Suomi24 Facebookissa ja Twitterissä

Nyt voit seurata Suomi24:ä myös Facebookissa ja Twitterissä. Seuraamalla pysyt kärryillä, mistä Suomi puhuu ja mitkä aiheet kuohuttavat kansaa.

Facebookissa Suomi24:llä on kaksi sivua:

Mistä Suomi puhuu? -sivu on tarkoitettu kaikille Suomi24:n käyttäjille. Aiheet vaihtelevat ajankohtaisista uutisista ja ilmiöistä suhteisiin ja seksiin.

Suomi24 Pro on ammattilaiskanava, joka keskittyy ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin.

Twitterissä Suomi24 esiintyy suomi24fi-tunnuksella. Suomi24 osallistuu päivän polttavaan keskusteluun ja jakaa käyttäjiensä kommentteja.

Klikkaa itsesi mukaan!

Terveisin,
Elina, Piia ja Mari
Suomi24

32

1116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missä palkki?

      Kuinka kirjautuminen on tehty vaikeaksi nyt ? Tarkistakaa säätämisiänne.

      • kirjautumalla pääset

        Miksei tämä riitä?
        Kirjautumalla,kirjautumalla,kirjautumalla ja
        kirjautumalla.
        Pääset seurantaan.


      • kun lopulta älyää kirjautua, ei sitten pääsekään ulos niin millään


      • moi,aikas kalkkis
        sikianka-ko kirjoitti:

        kun lopulta älyää kirjautua, ei sitten pääsekään ulos niin millään

        mulla olis vähän samanlainen ongelma,miten päästä pois iGooglesta, ihan G. riittää.


    • ex24

      tää on paskaaaa

      • Tiinuntakainen

        Hmm.Kuis nyt kirjaudut sanoi narri sokealle.


    • entinen käyttäjänne

      Tuonne sivulleko voi kertoa mielipiteensä ylläpidosta, kun se ei tee mitään jatkuvan käyttäjiensa herjaamisen eteen?

      VArmasti kerron epäkohdat tuonnekin "puumalli takaisin" tyyliin, koska ette kuuntele.
      - Edes virkavaltaa-
      http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/audi-kuskin_parkkeeraus_pisti_vihaksi/

      "Väärälle puolelle tietä ja aivan raitiovaunukiskojen tuntumaan pysäköity farmari-Audi häiritsi raitiovaunujen kulkua Korkeavuorenkadulla Helsingin Ullanlinnassa keskiviikkoiltapäivänä.... Raitioliikenteen ohjauskeskus pyrki tavoittamaan Audin omistajan, mutta yritys tyssäsi tietoon siitä, että auto oli rekisteröity Suomi 24 Oy:lle."

    • seisvakoilulle

      Tuo kirjautuminen on pelkästään käyttäjien vakoilemiseksi. Jo pelkkä tämän sivuston käyttö ilman esim. ghostery- tai vastaavaa suodatinta Firefoxille jakaa automaattisesti mm. käyttäjän surffailutietoja googlelle.
      Miettikää ihmiset vähän, miksi ihmeessä haluaisitte olla kirjautuneena (ja sinisilmäisimmät tollot ehkä jopa oikealla nimellään...)

    • arskah__

      Voisko tään nyt saada pois etusivulta spämmäämästä. Kiinnostaa yhtä paljon ku kilo kakkaa

    • suomi24 on aivan turha ja aina ongelmainen.

      • hande-56

        Mutta onhan mukava heitää joku ajatus tännekin näkyy.


    • Tässäkö on suomi24:n

      http://www.suomi24.fi/yhteisö/sites/suomi24.fi.yhteisö/files/imagecache/mina-profile-full-490/9f3/bb1/d8ccfefe235ae6f536da5f44184228af.jpg?4004002616

      porukka ryhmäkuvassa :D
      Meinaan vaan, ettei ehkä sitten kadulla nähdessä tunnistakaan XD

    • hande-56

      Se kun riitää tämä foorumi näille ajatuksille mitä kerkiää tuosta leipätyöstään olemaan näillä palstoilla. Ne jotka ei muuta tee kun päivystävät näitä mielipidepalstoja pakkomielteisesti ja kiistelevät jos jonkinlaisesta mielipiteestä tehkööt niin. Ei kaiketi sitä tarvitse joka palstalla ja lärvikirjassa pätemistään tuoda esille.
      Sitä saa jos on aikaa ja kykyä tuoda niitä niin monessa foorumissa kuin oman egonsa nostattamisessa tarvitsee.
      Että se noista twistilöistä ja feissilöistä näin vapaasti sanottuna.

      • fb julkkis

        He ovat turhien julkkisten uudessa alimmassa arvo asteikossa. Eivät ole tunnettuja elokuvista, ei tosi teeveestä, ei lööppi skandaaleista, eikä edes maikkarin chat shown juontamisesta. He ovat fb julkkiksia.


    • +++++++

      Joo ei turvallisuuden vuoksi pidä kirjautua joka mainoksen esittämään pyydykseen.Pian on nimenne ja tietonne naapurivaltioiden listoillaNiin sotilaallisissa kuin rikollisissa järjestöissä.

    • ?
    • fb ei ole kaikille

      En ole kyseisten fb ja twitter sivustojen käyttäjä koska yksinkertaisesti en osaa (enkä varsinkaan jaksa) käyttää niitä. En ymmärrä minkä takia ihmiset käyttävät niin paljon vapaa aikaansa sivustoilla joiden käyttö vaatii jatkuvaa "säätämistä" ja tuntuu lähinnä kotiläksyjen tekemiseltä. fb ainakin on maalaisten ja yritysten mainos-sivusto (ei pelkästään mutta lähes).

    • Yualle

      Suoli24 suckaa!

      Onko uloskirjautuminen poistettu Posti-sivuilta sen takia, että se unohtuisi tehdä?

      Onko tarkotuksenanne alkaa pelaamaan samaa peliä kuin Google eli käyttäjä pyritään pitämään kirjautuneena, jotta hänen surffailemistaan sivuista voidaan pitää kirjaa!?!?!

      • livekin on elämää!

        poistin g-mailin kokonaan, ja 24lla en surfaa kirjaantuneena, ainoastaan postin luen ja vakkarisivun jutut naputtelen rekattuna.
        Jos homma ei pelitä, niin se on sitten moimoi 24:n!


      • Hei Yualle,

        Myönnettäköön, että uloskirjautumisen puuttuminen oli puhtaasti tekninen virhe meidän puoleltamme, emmekä olleet sitä tarkoituksellisesti siis suunnitelleet. Pahoittelut tästä! Nyt vika on kuitenkin korjattu. Mikäli havaitsette vielä ongelmia, ilmoitelkaa meille niistä, niin pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


      • Yualle
        suomi24 kirjoitti:

        Hei Yualle,

        Myönnettäköön, että uloskirjautumisen puuttuminen oli puhtaasti tekninen virhe meidän puoleltamme, emmekä olleet sitä tarkoituksellisesti siis suunnitelleet. Pahoittelut tästä! Nyt vika on kuitenkin korjattu. Mikäli havaitsette vielä ongelmia, ilmoitelkaa meille niistä, niin pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24

        Ok, kiitos.


      • uudistakaa
        suomi24 kirjoitti:

        Hei Yualle,

        Myönnettäköön, että uloskirjautumisen puuttuminen oli puhtaasti tekninen virhe meidän puoleltamme, emmekä olleet sitä tarkoituksellisesti siis suunnitelleet. Pahoittelut tästä! Nyt vika on kuitenkin korjattu. Mikäli havaitsette vielä ongelmia, ilmoitelkaa meille niistä, niin pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24

        treffipalstoja olis myös mukava katella, kun ei tarvis kirjautua ja ottaa vaikka yhteyttä kuka tuntuu kiinnostavan, kirjautuminen on turhaa.


    • paska

      miksit tää on nyt levitetty jo muuallekkin.
      Koko ajan jotain häikkää ja toisen profiilit sekoo omaan.
      Kun pitää suomi 24,jään ottaa yhteyttä kun mokaavat,- niin saa viel maksaa puhelinlaskutkin. Eri asia olisi jos syy olisi meidän.
      Syy on kuitenkin näiden kokoaikasten muutosten.
      Eli joshaluaa tänne kirjoittaa ja laittaa kuviaan niin fasebokissakin on sitten kaikki.
      Taitaa tää menettää paljon lukijoita. Kirjoitajia.
      En tykkää suomi 24,jästä enäääääääääää

    • kommentoinpa asiaa.

      En suosittelisi tuollaista palvelua yritykselle, jossa varmaan puolet(?) - todennäköisesti- rekisteröityneistännekin on feikki-identiteeteillä ja väärillä tiedoilla esiintyviä häiriköitä. Haluaako Suomi24 tuolla kenties mahdollistaa sen, että luonnollisia viattomia henkilöitä olisi internethäiriköiden entistä helpompaa herjata jopa vaikka vielä ympäri nettiä, jos kerran tungette Facebookit ja Twitteritkin sivustollenne, jossa keskustelu keskustelupalstoillanne kuitenkin jokatapauksessa tapahtuu ilman nimiä?

      Ainoa hyvä puoli tuossa olisi ehkä se, että jos kerran Facebookitkin sotkette Suomi24, näihin Suomi24- keskusteluihin, niin ainakin sitten saattaisin ehkä edes teoriassa saada selville tai korviini kantautua, jos ja mikäli jollakin on kunniaani loukkaava profiili internetissä,kun teidän tämän Suomi24- foorumin jäseniksenne rekisteröityneiden profiileita ja tietoja en valitettavasti pääse selaamaan, voidakseni edes tarkistaa, että olenko kenties itsekin foorumillanne herjattujen kansalaisten joukossa. Sinänsä nimettä julkiselle tämän kaltaiselle, kuten tämä teidän Suomi24, nimettömyyden sallivalle keskustelusivustolle tämän julkisiin keskustelupalstakeskusteluihin kirjoittaminen ei ole oikeuttava kenellekään perustamaan nimiini esimerkiksi profiilia sivustollenne ja sen varmaan tiedätte.

      Ikävä, että pilaatte fooruminne. Tämä on ollut yksi harvoista paikoista tämä Suomi24 netissä, missä on voinut nimettä ns. testata ajatuksia erilaisista asioista ja keskustella varmasti myös tyystin erityyppisten ihmisten kanssa, kuin itse olen. Jos sotkette Facebookit ja Twitterit tähän foorumiinne, niin kenen luulette tänne enää haluavan kirjoittaa, kohta? Itse olen yrittänyt kysellä näiltä teidän Suomi24- tiedotuspalstoiltanne, että mitä tarkoittaa "rekisteröitymispakko" ja että onko tälle Suomi24:lle kohta hankittava nimimerkki, voidakseen kirjoittaa keskustelupalstojen keskusteluihin - saamatta vastausta. Itse alan olla silä kannalla, että ei ole järkeä edes kirjoittaa palstoillenne, jos ette puutu laittomuuksiin, mitä julkisissa
      keskustelupalstakeskusteluissanne on räikeästi esillä.

      • rauhoitettu otus

        Ja mitäköhän nämä sinun netissä asustelevat "luonnolliset viattomat henkilöt" ovat ja miksi näitä viattomia luontokappaleita täytyy suojella häiriköiltä? Onko heillä kenties joku tarkoitus?


      • Hei,

        Ensiksi kiitos palautteestasi. Facebook- ja Twitter-tilit on luotu puhtaasti palvelemaan käyttäjiämme. Kaikki käyttäjät eivät ehdi seuraamaan palstoja aktiivisesti, joten nämä kanavat ovat tietynlaisia suodattimia ajankohtaiselle ja mielenkiintoiselle materiaalille. Haluamme auttaa käyttäjiämme löytämään näitä keskusteluja entistä paremmin.

        Tämä ei vaikuta ydintoimintaamme mitenkään: emme kalastele tietojanne, emme riko tietosuojaanne, emmekä mitään muutakaan, mitä palstoilla on epäilty. Kenenkään ei ole tosiaan pakko hyödyntää Facebook- tai Twitter-palvelua, eikä syöttää tunnuksiaan ko. palveluihin mihinkään meidän järjestelmiimme.

        Rekisteröitymispakkoa keskusteluissa ei ole, eikä ole suunnitteillakaan. Olemme yrittäneet vastata näihin väitteisiin, muttemme selkeästikään tarpeeksi selkeästi. Meille on tärkeää, että kaikki voivat käyttää sananvapauttaan, käyttöehtoja ja lakia kunnioittaen. Kaikkeen laittomaan ja käyttöehtojen vastaiseen toimintaan pyrimme puuttumaan, ja suuri kiitos kuuluu teille aktiivisille käyttäjille, jotka autatte ilmoittamalla asiattomia viestejä ja profiileja.

        Toivottavasti osasin vastata mieltäsi askarruttaneisiin kysymyksiin.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • Miksi en pääse facebookiin?

    • anonyymien oikeus

      Suomi 24 sännöt muuttuvat 12. 3. Vaatiiko tämäkin palsta kirjautumisen, senjälkeen mielipidesivustot kyllä tyhjenee ja demokratia ei toteudu.
      Anonyymimus on ainoa keino saada esille ihmisten oikeat mielipiteet, ilman koston pelkoa.

    • mummeli

      vaikea päästä etes näille sivuille

    • :):):)Maxy

      en käsitä, mitä ihmeen vaikeuksia on päästä sivuille, en ole koskaan kokenut missään nettisivustoissa sellaista, ehkä vain on omista vääristä klikkauksista ja ihan osaamattomuudestakin kyse,
      itse en myöskään kannata mitään pakko rekisteröintiä, joka jarruttaisi jiokamiehen oikeutta ottaa kantaa erilaisiin asioihin ja tapahtumiin ja saada itselleenkin toisinaan hyviäkin vastauksia ja neuvoja, jotka voi itse miettiä kohdalleen, koskettavampia neuvoja ei kukaan rekattuna mielellään antaisi.

      Ei tarvitse vastailla tai ottaa kantaa tyhmiin ja morkkaileviin kirjoituksiin haluamattaan, on itsestä kiinni sekin jos puuttuu sellaisiin, jos niihin ei vastailtaisi voisivat vähitellen tyhmät jutut jäädä poiskin.

    • sapa

      ongelma ystävällä: fb näyttää vain kuvan ja tiedot, ei koko sivua....on vaihtanut salasanan ja tyhjentänyt evästeitä vaan ei päästä sivulle....itsekkin yritin mennä ko. hlön sivulle muttei näytä tosiaan kuin kuvan sekä henkilön tiedot, ei muuta...?

    • johannes

      voiko suomi24:ä rekisreröidä ulos?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe