Rokua (Rokua health & spa Rokua)

Millainen paikka Rokua? Eli minkä ikäistä porukkaa? Milalsiet tanssit yms?
Ilmoita


11 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Tässä rokuan lähellä asutaan niin tiedän vain että remontin jälkeen on uintihinnat jotain sikamaista. Eipä muuta, pakkoha sielä on käyä ku ei täälä muita paikkoja oo.
2 VASTAUSTA:
Majoitushintaan kuuluu Kylpylän käyttö. Utajärven ja Vaalan kunnat tarjoavat kuntalaisilleen edullisia uintilippuja. Kaiken kaikkiaan Kylpyläliput ovat Suomen hintatasoon verrattuna edullisia. Jos ostat Kylpyläpäivälipun, saat 22 eurolla nauttia maittavan lounaan ja nauttia Kylpylästä. Pelkkä Kylpylälippu on 11e. Kysy myös sarjalippuja. P. 0207819200.
Onko tää se romaani perhe joka hinnoista uikuttaa jotain aivan kaaoittimaista se touhu pennut on kun ellun kanat joku niistä kuvaa uimahallissa ihmisiä ja loput istuu siellä vaatteet päällä altaan reunalla, oltiin lomalla siellä 4 päivänä sama juttu ihan missä muualla Suomessa kaikilla olis täys porttikielto uimahalliin
+Lisää kommentti
Minulla on kokemuksia Rokualta useamman vuoden ajan. Olemme käyneet vaimoni kanssa kesäisin vaeltamassa ja talvisin hiihtämässä Rokuan upeissa maastoissa. Rokualla on hieno kylpylä, aivan loistava kuntosali ja monenlaisia hemmotteluhoitoja. Viimeksi kokeilimme vaimon kanssa yhteistä kuumakivihierontaa (hoitopaketin nimi oli Lumous). Aivan loistavaa! Rokualla on myös mökkejä ja vaatimaton erähotelli, mutta me tykkäämme yöpyä Rokua health & spassa, koska siinä on kaikki samassa kompaktissa paketissa. Asumme etelä-suomessa ja ennen kuin kuulimme Rokuasta, ajoimme Lappiin. Nyt säästämme polttoainekuluissa huimasti. Rokua health & spassa on monen ikäisiä ihmisiä. Eniten näyttää olevan lapsiperheitä ja noin 35-65 vuotiaita ihmisiä. Ravintola on iso ja siellä on tansseja 2-3 iltana viikossa, ruokaa on tarjolla buffasta ja a'la cartesta. Olemme yleensä olleet vaimon kanssa viikon niin olemme ehtineet käydä tutustumassa yhtenä päivänä Ouluunkin. Suosittelen lämpimästi! Me suuntaamme Rokualle seuraavan kerran tammikuussa.
Ilmoita
Olimme ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Loistavat murtsikkamaastot ja erinomainen Kylpylä ja mikä hemmoteluosasto! Hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdallaan.
Ilmoita
Rokualla on aivan upeat maisemat kesälläkin. Kirkkaita järviä ja ihanaa jäkäläkangasta. Merkittyjä reittejä riittävästi. Kylpylä on hyvä. Ruoat ovat hyviä ja koko kokonaisuus OK. Suosittelen!
Ilmoita
Ihmettelen suuresti mökkien vrk. hintoja,eihän niissä ole mitään järkeä!!Kun vertaa mihin tahansa suuriinkin keskuksiin,niin todella sikahintoja,varmaan kannattaa pitää suurimman osan vuodesta tyhjänä.Yleensä on sesonki ajan hinnat erikseen,taitaa olla Rokuan korvessa ikuinen sesonki!!
1 VASTAUS:
Mitä mökkejä tarkoitat? Eivät taida liittyä Rokua health & span toimintaan. Onhan noita monen hintaisia mökkejä joka puolella ja yleensä hinta on suhteessa mökin kokoon ja varustelutasoon.
+Lisää kommentti
moi olimme lapsemme kuntoutuksessa rokualla aivan mahtava paikka ja luonto ja henkilökunta terapeutit jne sattui vielä kivat perheet samalle viikolle kuntoutukseen elikkä terkut jos luette tämän
Ilmoita
Rokua ei ole maisemaltaan mikään erityisen upea, lähinnä vain metsää jossa tehtyjä kävelyteitä miljoona km.
Kaikenikäistä siellä käy, kuten kaikkialla muuallakin!
Itse en mene toista kertaa kyseiseen paikkaan, ei oikein säväytänyt millään osa-alueella.
Ilmoita
Ei enää ikinä uudestaan. Kylpylä on todella pieni, sitä ei oikeastaan voi edes kylpyläksi sanoa. Buffetin ruoka on kyllä hyvää, mutta 16€ hintalappu oli kyllä melko suolainen. Kahden hengen huone oli pieni ja näkymät olivat melko ankeat (toisen rakennuksen seinä)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rokua (Rokua health & spa Rokua)

Millainen paikka Rokua? Eli minkä ikäistä porukkaa? Milalsiet tanssit yms?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta