naapuri kiusaa

PELKÄÄJÄ

onko kellään tietoa, mitenkä voi saada selville tai oikeastaan todistaa, että naapuri lähettää prepaid puhelimesta inottavia viestejä? hän pelottelee ja uhkailee ? olisko jo ihan poliisi asia, onko muilla samanlaisia naapureita?

40

3445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Pakkohoitoon ne tunkee ja tekee rikosilmoituksen, kun asiat räävitään julkisuudessa. Soinilandia tyyliin hoidetaan kaikki populismilla ja kulttuurivallankumouksessa.

    • akkujukka

      poliisi pystyy paikallistamaan kyllä millä alueella puhelin on sijannut ,kun sitä on käytetty,muutaman metrin tarkkudella.osta oma pre,ja anna takas,ja keitä sen ukon pallit jäteöljyssä.

      • TL-ins

        Poliisi ei pysty paikantamaan mobiilia, mutta operaattori pystyy. Nykyiset 3G-mobiilit voidaan paikantaa luokkaa 60 cm tarkkuudella silloin kun sitä paikannuksen tarvettta tiedetään odottaa. Jälkikäteen se ei siis ole mahdollista, kuten tuli valitettavalla tavalla esille siinä sen kadonneen 15-v skootteritytön tapauksessa aikanaan.


      • ertyuiojjndn
        TL-ins kirjoitti:

        Poliisi ei pysty paikantamaan mobiilia, mutta operaattori pystyy. Nykyiset 3G-mobiilit voidaan paikantaa luokkaa 60 cm tarkkuudella silloin kun sitä paikannuksen tarvettta tiedetään odottaa. Jälkikäteen se ei siis ole mahdollista, kuten tuli valitettavalla tavalla esille siinä sen kadonneen 15-v skootteritytön tapauksessa aikanaan.

        Helpointa prepaid on jäljittää siitä soitettujen ja vastaanotettujen puheluiden perusteella, ne kun kertovat epäsuorasti liittyman haltijan.

        Tuo 60 cm onnistuu tuskin edes tukiasemien viidakossa ja muutaman tukiaseman singnaalialueellakin tarkkuus on jo luokkaa satoja metrejä puhumattakaan, että tukiasemia on yksi tai kaksi.


    • Poliisi kiusaa minua, auttaako naapuri? Ei.
      Miksi siis poliisi auttaisi jos naapuri kiusaa?
      Ja se puhelimen paikannus ei onnistu, jos ei siinä ole GPS-ominaisuutta ja vielä päälle kytkettynä. Ilman sitä paikannus onnistuu vain niiden linkkien alueelle, ¨jossa puhelinta on käytetty, eli alue on kyllä hieman muutamaa metriä suurempi.

      • TL-ins

        Puhelimen paikannus ei perustu mitenkään siihen liitettyyb GPS-ominaisuuteen. Muutenhan mitään muita mobiileita ei pystyisi paikantamaan.

        Reaaliaikainen paikannus toimii alle metrin tarkkuudella edellyttäen että mobiili on vähintään kahden tukiaseman kantoalueella. Jälkikäteen se sitten on vain tietoa minkä tukiaseman alueella mobiili on ollut.


    • Vaihda

      Numerosi

      • Häiriköt pois

        Niin, vaihda puhelinnumero ja salaiseen.

        Minulla on vuosikausia ollut salainen numero. Eihän sitä tarvitse ilmoittaa kuin niille, kelle sen haluaa antaa : )


    • Soini =3

      Perussuomalaisena lakimiehenä sanoisin, että käänny poliisin puoleen ja kysy sieltä neuvot, miten kiusaaja saadaan aisoihin.
      Suomen Soini presidentiksi! Numero on Kolme =3 ja taas seisotaan ylväinä!

      • Ok

        Mikä pressanmainos-foorumi tämä on?

        No, jos kerran on, niin Sauli tietysti ; D


      • Salo16
        Ok kirjoitti:

        Mikä pressanmainos-foorumi tämä on?

        No, jos kerran on, niin Sauli tietysti ; D

        Sauli on ainut varteenotettava presidenttiehdokas, Soinilla ei ole mitään muuta annettavaa kuin omituiset mielipiteet tiettyihin asioihin.

        Parempi on vain äänestää Saulia!


    • 3=3 eli Suomen Soini

      3=3 Siis, Suomen Soini johtaa maan uuteen kulttuuriin, jossa kiusaaminen loppuu ja lähimmäisrakkaus kukoistaa. Siksi, Suomen Soini!

      • 3 + 3 = 6

        Eiku kuutonen : D


    • jhfjyffhgfhgfghfhg

      Jos lähettää viestejä niin pidä hauskaa ja lähetä takaisin.
      Kyllä sen numeron pitäisi näkyä viestin perässä vaikka olisi prepaidi.
      Tai ilmoita se numero netin mainoksiin ja kun se dorka vaihtaa kortin teet saman jutun.

      • Kyllä loppuu

        Niin, näkyyhän se numero! Ilmoita se poliisille, jos häirintä jatkuu!


      • Helppo nakki
        Kyllä loppuu kirjoitti:

        Niin, näkyyhän se numero! Ilmoita se poliisille, jos häirintä jatkuu!

        Näytä ne viestit poliisedälle tai tädille ja hän voi ottaa yhteyttä numeroon, josta viestit tulevat.

        Ei se sen kummempaa ole : )


    • puolustaja

      Kyllä Polisi tuolasen tyypin hoitaa,anna palaa täysillä,taitaa mennä jo kotirauhan rikkomisen puolelle.

    • kierrankaukaa

      Meille on tullut yolla ja paivalla lukuisia outoja viesteja kannykkaan, jo pitkaan. Ei tulisi mieleenkaan tehda asiasta poliisi-ilmoitusta. Kerran yritettiin saada poliisia auttamaan, mutta siita alkoi vuosikausien helvetti, joka vain jatkuu. Oveamme on myos hakattu oisin, ikkunoihin koputeltu ja heitetty tavaraa, ovi murrettu toistuvasti ja mita viela. Pihoilla meita ja lapsiamme on seurailtu ja odoteltu.

      En missaan nimessa tekisi poliisi-ilmoitusta.

    • näin suomes

      Ei poliisi mitään auta. Onhan se nähty et tarvii kuolla ennen kun poliisi tekee jotain

    • näin meillä

      Meidän alakerassa vedetään oikein kunnolla pilveä ja huuto sen mukainen. Muija huutaa ja kakerat huutaa. Ilmelä haju leviää meidän asuntoon ja jääkaappi alkaa höyryttään vesiä pois pakastimesta kun siinä automaattinen sulautus. Samalla viileä ilma vaihtuu huoneeseen. Pakastin puuskuttaa vähän aikaa ja lopettaa viileän ilman virratessa keittiöön.. En tiedä, onko seinässä joku ilmastointiaukko ettei syty tulipalo. Alakerran pikku kakara taitaa laittaa hellan päälle kun juopot nukkuvat tai vanhuset yäkerrassa unohtaa hellan päälle.

      • Aseet jakoon

        Väkivalta lopettaa vi...lun on vanha ja toimiva keino.Eihän nykysuomessa köyhä saa enää mitään poliisipalvelua eikä laki ole sama kaikille.Se on niinkuin Irwin lauloi:Raha ratkaisee!Poliisia ei näy ei kuulu ja senhän huomaa kaupungilla sekä liikenteessä piittaamattomuudesta.Virkoja lakkautetaan ja piirit senkun suurenee=älytöntä!Ollappa joku poliitikko,JJ tai muu Sukari kakkonen jolla rahaa niin aivan sama mitä veritöitä teet tai kähvellät 10 miljoonaa...ehdollista tai kork 1-2v ehdotonta eli hyville tuntipalkoille jahka nyt kaikki oikeusasteet ensin läpi viivyttelemällä vitkuttelemalla monen monta vuotta...


    • je

      noi saa loppumaan oli prepaid tai ei, säilytä viestit kännykässä ja rikosilmoitus poliisille, jolloin operaattori sulkee liittymän poliisin vaatimuksesta sekä puhelin missä prepaid kortti on meenee myös sillä hetkellä meneepi lukkoon jolloin käynnykkä ei enään toimi muunkaan liittymän kortilla... naapuri menee liikkeeseen tai huoltofirmaan poistamaan puhelimen lukitusta ja kun puhelin on ilmoitettu poliisin estolistalle ja lukittu niin hän joutuu antamaan henkilötietonta siinä vaiheessa ja paljastuu.... kiva temppu eikös vaan ? jos napurilla on varaa niin hän voi jonkin aikaa tietysti ostella uusia puhelimia ja prepaid liittymiä, mutta voipi leikki loppua lyhyeen kun tämä homma sattuu sitten lopmsan europuolelle.. puhetta ei kaikki nääs välttämättä ymmärrä mutta kun sattuu lomsan rahaosastoon niin siinä vaiheessä yleensä tyhmempikin loppettaa touhun kun se tulee liian kalliiksi.... siitä on toi puhelimen lukkoon meneminen hyvö homma

      • TL-ins

        Kuten nimim. "panomies nro.1" tuossa kertoo, niin mobiili lähettää oman sarjanumeronsa (IMEI) operaattorille aina kun yhteys muodostetaan, muodostetaan se sitten puhepuhelun tai SMS:n (tekstiviesti) takia. IMEI on yksilöllinen tunniste. Tästä operaattori voi tehdä päätelmiä juurikin siitä kuka sitä kyseistä laitetta on joskus käyttänyt omalla nimellään. Jos samaa mobiilia käytetään ensin omalla nimellä otetulla SIMmillä, sitten vaidetaan SIM ja lähetetään häiriköintiä ja taas kohta sillä ekalla SIMmillä soitetaan niin on aika vaikea selittää että mobiili oli siinä välissä kolme minuuttia varastettuna.

        Siis nyt kipi kipi poliisiin ja mahdollisuuksien mukaan kyseiseen operaattoriin yhteyttä. Ja säilytä ne viestit, niistä näkyy ajat ja puhelinnumerot jolloin operaattorin tekemä tutkinta helpottuu.


      • TL-ins

        Mobiilia ei pysty lukitsemaan, mutta se voidaan laittaa kieltolistalle ja tällä hetkellä yksi tai kaksi operaattoria ei "noudata" kieltolistaa, vaan päästää kaikki mobiilit verkkoonsa. Jos mobiili ei toimi verkossa eston takia, niin siihen ei voi huolto vaikuttaa koska se ei ole puhelimen ominaisuus, vaan sen että sitä laitetta ei operaattori hyväksy verkkoonsa. Tässä se siis tunnistetaan IMEI:n perusteella.


      • PELKÄÄJÄ

        kiitos , tämä oli hyvä neuvo, taidan toimia niin, en millään viitsi lähteä vastailemaan näihin typeriin viesteihin


    • panomies nro.1

      Vaikka on prepaid, niin puhelimen sijainnin pystyy jäljittämään IMEI-koodin perusteella, jos naapuri on joskus käyttänyt sitä puhelinta ei prepaid käytössä.

    • niko

      kiusaa takaisin.

      • tukala tilanne

        Ei tämä takaisin kiusaaminen ihan kaikilta onnistu, pitää olla persoonaltaan häiriintynyt? Itse ole joutunut naapurini kiusaamaksi ja ilkivallan kohteeksi ja olen itse yrittänyt kostaa samalla tavalla. Voin sanoa, ei onnistu - omatunto on paha vartija. Eihän normaalilla terveellä järjellä varustettu ihminen tunge toisten elämään, vaan pahasti vinksahtanut?


      • PEKÄÄJÄ
        tukala tilanne kirjoitti:

        Ei tämä takaisin kiusaaminen ihan kaikilta onnistu, pitää olla persoonaltaan häiriintynyt? Itse ole joutunut naapurini kiusaamaksi ja ilkivallan kohteeksi ja olen itse yrittänyt kostaa samalla tavalla. Voin sanoa, ei onnistu - omatunto on paha vartija. Eihän normaalilla terveellä järjellä varustettu ihminen tunge toisten elämään, vaan pahasti vinksahtanut?

        Mielestäni on typerää lähteä mukaan viestittelemään tälläisen ahdistelijan kanssa, siitä tulee vaan suurempi soppa


    • näin meillä

      Kun minulle aikoini 1990-luvulla alkoi tulla omituisen suuria puhelinlaskuja. Totesin, kun silloin oli lehdet täynnä seksipalvelunumeroita niin ajattelin joku käyttää numeroani välityspalveluna.Tilasin silloin operaattorilta ilmaisen estopalvelun, joka kieltää yhdistämästä 0700 tai sinne päin alkuisiin numeroihin. Kielto on minulla ollut voimassa jo parikymmentä vuotta eikä sen jälkeen ole tullut ylisuuria laskuja. Sitä en tiedä, onko hakkerit kuitenkin jotenkin käyttänyt ja antanut numeroni joillekin ja puhelu siirtyy välittömästi seksipalvelunumeroon kun puhelimeeni soitetaan. Puhelun maksaakin soittaja kuten esim Viroon soittaa niin vastaanottaja maksaa puhelun. Minulle ei ainakaan laskuja ole tullut. Poliisit ei ainakaan ole tullut ovelleni kolkuttamaan kun minulla on puheluesto ja sen he varmaankin on tarkastanut. Maine taas on eri asia.

    • kyllästyin

      Anna naapurille nokkaan minä pistin isotpojat asialle loppulaakista naapurin v......u eikå tiedä tänäpäivänä kuka anto turpaan

    • asiassa kaksi puolta

      Oletko tehnyt jotain sellaista, mikä ärsyttää naapuria? Sun juttus vaikuttaa yksipuoliselta, on voinut tapahtua jotain ,mitä naapuri ei siedä, meinaan oma koti kullan kallis.

      • PELKÄÄJÄ

        Mielestäni en ole tehnyt mitään , se ontietty minun mielipiteeni, mutta asun yksin ja todella harvoin käy vieraita, ja olen paljon poissa kotoa, mutta hyvin tuntuu tietävän koska olen kotona ka koska pois. olen nykyisin jättänyt valot päälle, kun lähden kotoa. ja tätä naapuria jota eniten epäilen ja romani, joten en edes uskalla lähteä hänelle viestejä takaisin lähettämään, voi tulla koko suku niskaan. Puhelinnumeron vaihto ei auta, koska tietää missä asun.


      • Asiassa kaksi puolta
        PELKÄÄJÄ kirjoitti:

        Mielestäni en ole tehnyt mitään , se ontietty minun mielipiteeni, mutta asun yksin ja todella harvoin käy vieraita, ja olen paljon poissa kotoa, mutta hyvin tuntuu tietävän koska olen kotona ka koska pois. olen nykyisin jättänyt valot päälle, kun lähden kotoa. ja tätä naapuria jota eniten epäilen ja romani, joten en edes uskalla lähteä hänelle viestejä takaisin lähettämään, voi tulla koko suku niskaan. Puhelinnumeron vaihto ei auta, koska tietää missä asun.

        Ok, älä ala millekään niiden kanssa, älä siis vastaa viesteihin, provosoi niistä saa ikuisen riesan, kun ovat niin kostonhimoisia. Mutta sinuna tekisin kyllä ilmoituksen poliisille, tuohan on kotirauhan häirintää tuo viestittely. Selität poliisille, että olet ahdistunut ja peloissasi ja epäilet, että tiedät kuka lähettää viestejä j avoi tpyytä heitä toimimaan hienovaraisesti. Valitettavasti näillä mustalaisilla ei oo mitään rajaa etenkin ,jos eivät ole kunniallisia kansalaisia
        Itse aikoinaan heitin alivuokralaisen ulos kämpästä, joka oli ulkomaalainen ja erittäin epärehellinen, uhkasi tappaa minut, en muista teinkö ilmoituksen , mutta ilmoitn maanmiehillensä ,jotka olivat kertoneet jo aiemmin ,että äijä on ihan humpuukiukko. Nämä maanmiehet olivat puolellani, mutta muutin itsekkin pois asunnosta. Kyllä pelotti silloin, mutta periksi en antanut.
        Voi olla, että joudut muuttamaan pahimmassa tapauksessa, onko sulla jotain skrodea mieskaveria, joka vois alkaa käymään sun luona.
        Ei ole vastenmielisempää, kuin joku tyyppi alkaa häiriköimään ja yleensä noi prepaid-tyypit on sellasia, jotka ei saa enää normaalia puhelinliittymää (luottotiedot menny tai jotain, laskut maksamatta ,vaikka puhelinlaskut ei kalliita, jos soittaa normipuhelut) vaan pitää ostaa ärrältä tämmönen liittymä, eikös näitä prepaid-korttimyyjiä voi jotenkin jäljittää vai voiko.
        Mutta koeta kestää ja pidä matalaa profiilia äläkä missään nimessä hävitä viestejä.


      • PELKÄÄJÄ
        Asiassa kaksi puolta kirjoitti:

        Ok, älä ala millekään niiden kanssa, älä siis vastaa viesteihin, provosoi niistä saa ikuisen riesan, kun ovat niin kostonhimoisia. Mutta sinuna tekisin kyllä ilmoituksen poliisille, tuohan on kotirauhan häirintää tuo viestittely. Selität poliisille, että olet ahdistunut ja peloissasi ja epäilet, että tiedät kuka lähettää viestejä j avoi tpyytä heitä toimimaan hienovaraisesti. Valitettavasti näillä mustalaisilla ei oo mitään rajaa etenkin ,jos eivät ole kunniallisia kansalaisia
        Itse aikoinaan heitin alivuokralaisen ulos kämpästä, joka oli ulkomaalainen ja erittäin epärehellinen, uhkasi tappaa minut, en muista teinkö ilmoituksen , mutta ilmoitn maanmiehillensä ,jotka olivat kertoneet jo aiemmin ,että äijä on ihan humpuukiukko. Nämä maanmiehet olivat puolellani, mutta muutin itsekkin pois asunnosta. Kyllä pelotti silloin, mutta periksi en antanut.
        Voi olla, että joudut muuttamaan pahimmassa tapauksessa, onko sulla jotain skrodea mieskaveria, joka vois alkaa käymään sun luona.
        Ei ole vastenmielisempää, kuin joku tyyppi alkaa häiriköimään ja yleensä noi prepaid-tyypit on sellasia, jotka ei saa enää normaalia puhelinliittymää (luottotiedot menny tai jotain, laskut maksamatta ,vaikka puhelinlaskut ei kalliita, jos soittaa normipuhelut) vaan pitää ostaa ärrältä tämmönen liittymä, eikös näitä prepaid-korttimyyjiä voi jotenkin jäljittää vai voiko.
        Mutta koeta kestää ja pidä matalaa profiilia äläkä missään nimessä hävitä viestejä.

        kiitos kannustavista sanoistasi, mut asun omistusasunnossa, kuten tämä vainoojakin, ei ole ihan helppoa lähteä , siis kämppä myyntiin ja uutta etsimään, huh, huh, odottelen miten tilanne jatkuu, nyt menny 4 päivää , eikä yhtään viestiä


    • Asiassa kaksi puolta

      Mutta kävisin sinuna kysymässä poliisilla neuvoa, että jos homma vaikka jatkuu ja pyydä että kirjaavat asiasi, koska ei koskaan tiedä, mitä sulle voi tapahtua, en halua pelotella. Oletko kertonut kenellekään kaverillesi? Kannattaisi kertoa, entäpä millaisia muut naapurit ovat, jos asut vaikkapa kerros/rivitalossa, uskaltaako niille kertoa viesteistä. Voisiko viestien lähettäjä olla joku, joka on ihastunut sinuun, oletan, että olet nainen. Jospa se häirikkö onkin joku työpaikaltasi tai porukoista, jossa liikut ja hän kuvittelee, että sinusta on jännää, kun lähettää nimettömiä tekstareita. Ovatko tekstarit uhkaavansävyisiä? Kyllähän ne nimettömät tekstarit ovat uhkaavia vaikka sisältö ois mitä.Toistan - tuollaiset tekstarit ovat kotirauhan häirntää ja kotirauhan häirintä on rikos.

      • PELKÄÄJÄ

        En kyllä usko, että tässä on mistään ihastumisesta kysymys,tai minun ystäväpiirisistä, vaan ihan kiusaamisesta,olen keskustellut tästä muutaman ystävän kanssaja hekin ovat sitä mieltä, että poliisiin yhteys, menen jos vielä tulee yksikin viesti, kaikki viestit on tallennettuna, kiitos sinulle vielä kerran rohkaisevista sanoistasi


    • näin meillä

      Kirjoitin edellisessä viestisssäni ylempänä seksipalveluista ja estopalvelustani jonka tilasin puhelimeeni sen takia kun laskut olivat ennen estoa mielestäni liian suuret. Myöhemmin ajattelin, kun puhelinnumeroani soittaa yhdistää se palveluihin. Laitoin tänään kokeeksi Fonectan hakuun lankapuhelinnumeroni ilman suuntanumeroa niin sieltä löytyi omaa numeroani 3 kpl Kuopiosta vain eri suuntanumerolla ja Uusikaarlepyystä ja Kankaanpäästä kännykkänumerot jossa matkapuhelimen suuntanumero eri muuten sama numero. En tiedä voiko näillä kikkailla, lähinnä suuntanumeroilla.

    • näin meillä

      Vielä siitä nykyisestä kännykkänumeroni loppuosasta. Mistähän se entisen asuntomme asukkaan Firma Porista (firmaa mainitsematta kun se on kohtalaisen tunnettu) saanut saman numeron kuin minulla mutta eri operaattorin suuntanumerolla.Entisten asukkaiden ovi kyllä kävi tiehään siihen aikaan kun vaimo oli eronnut edellisestä miehestään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      66
      5187
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      54
      3451
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      147
      2577
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2106
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      87
      1774
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1257
    7. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1229
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      194
      1182
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      90
      1179
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1126
    Aihe