Poistosta kysymys

dazu

Lähetän vielä kolmannen kysymyksen ylläpidolle, tehdäkseni täsmällisen kysymyksen liittyen yhteen poistoon.

Tänä iltana, siis 22.4.2012 aikavälillä kello 19.00-21.00 oli poistettu tästä keskustelusta nimimerkin dazu kirjoittama viesti: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10592628

Haluaisin saada ylläpidolta selvityksen tehdystä poistosta sen osalta, kuka poiston teki ja millä perusteilla. Kirjoitettu viesti oli keskustelun yleiseen sävyyn nähden asiallinen, asiallisempi, kuin vastakeskustelijan minulle kirjoittamat viestit, joihin vastasin, eikä viestissä rikottu keskustelun sääntöjä.

Poisto oli tapahtunut välittömästi viestin lähettämisen jälkeen, eli tunnin sisällä viestin lähettämisestä, joten en usko, että viestiä olisi ilmoitettu asiattomaksi, vaan että poisto olisi tapahtunut ylläpidon oman harkinnan toimesta.

On hyvin valitettavaa, mikäli ylläpito ottaa tällä tavoin kantaa keskusteluiden kulkuun ja samalla hyväksyy jonkun kirjoittajan mielipiteen puhtaasti oikeana, kieltäen toisen mielipiteet keskustelussa, sekä hyväksyy jotain kirjoittajaa kohtaan tehdyt hyökkäykset.

8

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkennetaan tässä sen verran, että olin lähettänyt viestini kello 19.55 ja se oli ollut poistettu jo 21.00. Viestissäni kommentoin lähinnä itselleen plussien antamisen olevan merkki huonosta itsetunnosta. Erikoista että ylläpito hermostui tästä kommentista niin voimakkaasti, että poisti sen välittömästi.

    • Jepulis .

      Ylläpito ei koskaan ole perustellut mitään toimiaan. Voi ainoastaan sanoa, että poisto perustuu siihen, että joku on ilmoittanut asiattomasta viestistä. Tosiasiassa ylläpito ei näytä lukevan poistoesityksiä vaan joko poistaa tai sitten ei, ihan miten huvittaa. Itse laitoin kerran hyvästä väliheitosta ilmoitukseen tekstin, että tämä oli hyvä, ei saa ainakaan poistaa - ja viesti katosi. Joskus olen vahingossa painanut liputusnappia ja "kuitannut" erheeni lähettämällä sen tyhjänä - ja taas on viesti poistunut.

      Joten poisto on mielivaltaista - joku ei ehkä pidä profiilistasi. Eikä ylläpito anna ainakaan mitään selityksiä.

      • Jepulis .

        Tuohon voisinkin jatkaa.

        Noita poistajia on joskus mukava jekuttaa. Joskus olen kirjoittanut hieman raflaamammin täysin tietoisena siitä, että kun jo yksin nikkini saa monen näkemään punaista, niin teksti saa heidät välittömästi painamaan liputusta. Tekstini poistetaan, mutta se, mitä jää jäljelle, onkin paljon hauskempaa. Siinä nämä älyn ihmeelliset pygmit näyttävätkin sättivän toisiaan. Mikä taas on heille aivan oikein.


      • ûûûû
        Jepulis . kirjoitti:

        Tuohon voisinkin jatkaa.

        Noita poistajia on joskus mukava jekuttaa. Joskus olen kirjoittanut hieman raflaamammin täysin tietoisena siitä, että kun jo yksin nikkini saa monen näkemään punaista, niin teksti saa heidät välittömästi painamaan liputusta. Tekstini poistetaan, mutta se, mitä jää jäljelle, onkin paljon hauskempaa. Siinä nämä älyn ihmeelliset pygmit näyttävätkin sättivän toisiaan. Mikä taas on heille aivan oikein.

        Älä jatka olet itsekin kiusankappale, ja panettelet nimimerkin takia, ethän sinä osaa lukea.


    • luomi24

      Ja otetaas taas ettei totuus unohdu :

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus
      19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

    • Hei @dazu,

      Vastasinkin sinulle jo tuonne toiseenkiin aloitukseesi, jossa tiedustelit samasta asiasta. Korostan vielä, että ylläpidolla ei ole velvollisuutta perustella viestien poistoa. Ymmärtänet, että jos perustelisimme sinulle meidän pitäisi tehdä niin kaikille ja silloin emme muuta tekisikään.

      Kävin läpi tuota keskusteluketjua, ja perustelut viestisi poistoille löytyvät selvästi säännöistä. Sääntöihin voit tutustua täällä oma-alotteisesti http://www.suomi24.fi/opastus/keskustelu/ohjeet/#saannot_vastuu. Totesit, että viestisi oli asiallisempi kuin muut. Siinä tapauksessa voit toimia apunamme ja ilmiantaa tällaiset viestit, jotka rikkovat sääntöjä. Silloin ne tulevat tarkistetuiksi.

      Toivottavasti sait vastauksia pohdiskeluihisi.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • Noh, pistin merkille, että siellä samassa, mainitussa ketjussa oli toinenkin viestini poistettu ja tuossa viestissä sisältönä oli tukea ketjun aloittajaa, eikä tuo siis toinen poistettu viesti rikkonut palstan sääntöjä, jos muistan viestin sisällön oikein.

        Mutta kiitos vastauksestasi.


    • Näinhän tämä

      Kun joku esittää jotain ties mistä syystä poistettavaksi, se yleensä poistetaan. Poiston aiheellisuutta ei taideta edes tarkistaa.

      Pari vuotta sitten tein kokeen Seksi-foorumiston Selibaatti-foorumilla. Poistattelin päivittäin viidestä kymmeneen aloitusta mikä milläkin syyllä. Ja nehän poistuivat. Kuka tahansa voi tarkistaa asian, sillä poistatin noin vuoden ketjut. Eli sieltä löytyy noin vuoden mittainen aukko. Sitten alkoi kauhea huutelu ja lopputulos oli, että edes puhtaita häiriköintejä ei poistettu. Sekin näkyy yhä.

      Eli poistoissa ei ole mitään järkeä. Järkevämpää olisi se, että "poistettava" suljettaisiin ja sen saisi näkyviin erikseen avaamalla eli käytetään nykyisiä toimintoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe