Nainen!TampereSpiral vakio peruskurssi 2.ja/tai Argentiinalainen

Kauko R

Kauko 15.2.2012 Nainen! Tampere Spiral vakio peruskurssi 2. ja/tai Argentiinalainen tango

Tampere. Tanssiseura Spral. Rautatienkatu 21
http://www.tanssiseuraspiral.fi/index.php/tanssiseuraspiral
Etsiskelen Naista tanssipariksi vakiotanssikurssille. Kemiaa vähintään sen verran että pari pysyy kasassa. Kertakin on kevättä kohti , joten asiaa voidaan harkita lopullisesti parketilla. Myös parin tuuraus onnistuu toistaiseksi. Jos valita saisin, niin ottaisin neiti/rouva keskikoon. Ikäkin voisi olla sinne päin, jossain neljän viiden kympin tietämissä. Arvostan vakaata persoonaa joka osaa asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Jos olet etsiskellyt ja valikoinut tassituntipariasi pidempään, todennäköisesti tämä ei taaskaan ole sinun juttusi. Tavoitteeni on opetella vakiotanssit niin että yksi aukko sivistyksestä tulee tukittua ja samalla viettää aikaa miellyttävässä tanssiseurassa. Tamä keskikaupungin paras ja ainoa tanssiklubi Spiral, uhkaa muuttaa kauaksi metsään, jonnekin Tampereen ja Nokian rajamaastoon. Tulevaisuudessa salille ei sitten noin vain mennä, pääseminen edellyttää matkustamista tuntitolkulla bussissa tai matelemista liikenneruuhkassa. Nyt se on vielä helppoa sille jolle Tampereen keskusta on saavutettavissa.

Aikuisten peruskurssi 1. Voin kerrata .Pe 18.00-19.00 Su14.30-16.00
Aikuisten peruskurssi 2 Kyllä. Tänne kaipaan erityisesti paria. Vielä ehtii mukaan jos on perusaskeleet selvillä.Pe 19.00-20.00 Su 16.00-17:30 Huom! Kurssit siis peräkkäin ja kaikki samaan rahaan, Arg.tango. myös.
Argentiinalainen tango I Keskiviikkoisin 19.00-20.00 Kyllä
Argentiinalainen tango II Keskiviikkoisin 20.00-22.00 Kyllä. Tänne kaipaan erityisesti paria.

kauko_rantanen (att)hotmail.com

17

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauko R

      Kertokaas minulle miten löytää parin vakiotanssiin? Yllä olevaan ilmoitukseen tule
      minkäänlaista vastausta. Lulisi nyt jotakin kiinnostavan, onhan tämä nyt ihan toista kuin vaikka jollakin tukkoisilla lavoilla. Miten ja missä asiaansa pitäisi oikein ajaa jotta löytäisi parin? Auttakaas nyt joku.

      • rautalankamies

        Olet menossa tanssiseuran kurssille. Tanssiseuroissa on jäseniä. Tutustu jäseniin. Kaikki jäsenet eivät osaa kaikkia olemassa olevia tansseja. Kysy pariksesi sellaista, joka haluaa oppia haluamasi tanssit.

        Jos olet käynyt joskus aikaisemmin jossakin tanssikurssilla, olet ehkä tutustunut joihinkin ihmisiin. Kaikki ihmiset eivät osaa kaikkia olemassa olevia tansseja. Kysy pariksesi sellaista, joka haluaa oppia haluamasi tanssit.

        Jos sinulla on sukulaisia tai käyt töissä, tunnet ehkä joitakin ihmisiä. Kaikki ihmiset eivät osaa tanssia. Kysy pariksesi sellaista, joka haluaa oppia tanssimaan.


      • Yksflikka1111

        Ehkä sinun pitäisi vähän tarkemmin vielä määritellä esim. minkä pituinen nainen on haussa. Keskikokoinen on suhteellinen käsite.. voisit esim. oman pituutesi ja ikäsi kertoa.

        Voisit myös kokeilla tanssipalvelimen parihakua ja luultavasti spiralilla on jokin oma foorumi missä paria voi kuulutella myös.


    • Kauko R

      Kysytty on. Tuollaisen 25 vuotta on aika aktiivisesti harrastanut kaikennäköistä tanssia, joten on tullut kyllä kysyttyä. Salsa Housessa on sellaisia Kuubalaisia tanssittajia sitä varten koska siellä on naisia enemmän. Meinasi käämi meikäläiseltä palaa, kun maksoi 10€ tunti ja joskus ei oikein ollut itsellä paria. Tavallaan minä makoin noille Kuubalisille palkan siitä että nämä tanssittivat meikäläisen näkövinkkelistä kiinnostavia daameja. Mutta nyt on vuorossa vakiot.

      Kyllä noita tuollaisia vastaavia naisia muutama pyörii myös Spiral salilla, mutta ei heistä ole tositoimiin, kysytty kyllä on. Älä kysy miksi.
      Koitan löytää sellaisen ihan oikean naisen parikseni. Tiedän että sellaisiakin on olemassa, pitää vain löytää ja jos tämä nyt tähän loppuu niin sitten loppuu.

      Äitiäni enkä siskoani en kyllä ole kysynyt, vaikka aika musikaalisia ovat.

      • Kurssit käyty

        Eli 25 vuotta olet harrastanut tanssia aktiivisesti ja nyt haet paria vakiotansseihin ja alkeistason kurssille tai ehkä tasolle alkeisjatko.
        Tuntuu hieman oudolta..... Mutta ei muuta, kun jatkahan vaan etsimistä.


    • Kauko R

      Tiedät Suomalaisten kansantanssin ystävät Ry:n Pirkko-Liisa ja Esko Rausmaan toimittaman teoksen Tanhuvakka. Teoksessa on 239 Suomalaista kansantanssia. Nordlek , pohjoismainen kansantanssin ja kansanmusiikin suurtapahtumassa Lahdessa opetettiin menneitten vuosien kenttäohjelmien kuvioita. Suomalaisesta kuviota joka oli ylivoimaisesti vaikein, en oikein kyennyt siinnä oppimaan. Siitäkin huolimatta, että olin tanssinut se läpi silloin, kun se julkaistiin. Ensinnäkin erilaisia tansseja on niin suuri määrä ettei kaikkia pysty opettelemaan. Esimerkiksi tuo mainittu Nordlek kenttäohjelman tanssi ei ole yksikään noista Tanhuvakan 239 tanssista ja sitten joku kymmenen vuotta on sellainen aika että sen vanhemmat muistot häipyvät mielestä. Tanssi ei suju joskus suoritettujen näyttöjen perustella vaan lähimenneisyydessä tehtyjen treenien perusteella. Minulla oli takavuosien C vakioryhmän pari kokeilemassa, mutta jotenkin vain ei mennyt yksiin. Ei vain oikein mennyt vientiin. Seuraajan ei tanssimisessa tärkeimmät seikat ovat että ei vie eikä vaadi mahdottomuuksia. Kuten esimerkiksi että vaadi viejään muuttamaan historiankulkua. Vakiotanssien harrastajien piirissä ihmisarvoa ja tanssitaitoa yleisesti pidetään toistensa synonyymeina. Esittämisen ylivoimainen vaikeus tekemiseen jää helposti myös huomaamatta. Kun jo Suomalaisia kansantansseja on jo yli 239 kappaletta niin tuosta voi vain arvailla montako erilaista tanssia maailmassa on. Vakiotanssit vaikka ovatkin perin yksinkertaisia, niin liikkeet ovat niin luonnottomia ettei niitä hevin opi. Sen voin kyllä luvata että tuollaisen kurssin käymisen jälkeen jotkut Tarja Halosen linnanjuhlavalssit näyttävät todella alkeellisilta. Minä kyllä ymmärrän naisia jotka eivät halua tanssia miehen kanssa, en minäkään en halua. Kun tuo miehen haju ei lähde edes saippualla niin pitäisi vain löytää sellainen ihminen jota se ei haittaa.

      • 11+5

        Pitäisiköhän sinun tanssikurssien sijaan tai niiden lisäksi mennä suomen kielen oikeinkirjoituskurssille? Melkoisen sekavaa puuroa ja kirjoitusvirheiden vilinää on tekstisi.


      • dj
        11+5 kirjoitti:

        Pitäisiköhän sinun tanssikurssien sijaan tai niiden lisäksi mennä suomen kielen oikeinkirjoituskurssille? Melkoisen sekavaa puuroa ja kirjoitusvirheiden vilinää on tekstisi.

        Tosiaan tuo kirjoitus on alallaan huippu. Asian perusteella sitä ei kyllä pysty arvioimaan, mutta sananpyöritys lyö kaikki politiikotkin laudalta.


      • Kauko R
        11+5 kirjoitti:

        Pitäisiköhän sinun tanssikurssien sijaan tai niiden lisäksi mennä suomen kielen oikeinkirjoituskurssille? Melkoisen sekavaa puuroa ja kirjoitusvirheiden vilinää on tekstisi.

        Pahoittelen kirjoitushäiriötä, ei oikein voi sille mitään. Silti ylioppilaskirjoitus äidinkielestä (suomi) jotenkin läpi ja toinen sija valtakunnallisessa kilpailussa. Kirjoittaminen ei kyllä anna minulle mitään tyydytystä mutta tanssi on hauskaa.
        Kauko R


      • jaahas.

        olet varmaan oikeassa


    • Kauko R

      Nyt vaikuttaa siltä että jäädytän tuon Argentiinalaisen tangon osion toistaiseksi.
      Mutta paras on vielä jäljellä!
      Vielä on tuo vakiotanssikurssi auki. Hyvä kurssi, kyllä tuon kurssin jäkeen on mukava tanssahdella vaikka tanssilavoilla, ravintoloissa, tassiaisissa ja perhejuhlissa.
      Siis vaikka ihan pelkän yleissivistyksen vuoksi. Tämä on ihan ylivertaista joihinkin lavatanssikursseihin verrattuna.

    • Kauko R

      Tämä on yhä voimassa ja ihan oikea tanssikurssiparin hakuilmoitus. Luulisi nyt jotaki kiinnostavan hyvä kurssi!

    • luvattu on

      Kerro nyt ihmeessä, mitä tahdot saavuttaa tanssikursseilla, Kauko, niin voin innostuakin tanssikaveriksi. Olen varmaan kuitenkin liian vanha sinulle ja liian pitkä, joten jään vaatimuksesi ulkopuolelle heti kättelyssä.

      Jotenkin vaan koen tilanteeni samanlaisena kuin sinäkin, mutta en lupaa olla tanssikaverisi joka ainoalla kursseilla.

    • Täässä on saavutettu kaikki tavoitteet joten ihan rehellinen vastaus yhdessä mielessä on etten tiedä. Tärkeämpi tavoite on kuitekin säilyä terveenä ja hyväkuntoisena, tapailla mukavia ihmisiä yms. Huomattavasti tärkeämpää elämässä etten sanoisi. Kyllä tanssin saralla tavoitteita riittää ja opittua voi kerrata.
      Nyt juuri on menossa on tanssiin liittyvä opetustehtävä ja se vie virtaa, mutta ensikuun puolessa välissä voi taas keskittyä täysillä harrastamaan.
      Laita postia niin aletaan sunnitella mitä kivaa voitaisimme yhdessä tehdä.

      Terveisin Kauko R

    • kysele edelleen siis

      Laita tanssinettiin tuo ilmoitus ja ikäsi.

      Lauantaina on Satulinna täysi naisia. Tule tanssittamaan ja etsimään paria. Tamperelaisiakin on paikalla runsaasti.

      • `tienosviitta

        No, miten sinne satulinnaan pääsee, kyselee eukko pohjoisesta. Junalla tietenki Treelle, mutta siitä sitten?


      • `tienosviitta kirjoitti:

        No, miten sinne satulinnaan pääsee, kyselee eukko pohjoisesta. Junalla tietenki Treelle, mutta siitä sitten?

        Nyt, eli 5 syyskuuta 2014 on tällaiset ajatukset. Jos löytyisi asiasta kiinnostunut daami niin koitettaisi yhdessä ottaa Unkarilaista chárdásta haltuutuu. Chardas on ihan kunnon tanssi. Sitä nimitetään myös idän tangoksi joten siitäkin voi päätellä että siinnä on muutakin kuin kansantanssille ominaisia piirteitä. Siis pari chárdáksesta on kysymys ja pari tarvitaan. Ihan alkeista lähdetään eikä mitään suuria kunniahimoja. Olisi vain mukava joskus vain päästä koittamaan sitäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      250
      2015
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1986
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1673
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1501
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1140
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      988
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      972
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      106
      967
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe