Pikkutyttö ja pikkupoika...;)

"pikkutyttö;)"

Starring: tyttö ja poika ;)
Place: yllätys, yllätys..:D
By: pikkutyttö;)
Toivottavasti joku tykkää:)


Tyttö astuu kynnyksen yli lämpimään saunatilaan. Hän ottaa suihkun ja antaa veden valua selkäänsä pitkin alas.

Poika istuu ylimmällä lauteella. Hän katselee tyttöä. Vettä valuvia hiuksia ja pieniä pyöreitä rintoja, vedestä kiilteleviä pakaroita ja lantion kaarta. Hän on kaunis, poika ajattelee. Tyttö sulkee suihkun ja kiipeää pojan viereen lauteille.

Tyttö heittää löylyä. Kiuas sihahtaa ja kuumuus saa tytön nojaamaan hirsiseinään, hän huokaa. Tyttö sulkee silmänsä ja nostaa jalkansa kaiteelle.

Poika kääntää varovasti katseensä tyttöön päin. Hänen silmänsä ovat edelleen kiinni, huulet ovat raollaan. Pojan katse liukuu tytön iholla, sirolla kaulalla, hartioilla joilla lepäävät märät, tummat hiukset. Hän ei saa silmiään irti tytön rinnoista. Hän haluaa ottaa ne käsiinsä ja leipoa niitä hellästi.

Poika katselee kun hiki alkaa kirvota tytön iholle ja saa sen kiiltelemään. Hän haluaa nuolla tytön suolaista ihoa. Poika seuraa silmillään vesipisaraa joka tippuu tytön leuasta ja valuu rintojen välistä alemmas, se pysähtyy tytön napaan. Poika haluaa ojentaa kätensä ja sivellä hänen vatsaansa, iho on silkinsileä.

Poika tuntee pelästyksekseen alkavansa kiihottua katsellessaan tytön alastomuutta. Silti hän haluaa vielä antaa itselleen visuaalista nautintoa. Hänellä on siihen loistava tilaisuus, tyttö ei vieläkään avaa silmiään. Hän vain vetää syvään henkeä ja koukistaa toisen jalkansa.

Poika katselee pitkää säärtä, hän voisi liu'uttaa kätensä sitä pitkin tytön reidelle. Hetken hän meinaa jo tehdä sen, muttei kuitenkaan uskalla. Hän ei tiedä miten tyttö reagoi. Pojan silmät kiintyvät erityisesti paljaaksi ajeltuun jalkoväliin, iho näyttää niin sileältä... Hän haluaa maistaa tyttöä.

Yhtäkkiä tyttö avaa silmänsä, hän huomaa pojan tuijottavan. Poika säpsähtää, nyt hän on kiinni. Hän painaa molemmat kätensä nopeasti haaroihinsa peitelläkseen kiihottumistaan. Tyttö tarttuu taas löylykauhaan ja heittää kiukaalle vettä. Hetken poika jo luulee että tyttö ei huomaa...

Tyttö laskee löylykauhan takaisin vesivatiin. Hän kääntyy istumaan poikaan päin ja katsoo häntä silmiin, poika on kuin ei mitään. Hänen kätensä piilottelevat edelleen salaisuutta. Mutta tyttöpä onkin utelias, hän haluaa tietää mitä poika pitää häneltä piilossa. Hän tarttuu pojan ranteisiin ja yrittää vetää niitä erilleen. Aluksi poika pistää vastaan, tämä on hullua, hän ajattelee. Tyttö varmasti hermostuisi...

Tyttö on sinnikäs. Hän painaa kätensä pojan poskelle ja suutelee häntä. Poika jännittää vartaloaan vielä hetken. Viimein hän siirtää kätensä tytön rinnan päälle, puristaa sitä hellästi. Hänen toinen kätensä liukuu tytön takaraivolta, märiltä hiuksilta selkään ja sivelee sitä. Tyttö vetäytyy pojasta erilleen. Hän hymyilee.

Tytön silmät pyöristyvät kun hän katsoo pojan seisovaa penistä (huomatkaa! PENIStä xD). Terska heloittaa kirkkaanpunaisena. Tytön silmissä se on kuin suuri, mehevä mansikka. Tytön suupielet kääntyvät taas hymyyn, hän nuolaisee huuliaan ja vilkaisee poikaa. Poika rentoutuu, ehkä tyttö ei sittenkään hermostunut...

Tyttö kumartuu poikaan päin. Hän lipaisee ruusunpunaisella kielellään kastehelmen suuhunsa mansikan pinnalta. Poika värähtää, tytön kieli on ihanan pehmeä. Tyttö nuolee pojan mansikkaa silmät ummessa, hän tietää että poika pitää siitä. Tyttö tuntee kieltään vasten pehmeän, lämpimän ihon. Tyttö hieroo kielenkärjellään nopeasti terskan alapimman kovaa harjannetta ja yläpinnan vakoa. Poika huokaa, hän nauttii.

Tyttö kumartuu alemmas, poimii mansikan huultensa väliin. Hän puristaa huulensa tiukasti sen ympärille ja liikuttaa kieltään nopeasti terskaa vasten. Aistimukset saavat pojan vapisemaan, hän on vähällä laueta tytön suuhun. Hän saa kuitenkin tyynnytettyä itsensä rauhallisemmalle tasolle, onneksi, sillä hän ei halua tytön lopettavan vielä.

Tyttö vetää esinahkaa hiukan taakse kiertelee kielellään pehmeää päätä painaen yhä voimakkaammin. Silloin poika painaa toisen kätensä tytön takaraivolle. Hän haluaa tytön antavan hänelle lisää. Poika painaa tytön päätä alemmas. Tyttö raottaa taas huuliaan ja terska painuu hänen suuhunsa, hän puristaa huuliaan voimakkaasti sen ympärille. Poika voihkii, hän ei ole ennen kokenut sellaista kiihkoa.

Tytön pää painuu alemmas, hänen huulensa puristavat pojan kalun vartta kokoajan uudesta kohdasta. Hän painaa päänsä niin alas, että hänen huulensa hipovat pojan karvotusta. Tyttö tuntee pojan terskan nielussaan asti. Hän vetäytyy takaisin päin, imien samalla voimakkaasti. Poika tietää ettei hän kestä enää kauaa.

Tyttö tuntee pojan kalun alkavan sykähdellä suussaan. Hän tarttuu tukevalla puristusotteella sen varteen ja alkaa liikutella kättään ylös alas, pitäen terskan yhä suussaan. Hän imee sitä niin voimakkaasti kuin jaksaa, hänen kätensä liikkuu voimakkaasti puristaen, välillä hidastaen vauhtia. Poika vapisee, hän varoittaa tyttöä saapuvasta hyökyaallosta.

Tyttö jatkaa, hän haluaa tuottaa pojalle mahdollisimman paljon nautintoa. Hän imee yhä. Poika voihkii, hän ei voi enää pidätellä itseään. Pojan kädet tarraavat tytön hiuksiin pitäen hänen päätään paikoillaan. Tyttö sulkee silmänsä kun lämmin sperma alkaa ryöpytä hänen suuhunsa. Tyttö nielee kaiken minkä ehtii, jokainen sykäys tuo sitä lisää, osa valuu hänen suupielistään ulos.

Poika rauhoittuu pikkuhiljaa. Tyttö laskee terskan suustaan ja nuolaisee vielä viimeisen tipan herkullista nestettä sen päästä. Tyttö oikaisee itsensä ja siirtää katseensa pojan silmiin. Poika katselee häntä raukeana ja kiitollisena. Poika ottaa tyttöä kädestä ja vetää hänet itseensä kiinni, hän suutelee hitaasti tytön huulia maistaen niissä oman makunsa.

Poika hengähtää paikoillaan vielä hetken, voimakas orkku ja saunan kuumuus saavat pään hiukan pyörälle. Sitten hän nousee ylös, ottaa tyttöä kädestä kiinni ja ohjaa hänet pukuhuoneeseen...


Ja mitä sitten tapahtuu..;)?

To be continued...

15

23754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhdeksäsosa

      Olen lukenut kaikki täällä julkaisemasi tarinat ja minulle on selvinnyt, että olet äärimmäisen lahkakas kirjoittaja. Osaat loihtia hetkien tunnelman tekstiisi erittäin hienostuneella tavalla. Kaiken kaikkiaan tekstisi on äärimmäisen aistikasta. Nimenomaan tapasi kuvata kahden nimettömäksi jäävän henkilön välistä kiihkoa on jotain harvinaislaatuista. Serkustasi Aleksista kirjoittaminen ei toiminutkaan läheskään yhtä hienosti. Jälki oli jotenkin tavallisempaa näiden palstojen tekstiä. Haluttomuus kutsua penistä penikseksi (tai miksikään muuksikaan) oli puolestaan lukijan kannalta aika turhauttavan huvittavaa. Myös tapasi viljellä hymiöitä etäännyttää lukijan luomastasi haavemaailmasta ja tuo mieleen lähinnä nuorison tekstiviestikielen. Onneksi hymiöitä ei ole paljon.

      Tuossa edellä oli kaikki kriittinen, mitä suinkin tekstistäsi voi sanoa. Olet auttanut minut moneen orgasmiin ja muutenkin tarjonnut lukunautintoa. Esimerkiksi sait minut sanattomaksi kertoessasi kuinka Pikkutyttö nuolaisi kastetepisaran Pikkupojan mansikasta. Tarinasi ovat haaveenomaisia, mutta silti realistisia: juuri kuvaamallasi tavalla todella voisi tapahtua. Kaiken kaikkiaan tällainen vaikutelma tekstistäsi heijastuu: jos olisit viisi vuotta vanhempi, unelmoisin sinusta rakastajattarena.

      Loppujen lopuksi kaikkein tärkein kysymys on kuitenkin se, miten lahjakkuuttasi hyödynnät. Oletko koskaan ajatellut kirjoittaa jotain sellaista, mikä kestää enemmän kulutusta kuin seksinovellit? Älä käsitä väärin, en tahtoisi sinun lopettavan tälle palstalle kirjoittamista, mutta on muita kirjallisuuden lajeja, jotka antavat enemmän nautintoa lukijalleen kuin nettinovelli. Luetko kirjallisuutta? Suosittelen lukemaan parasta mitä on saatavilla. Se voi tehdä sinusta vielä paremman kirjoittajan. Sinulla on lahja sanoa, ja sanottavasikin luultavasti vielä tulet löytämään.

      • "pikkutyttö;)"

        kiitos, kiitos, kiitos.. tuo sai minut melkein kyyneliin x)

        en mä mitään lue..:P oon oikeestaan tosi laiska lukemaan kirjoja:D mut kirjottaminen on hauskaa.. varmaan jatkan sitä hamaan kuolemaani asti xD no ei vais..:)

        en olis arvannu että joku NOIN paljon tykkää:) kiitti x)


    • loistavaa

      pikkutytöllä on taitoa kirjoittaa. olet kyllä minunkin mielestä paras ja laadukkain kirjoittaja jonka olen nähnyt täällä.

    • Jake

      Olen sanaton, tämä oli todella mieltäkiehotva, aistikas kertomus! Kuten joku kirjoitti, sulla saattaa olla lahjoja jopa ihan kirjailijaksi. Niin heinosti aistit ja luot tunnelmaa tekstillä!
      Jatka samaan malliin..... :)

    • "pikkutyttö;)"

      näin myöhemmni ku lukee omaa tekstiä ni huomaa aika paljon kirjotusvirheitä.. ihan huvittaa..:) pyydän niistä anteeksi..:P toivottavasti ei hirveesti häiritse lukemista...

      • isotyttö

        mutta jospa pikkutyttö on jo kirjailija... myöskin..isotyttö...nauttti...hi..


    • mika

      lähetäänkö joskus saunomaan...?
      ootko mistä päin? ikä? pituus?

      • "pikkutyttö;)"

        ei ehdi, liian kiireistä;P

        mut voinhan mie iän ja pituuden kertoa.. oon 15-vuotias ja pituutta on sellaset 168cm..


    • mies25

      Siis aaaahhh!!! Voi kun tollasta sattuskin..:) Tosin varmasti pyörtysin siinä vaiheessa kun orgasmi alkaa jyllätä;) Mistä tollasia naisia löytäs..???? *ihmettelee*

      • "pikkutyttö;)"

        ...täältä.. täällä ei oo ku pikkutyttöjä jotka ei sais oikeesti ees kirjottaa tänne:D!


    • Nallukka

      Kiitos MAHTAVASTA ja kiihottavasta tarinasta,täytyy sanoo että sussa on ainesta vaik mihin,lisää näitä....

      • Ninnukka

        Todella kiva tarina :) Tykkäsin todella paljon. Lisää tämmösiä! :D


    • Jaahas

      Jaaahas vai tollassii kirjoittelet mä oon 13 wee En oon mun mielestä kyl mikään pieni mut kumminkin kun mä luin ton tarinan niih tuli aika OUTOOLO :( En tiiä miks mut ihan Ok Toi Tarinakin oli :D

      Mä oon RMK:sta ;D Heh :) Mut oon oikeesti 13 :D

    • sjf

      Minkä ikänen sä oikein oot sä kirjotat niin mahtavan hyviä tarinoita että ei voi muuta sanoo kun vau! yksi kysymys minkä ikäsiä nää henkilöt tässä oli n.?

    • jenni

      tekstiä! sä oot 15 ja kirjotat ihan oikeesti noin hyvin?! nää tarinat on parhaita....kirjota ihan oikeesti joku novellikokoelma kirja ja mä lupaan ostaa sen! nää on niin hienoja...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe