin siihen tottuu.

      • aba22

        siis satoja ? ehkei naisena tuolla kannattasi kauheasti kehuskella,eikä miehenäkään ...


      • Mies vaan
        aba22 kirjoitti:

        siis satoja ? ehkei naisena tuolla kannattasi kauheasti kehuskella,eikä miehenäkään ...

        Se on kato niin että ennen maailma repee ennen kuin huora häpee. Se on tämä Jenny sellainen tyttö!


    • tea1966

      Mulla liittyy yleensä yhden yön juttuihin alkoholin käyttö, eli silloin tulee oltua aika huoleton. Eli kondomin käyttö jää miehen vastuulle, ja aika harvoin ne sitä oma-aloitteisesti käyttää. Taudeilta on onneksi kuitenkin vältytty, raskauden ehkäisyssä käytin aiemmin pilleireitä, nykyään alkaa riski olla jo olematon

    • miesten unelma

      Mäen halunnu koskaan käyttää kumia.Olin naimisis jossa miäs ei halunnu panna.Mä kävin sit iskemässä kapakasta.Ei ole tauteja tullu vaikmiehiä on ollu paljon.Mulle on tärkeetä saada lastit sisään,ei se ole panokaan jos ei saa,se on parasta siinä kuiteski ollu,kuuluu mun huippuhetkeen.Onha se luontoki niin tarkottanu,ei se ole tarkottanu kumeja siihen.Ja jos miäs panee uudestas niinkuinka hyvää se hällekkin on,kun omat meslat on sisällä.Mää tykkään kovast ku litisee makeesti.

    • seksinpuutteessa...

      olen harrastanut yhden yön juttuja nyt vuoden verran eikä yksikään mies ole halunnut saati vaatinut käyttää kondomia. itse yritän vaatia mutta lopulta halu voittaa vaikka kumia ei olisikaan saatavilla. käyn testeissä aina silloin tällöin ja aina negat saadessa vannon etten anna ilman kumia enää ikinä. parempi olis pysyä kotoana kun ei pysty olemaan tiukkana tässä asiassa!

    • Tässä vielä ennen kuin nukkumaan menen, niin yhden tärkeän asian haluan sanoa.

      Muistakaa... Kun aiotte harrastaa seksiä jonkun kanssa jota ette tunne. Niin muistakaa aina... AINA... kysyä ensin...

      Ei muuta, hyvät yöt.

    • ....

      Annan aina kaikille miehille ilman kumia, ja ihan mielellään koska mulla on todettu herpes JA kondylooma.. Saavatpa maistaa omaa tyhmyttään, kuten sain minäkin.. Tietenki jos mies kortsun laittaa, niin en ala sitä pois vaatimaan :D

    • Paljaalla paras

      Eilen tapasin upean naisen Vantaa hotellissa ja pilkun jälkeen lähdettiin minun luokseni jatkoille. Nopeasti lähti vaatteet pois ja munaa liukkaaseen pilluun. Nainen ainoastaan sanoi, ettei saa tulla sisään kun ei käytä ehkäisyä...

      • Samoin83

        Muistatko muijan nimee?


    • jannellekalua

      oikea meno..paljaalla ja tytöksi pukeutuvat pojatkin tahtoo sun siemenet tiukkaa persereikäänsä sun mielix ja lasket kunnon ..syvälle siemeniä..spermaa valuen..perseestä ..kivaa tunnetta,

    • tautinen

      Herpes ja kondylooma on viruksia, joita ei tavallisissa sp-testeissä (virtsa- ja veritestit) havaitse. Niitä viruksia monet kantaa tietämättään. Herpeksen voi todeta, kun se puhkeaa rakkulavaiheeseen ja kondylooman naiselta papa-kokeessa. Mieheltä sen voi todeta kai vasta, kun ilmestyy näkyviä visvasyyliä. Joissakin lähteissä mainitaan, että herpes ei tartu ellei se ole aktiivisena, mutta joidenkin lähteiden mukaan se tarttuu muutenkin. Ota tuosta sitten selvää. Kondylooma on melko salakavala sairaus, jota ymmärtääkseni kantaa 75-80 % väestöstä. Hyvin suurella todennäköisyydellä ilman kumia yhden illan juttuja harrastavilla löytyy ainakin tuo kondyloomavirus (HPV) elimistöstään. Sukupuoliherpeksestä olen joskus lukenut, että sitä kantavia olis n. 25 % väestöstä.

      Että kumin käyttö olis kyllä suositeltavaa.

      No, onpa sitä itsekin tullut seikkailtua ilman kumia. Herpes mulla ainakin on, jonka itse asiassa sain nuorena ihan vaan aviomieheltäni. Ilmeisesti mulla on myös kondylooma. Jos joku yhden illan poka mua välttämättä haluaa panna ilman kumia, niin saakoon nuo taudit ja kestäköön seuraukset. Enpä jaksa välittää enkä niistä yleensä koskaan kerro. Joskus tuosta herpeksestä mainitsen, mutta eipä se ole estänyt miehiä panemasta ilman kumia.

      Hmm... Sitten kumiton pano ja raskauden mahdollisuus. Itselläni on yksi tällainen kokemus, kun mieheltä ei sattunut löytymään kumeja ja oltiin jo täydessä vauhdissa ja itse en syönyt e-pillereitä, jonka kyllä kerroin miehelle, mutta päädyttiin kuitenkin touhuamaan ilman kumia. Sovittiin, että mies laukee muualle kuin mun sisälle. Pantiin siinä sitten ja mies laukesi mun vatsalle. -> Tulin raskaaksi. Tuostakin kiisteellään kirjoitetuissa lähteissä, että voiko touhutipoista tulla raskaaksi. Joidenkin lähteiden mukaan se on mahdollista, joidenkin ei. Mutta mä voin kertoa, kun tiedän omakohtaisesta kokemuksesta. Voi tulla raskaaksi touhutipoista.

      Että varovainen pitäisi olla.

      Toisaalta mikä mäkin oon saarnaamaan kortsun käytön puolesta, kun itse on tullut oltua noin holtiton sen kanssa. Mutta tiedänpä ihan käytännössä noi riskit mitä siihen sisältyy. Kukin on tietenkin vapaa touhuamaan oman valintansa mukaan, mutta noi riskit on syytä tiedostaa.

    • tautinen

      Niin sellainen vielä piti todeta, että herpeksen vasta-aineet voi kyllä selvittää verikokeesta, mutta sen testaaminen ei kuulu vakio sp-testeihin, ja sitä kai harvoin testataan edes pyynnöstä. Yleensä sen toteamiseen ja diagnosoimiseen riittä rakkulan muodostuminen ja siitä näytteen ottaminen. Ilman näytettäkin pystyy yleensä ihan pelkän rakkulan perusteella päättelemään, että herpeksestä on kysymys.

    • Paljaalla paras

      Eilen pokasin naisen yökerhosta, olihan nainen siveellinen rouva. Annoin kunnolla melaa mekkoon ja kakkoseen rouvalle. Hän ei pahemmin kysellyt ehkäisystä vaan sanoi, että laukea sisääni ja täytä pilluni spermalla. Mitä vielä eihän mulla irronnut edes, panin reilun tunnin kännissä enkä edes saannut.

      • typerälle miehelle

        Kuulostat sivistymättömältä ja oletkin!


    • pihanPuolelta

      OK, siis kaikki on ihan pihalla? Aidosti pihalla ...

    • Aksa

      Minä en uskalla panna paljaalla yhden illan suhteissa, vaikka nainen siihen suostuisikin. Itsellä ei fiilis mene vaikka kortsu on päällä. Monet naiset ovat sen laittaneet päälle ja ei siitä ole tunnelma mitenkään mennyt. Tuntuu mukavalta, kun on muna pystyssä ja nainen rullaa kortsum päälle. Nykyisin monella naisella on kortsut mukana ja joskus niihin on turvauduttu, jos itsella ei ole ollut mukana. Itse joudun ehkä hieman pidempään pumppaamaan, mutta ei se ole naisia haitannut. Kerran joudun yhden naisen kanssa pitkään vääntämään kättä, kun halusi välttämättä paljaalla. Ja onhan jonkinlainen ehkäisy olemassa, jos naisella ei ole ehkäisy kunnossa. Jos yrittää vetää ulos niin, että ei mene sisään mitään, niin minusta se on kyllä vaikeaa arvioida, koska alkaa tulemaan ja sitten voikin jo myöhästyä ulosvedossa ja pääseen osa sisään.

    • Anonyymi

      Paljaalla. Raskausriskin minimoimiseksi kriittisillä päivillä keskeytetty yhdyntä, muuten loppuun saakka.

      • Anonyymi

        Kuulostat ihan minun vaimolta.

        Minä panin kerran vaimon parasta kaveria mökkireissulla ilman mitään ehkäisyä juuri ovulaation aikaan. Hän sanoi monta kertaa seksin aikana ettei ehkäisyä ole ja riski on suurin. Se oli yksi elämäni parhaita panoja. En lauennut sisään vaikka molemmilla mieli teki.


    • Mulla on ehkäisyimplantaatti olkavarressa, miehet saa käyttää silti kortsua. Joskus se on mieheltä jäänyt laittamatta tai sitä ei ole ollut, mutta mä oon antanut hänelle silti. Testeissä mä käyn säännöllisesti ihan varmuuden vuoksi, mitään ei ole ollut.
      Mä oon alkanut pitää mukana kortsuja ihan vain siksi, kun taas sattuu se tilanne että mua ja miestä panettaa ihan kamalasti ja miehellä ei ole kortsuja. Voin vetää sitten aina pakkauksen esille ja sanoa, että mullapa on, laitapa se tästä tai voinhan mä sen pujottaa myös. Tai voihan jotkut miehet vaan huijata mua sanomalla ettei heillä ole kumeja mukana vaan saadakseen naida mua paljaalla.

      • Anonyymi

        Parastahan se on paljaalla, paksuhkolla silloin sekä nainen että mies nauttii aidosti.


    • Anonyymi

      Suomalainen nainen on paras siinä mielessä, ettei koskaan edellytä kondomia yhdynnässä.

    • Anonyymi

      Olimme lapseton päälle parikymppinen pariskunta,kiersimme vaunun kanssa lomalla suomea.Karavaanialueella yöpyessä saimme pienessä juhlahumussa idean että nyt tehdään lapsi mutta mistä siittäjä.Alueella oli komeita miehiä joten mies kutsumaan kanssamme grillaamaan. Komeita kavereita tuli mieheni mukana peräti viisi.Grillattiin ja nautittiin vahvoja juomia.Olin pukeutunut valmiiksi viettelevästi ja aika rohkeasti,miehet vilkuilivat minua riisuvasti,viimein mieheni kysyi haluatteko naistani.Niin kävi että hetken kuluttua olin vaunussa alasti miesten keskellä ja monet kädet kosketteli minua joka puolelta.Sinä yönä laskettiin sisääni monet spermat,annoin luvan naida paljaalla eikä tarvinnut monta kertaa pyytää. Mieheni nuoli pilluni välillä puhtaaksi ja taas jatkettiin.Kaunis tyttö sai alkunsa sinä yönä,raskaaksi tultuani sain monta uusintaa.

    • Anonyymi

      Yksi nainen jonka kanssa en ole edes nähnyt livenä sanoi näin : " Hän ei käytä ehkäisyä eikä myöskään ole kondomin kanssa. Mies jonka kanssa hän on, on hoidettava asia". Tuolle ensimmäiselle lauseelle on syy jota en tässä kommentoi! Tämä nainen on varmaan vieläkin sukukypsässä iässä ja kahden nyt jo aikuistuvan lapsen äiti.

      Mutta onhan sitä kuultu juttua myös kumiherkkyydestä ja allergiasta!

      • Anonyymi

        Kuulostaa hyvältä


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe