Kunnianloukkaukset ja henkilöön kohdistuva selkkaus

fgdgddfhfgdhbfghb

Palstalla tapahtuu, valtavasti näillä palstoilla solvataan ihmisiä ja elinkeinoa. Toiset istuvat aamusta iltaan levittämässä perättömiäkin juttujaan ja kunnian loukkaustrkoituksessa tehtyä mustamaalaamista. Sivun käyttön pitäisi tulla rajoitteita, yksi tapa on että jos haluaa kirjoittaa pitää tunnistautua pankkitunnuksin mistä käytääjä saa oman nimimerkkinsä oikeasta nimestään, mitä ei voi muuttaa. Tai jos voi nimimerkilläkin kirjoittaa voi toinen kirjautunut tarkastella rekisteristä kuka jonkin tietyn kirjoituksen on kirjoittanut. mistä ei selviäisi kuitenkaan kun nimi ja paikkakunta.

Suomi24 ylläpito kun vaan ei pysty pitämään sivustoa puhtaana, herjaaminen on kasvava luonnonvara niin sanotusti. Tai yksi vaihtoehto on se että kun joku ilmoittaa viestin poistettavaksi niin se ip mistä se tulee joutuu suoraan banniin yhdestä kerrasta 2 viikon jäähy tekisi hyvää näille höyrypäille jotka sitä solvaamista tekee. IP päätteet siinä loppuisi kesken kun hölmöt käynnistäisi konettaan jotta voivat jatkaa spämmäämistään mutta siinä se juoni olisikin.

Tapoja on monia lisääkin millä se vähenis tai loppuis kokonaan, mutta miksi ylläpito suosii tätä toimintaa...?

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+7

      huono ehdotus. ei sun tarvitse tietää, kuka minkäkin viestin on kirjoittanut. ei vaikka olisit tunnistautunut. ei vaikka sinua olisi loukattu.

      väärinkäytön mahdollisuus olisi aivan liian suuri ja vakava, jos kaikki voisivat tarkistaa toisten henkilöllisyyden.

      sitä paitsi, pahimmat häirikset ovat aina innokkaita tunnistautumaan, aivan samoin kuin ovat innokkaimpia rekisteröimään nimimerkkejä. esim paljon ehdotettu nimimerkin pakollinen rekisteröiminen ei vaikuttaisi häiriksiin mitenkään, mutta asiallisia keskustelijoita ajaisi pois.

      foorumin siistinä pitäminen kuuluu ylläpidon vastuulle. tällaisen foorumin valvonnan pitäisi olla paljon aktiivisempaa ja ammattimaisempaa. sitä odotellessa käyttäjillä on mahdollisuus pyytää viestejä poistettaviksi ja tehdä esim kunnianloukkauksesta rikosilmoitus poliisille.

    • hyvä näin.

      Juuri tuon takia tuli voimaan lakipykälä joka voi asettaa sivuston ylläpitäjän rikosoikeudelliseen vastuuseen sivustoilla olevista laittomuuksista. Vaikka kirjoittajaa ei koskaan saataisi selville, yläpitäjä voi joutua poseen.

      • jb jä äjlom äöjlo

        Jep

        Tässä vaan ongelmana, Aller eurooppalainen firma, ei sitä koske suomen lait. Taitaa pikkuhiljaa kaikki suomalaiset keskustelufoorumit siitryä jonnekin Tuwaloon. Paitse ne, joissa on moderointi. Täällä ei moderointia ole, eikä tule, koko portaalin "valvonta" pyörii suomalaisten ilmaistyöntekijöiden varassa. Joita on aivan turha haastaa oikeuteen, koska he eivät ole työsuhteessa eurooppaliseen mediajättiin.

        Tästä tuli huuhaaportaali, tämä on huuhaaportaali ja tämä tulee aina olemaan huuhaaportaali.


      • 5+18
        jb jä äjlom äöjlo kirjoitti:

        Jep

        Tässä vaan ongelmana, Aller eurooppalainen firma, ei sitä koske suomen lait. Taitaa pikkuhiljaa kaikki suomalaiset keskustelufoorumit siitryä jonnekin Tuwaloon. Paitse ne, joissa on moderointi. Täällä ei moderointia ole, eikä tule, koko portaalin "valvonta" pyörii suomalaisten ilmaistyöntekijöiden varassa. Joita on aivan turha haastaa oikeuteen, koska he eivät ole työsuhteessa eurooppaliseen mediajättiin.

        Tästä tuli huuhaaportaali, tämä on huuhaaportaali ja tämä tulee aina olemaan huuhaaportaali.

        Aller/S24 toimii Suomessa, joten sitä tietenkin koskee ihan normaalisti Suomen lainsäädäntö.


    • Hei,

      Kiitos palautteestasi.

      Käyttäjätoverisi olivatkin jo antaneet erinomaisia vastauksia. Emme missään nimessä suosi laitonta toimintaa, vaan päinvastoin pyrimme kitkemään kaiken lain ja hyvän tavan vastaisen sisällön palstoiltamme. Toisaalta sananvapaus on Suomi24:lla tärkeä arvo, emmekä sen takia halua edellyttää käyttäjiltämme rekisteröitymistä tai omalla nimellä esiintymistä. Säännöt eli moderointimme ohjenuorat löydät seuraavan linkin takaa http://www.suomi24.fi/opastus/keskustelu/ohjeet/#saannot_vastuu.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1387
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1121
    3. 37
      792
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      776
    5. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      742
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      152
      729
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      712
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      685
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      659
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      622
    Aihe