Säikähtääkö nainen.

Ossi 36

Olin parisuhteessa ja umpirakastunut. Jossain vaiheessa sanoin keskustelussa, että voitko kuvitella, että olen sinun viimeinen miehesi jonka kanssa ikinä tulet harrastamaan seksiä. Minulle se oli ihan ok ja näin ajattelen vieläkin jos tulen seurustelemaan (viimeinen nainen siis). Onko tämä naiselle jotenkin liian vaikea ajatus, naisenhan on varsin helppo saada seksiseuraa halutessaan? Minun eksäni meni jotenkin vaikeaksi kun tajusi, että kysyinsitä tosissani ja olin tosissani että minulle se on juuri hyvä, enhalua ketään muita naisia kun seurustelen ja seurustelen vain jos koen, että homma tulee toimimaan kuolemaan saakka.

Voiko täällaista asiaa koskaan sanoa naiselle niin, että hän joutuu sitä tosissaan miettimään, vai onko se liian radikaali ajatus. Itse olen 100%yhden naisen mies, mutta tuntuu, että yhden miehen naisia ei enää ole.

5

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku vaa

      Naisista en osaa sanoa, mutta ihmisenä voinen kuitenkin esittää joitain ajatuksiani mitä kysymyksestäsi mieleen tulee.

      Tajuan mitä haet takaa, mutta ymmärrän myös sen, että etenkin jos itse on vielä melko nuori, ja sitä loppuelämää voi olla jäljellä hyvinkin tuplat siihen jo elettyyn verrattuna, niin sen ajattelu voi olla pelottavaa jo sinänsä.

      Ja jos ajatellaan seurustelua, niin oikeastaan tuohan on kosintaakin kovempi kysymys, jos ajatellaan asiaa niinpäin, että myöntyvä vastaus tarkoittaisi periaatteessa samalla myös halua olla naimisissa kanssasi vielä vuosikymmenten jälkeenkin. Ja tässä suhteessa on melko yhdentekevää aikooko mennä naimisiin koskaan vai ei, käytännössä pitkäaikainen avoliitto on melkein sama asia, ja itseasiassa englanninkielinen vastinehan avoliitolle on "common law marriage", ja mielenkiintoista siinä on se, että aikoinaan se oli ihan lainvoimainen ja jopa kirkon hyväksymä avioliitto. Köyhemmillä ei itseasiassa useimmiten ollut edes varaa kirkollisiin häihin, joten menettely oli jopa melko tavallinen.

      Jos haluat tietää onko seurustelukumppanisi yhden miehen nainen, niin mielestäni olisi järkevämpää kysyä sitä suoraan, eikä sitä että haluaako hän olla naimisissa kanssasi 50 vuoden päästä.

      Mutta tämä on vaan minun mielipiteeni, kunhan pohdiskelin

    • Ossi 36

      No juu, mä olenki sellanen kuten tuosta varmaan kävi ilmi, että seurustelen vain ollakseni loppuelämäni naisen kanssa. En kaipaa avioliittoa, minulle se on lähinnä epäluotamuslause, mutta menen kyllä naimisiin jos se naiselle on tärkeää. Minusta toi kysymys on sellanen, että jos siihen ei osaa vastata niin seurustelu kannattaa lopettaa siihen. En tiedä kuinka moni näkee asian näin, mutta vain sellainen kumppani kelpaa minulle. Tosin en ehkä tee tuota kysymystä uudelleen.

      • Joku vaa

        Minusta tuntuu hieman mielenkiintoiselta, että ajattelet avioliittoa "epäluottamuslauseena"... Koska oikeastaanhan kyse on pitkälti samasta asiasta mitä itsekin haet.

        Toisaalta, tässä kohtaa voisi ajatella sitäkin, että olet ilmeisesti kuitenkin seurustellut useammankin naisen kanssa, ja sallinut itsellesi sen verran liikkumavaraa, ettet ole antanut aikomustesi sitoutua loppuelämäksi, estää sinua hakeutumasta uuteen suhteeseen edellisen päättyessä.

        Tavallaan toki ymmärrän, että kysyt aikomuksia, eivätkä aikeet aina välttämättä toteudu vaikka miten yrittäisimme. Mutta minun on aika vaikea kuvitella ihmisten muodostavan parisuhdetta alunperinkin "määräaikaiseksi". Voi olla että olen naiivi tai vanhanaikainen, mutta minä uskon että jokainen kuvittelee muodostavansa aina ja joka kerta elämänsä viimeistä parisuhdetta. Ehkäpä joku ajattelee jollain tietoisella tasolla kyynisesti "tuskin", kun niin moni suhde kuitenkin lopulta päättyy eroon.

        Toki on sitten niitäkin, jotka eivät edes halua parisuhdetta, vaan pelkkää seksiä, mutta sellaiset ihmiset tuskin vaivautuvat edes kovin pitkästi seurustelemaankaan.


    • Kumina72

      Riippuu tosiaan kauanko olitte seurustellut jne kun tuon kysymyksen kysyit..olen nainen ja yhden miehen nainen. Ja todellakin voin kuvitella että en harrasta seksiä enää kenenkään muun kanssa kuin mieheni. Naimisissa emme vielä ole. Tuota en oikein ymmärrä, kuinka avioliitto on epäluottamuslause...miten? Avioliitto toimii juuri niin hyvin, kun ne kaksi ihmistä jotka siinä ovat. Samoin kuin avoliitto.

    • marleen

      Minusta olisi ihan kammottavaa jos kysyttäisiin noin. Tulisi ajatus, että mies suunnittelee tappaa minut jos tulee ero.

      Oma mieheni on minulle ensimmäinen ja viimeinen, mutta onneksi hän ei kysele tuollaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampi ahdistellut useita!?

      Jotenkin on aina jäänyt lipevän oloinen fiilis kun hänen esiintymisiä on katsellut. Nyt rikosepäily seksuaalisesta ahd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      163
      4848
    2. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      115
      2096
    3. En tiedä huomasitko edes minua

      mutta minä huomasin sinut ja näytitpä taas hyvältä!
      Ikävä
      42
      1382
    4. Aivan lääpällään vanhempaan mieheen.

      Tilanne on lähes ärsyttävä. Eikä asialle voi mitään tehdä koska ikäero on oikeasti melko iso, vaikka sitä ei päällepäin
      Ikävä
      81
      1250
    5. Ohhoh! Ellen Jokikunnas saa hersyvää kuittia Jari-rakkaalta: "Jumalattoman komea italialainen..."

      On nämä Ellen ja Jari kyllä super-symppiksiä… Tämän tv-sarjan katsomisesta ei voi tulla kuin hyvälle mielelle, eikös? L
      Suomalaiset julkkikset
      6
      959
    6. Et oikeen anna itsestäsi

      Mitään. En minäkään jaksa sitten. Toinen juttu sellanen, että minusta tuntuu, että olet aika mustasukkainen sekä laskelm
      Ikävä
      38
      820
    7. Ahti meni mökille perillä odotti pöyristyttävä näky Mökkitontti oli kokenut kovia.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010463815.html Puolustusvoimat olivat ilmoittaneet heillä olevan oikeus mennä
      Maailman menoa
      23
      786
    8. Nainen, elämä on täyttä paskaa

      Elämä olisi ihanaa, mikäli maailmassa olisi oikeutta. Ei ole mitään hyvää, ei mitään miksi kannattaisi elää. Elämä tälla
      Ikävä
      90
      742
    9. Et edes voi

      tietää miten tuo yksi pieni esine lohduttaa kamalassa ikävässä ja onneksi kukaan ei koskaan voi ottaa sitä minulta pois.
      Ikävä
      39
      741
    10. En pidä tästä yhtään

      En tahdo kohdata, välttelen minkä voin. Silti olet vallannut ajatukseni...
      Ikävä
      33
      739
    Aihe