Rokua (Rokua health & spa Rokua)

allittaa

Millainen paikka Rokua? Eli minkä ikäistä porukkaa? Milalsiet tanssit yms?

20

10385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimi erkki

      Tässä rokuan lähellä asutaan niin tiedän vain että remontin jälkeen on uintihinnat jotain sikamaista. Eipä muuta, pakkoha sielä on käyä ku ei täälä muita paikkoja oo.

      • Ei nyt sentään

        Majoitushintaan kuuluu Kylpylän käyttö. Utajärven ja Vaalan kunnat tarjoavat kuntalaisilleen edullisia uintilippuja. Kaiken kaikkiaan Kylpyläliput ovat Suomen hintatasoon verrattuna edullisia. Jos ostat Kylpyläpäivälipun, saat 22 eurolla nauttia maittavan lounaan ja nauttia Kylpylästä. Pelkkä Kylpylälippu on 11e. Kysy myös sarjalippuja. P. 0207819200.


      • Anonyymi

        Onko tää se romaani perhe joka hinnoista uikuttaa jotain aivan kaaoittimaista se touhu pennut on kun ellun kanat joku niistä kuvaa uimahallissa ihmisiä ja loput istuu siellä vaatteet päällä altaan reunalla, oltiin lomalla siellä 4 päivänä sama juttu ihan missä muualla Suomessa kaikilla olis täys porttikielto uimahalliin


    • Rokua-fani

      Minulla on kokemuksia Rokualta useamman vuoden ajan. Olemme käyneet vaimoni kanssa kesäisin vaeltamassa ja talvisin hiihtämässä Rokuan upeissa maastoissa. Rokualla on hieno kylpylä, aivan loistava kuntosali ja monenlaisia hemmotteluhoitoja. Viimeksi kokeilimme vaimon kanssa yhteistä kuumakivihierontaa (hoitopaketin nimi oli Lumous). Aivan loistavaa! Rokualla on myös mökkejä ja vaatimaton erähotelli, mutta me tykkäämme yöpyä Rokua health & spassa, koska siinä on kaikki samassa kompaktissa paketissa. Asumme etelä-suomessa ja ennen kuin kuulimme Rokuasta, ajoimme Lappiin. Nyt säästämme polttoainekuluissa huimasti. Rokua health & spassa on monen ikäisiä ihmisiä. Eniten näyttää olevan lapsiperheitä ja noin 35-65 vuotiaita ihmisiä. Ravintola on iso ja siellä on tansseja 2-3 iltana viikossa, ruokaa on tarjolla buffasta ja a'la cartesta. Olemme yleensä olleet vaimon kanssa viikon niin olemme ehtineet käydä tutustumassa yhtenä päivänä Ouluunkin. Suosittelen lämpimästi! Me suuntaamme Rokualle seuraavan kerran tammikuussa.

    • Menemme toistekin

      Olimme ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Loistavat murtsikkamaastot ja erinomainen Kylpylä ja mikä hemmoteluosasto! Hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdallaan.

    • Pötkö

      Rokualla on aivan upeat maisemat kesälläkin. Kirkkaita järviä ja ihanaa jäkäläkangasta. Merkittyjä reittejä riittävästi. Kylpylä on hyvä. Ruoat ovat hyviä ja koko kokonaisuus OK. Suosittelen!

    • Lomaileva

      Ihmettelen suuresti mökkien vrk. hintoja,eihän niissä ole mitään järkeä!!Kun vertaa mihin tahansa suuriinkin keskuksiin,niin todella sikahintoja,varmaan kannattaa pitää suurimman osan vuodesta tyhjänä.Yleensä on sesonki ajan hinnat erikseen,taitaa olla Rokuan korvessa ikuinen sesonki!!

      • Jaa-ah

        Mitä mökkejä tarkoitat? Eivät taida liittyä Rokua health & span toimintaan. Onhan noita monen hintaisia mökkejä joka puolella ja yleensä hinta on suhteessa mökin kokoon ja varustelutasoon.


      • Anonyymi

        Mökit yksityisten omistuksessa tai n.3km päässä oleva Rokuanhovi jossa joitain mökkejä,ei ole siis kylpylän mökkejä.


    • Anonyymi

      moi olimme lapsemme kuntoutuksessa rokualla aivan mahtava paikka ja luonto ja henkilökunta terapeutit jne sattui vielä kivat perheet samalle viikolle kuntoutukseen elikkä terkut jos luette tämän

      • Anonyymi

        kiitos taas rokua itkun kanssa taas pois lapsen kuntoutuksesta kumma miten aihe ja lasten viiden päivän yhdessä olo liimaa kiinni sakkia ja kun vauhtiin pääsee se loppuu


    • Anonyymi

      Rokua ei ole maisemaltaan mikään erityisen upea, lähinnä vain metsää jossa tehtyjä kävelyteitä miljoona km.
      Kaikenikäistä siellä käy, kuten kaikkialla muuallakin!
      Itse en mene toista kertaa kyseiseen paikkaan, ei oikein säväytänyt millään osa-alueella.

    • Anonyymi

      Ei enää ikinä uudestaan. Kylpylä on todella pieni, sitä ei oikeastaan voi edes kylpyläksi sanoa. Buffetin ruoka on kyllä hyvää, mutta 16€ hintalappu oli kyllä melko suolainen. Kahden hengen huone oli pieni ja näkymät olivat melko ankeat (toisen rakennuksen seinä)

      • Anonyymi

        Kyllähän kolsut kirjoituspöydät voisi laittaa menemään, vievät ison osan huoneista. Muuten paikka on kiva ja lapset tykkää. Tosin kylpylään uusi liukumäki olisi mukavaa saada. Tanssit kait mennyt hiljaseksi viime tiedon mukaan? Henkilökunta on ollut mukavaa :)


    • Anonyymi

      Jos vaeltamisesta tykkää niin sitten ok,muuten aika ankea,vähän tekemistä.Oma kokemus et eniten vanhemman ikäsiä,jonkinverran lapsiperheitä.Tansseissa ei kovin paljon vientiä jos oot yksin.Henkilökunta suureksi osaksi ok.Lähinnä olevat Utajärvi ja Vaala ei paljon tekemistä,shoppailumahdollisuuksia Oulussa tai Kajaanissa.

    • Anonyymi

      Yllättävän tasokas paikka Utajärven korvessa. Ravintolan ruoka hyvää, maisemat hienoja. Ulkoilumaasto upeaa. Hyttyset turhan ärhäköitä alkukesässä.

    • Anonyymi

      Olin Kuntoutuksessa Muutama vuosisitten
      Aloin oireileen . Onkohan Kylpylässä sisäilma ok

      • Anonyymi

        Muista ottaa lääkkeesi.


    • Anonyymi

      Sinne voisi mennä viettämään UuttaVuotta koiransa kanssa, koska uudenvuoden raketteja ei siellä ammuta.

    • Anonyymi

      Ihana paikka on, iso uima-allas kait tyhjätty tällä hetkellä! Menkää ihmeessä pysyy paikka pystyssä. Tenavat odottaa että pääsee taas joskus käymään. Terveisiä Rokualle d:)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe