Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gallup: Hauskin vitsi?

pretty

Eli voisitteko jokainen laittaa omasta mielestänne parhaan kuulemanne vitsin?
Kiitos!

6

2052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Afterlander

      elämä

    • Arska

      Alkuun mainitsen että EN todellakaan ole rasisti mutta jotenkin koska juttu on todellinen niin saa hymyilyttämään itse tilanteena jona on tokaistu. Tästähän oli joitain vuosia sitten ihan lehdessäkin (oliko Tampere jossa oli käynyt...). Nosti suuremmankin hässäkän lehdissä ja sai aika suuret mittasuhteet ymmärrettävästi.

      Rasistinen bussikuski pysäytti auton pysäkille jossa odotti ulkomaalainen tummaihoinen mieshenkilö. Ovien auetessa ulkomaalainen jäi seisomaan paikalleen ja huhuili huonolla suomella että paljonkos matka maksaa. Bussikuski katseli kyllästyneen näköisenä ja havaitsi että mies seisoo koiranläjän vieressä. Tästäpä keksi huhuilla takaisin: No matkapa maksaa kympin mutta tuo pikkuveljesi pääsee vitosella, sen verran nuori vielä.

      Vitsinä typerä mutta jos ajattelee itse tilanteen niin aika tilannekoominen varmaan ollut. Ei ollut kyllä välittänyt ulkomaalainen itsekään tästä mutta joku bussissa olijoista oli vetänyt herneen nenään ja nosti sanomisen. En muista miten päättyi.

    • pemansi

      Mummo ja pappa pelas fudista. Pappa hävis. Etsinnät jatkuvat.

    • stara

      Mies saatteli naisen kotiin ja puhui itsensä naisen luo "kahville"! Kun oltiin aikansa rupateltu ja juotu kahvit, niin mies kiehnäsi itsensä naisen kanssa sänkyyn ja alkoi varovaisesti silittelemään naista ja kysyi hiljaa hyvin vienolla äänellä, - "saanko silittää sun vatsaa"?, johon nainen hänelle vastasi kainosti hymyillen, juu - "hieman alempaa"!

      Mies ilahtui, ja - (madalsi ääntään)!

      >> SAANKO SILITTÄÄ SUN VATSAA!!!

    • santukka

      olipa pariskunta ja nainen oli päättänyt lähteä ystävien kanssa vähän iltaa viettämään..nainen lupasi miehelleen että tulee kotiin puolen yön aikoihin.
      ilta kului ja naisilla oli tosi hauskaa ja siideriä tuntui menevän ihan rutkasti.niimpä kello alkoikin olla aamuyön puolella kun nainen kännissä kun käki .. ajatteli että nyt pitää kyllä lähteä kotiin nukkumaan..
      nainen meni kotiin ja räpelsi aikansa ovea auki..eteisessä hän sitten havahtui kun käkikello kukkui kolmesti,,,nainen sitten mietti että mitä hän aamulla sanoo miehelleen kun oli puhetta että kotiin saavutaan hyvissä ajoin.
      nainen siinä sitten päätti huijata miestään ja kukkui käkikellon äänellä 9 kertaa lisää.. no niin,nytpä kaikki on kunnossa...nainen ajatteli nainen ylpeästi..=)
      aamulla sitten mies kysyi että moneltako sitä oikein tultiin kotiin...nainen sanoi tyynesti että klo 24.00
      mies katsoi naista vähän ihmeissään ja sanoi sitten; tjaa,,tarvitsemme muuten uuden käkikellon.nainen sitten vähä ihmetteli ja kysyi syytä moiseen..
      mies sanoi;no viimeyönä se kukkui kolmesti,sen jälkeen se sanoi voi vittu ja kukkui neljä kertaa lisää,sitten se selvitti kurkkuaan ja kukkui kolme kertaa lisää,kikatti ja lopuksi pieraisi.

      • Riksa999

        Ensimmäinen: Tämä käytännöllinen vehje on noin 15cm pitkä.
        - Käyttäessä se toteuttaa edestakaista liikettä.
        - Sen käyttämisestä nauttivat sekä miehet että naiset.
        - Sen toisessa päässä on tukku karvoja, mutta toinen pää on sileä.
        - Käyttäessä siitä jää jälkeen valkeaa tahnaa.
        - Esineen käyttöä suositellaan naisille ja miehille 2 kertaa päivässä.
        Ah, kyllä hammasharja on kätevä!

        Toinen: Mitä samllaista on sammakolla ja tytöllä? Aina sam kurnutus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe