Ash Ketchum

Yoda2

Täällä voi kertoa omia mielipiteitään Ashista. Monihan suorastaan rakastaa Ashia, kun taas jotkut suorastaan vihaavat Ashia.
Itse kuulun tuohon ensimmäiseen kastiin. Pidän Ashista kovin. Ashilla on toki vikansa, kuten äkkipikaisuus ja kärsimättömyys, sitä en kiellä. Ash on kuitenkin poikkeuksellisen uskollinen ystävilleen ja Pokemoneilleen, Ash on hyvin rohkea, päättäväinen ja erittäin sisukas, joka ei ikinä luovuta. Pidän noista hyvistä puolista todella paljon. Ashan sai esim.Pikachun ja Charizardin tottelemaan suurella epäitsekkyydellään, uskollisuudellaan ja uhrautuvaisuudellaan.
Toivon todella kovin, että jonain päivänä Ash toteuttaa unelmansa ja nousee Pokemon mestariksi.
Mutta mitkä ovat teidän mielipiteenne Ash:sta? Täällä on ollut pitkään todella hiljaista, eikä tuo minun Lintupokemon keskustelu ole toistaiseksi saanut kuin yhden vastaajan, PT:n. Toivottavasti tämä saa enemmän kommentteja. Eli tänne vapaasti mielipiteitä Ashista.

12

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bulbasaur3

      Ja tuo Yoda2 on muuten minä, Bulbasaur3. Tuo Yoda2 on nimeni Star Wars keskusteluissa ja kirjoitin sen vahingossa Bulbasaur 3:n sijaan. Pahoittelen virhettäni.

    • nm

      Vainiin.. en pidä Ashistä, koska liian äkkipikainen, lapsellinen, takapajulan poikia.. mitäs muuta. No hän välittää pokemoneistaa paljon, mutta tulosta ei näy missään. Tarkoitan että Ashin pokemoneista suurin osa ei saavuta viimeistä kehitys muotoaan joka on sääli. Ei sillä että kaikkien pitäisi/tarvisi kehittyä..

      offtopic# Arghh miks suomi24 neljä ei tue phpBB:tä..

    • Minä pidän Ashistä ja oon pitäny siitä sarjan ekasta jaksosta asti, kun pokemon sarja oli todella uus. Ash on todella upea kouluttaja ja nykysin paljonkin kehittyny matkoillaan. Ashillä on paljon upeita ja hienoja pokemoneja, kuten Pikachu on suurin suosikkini hänen pokemoneistaan. Ash osaa hienosti kääntää ottelut voitoiksi, jos on ollu häviöllä tai voittanu useita otteluita kans, vaikka vastustajalla olis etulyönti hänen pokemoniaan vastaan. Ash on erittäin uskollinen ystävilleen ja osaa olla todella rento. Ashillä riittää sisua ja tahtoa. Eikä koskaan luovuta ja jakssa uskoa unelmaansa. Varmaan jossain jaksossa toteutuu. Onhan Ash välillä kärsimättömyyttä ja äkkipikaisuutta, mutta ei se haittaa. Ashin temperamentti ja rohkeus on mahtavaa.

    • Bulbasaur3

      Minäkin tykkään Pikachusta kovin, mutta suosikkini kaikista Ashin Pokemoneista on ehdottomasti Charizard. Mitä mieltä sinä Flareon85 olet Ashin Charizardista? Tykkäätkö sinä hänestäkin? Ja kiva kuulla että sinäkin pidät Ashistä kovin.

    • Pidän paljonkin Ashin Charizardista. Se on yks vahvimpia Ashin pokemoneista. Pidän eniten kuitenkin sen Pikachusta. Pikachuun ihastuin sarjassa ensimmäisenä. Se on söpö ja todella fiksu, jos Ash pyytää siltä jotain. No Pikachu tekee sen. Söpöydestään huolimatta Pikachu on pieneksi pokemoniksi todella voimakas ja osaa hienoja hyökkäyksiä, kuten ukkos-isku, ukkonen, rautahäntä, pikaiskun ja elecktro ball:in. Voltti-isku oli todella hieno ja voimakas hyökkäys. Harmi ei taida enään osata sitä, kun oppi Electro ball hyökkäyksen. Pikachu tulee hienosti toimeen Ashin, muiden ihmisten ja pokemonien kanssa. Myöskin Pikachu on voittanu Rakettiryhmän ja monia niitten koneita. Sekä on voittanu lukemattomia otteluita.

    • Bulbasaur3

      Hyvä että sinä tykkäät myös Charizardista paljon. Täytyy kyllä sanoa, että minustakin on todella harmi, että Pikachu ei enää osaa Volt Tacklea, Pidän kyllä uudesta Electro Ballista, mutta mielestäni Volt Tackle oli paljon hienompi ja ainutlaatuisempi hyökkäys.

    • Oikeestaan kaikki Ashin pokemonit on hienoja omalla tavallaan.

    • Bulbasaur3

      Agreed.

      • Onhan nuo uudetkin Ashin pokemonit hienoja. Viime lauantain jaksossa tykästyin Roggenrolaan. :)


    • Bulbasaur3

      Juu uudetkin ovat hienoja, Tosin Roggenrola on nyt kehittynyt Boldoreksi. Ja Ash nappasi kaksi viikkoa sitten Krokorokin.
      Alan tosin hieman huolestua siitä, että Oshawott ei ole vieläkään kehittynyt Dewotiksi, vaikka Ashilla on jo 5 merkkiä ja kahden viikon päästä hän voittaa kuudennen. Tepigin on varmistettu kehittyvän Pigniteksi uudessa lopussa, mutta Oshawott on yhä Oshawott lopussakin. Toisaalta Treechokin saavutti vikan muotonsa vasta Battle Frontierissa ja Chimchar kehittyi vasta 7.merkin jälkeen. Toivottavasti Oshawott kehittyy lopulta Samurotiksi eikä jää Oshawotiksi. :)

      • Diivu87

        Joo sitä odotankin koska en pidä Oshqwotista siis sen ulkone olemus ei ole kauheen ihmeellinen, mut Shamurotista tykkään pajon.

        On muutna kiva seurata noita uusia pokemon jaksoja. (MTV3.ta)
        Bulbasaur3,mistä sä niitä katsot? Ainki sun kirjottamat tiedot on vähän edellä..

        Tepigin muodossa menee mulla miltymys taan tosinpöin Tepig on ainoo misä tykkään mutta sen toka ja vika muoto..no en pidä niistä.

        Snivyn kohdalla (jolla on milestäni kiva japsi nimi,nkknkun muutamlla muullakin pokemonilla) oma miltymykseni jokasta muotoa kohtaan on neutraali..kaikki ok.


    • Bulbasaur3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe