Karvanpoisto

mies21

Olen kokeillut intiimialueen karvanpoistoon nyt höylää ja sokerointia. Höylätä voin vain myötäkarvaan ja silloinkin ihoärsytystä ilmenee jonkin verran. Olen käyttänyt RFSU:n aftershavea ihon rauhoittamiseen ajelun jälkeen. Sokeroinnin jälkeen tulos on täydellinen pari viikkoa mutta karvojen kasvaessa takaisin ilmaantuu näppyjä kaikesta kuorinnasta ja rasvauksesta huolimatta. Nyt olen tyytynyt ajelemaan trimmerillä niin lyhyeksi kuin mahdollista kun parempaakaan keinoa ei tunnu löytyvän.

Viihdyn kuitenkin karvattomana ja jokin ratkaisu pitäisi löytää. Olisko karvanpoistovoiteesta apua? Toimiiko se miehen paksuille karvoille?

5

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karvat(on)

      Itse naisena käytän karvanpoistovoidetta, joka on tarkoitettu säärikarvojen ym. poistoon. Kierrän kriittisimmät alueet, mutta aika hyvin saa paksutkin karvat pois, jos vain antaa vaikuttaa riittävän kauan ja käyttää voiteen mukana tullutta "lastaa" oikein. Saatan viimeistellä tuloksen höyläämällä suihkussa käyttäen suihkugeeliä "liukasteena", mikä vähentää ihoärsytystä. Höylääminen pelkälteen ärsyttää ihoa, mutta kun karvat ovat valmiiksi voiteen jäljiltä melkein olemattomat, saa ihon höylällä kokonaan sileäksi.

      • mies21

        Kuulostaa aika vaivalloiselta. Ja jos naisella on paksuja karvoja jotka eivät meinaa lähteä niin kuinka paksuja ne sitten miehellä ovat.


    • kaalimato.com

      Hei,
      Voit kokeilla miten karvanpoistovoide sinulla toimii. Löytyisikö esim. kosmetologilta jotakin muuta, ihoa rauhoittavaa voidetta jota voisit kokeilla jos joudut käyttämään höylää?

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • 87k

      Itse suosittelen tuota VEET:in voidetta, joka levieteään kuivalle iholla/karvoitukselle, mukana tulevalla sinellä, annetaan vaikuttaa 5 minttua, ja tämän jälkeen vain pyyhitään karvat pois KOSTELLA sienen karhealla puolella.

      Ekaksi ajattelin itsekin että aina on humpuukia, ettei se pysty "sulattamaan" paskuaj karvoja pois, mutta kyllä sillä oikeasti lähtee aivan koitti pois, ja tulee sileetä jälkee, niiku ois 12 vuotiaan vehe :)

      Lisäksi koska karvat ei suorannaisesti "katkea" vaan sulaa pois, ei takaisin kasvaessa tule mitään näppyjä eikä pois ajaessakaan, itsellänikään ei iho alapäässä kestä ajelua normaaliin tapaan

      Tosin toi setti maksaa noin 10€ mutta kyllä siitä nyt viiteen kertaan ainakin riittää

      Muista vain kaksi asiaa, älä anna vaikuttaa yli 5 minuttia ja huolellinen huuhtelu kun olet valmis, sillä tuo aina on varmaan melkoista myrkkyä

      ITse olen harnnut laserointia, että saisi alapän pysyvästi siistiksi, tulisi kustantamaan noin 1000€

    • mies21

      Höyläilyn jälkeen olen kokeillut RFSU:n tuotteita mutta mitään kovin suurta vaikutusta niillä ei ole ollut. Kosmetologilta en ole käynyt kysymässä ja hieman oudoksuttaisi mennä sieltä tällaista asiaa kysymään. Paras olisi jos löytyisi jokin tuote millä saisi nuo sokeroinnin jälkeiset sisäänkasvaneet karvat kuriin. Iho kun ei muuten ota sokeroinnista yhtään itseensä ja jälki on huippua. Ainoastaan karvojen takaisinkasvu aiheuttaa ongelmia.

      Olen miettinyt tuota Sabi karvanpoistovoidetta. Sitä mainostetaan ainakin hellävaraisena ja luonnonmukaisena. Jos vain löytäisin sitä jostakin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1255
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1176
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1044
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      86
      852
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      124
      709
    Aihe