Uutta luuria

hukassa92

En välitä onko puhelin "normaalin" mallinen, touch and type vai kosketusnäyttö. Ensisijaisesti kuitenkin jonkinlainen fyysinen näppäimistö olisi suotava.

Puhelin saisi mielellään kestää edes hiukan, kylmässä toimivuus tosi iso plussa.

Musiikinkuntelua harrastan puhelimella hyvin paljon, joten radio ja soitin saisivat olla kunnolliset. Mielellään myös kaiuttimen äänenlaatu edes siedettävää tasoa.

Hintaluokka mielellään alle 150, mutta mikäli oikeasti hyvä puhelin, niin tuosta voin joustaa.

FB:n selailu mahdollisuus myöskin liki vaatimus. Uutisotsikoiden selailu lehtien mobiilisivustoilta iso plussa.

Konkreettisesti vertaisin kaipaamaani nokian kolmen vuoden takaiseen malliin 5310 Xpress Music. Onko tällä hetkellä markkinoilla miltään merkiltä vastaavanlaista "musiikkipuhelinta"?

58

1795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Lumialle paska lataa musaa ja kajariki paska ainaki mulla.


    • Hukassa92

      En mää vanhaa lumiaa ostaa viitsis.

      Onko kokemuksia noista vapusen mainostamist? SE:n minipro vaikuttaa varsin mukavalta, mutta se on jo aika vanha(?) Sama tuos HTC:n Exploreris. Molemmis android 2.3 näköjään. Päivitettävissä? Miten toimivat uusimmilla versioilla?

      Nokian 500 :kin näytti oikein hyvältä. Mutta miten tuo symbian? Onko se tuossa käyttis, jota voisi mahdollisesti jopa parikin vuotta käyttää?

      • 2342323423423

        Älä missään nimessä osta puhelinta jossa on symbian se on täyttä roskaa.


    • Ainakaan HTC Explorer malli ei tule saamaan Android 4.0 päivitystä. Tuosta Sonysta en osaa sanoa.

      Symbian 3 käyttikseen tulee päivityksiä enää noin vuoden.

      • mooipate deadtrigger

        minäpäs poijkarna osta samnsung galaxksy s 2
        sit mä lannitan koko tunnin aina scholes yeahje mut en juon es


    • geedee22

      Et tunnu olevan mikään "älypuhelinten tehokäyttäjä", joten kaikenmaailman asetustenruuvausmahdollisuudella tuskin on mitään väliä? Spotify tai vastaava asentaen ja löytyyhän noita:

      http://www.edukas.fi/ryhma.cfm/puhelimet/150_200_euroa

      Samsung Galaxy Y irtoaa alle satasella:
      http://www.edukas.fi/tuote.cfm/22188/samsung_galaxy_y_s5360

      ja mitään pahaa ei oikeasti peruskäyttäjälle voi sanoa Nokian Lumia 610:stäkään, helppokäyttöinen ja hyvä älypuhelin sekin, hintaa näyttäis olevan 170 euroa:
      http://www.edukas.fi/tuote.cfm/22830/nokia_lumia_610

      Noksun "perusluureja" eli Ashaa, jne ei kannata juuri ostaa, kun samalla rahalla saa parempaakin. Myös muiden kuin Samsungin tekemät alle 200e Android-puhelimet jättäisin hyllyyn, muuten ostat vahingossa jonkun "kiinaihmeen", jonka tuki, toimivuus ja käyttö on vähän sitäjatätä.

      Päivityksillä tai muulla en näe että on mitään merkitystä normaalikuluttajan näkövinkkelistä, oli puhelimessa sitten Android 2.x tai Android 4.x. "Tehokäyttäjille" toki, kovastikin merkitystä, mutta normikuluttajille, joiden älypuhelinkäyttö on pääosin puheluita, tekstareita, sähköpostia ja netin selailua -> ei mitään väliä.

    • kokemus puhuu

      Itse lähtisin tästä liikkeelle:

      http://www.nokia.com/fi-fi/tuotteet/puhelimet/311/

      Tuo edustaa mielestäni nykyaikaista perusluuria parhaimmillaan. Nokian perus-puhelimet ovat yleensä kohtuu kestäviä ja hyvin toimivia. Tuossa joku jo vähän "haukkui" näitä Nokian Ashoja, mutta kyllä tälläinen pesee käytettävyydessä halpa-Androidit mennen tullen. Gigantissa tuota myydään 117€.

    • dfmlkd

      osta nokia C5 03 se kestää ja on hyvä musiikkia kuunnellessa,vaikka se on kosketusdnäyttö se on helppokäyttöinen ja kestää kovat 30 asteen pakkaset kokemuksesta tiedän ja on aika edullinen tuosta kestävyydestä vielä että minulla ainakin kesti kun tippui asfaltille näyttö eellä. puhelimessa on useita eri värejä niin varmasti löydät mieluisen.Tässä sulle linkki kannattaa edes harkita :)

      http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/NOKC503BLUE/nokia-c5-03-sininen

    • ihme78

      Mitä ihmettä ihmiset ajattelee. Miksi puhelimiin pitää tulla päivityksiä? Jos puhelin pelaa nyt, se pelaa myös vuoden päästä ilman päivitystä. Yleensä päiviytyksiiin tulee vain pikkuasioita. Puhelinta voi käyttää vaikka maailman tappiin ilman päivitystä,

      • ifjk

        siks koska se on trendikästä,nörtit vaatii päivityksiä


      • Hukassa92

        Niin ajattelin minäkin. Nykyinen nokiani toimikin melkein vuoden vallan mainiosti. Mutta sitten se alkoi kaatuilemaan ja muutenkin sekoilemaan. Ainoa asia, mitä nokian huolto osasi syyttää oli päivitysversio. Päivitys korjasikin tilannetta ja puhelin toimi taas pari kuukautta...


    • Pyyhis

      Jos selailet nettiä, ja kirjoitat vaikka facebookiin, niin Sony Ericsonin fyysinen näppäimistö on ylivoimainen kirjoitukseen. Toisaalta tuo Motorolan luuri, joka on vesi- ja pölytiivis kestää vähän rankempaakin käyttöä ei kosahda heti jos se vettä päälleen. Soittimissa ei paljoa ole eroa, ja noihin on tuki 32 Gt muistikortille, johon mahtuu ~ 2000 biisiä.

      Päivitykset ovat älypuhelimessa tärkeitä syystä, että sillä käytetään nettiä. Päivitys ei tarkoita sitä, että sen jälkeen on luurissa on kokonaan uusi käyttöliittymä. Niillä enimmäkseen korjataan bugeja, mutta tuodaan myös uusia ominaisuuksia joille taas laitteisto asettaa rajat. Ulkoasu ei juuri muutu, koska muutokset ovat lähinnä "konepellin alla".

    • korvausvaade

      vapunen9.9.2012 23:30

      "Symbian 3 käyttikseen tulee päivityksiä enää noin vuoden."

      Tämä yllä oleva herra vapunen esiintyy jonkun sorttisena mobiiliguruna.
      Mihin tuokin tieto perustuu ?
      Pelkkää huhujen levitystä, eikö tuommoisen väärän huhun levittämisestä
      joudu vastuuseen ?

      Symbian käyttöjärjestelmän älypuhelimia Nokia valmistaa edelleen.
      Nokia on ilmoittanut Symbian puhelimien tuen jatkuvan vuoteen 2016.

      http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nokia kiistaa huhut symbiantuen loppumisesta/a810777

      • 700,500,701,603

        s60 kännyköihin ei enää tule päivityksiä,bellet saa vielä muutaman vuojen jotenka miksi niitä ei vois ostaa kun ovat hyviäkin


    • Pistä muutama kymppi lisää ja hanki Samsung Galaxy Xcover. Saat puhelimen, joka kestää ja on takuulla parempi kuin halpa-Androidit. Älä osta liian halpaa Androidia, pienimuistinen laite ei jaksa pyörittää ohjelmia. Androidin versio olisi hyvä olla vähintään 2.3.6.

      Toinen vaihtoehto on joku noista Nokian uudemmista Symbian-puhelimista. Ihmiset, jotka ennen vannoivat Nokian nimeen haukkuvat täällä Symbianin käyttöjärjestelmää. Ei siinä mitään vikaa ole, se on oikeasti hyvä vieläkin. Ei tarvitse opetella uuden puhelimen käyttöä ja kaiken tarvittavan löytää sovelluskaupasta. Helppoa kuin heinänteko.

      • kqppddl

        Tuolta Samsung-palstalta voi käydä lukemassa miten hyvin se Xcover kestää... ei vakuuta.


    • homeinen 

      Applelta et saa saturaisella mitään !

      • täyttä sontaa

    • Hukassa92

      Todennäköisesti vielä ainakin kerran kokeilen nokian "perusluuria", joten Asha sarjasta ja näillä näkymin 306 tai 311 vaihtoehdot. 311 tällä hetkellä jopa todennäköisempi

    • nokia_lumikola
      • nokkikolari^

        ihan homojen luuri.


    • --Niklas--

      Terve!

      Teen maisteritutkintoni lopputyötä ja arvostaisin todella jos vastaisit keskustelufoorumeita koskevaan kyselyyn. Vastaamiseen menee vain muutama minuutti ja vastanneiden kesken arvotaan 3x2 Finnkino vapaalippua.

      Kiitos jo etukäteen!

      Terveisin,

      Niklas

      http://www.webropolsurveys.com/R/4D0600E8CE6B8AC4.par

    • knattertton
      • C2-01.

        Kosketusnäyttö ja qwerty todella vaikee kirjoittaa viesti. Nokia 300 olis lähes täydellinen puhelin jos olis navigointi ja kamera salamalla, akun kesto parempi.


    • vittua käteen

      Vitun kyrpäaivot. Te ja teidän netti sun muu liikenteenne. Mikään ei toimi, kaikki pätkii, asiat jää hoitamata ja sitten täällä inistään jostain homohärpäkkeistä.

    • 3310

      Olisikohan mistään enään ostettavissa tuommoista nokia 3310, omassa meni äänet kokokanaan ei kuulu soittoäänet, eikä viestiäänet. Pystyy kuitenkin puhumaan puhelimeen. Vika ei ole kaiuttimessa, joten tarvis saada uus puhelin

    • Vertaa, älä oleta
    • Terve !
      Mitäs älypuhelinta suosittelisitte mulle ? Tässä vaatimukset.
      - Näyttö 3,7 tuumaa - 4,2 tuuman näyttöä
      - Suhkot kestävä.
      - Mieluiten Widows käyttöinen.
      - Max Hinta 250 €
      - Suhkot hyvä nettiselailu.
      Kiitos etukäteen hyville vastauksille !

      • jydkln

        eipämontaavaihtehtoa ole 800,900 niinkuin varmaan tiesitkin


    • Sony kannattaa
    • Pöhelin

      Tipo ihan söpö , mutta android 4 tökkii aika pahasti , ei ota ollenkaan painalluksia vastaan joissakin toiminnoissa , pari vuotta sitten käytin experia 10 ja toimi paremmin 2.2 päivityksellä , Asha 311 kokeilin tänään kaupassa ja ihmeen hyvä näppis saatu noin kapeaan , toimi yhtä hyvin kuin n9 ssä ,

      • Pöhelin

        Tipossa jo naarmuja ollut käytössä kuukauden , n9 käytössä ollut vuoden ilman suojakalvoa eikä ole naarmuja tullut , Asha 311 gorilla lasi on siis hyvän näkönen vielä vuodenkin kuluttuu :-)


      • pöhellys

        Sony Experia Tipon näppäimistö on aivan susi. Oon käyttänyt nyt peräti 30 minuuttia, ja tämä on ylivoimasesti huonoin puhelin mitä mulla on koskaan olllut.

        Hankin sen pojalleni, mutta tuo kun on erityslapsi, niin ei varmaan pysty edes käyttämään, kun aikuisellakin on suuri vaikeuksia.

        Homma ei kaadu pelkästään näppikseen, vaan koko kosketus näyttö on erittäin tahmainen. Grr, ja tietenkään ei ole palautusoikeutta.


    • HoleInTheSky

      Mullaki uus haussa.

      Tärkeintä puhelimessa on se, että se on luotettava ja kestävä. Ainakin 2 vuotta haluisin tolla pärjäillä. Se mitä sitten teen sillä on lähinnä puhuminen. Mutta joskus pitäis päästä käymään netissä, ei usein eikä tartte olla laadukasta. Kuhan sais tietyt tiedot kaivettua. Nettiä käyttäsin varmaan 2-3 kertaa kuussa.

      Sitten joskus harvoin haluisin kattoa netin kautta telkkaria, mutta jos semmosia laitteita jokka onnistuu siinä ei saa halvalla, niin aivan sama sitten. Tää on tosi harvoin 2-3 kertaa vuodessa ja ilmankin pärjään.

      Budjetti olis satanen. Saa maksaa paljonkin vähemmän.

    • Marko<_69

      Ei saa nuin halvalla hyvää tommosta.

      • 5230,. (500)

        ihan ok puhelin jos pärjää(itselle riittäisi just ) 4gb käytettävissä olevalla muistilla sillä muistikortti paikka xperia uusta puuttuu,muuten loistava puhelin


      • mistä löytyisi
        5230,. (500) kirjoitti:

        ihan ok puhelin jos pärjää(itselle riittäisi just ) 4gb käytettävissä olevalla muistilla sillä muistikortti paikka xperia uusta puuttuu,muuten loistava puhelin

        Älypuhelimen tärkein ominaisuus on yhdistää samaan laitteeseen taskussa kulkevat sälät.
        Eli minulle sopisi parhaiten puhelin jossa on myös pullonavaaja, korkkiruuvi ja e-savuke joka korvaa röökiaskin ja sytkärin tarpeen, ja lisäksi normaalit puhelu- ja tekstaritoiminnot. Selviäisi yhdellä esineellä taskussa.
        Sen sijaan kamerat, mp3-soittimet ja web-selaimet ovat ihan turhia ominaisuuksia älypuhelimeen, minä ainakaan en kaipaa enkä ole mukana roudannut.


    • LIPUTIN

      N- kokeilujen jälkeen kyllä tuo wintouhkan 920 melkein korvaa N9.

    • jk72a

      ei sellasia kestäviä ja pakkasessa toimivia kännyjä enää valmisteta. hae kirpparilta joku vanha eriksoni. ne toimii.

    • HaZel100

      Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
      You can get one too!

      >> minecraftcodes.me

    • rtertet

      mitä vain ostat älä vain osta nokiaa

      • %4455%

        Jaa no miks?


    • Maailman paras känny

      Samsung Galaxy S 3
      Siinä se kunnon luuri!
      Itsellä se ja hyvin pelaa!
      Hintaa noin 500 egee?
      Hyvä puhelin on, joten jousta vähän budjetista!
      Facebook toimii, ja lehdet myös!
      Kyllähän se ''maailman paras puhelin'' kaikilla pitää olla!

    • auttajapaimen

      En katso muiden ehdotuksia, joten ei valituksia samoista malleista.

      1.Vaihtoehto
      -Mediaa ja kestävyyttä. Lisäksi akunkestoa.
      Samsungin XCoverin näppäinversio, alle 90€, ainoa haitta ettei 3G:tä,
      mutta nettiselailu kyllä onnistuu
      Ainoa haitta, ettei puhelimeen saa 3,5mm kuulokkeita, mutta mukana pitäisi tulla kuulokkeet.

      http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/E2370BLACK/samsung-xcover-e2370-black-silver

      2.Vaihtoehto
      -Sellanen 50€ puhelin, mediaa ja 3G-Surffailua.
      Nokian halpa 3G-Puhelin, arvosteluissa kestävyys on 8-10. Hyvä äänenlaatu puhuessa.

      http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/NOKC201BLACK/nokia-c2-01-black

      3.Vaihtoehto
      -Mediaa, Kestävyyttä ja 3G-surffailua
      100€ puhelin. Muistuttaa 1.vaihtoehtoa, mutta huomattavasti parempi. SIsältää myös GPS:n. Epäilen, ettei tässäkään 3,5mm kuulokeliitäntää, mutta kuulokkeet mukana.

      http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/B2710SILVER/samsung-xcover-271

    • Kahdesti kokenut

      Osta samsung vesi ja pölytiivis puhelin, ei takuuhollossa itketä puhelimen kastuneen niinkuin SCF Huollossa aina valittavat ja takuu ei korvaa niiden mielestä. Epäilen kyllä niiden laskuttavan molempia,asiakasta ja takuun?

    • Visulikisuli
    • svi2

      Osta mikä vaa muu puhelin mut älä Nokiaa sorru! Itellä ollu nyt vuoden lumia800 ja juuri äsken neljättä kertaa saman vian takia vein huoltoo eli sammu eikä lähe päälle ja kaikki puhelimet eri ja kaikissa sama vika samoi kaikki muut lumiat , n9,8 ja c7,6 ei oo kestäny kuukauttakaa...! On tässä nyt kiva rampata koko ajan huoltoliikkeeseen viemässä puhelinta, takuu on vielä vuoden mutta mitäs sitte..? uus puhelin again? :(

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      223
      1888
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1282
    3. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      12
      1159
    4. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      80
      1113
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      28
      872
    6. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      52
      765
    7. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      756
    8. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      716
    9. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      53
      709
    10. On ikävä häntä

      Ollut pitkän aikaa
      Ikävä
      37
      694
    Aihe