Mistä Suomi puhui 2011

Vaalit kiinnostivat enemmän kuin Big Brother

Suomi24:n vuoden 2011 suosituimmat uutisaiheet käsittelivät tamperelaisen Karoliina Kestin katoamista, Facebookin sulkemista sekä eduskuntavaaleja ja niiden jälkeisiä hallitusneuvotteluja. Vilkasta keskustelua herättivät myös dobermann-rotuinen koira, joka raateli teinitytön sekä asunnossaan viikkoja kuolleena lojunut mies. Myös parisuhdeongelmat, poliittisten päättäjien teot sekä yliluonnolliset ilmiöt kiinnostivat käyttäjiä.

Maailman menoa jatkoi edelleen Suomi24:n suosituimpana keskustelupalstana keräten päivittäin yli 1 000 viestiä. Parisuhteita ja politiikkaa käsittelevät palstat nousivat myös suosikkipalstojen kärkikymmenikköön. Vuonna 2011 uskontoaiheiset palstat olivat myös hyvin edustettuina. Evankelisluterilaisen kirkon Kirkko kuulolla -asiantuntijapalsta saavutti viime vuonna suuren suosion ja nousi viidenneksi suosituimmaksi palstaksi. Palstalle kirjoitettiin päivittäin yli 300 viestiä.

Vuonna 2011 hakua käytettiin sekä ajankohtaisen tiedon että julkisuuden henkilöiden hakemiseen. Keskustelumainintojen vertailussa vaalit olivat käyttäjien keskuudessa suositumpi keskustelun aihe kuin Big Brother. Politiikka peittosi vertailussa myös urheilun. Nokian Lumia-älypuhelimet kirvoittivat lähes yhtä paljon keskustelua kuin Applen iPhone, vaikka ne julkaistiin vasta vuoden 2011 lopussa.

Vuoden suosituimpien hakusanojen listalta löytyy ruokaohjeita, terveystietoa ja yhteiskunnallisia aiheita. Suosittuja hakusanoja olivat muun muassa suklaakakku, mykoplasma, perussuomalaiset, hiilihydraatiton ruokavalio ja äitienpäiväruno.

Viime vuonna Suomi24:n haetuin henkilö oli Karoliina Kesti. Haetuimpien henkilöiden listalla toisena oli Maajussille Morsian -ohjelmasta tuttu Jenni Liekari ja kolmantena Nokia Mission entinen johtaja Markku Koivisto. Neljänneksi haetuin henkilö oli norjalainen joukkosurmaaja Anders Behring Breivik.

Vuonna 2011 Suomi24:n keskustelupalstoilla julkaistiin yhteensä 6,2 miljoonaa viestiä. Palvelun aktiivisin keskustelija kirjoitti vuoden aikana 6 654 viestiä. Vaikka Keskustelut ovat Suomi24:n suosituin palvelu, myös Suomi24 Yhteisö ja Treffit kasvattivat suosiotaan viime vuonna. Oman profiilin Yhteisöön loi viime vuonna 274 083 uutta käyttäjää. Suomen suosituimpien treffipalveluiden joukkoon lukeutuvaan Suomi24 Treffeihin luotiin vuoden aikana 115 180 uutta treffiprofiilia. Treffien käyttäjät lähettivät toisilleen yli 20,5 miljoonaa treffiviestiä.

Terveisin,
Mari, Elina ja Piia
Suomi24

10

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan Ite

      Oli useita puheenaiheita, mutta ensimmäisenä tulee mieleen Osama Bin Ladenin kuolema/tappaminen...

    • pokeeee

      Tikulla silmään joka vanhoja muistelee.

      "Mitä tapahtuu 2012", siinä vasta topic!

    • hömpää provoa ja paniikinluomista tyhjästä kuin 7-lehdessä suurin osa.skarpatkaa 2012.

    • jarnos24

      Ja lisää mielenkiintoista tietoa vuodesta 2011 löytyy täältä:
      http://www.suomi24.fi/2011

      Kiinnostaisiko myös sivu, josta näkisi kuukausittain mitkä ovat olleet puhutuimmat 2012?

      • Entinen rek.käyttäjä

        Älkää luoko lisähiluja sivuillenne. Joko 2 vuoden jälkeen älyäisitte suomen kieltä JA bannaisitte tuon Ateisti-forumilla muita päivittäin herjaava häirikön?

        Kaikki ne rahankeruuuviestit, valekutsut muiden tahojen nimissä ovat sellaista tekstiä, joista pitäisi tulla jo sanomista.

        Paljonko maksatte häirikö(i)Ille kuukaudessa, että ne kasvattaa viestilaskurianne?
        - Sanoin tämän takia käyttäjätilini, ja peruin Suomi24:n kautta tekemäni tilaukset.

        Syyksi mainitsin palvelunne huonon tason ,ja kyseiset huijauksien mahdollisuudet.

        Pyysivät anteeksi Suomi24:n puolesta ja sanoivat välittävänsä tiedon eteenpäin organisatiossaan. Ehkäpä lopettivat mainostamisen, kun ette välitä käyttäjistänne puumallin tai puhtaan forumin vertaa!


      • J.T.

        EI kiinnosta enää sivut, koska häiriköiden takia ei kiinnosta Suomi24. Tehkää ennenmmin koodi, joka ajaa Suomi24:n lopullisesti alas :)

        Viime vuonakin kerroin jopa Allerille, missä mättää - mutteivät edes vastanneet asiakaspalautteeseen. Toinen yritys kiitti, kun sen epäkohdista kerroin ja Pelifirma pakitsi lahjakortilla.

        Suomi24 on suomen välinpitämättömin firma ,eikä edes vastaa Tiedoitteet-palstalla, jos käyttäjillä on teknisiä ongelmia em. sähköpostissaan.


      • Entinen rek.käyttäjä

        No, ette siis kestäneet Krittiikä, kun annatte satakaupalla miinusta, ja itsellenne plussaa.

        Sairasta toimintaa ylläpidolta, ja ihan turha toiminto tuo peukutus.

        ;Mutta ettehän ylläpito edes lue asiakaspalautteitanne, ette edes sitä 3 sivua tekstiä, jonka lähetin Alleriin.

        Ette välitä, edes puumallin vertaa käyttäjistänne..


    • Entinen käyttäjä.

      Mainostajat huomatkaa, että eskustelupalstoilla julkaistiin yhteensä 6,2 miljoonaa viestiä. MUTTA niistäkin valtaosa on häirikköjen kirjoittamia.

      Suomi24:n ylläpito suojelee häiriköitä, eikä vasta käyttäjilleen koskaan sähköpostiin. Ylläpito on ylimielinen tai harvineisen tyhmä, joka ei osaa suomenkieltä.

      Esimerkiksi Atesmi-forumia häiriköitiin alkuvuodesta liki 200 avauksella tunnissa, eikä häirikköä edes bannattu.(Tänäänkin jatkaa, kohta jo 3.vuotta peräkkäin)

      Valitin ylläpidolle turhautuneena, että saisinko puumallin takaisin ja että voisiko tälle liki palvelunesto-hyökkäystä tekevän häirikön bannata.

      2 päivää palaute-lomakkeen täyttämisestä, sain 3 viikkoa kestäneen bannin. Eli, Suomi24-ylläpito EI kestä asiakaspalautetta, vaikka he itse sitä pyytävätkin.

      Olen alkanut kertoa mainoksia sähköpostiini lähettäville S24-yhteistyötahoille, miten asiat ovat. Eräs taho pyysi minulta anteeksi Suomi24:n puolesta.

      Ehkäpä, kun epäkohdat Suomi24:n kanssa tulevat mainostajien tietoon, he lopettavat mainostamisen, kun huomaavat joutuneensa myös huijatuksi.

    • Ihanko totta?

      Minä uskon.. Eli pari nörttiä keskustelee ja teinit ja rikolliset, pääosin? Ihanko totta, että vaalit oli kiinnostavampi, kuin Big Brother? Mitä se kertoo persukannattajista, jotka ahdistelee näillä palstoilla rasismilla viattomia ja pilaa kaikki asialliset esim. politiikkakeskustelut? Pysyis keskustelemassa Big Brotheristaan, kun niiden pokka varmaan sellaisen katsomiseen riittääkin ( normaali ihminen yleensä ei kykene katsomaan Big Brotheria ja mulla ei ole mitään amiskouluttautuneita vastaan, muta jossakin tilanteessa tyhmyys menee yli ja sitä ei KESTÄ NÄHDÄ).

    • petjyt.

      Jytkytys olikin petkutus.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      311
      3591
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      263
      2046
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      98
      1435
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1343
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1299
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1187
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      1006
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe