Valikko
Etsi

Varallisuusrajat??

Moikka!

Kyselisin tietämättömyyttäni, että mitä tarkoittaa, kun asunnon vuokrailmoituksessa lukee "varallisuusraja"? Täytyykö siis olla ns. pienituloinen tai muuta, jotta asuntoon pääsee? Itse olen nimittäin opiskelija ja olemme kaverini kanssa muuttamassa samaan asuntoon. Sopivanoloisia asuntoja löytyi muutama, mutta kahdessa oli tuo varallisuusraja. Mitä se meinaa?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

3 VastaustaHeh, eikun pitää olla miljonäärikerhon jäsen, että uskaltaa vuokrata. :)

Vakavasti puhuen, niin minulla on alitajunnallinen varallisuusraja että järjestän edes näyttöä: Hakijan pitää olla töissä ja maksaa OMISTA RAHOISTAAN vähintään 2kk (1500e) vuokravakuus. Jos on omia säästöjä, niin se kertoo, että osaa myös hallita raha-asiansa. Työssä käyminen viittaa siihen, että elämä on suurinpiirtein hallinnassa yleisesti. Minulla on varaa valita hakijoista, sillä kohteeni on suht hyvä kuntoinen ja melko hyvällä paikalla eli hakijoita riittää.

Ilmianna
Jaa

juuri sitä ettei omaisuutta saa olla kertynyt liikaa. Esim. yhdellä henkilöllä saa olla omaisuutta alle 34000euroa, muuten ei saa asuntoa johon on varallisuusrajat jos on omaisuutta 34000euroa tai enemmän.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Edellinen on oikeassa,tarkoittaa juuri sitä ,ettei sinulla ole varaa ostaa omaa tai vuokrata jotain luksusasuntoa.

Nykyisin kyllä esim. Satolla on niin kovat vuokrat,että pitää olla tuloja enemmän kuin nämä varallisuusrajat sallivat.

Törkeen kalliita on kaikki ns.yleishyödylliset asunnot ,tai ne menee maahanmuuttajille ,ainakin Helsingissä.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu